Slagter Lampe レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Virkelig gode kvalitets pÞlser med “rigtig” kÞd smag. Virkelig et af Danmarks bedste pÞlser. Forsendelsen var 100% i top i den rigtige emballage, kÞlet og varerne kom den dato som de var bestilt. Ka... もっず芋る

䌁業が回答したした

Endnu en gang en fantastisk oplevelse. Nem hjemmeside, enkel og hurtig valg af levering samt leveringstid spot on. Tak for mega grill pakken, har ikke smagt fennikel spegepÞlsen endnu men glÊder... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi havde efterspurgt rÞde hotdog pÞlser i slagter Lampes sortiment, og kort efter kunne de kÞbes pÃ¥ deres webshop. Endelig en rÞd pÞlse med rigtig god smag og god kvalitet. Deres SÞnderjyske grillpÞls... もっず芋る

䌁業が回答したした

Bestilte sidste sommer en pakke med forskellige snack og brunch pÞlser. Det kom hurtigt frem til Bornholm og smagte dejligt. Bestilte sÃ¥ fÞr jul, en del forskellige produkter, pÞlse, rÞget mÞrbrad og... もっず芋る

䌁業情報

1. 粟肉店

圓該䌁業による蚘述

Slagter Lampe er en sÞnderjysk familievirksomhed, hvor håndvÊrket og respekten for slagterfaget har dannet baggrund for nogle af Danmarks bedste pÞlser siden 1939. Den viden, vi har opsamlet gennem tre generationer, giver pÞlserne deres helt unikke smag.

優良

通垞24時間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 22ä»¶

レビュヌを曞く

Virkelig gode kvalitets pÞlser med

Kan varmt anbefale de sÞnderjydske pÞlser

2026幎7月18日

KÊre Henrik

Mange tak for din fine anmeldelse! Det gÞr os virkelig glade, at du kan smage kvaliteten i vores pÞlser 🌭

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og for den varme anbefaling ⭐

5 stjerner herfra.

Endnu en gang en fantastisk oplevelse.
Nem hjemmeside, enkel og hurtig valg af levering samt leveringstid spot on.
Tak for mega grill pakken, har ikke smagt fennikel spegepÞlsen endnu men glÊder mig til den!!
PÞlserne har vi vÊret i, dejlig smag og go kvalitet.

2026幎6月22日

KÊre Jacob

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner ⭐ Dejligt at hÞre, at bÃ¥de bestilling, levering og ikke mindst grillpakken er spot on! Vi hÃ¥ber, at FennikelspegepÞlsen bliver en lige sÃ¥ god oplevelse 😎

AnbefalelsesvÊrdig.

Altid en god oplevelse at handle hos slagter lampe. Jeg bestiller jÊvnligt og pÞlserne kommer altid til tiden, aldrig nogen slinger i valsen. Smagen er uovertruffen.

2026幎6月9日

KÊre Lene

Mange tak for den skÞnne anmeldelse. Det betyder meget for os at hÞre, at bÃ¥de kvaliteten og leveringen er, som de skal vÊre. Vi glÊder os til at sende mange flere pÞlser din vej 🌭

Tina, Slagter Lampe

Det er virkelig nogen gode pÞlser man

Det er virkelig nogen gode pÞlser man får fra jer.
Er helt vild med jeres spegepÞlser og snack pÞlser

2026幎5月28日

KÊre Jette

Mange tak for den fine anmeldelse - dejligt at vores spegepÞlser og snackpÞlser falder i god smag hos dig 😊

Rigtig god sommer.

Emmentaler grilpÞlsen 🥇

Ud fra min holdning er det klart landets bedste grilpÞlser ☀ hÞj kvalitet, God struktur og det helt rigtige knÊk
Emmentaler pÞlsen er enestÃ¥ende 👌

2026幎5月6日

KÊre Thomas

Tusind tak for de flotte ord. Det betyder meget for os at hÞre, at du mener, vi laver landets bedste grillpÞlser 🥇 Vi lÊgger stor vÊgt pÃ¥ bÃ¥de kvalitet, struktur og det helt rigtige knÊk – sÃ¥ det er fantastisk at hÞre, at det kan smages.

Og vi er helt enige
 Chili-emmentaler frankfurteren kan altsÃ¥ noget helt sÊrligt 😍

Tina, Slagter Lampe

Rigtig god kvalitet og dejligt at alt

Rigtig god kvalitet og dejligt at alt er glutenfri.
Det er ikke fÞrste eller sidste gang jeg handler med Lampe on Line.
Mvh
Mette Hilman

2026幎4月17日

KÊre Mette

Tusind tak for din fine anmeldelse – det betyder meget for os 🙏

Hvor er det dejligt at hÞre, at du sÊtter pris pÃ¥ bÃ¥de kvaliteten og vores glutenfri sortiment. Og endnu bedre, at det ikke er sidste gang, vi fÃ¥r lov til at sende noget afsted til dig 😊

Fantastiske pÞlser og super god service

Fantastiske pÞlser og super god service

2026幎2月5日

KÊre Vivi

Mange tak for de flotte ord 🌭 Vi er glade for, at du bÃ¥de er tilfreds med pÞlserne og servicen - det er lige sÃ¥dan, det skal vÊre 😊

Tina, Slagter Lampe

alt har vÊret som det skulle

alt har vÊret som det skulle . har kÞbt det hele til min voksen dreng. og han siger det smager godt. da hans kollegaer siger hans skal glÊder sig til kålpÞlserne og det han. han har fået to gange fra lampe. og jeg synes det er et fantastisk navn. slagter lampe

2026幎2月11日

KÊre Vivi

Tak for din anmeldelse 😊 Hvor er det dejligt at hÞre, at din dreng har vÊret tilfreds.

