レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Rask frakt, godt utvalg og veldig god pris. Sparer ca 20kr per boks på å handle her kontra min lokale dagligvarebutikk. Gratis frakt er det også. Godt fornÞyd over hele linja.

5぀星のうち5の評䟡

Jeg har kjÞpt masse snus fra snus365.no i lang tid. Bestillingen er enkel og leveringen er rask. Det som skiller dem fra andre leverandÞrer er at jeg bare trengte Ã¥ bekrefte alderen den fÞrste gangen... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Tok sjansen pÃ¥ Ã¥ bestille pÃ¥ denne nettsiden da dette var den enste snus siden som kun hadde gode tilbakemeldinger, noe jeg skjÞnner godt. Bestilte snus lÞrdagen Ã¥ fikk det levert onsdag. Raskt Ã¥ effe... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Levering direkte til butikk gikk raskt. Kvaliteten pÃ¥ snusen er 10 av 10. Setter pris pÃ¥ Ã¥ fÃ¥ varene levert til en butikk. Grunnen til det burde vÊre Ã¥penbar! Konkurrentene sÃ¥ langt leverer til postka... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. ショッピング・ファッション

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

KjÞp snus på nett. Vi er en norsk spesialbutikk med stort utvalg. Gratis hjemlevering (til postkassa). Over 80 modeller på lager.

連絡先

レビュヌを曞く

Rask frakt

2026幎4月26日

Sender sjapt

Har bare positive ting og si om leveransen. De sender raskt er ofte riktig sendte varer og vis ikke er kundeservicen bra. sender ny pakke for retur samtidig sender de ny snus pakke omgående. Og de er litt billigere enn konkurrenter også er ett stort pluss

2025幎8月22日

Superrask levering

Superrask levering! Selv med gratis levering. Var spent på hvor lang tid det ville gå fÞr pakken kom til Narvik, siden jeg valgte gratis levering. Bestilte fredags kveld og hentet pakken på tirsdag.

2024幎10月22日
5぀星のうち5の評䟡

Tok sjansen på å bestille på denne

Tok sjansen på å bestille på denne nettsiden da dette var den enste snus siden som kun hadde gode tilbakemeldinger, noe jeg skjÞnner godt. Bestilte snus lÞrdagen å fikk det levert onsdag. Raskt å effektiv, snusen kom frem i god behold. Garantert denne siden jeg kommer til å bestille fremover.

2024幎9月4日

Snus365 har den BESTE servicen

Snus365 har den BESTE servicen.
De gjÞr alt de kan for å lÞse alle problemer som oppstår å er alltid kjempe hyggelig å snakke med.
Vert fast kunde i mamge år å har ingen planer om å bytte snus leverandÞr. Bare hatt posetive opplevelser
Gode priser å enormt utvalg

2024幎8月8日

Rask levering.

Har bestilt her nå 5-6 ganger. Veldig raske å få i vei pakkene. Bare gode erfaringer! Fikk fei antall en gang, men dem rettet opp med en gang når jeg tok kontakt.

2024幎1月24日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス