レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jeg bestilte en skumhynde, noget fibervat og lidt smÃ¥ting. Min ordre blev klaret hurtigt og jeg modtog pk Fredag d 1/5, dog var min skumhynde desvÊrre ikke med i min levering, sÃ¥ jeg ringede til sk... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Virkelig fedt at de laver pyntepuder i bomuld og fjer sÃ¥ man kan fÃ¥ naturlige materialer til sit hjem. Hurtig afsending/levering og overall er alt bare som det skal vÊre 🫶🏌

5぀星のうち5の評䟡

Jeg skrev og spurgte dem til rÃ¥ds om hvilken type pude og stÞrrelse der passede til mine sofahynder og fik hurtigt svar. Hentede ordren i butikken i Risskov hvor de flinke medarbejdere kunne huske m... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Super fin shop - jeg manglede lynlÃ¥se i metermÃ¥l og her var der et stort udvalg til gode priser. Jeg bestilte forskellige farver og i hvid manglede jeg kun glidere. Jeg blev ringet op, om det var en... もっず芋る

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Endelig det helt rigtige betrÊk i kvalitetsuld

Vi har i årevis ledt efter nyt betrÊk og hynder til vores Getama GE375 Wegner stol, sÊrligt med de så ikoniske striper på rygpuden. Hos Skumhuset, fandt vi prÊcis det vi havde brug for, og der er endda virkelig mange muligheder for farvekombinationer. Nu har vi modtaget puderne med betrÊk og kvaliteten (VigsÞ Klit uld fra Kjellerup VÊveri) med nyt skum og det hele er i absolut sÊrklasse. Stolen er igen som ny, og kan nu bruges i mange, mange år. Undervejs har Skumhuset udvist forrygende god service. Det er taget en 1,5 måneds tid, da alt bliver lavet på ordre, men vi blev underrettet undervejs om processen. Vi kan kun anbefale Skumhuset hvis dine klassiske designermÞbler skal have nyt liv.

2023幎12月15日

Superservice

Havde ved en fejltagelse bestilt Nogle skumhynner I forkert bredde. Ringede firmaet op som ikke havde nået at sende varerne.
Her fik jeg en helt fantastisk hjÊlp, til at annullere ordren og bestille det rigtige.
Jeg kan kun anbefale forretningen: stort udvalg i skum også efter specialmål.
Yvonne

2023幎10月17日
5぀星のうち5の評䟡

LÊkkert produkt og god service

Vi modtog en madras til vores alkove, men fragtmanden havde desvÊrre bare smidt den på jorden med brud på emballagen, og uden at give os besked.

Dette er selvfÞlgelig ikke Skumhusets skyld, men de tog hånd om det og hjalp os med at få problemet lÞst. Madrassen er i super fin kvalitet og stoffet er rigtig lÊkkert. Vi er fuld ud tilfreds med produktet og deres håndtering af sagen.

2023幎9月25日
5぀星のうち4の評䟡

fik super support efter kÞbet..... nu 4 stjerner

OPDATERET: Skumhuset tog det seriÞst og har erstattet med en ny blÞdere type. :-)
KÞbte en skumplade til topmadras og fulgte anbefalingen på hjemmesiden som kalder den medium hård, desvÊrre er den hård som et brÊdt og kan ikke bruges til at sove på.
oprindelig 2 stjerner for at varen var pÊnt indpakket og kom til tiden.

2023幎9月7日
Skumhuset ロゎ

Skumhuset からの回答

Hej Jan
Vi har set din mail, og beklager at vi ikke har svaret dig, men i din mail Þnsker du ikke andet end at vi retter teksten på vores produkt. Det vil vi selvfÞlgelig kigge på.
Du stiller i din mail ikke et krav om et nyt produkt eller alternativ, men du er jo altid velkommen til at bruge din returret, da du har kÞbt et standard produkt på vores webshop.

