Vi kÞbte et par Air Jordan 4 Retro Military Blue sko til vores sÞn til fÞdselsdag. Vi syntes ikke de levede helt op til forventningerne i kvaliteten og skrev til sneakerstreet herom. De svarede straks... ãã£ãšèŠã
Der var ret lang ventetid, nÊste 14 dage. Jeg mÃ¥tte skrive og efterspÞrge skoene flere gange. Det ville vÊre rart hvis leveringstiden fremgik mere tydeligt af deres hjemmeside eller sammen med ordre... ãã£ãšèŠã
Ekstrem god service jeg havde bestilt et par sko og skulle bruge dem fÞr weekenden var ovre sÃ¥ en fra sneaker street kom og afleveret skoene jeg havde bestilt personligt klokken 10 om aftenen. Jeg... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Velkommen til vores Trustpilot. FÞr hed vi Sneakerbokse, nu hedder vi SneakerStreet. Samme ejere, samme gode kundeservice og samme gode produkter. Vi specialiserer os i at tilbyde et stort udvalg af sneakers, sneakerbokse og sneakertilbehÞr til sneakerheads, samlere og sneakerglade, ligesom vi selv er. Vi har en bred vifte af sneakers fra forskellige mÊrker og kollektioner, herunder de seneste udgivelser af Jordan, Nike, Adidas, New Balance og Yeezy. Vores udvalg omfatter både herre- og damesko, så uanset din stil og stÞrrelse, har vi noget for enhver smag og behov. Vi forhandler kun 100% Êgte sneakers. Udover sneakers tilbyder vi også sneakerbokse, der er perfekte til opbevaring og prÊsentation af dine yndlingssneakers. Vores sneakerbokse er lavet af holdbart materiale og er designet til at beskytte dine sneakers mod stÞv og snavs, samtidig med at de giver en stilfuld og organiseret opbevaring. Vi har også et stort udvalg af sneakertilbehÞr, herunder sneakerhalskÊder, snÞrebånd, sneakershields, sneakerrens, skotrÊ og andre lÊkre ting. Disse produkter er designet til at hjÊlpe med at forlÊnge levetiden og opretholde udseendet på dine sneakers, så de altid ser og fÞles som nye. Vi sÊtter en Êre i at tilbyde vores kunder en enestående kÞbsoplevelse, og vores kundeservice er altid klar til at hjÊlpe med spÞrgsmål eller problemer. Bestil i dag, og oplev hvor let det kan vÊre at finde dine drÞmmesneakers og tilbehÞr i vores webshop.
VestsjÊllandscentret 10a, 24 st., 4200, Slagelse, ãã³ããŒã¯
- Info@sneakerstreet.dk
- sneakerstreet.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Lang ventetid men god dialog
Der var ret lang ventetid, nÊste 14 dage. Jeg måtte skrive og efterspÞrge skoene flere gange. Det ville vÊre rart hvis leveringstiden fremgik mere tydeligt af deres hjemmeside eller sammen med ordrerbekrÊftelsen. Der var dog altid hurtig svar på mail og det gav tryghed at vi kunne have dialog imens varen var i restordrer.
Skoene var totalt i orden og virkeligt lÊkre.
Rigtig god service
Rigtig god service.
Havde bestilt forkert str sko, de byttede uden problemer. Og hurtig levering ð
Rigtig god service!
Super oplevelse at handle med dem! Korte svartider og hurtig ekspedition. KÞbte en del bokse til opbevaring af sneakers og det spiller bareð€©
Elsker skoeneð
Verdensklasse service fra fÞrste klik.
Verdensklasse service fra fÞrste klik.
Drengene fra SneakeeStreet har styr på deres ting og yder top service hver eneste gang!
Jeg glÊder mig til at handle igen og takker for den altid framragende service ð€©ððŒ
Super betjening
Super betjening, ingen problemer da pakken var sendt til pakkeshop, jeg havde bestilt hjemmelevering. Porto blev refunderet uden problemer. Ikke sidste gang vi handler herâº
En rigtig god handelsoplevelse
En rigtig god handelsoplevelse.
Skoene var på lager og til en god pris.
Hurtig levering
5 stjerner herfra ð
Super service
Super service, hurtig forsendelse og da jeg havde nogle problemer med pakker og mails, blev der svaret hurtigt fra firmaet.
Skoene viste sig desvÊrre at vÊre for små, men sneakersteeet tog glad imod dem igen og sendte en lille gave med de nye sko. Jeg blev sågar ringet op at nu var pengene tilbagefÞrt på min konto.
