Hold jer vÊk fra SmartLearning, det er spild af penge Jeg meldte mig til faget âSalg og Salgspsykologiâ, og jeg har sjÊldent set en mere rodet og uprofessionel opsÊtning af et studie... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har fÃ¥et regninger pr. mail for noget jeg ikke har bestilt. Dette jeg gÞr smartlearning.dk opmÊrksom pÃ¥, hvorefter jeg modtager fÞlgende besked: Hej William. Jo, du har via vores... ãã£ãšèŠã
Jeg har taget valgmodulet forandringsledelse i min diplomlederuddannelse. Fremragende vejleder Flemming Toft var meget engageret, og var hele tiden at fÃ¥ fat pÃ¥, samt giver feedback og besvarelse hver... ãã£ãšèŠã
Jeg tog ledelse i praksis som mit fÞrste fag via smartlearning, og dette er ogsÃ¥ fÞrste gang jeg prÞver virtuel lÊring. Jeg oplevede en god gennemgang af materiale samt masser af mulighedder for at... ãã£ãšèŠã
Vores hjerter banker for at gÞre online undervisning til en spÊndende og vÊrdifuld oplevelse for hver og en af vores studerende. Altid med et skarpt blik for de nyeste tendenser i samfundet. Vi tÞr springe ud på dybt vand, når vi finder og arbejder med nye tendenser og teknologier, alt sammen for at give vores studerende den bedste oplevelse. Forestil dig en verden, hvor din uddannelse er skrÊddersyet til dig. Det er, hvad vi leverer hos SmartLearning. Vores tilgang til online uddannelse er unik, fleksibel, individualiseret, praksisnÊr, med en tÊt personlig dialog og tilpasset lige prÊcis dine behov. NÊsten uanset hvor du er, hvilket karrieretrin du er på, eller hvordan din familiesituation ser ud, har vi et tilbud, der matcher dig. Vores mål er, at du får ny viden, den fornÞdne selvtillid og de rette kompetencer til at lÞse de udfordringer og muligheder, du mÞder på din vej med succes - og det hele foregår online, naturligvis. I en digital tidsalder er lÊring ikke lÊngere bundet af tid og sted. Hos SmartLearning er vi altid undervejs med at udvikle og forny online uddannelse. Vi forbereder dig til et moderne arbejdsmarked, der krÊver fleksibilitet, innovation og kontinuerlig kompetenceudvikling. Vores mål? At udstyre dig med viden og fÊrdigheder, der skaber vÊkst og udvikling i samfundet og selvfÞlgelig inden i dig. Og altid i en form, der passer ind i din travle hverdag - vi ved godt, at du også har mange andre vigtige ting at tÊnke på.
Nansensgade 19 st, 1366, KÞbenhavn, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
UbehÞvlet administration med en chef der ikke kan tåle kritik, det stikker helt af for hende når man begynder at stille krav om f.eks. At blive talt pÊnt til, og rent faktisk at få svar på de spÞrgsmål man henvender sig med!
Jeg har betalt for 3 kurser i diplom for ledelse og de penge er reelt spildt! Jeg fÞler mig snydt og bedraget! Jeg kan på ingen måde anbefale det her firma til nogen!
Det kunne vÊre de skulle overvejer selv at tage et par kurser i kommunikation !
Jeg tog ledelse i praksis som mit fÞrste fag via smartlearning, og dette er også fÞrste gang jeg prÞver virtuel lÊring. Jeg oplevede en god gennemgang af materiale samt masser af mulighedder for at få hjÊlp igennem hele min uddannelsen, hvilke jeg også udnyttede.
De får "kun" 4 stjerner da jeg som ny på deres hjemmeside manglede en lidt grundigere gennemgang af deres platform.
Kim
Selve studiet fungere fint men deres administration er under al kritik. Jeg kan ikke anbefale nogen at benytte dette firma.
Jeg har fået regninger pr. mail for noget jeg ikke har bestilt.
Dette jeg gÞr smartlearning.dk opmÊrksom på, hvorefter jeg modtager fÞlgende besked:
Hej William.
Jo, du har via vores hjemmeside tilmeldt dig faget ledelse i praksis d. 7/3-2014. Derfor opkrÊvningerne. Hvis ikke fakturaen på de 4000kr så vil du blive sendt til inkasso via IC SKAT.
WHAT!!!
Jeg vil nu kontakte ForbrugerklagenÊvnet, E-handelsfonden og en advokat.
Jeg kan virkelig ikke anbefale dette erhvervsakademi til nogen overhoved.
Der er slet ingen undervisning, som man kan deltage i.
Man skal lÊse det hele selv.
Desuden har jeg ikke modtaget information om hvordan eksamen foregår og har derfor ikke mulighed for at gå op. Jeg fÞler jeg intet har fået for de 3800 kr jeg har givet for et fag.
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã