SmartDrive A/S レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Har netop hentet min nye bil. Hele processen har vÊret en stor fornÞjelse, fÞrst med Anders, der havde helt styr pÃ¥ spÞrgsmÃ¥l, aftaler osv. DernÊst afhentning hos Iljan, hvor der bare er styr pÃ¥ tin... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg er " ny " i El bil verdenen med mine 68 Ã¥r 😂🚗 men blev taget godt imod af Anders Øllegaard og Ilhan som fik min " afstands bekymring" og "Teknik bekymring" manet til jorden 😂🙏 Hvilke endte... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super god service , skÞnne imÞdekommende mennesker, som har al den tid der skal til nÃ¥r man som " ny i El bil verdenen" skal have gode rÃ¥d og hjÊlp. Vi har leaset en VW Id5 pÃ¥ de bedste og oversk... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har nu leaset vores tredje bil hos SmartDrive, og endnu engang har servicen vÊret helt i top. De er professionelle, imÞdekommende og gÞr hele processen bÃ¥de nem og tryg. Man fÞler sig virkelig se... もっず芋る

䌁業情報

1. カヌ リヌス業

圓該䌁業による蚘述

Velkommen til SmartDrive Horsens - Vi tilbyder både leasingaftaler til både privat og erhvervskunder. Vores leasingaftaler omfatter service & reparationsaftale med i prisen , som fÞlger hele vejen under din leasingaftale. Smartdrive Horsens har landsdÊkkende 159 vÊrksteder , som frit kan benyttes under hele perioden.

優良

通垞24時間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 27ä»¶

レビュヌを曞く

kan klart anbefaleSmartdrive :)

kan klart anbefaleSmartdrive :)
indtilvider er det en fantastisk oplevelse.

2025幎12月9日

Hej Zukutochi

Tusind tak for denne flotte anmeldelse 👍

Vi er utrolig glade for at have dig som kunde og samler naturligvis kun på GLADE kunder ! 😊

Fantastisk kundeservice

Fra jeg fandt den bil jeg godt kunne tÊnke mig, til jeg afhentede den gik der 7!! dage. Og til en pris som jeg syntes var fair. Jannek var klar til at svare på alle mine spÞrgsmål. Jeg fÞlte mig virkelig i gode hÊnder. FÞrste gang jeg leaser hos Smartdrive, og hvis dette serviceniveau opretholdes under hele leasingperioden, så er det absolut ikke sidste gang. :-)

2025幎12月8日

Hej Dan

Fantastisk service og super “Client

Fantastisk service og super “Client centric”. Fra fÞrste snak til endelig levering af bilen. Er SmartDrive super professionelle. Varm anbefaling herfra!

2025幎12月5日

Hej Mikkel

Mvh Smartdrive

Bedste leasing selskab til dato

SmartDrive går det ekstra skridt for deres kunder, så jeg kan kun anbefale dem.

2025幎11月25日

Hej Rene

Kvalitet

Altid hjÊlpsomme. Og de mener hvad de siger.

2025幎10月27日

Hej Sly

Vi elsker positive anmeldelser 👍

Team Smartdrive er utrolig glad for din anmeldelse og bringer dette videre til hele teamet bag Smartdrive Horsens

De tager ansvar

Jeg blev kunde for lidt mere end et år siden, efter en god og reel dialog med Anders.
Nu har har bilen så fået et teknisk problem som det jo sker, og desvÊrre kunne DriveClever som står for service og reparation, ikke lÞfte opgaven indenfor rimelig tid. Til min store glÊde og tilfredshed trÊder Ilhan i karakter, og får lÞst problemet hurtigt og på bedste vis, hvormed han udviser en karakter og ansvarlighed man som kunde kun kan vÊre yderst tilfreds med. Jeg tÊnker absolut at min nÊste bil kam komme fra Smartdrive igen.

2025幎10月27日

Hej Brian

Jeg har vÊret kunde siden 2018

Jeg har vÊret kunde siden 2018, og Smartdrive bliver ved med at yde den bedste service. Jeg vil nu endnu engang sige tak, for min nye bil! Og tak til Ilhan!
Smartdrive kan klart anbefales!

2025幎9月8日

Hej Adi

Mvh Smartdrive Horsens

Anders er en imÞdekommende og sÊrdeles

Anders er en imÞdekommende og sÊrdeles kompetent sÊlger, der formår at skabe tillid og levere resultater.

2025幎7月23日

Hej Jefferson

Mvh Smartdrive Horsens

Jeg kikkede efter ny bil og henvendte

Jeg kikkede efter ny bil og henvendte mig tilfÊldigvis ved Smart Drive.
Jeg fik en god snak med Anders, som er en meget sympatisk person. Ja, han er sÊlger og det er det han får lÞn for. Men resultatet blev at jeg kom igen pga. den konstruktive snak jeg havde med Anders, og henvendte mig måske 4 uger senere, hvor jeg solgte min fine BMW og kÞbte en Polestar 2, som de bestilte hjem fra Tyskland.
Jeg har nu fået min nye bil og har kÞrt i den i 2 uger. Selvom jeg altid har vÊret BMW fans og har kÞrt BMW i rigtig mange år, er jeg rigtig glad for min nye Polestar 2. Den kÞrer fantastisk godt.
Nu håber jeg, som måske mange andre også gÞr, at elektronikken holder og jeg ingen problemer får.
Anders og Smart Drive, kan jeg kun give mine bedste anbefalinger.