Jeg handler gerne hos dem igen.
De bedste sko
Jeg kÞbte et par sko for nyligt og må bare sige wow for en service og kvalitet
Har altid kÞbt sko hos sneakerstreet, hvor service og kvalitet hÊnger sammen
Jeg kan både arbejde og gå i skoene i flere år uden at de går i stykker
5+++++ stjerner herfra
Jeg har handlet med Sneakerstreet flereâŠ
Jeg har handlet med Sneakerstreet flere gange nu og har kun oplevet hurtig og god service! Intet at klage over herfra.
De varmeste anbefalinger her fra
Vi har nu handlet hos Sneakerstreet nogle gange og er yderst tilfredse med det hele.
De giver ekstremt god service, man bliver lÞbende opdateret om ordren og sÊrligt sÞnnen på 11 fÞler sig forkÊlet, når der lige er lagt lidt ekstra i pakken, og skoene han har glÊdet sig til at modtage bliver leveret personligt på adressen, med fif til hvordan han passer bedst på dem. Vi giver Sneakerstreet vores varmeste anbefalinger.
Fantastisk service!
Helt fantastisk serviceð vi kÞbte et par Jordan Thunder til vores sÞn i julegave og blev lÞbende holdt underrettet om vores levering grundet lang leveringstid. Skoene kom frem i flot Êske og med certifikat, dog var de en smule for smÃ¥. Vi betalte lidt ekstra og bestilte et par stÞrre, som ovenikÞbet blev leveret personligt til vores dÞr uden beregning og med et ekstra sneakerskit til at rengÞre dem medð€© Vi har nu en meget lykkelig 12Ã¥rlig dreng, tak for suverÊn serviceð
Svindler forretning og arrogant kundeservice
Jeg kÞber et par Nike dunk lows til 1450kr og fÃ¥r 4 dage efter en mail om, virksomheden har mÃ¥tte annullere min ordre grundet prisfejl. Prisen skulle angiveligt vÊre 70%-80% lavere, fejlagtigt. Dette sker ânogle gangeâ ifÞlge mailen. Det virker da enormt rodet og uprofessionelt? IfÞlge aftaleloven mÃ¥ en virksomhed ikke annullere en ordre fordi de vil have en anden pris. Via deres kundeservice spÞrger jeg nysgerrigt ind til, hvorfor de kan annullere min ordre. Jeg bliver mÞdt af en ubehÞvlet og arrogant tone, der anklager mig for at handle i ond tro. Det eneste argument tilbage, nÃ¥r man godt kan se, man har brudt aftaleloven. Super pinligt for den virksomhed og jeg kommer selvfÞlgelig aldrig til at handle her igen.

Sneakerstreet ããã®åç
Super kundeservice
Super kundeservice
Bestilte hjemmesko. Hurtig levering. Der var hul pÃ¥ den ene, hvorfor jeg skrev til kundeservice. Kundeservice sendte et nyt par, som vi modtog hverdagen efter. ð
Flot hurtig ekspedition
Meget fin service ifm ombytning af skoâŠ
Meget fin service ifm ombytning af sko - hurtig levering
Jeg er ekstremt tilfreds med mine AirâŠ
Jeg er ekstremt tilfreds med mine Air Force-sko, som jeg kÞbte til en utrolig billig pris inklusive skorens og skobeskyttere. Det var virkelig et fantastisk tilbud! Skoene er stilfulde, komfortable og af hÞj kvalitet, og de passer perfekt. Skorensen fjerner snavs og pletter effektivt, og skobeskytteren beskytter mine sko mod creasing. Samlet set er jeg meget tilfreds med mit kÞb og vil anbefale det til andre.
Endnu et par lÊkre Sneaks fraâŠ
Endnu et par lÊkre Sneaks fra sneakerstreet.dk ð
Servicen hos Fatih er fantastisk god! Hurtig forsendelse af skoene - Êsken er pakket godt ind, hvilket jeg sÊtter stor pris pÃ¥âŒïž og sÞrme om der ikke er en ekstra overraskelse i kassen ðâŒïž
5 âïžâïžâïžâïžâïž herfra!
Hurtig og professionel behandling
Hurtig og professionel behandling.
Skoene er blevet testet for originalitet og fejl med håndskrevet attest.
KÞbte igennem Anyday og havde ingen problemer undervejs. Det er ikke sidste gang at jeg kÞber sko her
Top notch hele vejen igennem!