Vi fick jättebra hjälp att hitta ett nybörjarset till vår dotter samt tillbehör. Trevlig och kunnig personal, cool butik. Fick även bärhjälp till bilen. Rekommenderas!
レビュアーのコメントを見てみましょう
Är bara när man får så bra hjälp som hos slagverket som man kan gå in med ambitionen att bara reka lite och går ut två timmar senare som nöjd ägare av ett nytt trumset inklusive allt. Kunniga, engager... もっと見る
Oslagbar kundservice och köpupplevelse. Efter att ha legat lågt med trummandet så dök mitt gamla drömkit upp hos Slagverket, begagnat. Bor en bra bit från Stockholm men en suverän kontakt med Magnu... もっと見る
Slagverket är den i särklass bästa musikaffären jag handlat hos. Som amatörmusiker möts man sällan av engagerade medarbetare i musikaffärer. Slagverket är det lysande undantaget. Kunniga och servic... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Slagverket har sålt trummor och andra instrument sen 1991. Vi är ledande i norden på trummor, digitaltrummor och slagverk!
Södermannagatan 10, 11623, Stockholm, スウェーデン
- 0855693060
- info@slagverket.com
- slagverket.com
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Ett slagverksbutik som ger klang för…
Ett slagverksbutik som ger klang för namnet. Proffsigt mottagande och vet vad de pratar om. Oslagbara på många sätt.
Super bra
Riktigt bra kundservice, fint att denna butik finns när den i Forshaga har lagt ner.
Helt okej
Har bara handlat där en gång, och har inte haft kontakt med kundservice. Men utifrån min köpupplevelse så verkar det som en bra och seriös hemsida. Okej leveranstid och bra förpackat. Det enda som drar ner betyget är att det stod i produktbeskrivningen att produkten inkluderade vissa mjukvaror, men två av dem var inte längre tillgängliga. Det var nog inte avsiktligt, och det är möjligt att tillverkaren inte hade meddelat dem. Jag tänkte meddela dem, men då hade de redan uppdaterat produktbeskrivningen. Det hade varit trevligt om de hade skickat ett mail (och kanske ett presentkort eller annan kompensation) när de upptäckte felet.

Slagverket からの回答
Bra personlig service
Smidigt och snabbt.
Trevligt bemötande när jag ringde…
Trevligt bemötande när jag ringde butiken. Så har bara gott att säga!
Snabb leverans dessutom.
Tillmötesgående
Tillmötesgående, snabb återkoppling, lösningsinriktade och med bra kommunikation.
This is truly one of the best shopping…
This is truly one of the best shopping experiences I've had when it comes to music equipment. Knowledgeable staff who make you feel welcome with a cheerful and friendly attitude. Quality instruments at good prices as well only makes the experience better.
Ej på lager, men ändå snabb leverans!
Efter första besked om leveranstid var jag nära att annullera min beställning. Men efter snabb återkoppling lovades ny leveranstid som tom var bättre än väntat!
Bra och snabbt svarat!
Produkten motsvarade helt förväntningarna.
Lugnt, fint o vänligt bemötande
Lugnt, fint o vänligt bemötande, för mig - en nybörjare är det svårt att botanisera sig i det överföd av info som finns på internet man behöver få prata med riktiga människor, känna och testa riktiga grejer.
Ovärderligt att få den möjligheten, jag fick uppleva det igår hos slagverket i Stockholm, Jag reser nu hem med en för mig ny virveltrumma, på återseende och Tack.
Mycket snabb leverans men det tog lång…
Mycket snabb leverans men det tog lång tid innan fakturan kom.
Fantastisk service
Fantastisk service, bemötande och hjälp. Hade mailkontakt först vilket fungerande utmärkt. När jag sedan besökte butiken och hade med mig referens för skruvar kunde de snabbt säga att de inte hade likadana men kunde få ihop tillräckligt många från deras verkstad. Sagt och gjort så var det löst och hann dessutom snacka lite Tama!
Slagverket är en suverän affär
Slagverket är en suverän affär, både online och som fysisk butik. Tyvärr bor jag i Linköping och kan inte besöka så ofta jag skulle vilja. Ett stort plus är det begagnade utbudet av cymbaler som jag utnyttjat till stor belåtenhet.
Hälsningar
Ove A.