Leif Lund

2025幎1月23日

Hej Leif

Tak for din respons. Vi gÞr os umage i vores arbejde og hjÊlper naturligvis alle vores kunder bredt.

Smartdrive er MEGET glad for din anmeldelse og bringer dette videre til hele teamet bag Smartdrive Horsens

KÆMPE hÞj Service!

KÆMPE hÞj Service!
Både i forbindelse med valg af bil og spÞrgsmål i forbindelse hermed.
Specielt hÞj service fra Ilhan og Anders for altid, at vÊre klar med hjÊlp!

2024幎12月17日

Hej Tom

Mvh Smartdrive Horsens

Alt spiller og er nemt og

Alt spiller og er nemt og gennemsigtigt. Ingen skjulte regninger eller udgifter.

2024幎12月13日

Hej Matin

SÅ GOD KUNDE HJÆLP

Vi havde svÊrt ved at finde en bil i både pris og udstyr inden for budget men fandt så en hos smartdrive og blev sat i kontakt med Anders.
Super behagelig fyr, og super hjÊlpsom!!

Vi er så glade for den service Anders har givet os og da der forvoldte nogle problemer leverede han vores bil til os i KÞbenhavn. Hvis man kunne give 10 stjerner så havde Anders fået det!!!

Vi er lykkelige for vores nye bil, og kundeservicen hos smartdrive

2024幎9月3日

Hej Jessica

Gennemsigtighed og stor service

Vi kan kun tilslutte os de positive tilbagemeldinger til SmartDrive på Trustpilot. Vi blev anbefalet SmartDrive da vi skulle have ny bil. Det har vi ikke fortrudt. Vi har vÊret i dialog med Ilhan fra start til slut. For os er leasing noget nyt. Men vi er blevet sat godt ind i tingene - Ilhan brugte den tid, der skulle til, for at forklare os mulighederne, så vi kunne trÊffe den bedste beslutning for os. Hele vejen igennem god service og gennemsigtighed.

2024幎8月3日

Hej

Fantastisk

Da jeg havde fundet bilen, skulle jeg finde et leasingselskab. Jeg fandt Smartdrive her på trustpilot, og jeg kan kun tilslutte mig de Þvrige positive tilkendegivelser. Jeg har leaset flere biler, og har som sådan aldrig vÊret utilfreds; Smartdrive sÊtter dog baren RIGTIG hÞjt. Hold da op en service!

Jeg har haft kontakt til Ilhan fra start til slut, og han mÃ¥ have flere timer i dÞgnet end os andre – hans serviceniveau er ”second-to-none” og er helt uden sidestykke. Var lidt uheldig med den nye bil, som jeg vel og mÊrke selv havde fundet, men Ilhan/Smart Drive gik den ekstra mil for jeg/vi kom godt fra start.

De er konkurrencedygtige på prisen og kontrakten er gennemsigtigt uden alle mulige sjove finurligheder, som jeg har set fra Þvrige i branchen.

En forlÊngelse af nuvÊrende aftale eller ny bil kommer også til at blive fra Smartdrive.

2024幎5月1日

Hej Rene

Mvh Smartdrive Horsens

Kundeservice gÞr bare en forskel

Er ikke engang kunde endnu, men sikke en imÞdekommenhed og service man bliver mÞdt af.

Jeg har generelt set ikke meget positivt at sige om mine erfaringer med bilbranchen, men Ilhan gÞr virkelig et fantastisk stykke arbejde.

Hvis jeg ikke bliver kunde i denne omgang, så gÞr jeg det med stor sandsynlighed senere.

2024幎6月22日

Hej Steffen

Mvh Smartdrive Horsens

Altid god service hos Smartdrive!

Altid god service hos Smartdrive!

KÞrer nu på 5. år med bil hos dem, og der har aldrig vÊret problemer :)

2024幎5月31日

Hej Frederik

Fremragende service.

Fremragende service.

Til trods for at vi ikke endte med hverken et kÞb eller leasing af bil via SmartDrive, så kan vi ikke komme udenom den fremragende service de har budt min famile.

BÞr fÞr, under og efter forlÞbet har de vÊret til fuld rådighed.

Jeg vil helt klart anbefale andre som vil have en fremragende service ved deres nÊste kÞb eller leasing af bil, til lige at smutte forbi SmartDrive til en snak.

Ekstra stor Thumbs Up til Anders for alt.

2024幎5月29日

Hej Martin

Bedste service og vejledning

Endnu engang har vi fået den bedste vejledning og service hos SmartDrive. Anders og Ilhan tog sig god tid til at lytte på vores Þnsker og fandt bilen vi Þnskede. Vi har haft bil hos dem i mange år og kan kun anbefale SmartDrive. 5 stjerner fra os

2024幎5月3日

Hej Kalle

Tillidsfuld bilhandel

Endnu en gang oplevede jeg en fantastisk professionel og tillidsfuld rÃ¥dgivning fra hele teamet omkring SmartDrive . Tak til Anders , JÞrn og Ilhan - i skaber tillid og tilfredse kunder 👌

2024幎4月10日

Hej Jens G

Efter 3 år med fantastisk service stod

Efter 3 år med fantastisk service stod dagen i dag på aflevering af bil efter endt leasing. Var det ikke på grund Êndret forhold i bil så, havde jeg bestemt leaset igen.
I lever helt op til navnet Smartdrive. Vil klart anbefale folk at leaser bil hos jer.

2024幎4月30日

Hej Bjarke -