Det er meget svÊrt at definere hårdhedsgraden og det afhÊnger meget af det underlag den ligger på. Vi beklager, at den ikke lever op til dine forventninger.

Mvh.
Skumhuset

5぀星のうち1の評䟡

Skumhuset kan på ingen måde anbefales

Skumhuset kan på ingen måde anbefales, Jeg forsÞgt via skumhusets hjemmeside at bestille en madras til min alkove. Jeg gik ind under fanen bÊnkehynder på mål med betrÊk pris kr.1000.
OvenstÃ¥ende er formuleret som en samlet pris for skummadras + betrÊk for kr.1000, men nÃ¥r jeg nÃ¥ede til betaling var belÞbet kr.2900. Jeg troede faktisk, at jeg lavede fejl sÃ¥ prÞvede et par gange med samme resultat. Dagen efter ringer jeg skumhuset op som er noget uforstÃ¥ende, men efterfÞlgende rettes der i fanen sÃ¥ der kommer til at stÃ¥ FRA kr.1000. Skumhuset indrÞmmer, at de har rettet i teksten til FRA efter min opringning.I fÞlge forbrugerrÃ¥det TÆNK har jeg ret til madrassen til kr.1000, men Skumhuset nÊgter og mener, at jeg har handlet i "ond tro", hvilket ikke er i trÃ¥d med sandheden, da jeg forinden havde fundet madrasser med betrÊk til billigere penge, blot ikke med den rigtige farve betrÊk.
Så et useriÞst firma, der ikke står ved deres fejl.

2022幎10月30日
Skumhuset ロゎ

Skumhuset からの回答

KÊre Jeannette,
Vi beklager, at du ikke har fÞlt dig tilstrÊkkeligt informeret på vores webshop.
Som vi også skriver i den mailkorrespondance vi har haft, forholder vi os i denne sag til den vejledning vi har fået fra Dansk Erhvervs juridiske afdeling.
Vi har aldrig tidligere haft lignende klager over det produkt du har forsÞgt at kÞbe. Faktisk har vi oplevet at det er et populÊrt produkt, med mange tilfredse kunder.
Den medarbejder, du har vÊret i dialog med, har ikke på noget tidspunkt gjort noget forkert.
Vi vil fremover gÞre vores bedste for at informere endnu tydeligere om vores produkter.
Mvh. Anders

5぀星のうち5の評䟡

Godt kÞb og hurtig service

Bestilte en madras med betrÊk til den originale sebra seng. Virkelig fin madras i god kvalitet der passer perfekt til sengen. Den blev leveret kort tid efter bestilling, meget hurtigere end hvad der fremgik af hjemmesiden! Jeg er meget tilfreds!

2022幎6月13日
5぀星のうち2の評䟡

Falsk reklame påšhjemmesiden

Der er stort set ikke det, vi ikke kan sy betrÊk til. Vi kan sy betrÊkket til din pallesofa, din nye madras til din seng, til tremmesengen eller hynder til havestolen.

Sådan står der på hjemmesiden, men da jeg forhÞrte mig om hel betrÊk til nogle luksus spisebord stole med hÞj ryg og kasse bund, fik jeg beskeden at det kunne de ikke lave, så det passer ikke helt hvad deres hjemmeside reklamere og lover. Så der mistede de både en kunde og flere ordre.

2021幎9月20日
5぀星のうち2の評䟡

Ikke fantastisk

Stort udvalg af flotte metervarer i den dyre ende og gode priser på skum.
Jeg ville dog Þnske at medarbejderne var mere servicemindede og hjÊlpsomme. Det er ikke et sted man bÞr tage hen, hvis man har brug for lidt vejledning.

2021幎8月20日

Kan kun anbefale Skumhuset

Fik kyndig og hurtig hjÊlp på mail til at bestille et stykke skum til en puslepude med sÊrlige mål. Prisen var meget billigere end jeg havde troet, og jeg kunne hente den allerede dagen efter. LÊkker kvalitet og kanon service!

2021幎8月5日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス