Vi kÞbte et par Air Jordan 4 Retro Military Blue sko til vores sÞn til fÞdselsdag. Vi syntes ikke de levede helt op til forventningerne i kvaliteten og skrev til sneakerstreet herom. De svarede straks... ãã£ãšèŠã
Jeg er ekstremt tilfreds med mine Air Force-sko, som jeg kÞbte til en utrolig billig pris inklusive skorens og skobeskyttere. Det var virkelig et fantastisk tilbud! Skoene er stilfulde, komfortable og... ãã£ãšèŠã
Der var ret lang ventetid, nÊste 14 dage. Jeg mÃ¥tte skrive og efterspÞrge skoene flere gange. Det ville vÊre rart hvis leveringstiden fremgik mere tydeligt af deres hjemmeside eller sammen med ordre... ãã£ãšèŠã
Ekstrem god service jeg havde bestilt et par sko og skulle bruge dem fÞr weekenden var ovre sÃ¥ en fra sneaker street kom og afleveret skoene jeg havde bestilt personligt klokken 10 om aftenen. Jeg... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Velkommen til vores Trustpilot. FÞr hed vi Sneakerbokse, nu hedder vi SneakerStreet. Samme ejere, samme gode kundeservice og samme gode produkter. Vi specialiserer os i at tilbyde et stort udvalg af sneakers, sneakerbokse og sneakertilbehÞr til sneakerheads, samlere og sneakerglade, ligesom vi selv er. Vi har en bred vifte af sneakers fra forskellige mÊrker og kollektioner, herunder de seneste udgivelser af Jordan, Nike, Adidas, New Balance og Yeezy. Vores udvalg omfatter både herre- og damesko, så uanset din stil og stÞrrelse, har vi noget for enhver smag og behov. Vi forhandler kun 100% Êgte sneakers. Udover sneakers tilbyder vi også sneakerbokse, der er perfekte til opbevaring og prÊsentation af dine yndlingssneakers. Vores sneakerbokse er lavet af holdbart materiale og er designet til at beskytte dine sneakers mod stÞv og snavs, samtidig med at de giver en stilfuld og organiseret opbevaring. Vi har også et stort udvalg af sneakertilbehÞr, herunder sneakerhalskÊder, snÞrebånd, sneakershields, sneakerrens, skotrÊ og andre lÊkre ting. Disse produkter er designet til at hjÊlpe med at forlÊnge levetiden og opretholde udseendet på dine sneakers, så de altid ser og fÞles som nye. Vi sÊtter en Êre i at tilbyde vores kunder en enestående kÞbsoplevelse, og vores kundeservice er altid klar til at hjÊlpe med spÞrgsmål eller problemer. Bestil i dag, og oplev hvor let det kan vÊre at finde dine drÞmmesneakers og tilbehÞr i vores webshop.
VestsjÊllandscentret 10a, 24 st., 4200, Slagelse, ãã³ããŒã¯
- Info@sneakerstreet.dk
- sneakerstreet.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
God kundeservice
Hurtig og venlig respons overfor henvendelser. Rigtig god kundeservice.
Jeg vil varmt anbefale sneakerstreetð
En god oplevelse og super service.
En god oplevelse og super service.
God og hurtig kontakt via mail.
Super service fra start til slut!
Super service fra start til slut!
Dagen hvor jeg bestilte sko drillede Mobilpay. Dagen efter var der mail fra Sneakerstreet, at de kunne se at der havde vÊret problemer, og ville blot hÞre om oplevelsen stadig havde vÊret god.
Levering af sko blev udfÞrt personligt, da GLS ikke havde taget pakken med. Det lÞste Sneakerstreet meget professionelt.
Oplevelsen ved kÞbet var absolut i sÊrklasse!
Super hjÊlpsom kundeservice
Jeg bestilte et par sneakers som hurtigt blev leveret. Da jeg efterfÞlgende havde et par spÞrgsmål blev jeg mÞdt af en meget venlig og hjÊlpsom kundeservice, som virkelig tog sig til at svare grundigt på mine spÞrgsmål.
KÊmpe anbefalinger herfrað
Fantastisk service og hurtig leveringð€©

Sneakerstreet ããã®åç
Super fin oplevelse og stor ros tilâŠ
Super fin oplevelse og stor ros til Fatih for respons på mail ang. levering af sko.
Ikke sidste gang jeg handler hos dem.