God kunde service

De bedste produkter på markedet mange fedt fattige
men stadigt med lÊkker smag og kraft, meget tilfreds kunde!!
Endvidere mange spÊndende opskrifter - gerne flere af Dem.
MCH Frank

2026幎1月23日

KÊre Frank

Tusind tak for de fine ord, det er altid en fornÞjelse at hÞre fra tilfredse kunder 😊 Vi laver nye opskrifter hver mÃ¥ned, sÃ¥ der er masser af inspiration at glÊde sig til fremover.

Kun ros herfra det er hjemmelavet og

Kun ros herfra det er hjemmelavet og
kvalitet er bare helt i top
VH. joan

2026幎1月12日

KÊre Joan

Dejligt at hÞre, at du kun har ros til vores slagtervarer. Det er vi meget glade for 😊

Jeg har 2 gange bestilt den store

Jeg har 2 gange bestilt den store julepakke.
Begge gange er vi meget positivt over indholdet og kvaliteten er i top.
God smag og meget lÊkkert.
Alle pengene vÊrd.

2025幎12月2日

KÊre Tinna

Hvor er vi glade for at hÞre, at du er tilfreds med vores julepakke 🎄 Mange tak for din tilbagemelding - og rigtig god jul til dig.

Jeg er meget tilfreds med jeres

Jeg er meget tilfreds med jeres produkter

2025幎10月24日

KÊre Claus

Det er vi rigtig glade for 😊 Vi ser frem til at levere slagtervarer til dig igen en anden gang.

Tina, Slagter Lampe

God service og hurtig levering..

Nem bestilling og betaling på hjemmesiden. Opdagede og Þnskede en ekstra bestilling med i det allerede bestilte.
Ringede nÊste morgen til kontoret. Fik vejledning og besked på, at jeg bare skulle bestille og betale, men at forsendelsesomkostningerne på bestilling nr. 2 ville
blive krediteret. Hvilket skete. God service.
GlÊder mig til at sÊtte tÊnderne i de forskellige pÞlser og spegepÞlser.

2025幎9月30日

KÊre Gert

Tak fordi du delte din oplevelse med os 🌟 Hvor er det dejligt at hÞre, at alt gik som det skulle med din bestilling, og at du fik den hjÊlp, du havde brug for.

Vi hÃ¥ber, at pÞlserne og spegepÞlserne falder i god smag 😊

PÞlserne

Pakkerne med pÞlserne kom til tiden ,de var pakket ind og på kÞl .Der er mange forskellige pÞlser ,og hvis du vil have lidt ekstra godt til festen , er det her du skal handle .Vil helt sikkert anbefale Slagter Lampe

2025幎9月5日

KÊre Bjarne

Tusind tak for den fine anmeldelse ⭐ Vi er glade for at hÞre, at pakken kom frem, som den skulle. Det betyder meget for os, at du vil anbefale os – og vi hÃ¥ber, pÞlserne var med til at gÞre festen ekstra god 🥳

Jeg er meget tilfreds med jeres

Jeg er meget tilfreds med jeres produkter jeres pÞlser og spegepÞlser og peberspegepÞlse er fantastisk jeg vil blive ved med at handle nede ved jer hurtig levering også😃😃

2025幎9月10日

KÊre Mikkel

Tusind tak for den flotte anmeldelse 😊 Dejligt at hÞre, at bÃ¥de vores grillpÞlser og spegepÞlser hitter hos dig. Vi glÊder os til at sende endnu flere leveringer din vej.

Tina, Slagter Lampe

Rigtige gode pÞlser og pÃ¥lÊg og hurtig

Rigtige gode pÞlser og pÃ¥lÊg og hurtig levering.5 store stjerner herfra 👍

2025幎8月26日

KÊre Claus

Tusind tak for de 5 store stjerner ⭐ Dem er vi meget glade for.

Rigtig dejlig weekend til dig.

Hahaha PÞlser fra 'Þverste hylde'

Hahaha PÞlser fra 'Þverste hylde', hahaha hvilken hylde er det, kvalitet er det ikke.....

2025幎8月9日

KÊre Kenny

Vi er kede af at hÞre, at pÞlserne ikke levede op til dine forventninger.

Vi går meget op i, at kvaliteten er i orden. Vi vÊlger nÞje udskÊringer til det enkelte produkt, rÞger med bÞgeflis og blander selv vores krydderiblandinger - noget vi har gjort gennem tre generationer i Slagter Lampe familien.

Du er velkommen til at sende en mail på lampe@slagterlampe.dk, hvis du Þnsker at uddybe din anmeldelse.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。