Transparent handel med hurtig levering
Transparent handel med hurtig levering

Hurtig og nem kundeservice
Efter at ha bestilt et par sko blev jeg i tvivl om stÞrrelsen, og om det lige var det rigtige kÞb. Efter at ha tÊnkt lidt over det skrev jeg til dem, og efter lynhurtigt svar blev ordren annulleret uden problemer
Super service!

Sneakerstreet ããã®åç
Hurtig behandling, og en mail med sÞd hilsen
Hurtigt levering, vi havde bestilt en for forkert str, nem retur og jeg var glÊdelig overrasket hvor hurtigt den rigtige str kom. Fed oplevelse

Jeg bestilte Adidas Spezial i lyserÞd
Jeg bestilte Adidas Spezial i lyserÞd. Jeg var meget tilfreds med skoene, og leveringen var forholdsvis hurtig.
Det eneste jeg var lidt Þv over, var at der ikke fulgte ekstra snÞrebånd med. Det ved jeg at andre hjemmesider giver med.
Og så lidt nederen jeg skulle betale 35. kr i fragt, når jeg betalte 1200 kr. for skoene.
Men overordnet er jeg meget tilfreds :)

Vanvittig god service
I en tid med alt for meget scam, og svindel på mange sites og en generel mudret internet handel, skal denne butik have den bedste anbefaling. Jeg har sjÊldent oplevet så imponerende en kundeservice, som jeg har hos SneakerStreet! Fra det Þjeblik jeg henvendte mig, blev jeg mÞdt med lynhurtige svar og en utrolig personlig betjening, der virkelig fik mig til at fÞle mig vÊrdsat som kunde.
Teamet bag SneakerStreet er uden tvivl nogle af de mest kyndige og hjÊlpsomme mennesker i branchen.
Jeg skrev til dem og bed dem hjÊlpe med et par sko i anden str. og de svarede 2 timer efter og de nye adidas campus var fremme 2 dage efter.

Sneakerstreet ããã®åç
En hÞjtbeskattet anbefaling: Jordans futter gÞr mig frydefuld
Min kÊre veninde Yasmin anbefalede denne fortrÊffelige hjemmeside og den har i hÞjeste grad ikke vÊret skuffende! Jeg er ganske sÊrlig henrykt over mine Jordans futter! De er simpelthen for bedÃ¥rendeð

Sneakerstreet ããã®åç
Ledte efter disse sko over alt
Ledte efter disse sko over alt. De var udsolgt, faldt tilfÊldigt over jeres side. Bestilte dem i str. 38, de passer perfekt og de var billigere end andre steder. Min datter blev ellevild.
P.s. jeg bestiller sjÊldent pÃ¥ nettet, men det er ikke sidste gang, jeg tÞr hos jerð

Super service
Super service, holdt os orienteret om forsendelsen lÞbende, da det endte med at blive en haste sag (selvforskyldt)

Virkelig god service
Virkelig god service, og hurtig kommunikation, ved spÞrgsmål.
De gjorde en kÊmpe indsats, og lykkedes med at få nogle sko hjem, til vores barnebarns konfirmation, som fÞrst så ud til, ikke at kunne lykkedes. Fantastisk arbejde.
Virkelig god service
Virkelig god service, og hurtig kommunikation, ved spÞrgsmål.
De gjorde en kÊmpe indsats, og lykkedes med at få nogle sko hjem, til vores sÞns konfirmation, som fÞrst så ud til, ikke at kunne lykkedes. Fantastisk arbejde.
Godt service
Fantastisk kunderservice!
Godt udvalg og suveren kundeservice!
Jeg havde et sprÞgsmål vedrÞrende min ordre. Jeg fik svar inden for 10-15 min. Det er fÞrste gang jeg har oplevet så hurtig respons fra en virksomhed. Og det må man bare tag hatten af for.
KÞbte Adidas Campus sneakers
KÞbte Adidas Campus sneakers. En god kÞbsoplevelse hele vejen igennem imklusiv hurtig levering. Jeg kÞber gerne mine nÊste sneakers hos Sneakerstreet.