レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Har tidligere skrevet en dÃ¥rligere anmeldese av snuslageret, men nÃ¥ kan en velge mer selv fraktselskapet og da har opplevelsen vÊrt fenomenal. Bare nylig hadde jeg ikke troen dere skulle klare Ã¥ fÃ¥ l... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Utvalget, priser og valgmulighetene for sending er helt topp. Det som drar ned er at nÃ¥r man skal velge sender og betalingslÞsning sÃ¥ henger nettsiden noe helt vannvittig og det er nesten umulig Ã¥ fÃ¥... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Har pr i dag 24 ordre hos snuslageret.no, siste i dag og de fortjener en ny anmeldelse syns eg. Alltid ekstrem rask levering, stort sett klart til sending etter max 2-3 timer etter bestilling. Aldri... もっず芋る

䌁業情報

1. 食べ物・飲み物・タバコ

圓該䌁業による蚘述

Norges stÞrste butikk for snus. Alltid gratis frakt og med Vipps! Vårt mål er at alle kunder skal vÊre så fornÞyde som mulig. Er det noe du lurer på om oss eller våre produkter, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt. Vi har snus til lave priser og et stort utvalg av snusmerker. Vi kan tilby den ferskeste snusen - med en lang holdbarhet.

連絡先

(1,153)

過去12か月のレビュヌ数: 15ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Den absolutt beste plassen Ã¥ kjÞpe snus

Den absolutt beste plassen Ã¥ kjÞpe snus hos, raskere levering tror jeg ikke man kan fÃ¥. Jeg bestilte ca kl 14.55 torsdag 28.mai, 5 min etterpÃ¥ fikk jeg sms at pakken var sendt. Å idag 29.mai fikk jeg beskjed om at pakken var kommet til pakkeboks. Slikt gjÞr at man blir trofast kunde.
Hvis jeg skulle hatt et Þnske utenom det, så måtte det vÊrt at man kunne fått litt rabatt ved stÞrre kjÞp.

2026幎5月29日

Hei!
Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det gleder oss å hÞre at du er fornÞyd med både leveringstiden og servicen vår. Vi setter også stor pris på innspillet ditt om rabatt ved stÞrre kjÞp, og tar det med oss videre!

5぀星のうち5の評䟡

Rask levering og meget god kundeservice

Super rask levering. En pakke forsvant fÞr den kom fram, tok kontakt og samme dagen ble det sendt en ny levering.

2026幎5月21日

Hei!
Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Selv om det var uheldig at den ene pakken forsvant, er vi glade for at vi kunne sende en ny samme dag og at du er fornÞyd med servicen vår.
Ta gjerne kontakt med oss igjen dersom du skulle ha noen spÞrsmål. Vi hjelper deg gjerne!

5぀星のうち4の評䟡

Snuslageret,pakker fort

Oppdatering. Snuslageret ordnet opp og sendte varene med posten. Takk.

Saken:" Helt hjem" hentet ikke varene hos Snuslageret. Etter en uke klaget jeg.

2026幎4月23日

Hei,
Vi beklager virkelig opplevelsen du har hatt! Vennligst ta direkte kontakt med oss på hei@snuslageret.no så ser vi selvfÞlgelig se nÊrmere på saken din.

Med vennlig hilsen,

5぀星のうち5の評䟡

Topp sted å handle snus for nordmenn

Topp sted å handle snus for nordmenn litt lengre unna svenskegrensen.
Bestill via en PC. Jeg opplevde at ting hang da jeg prÞvde med telefonen.

2026幎4月20日

Snuslageret.no からの回答

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding – det setter vi stor pris på!

Skulle det oppstÃ¥ noen problemer ved bestilling eller om du har spÞrsmÃ¥l, er du alltid velkommen til Ã¥ kontakte oss – vi hjelper deg gjerne.

Med vennlig hilsen

Helt super side

Helt super side! Omtrent hver gang jeg har bestilt, så har pakken kommet senest dagen etter. Bestilte 07:00 en morgen, og pakken ankom samme dag! 10/10

2026幎3月13日

Snuslageret.no からの回答

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding! Vi er veldig glade for å hÞre at du er fornÞyd med både leveringstiden og opplevelsen hos oss.
Ta gjerne kontakt med oss der dersom det er noe vi kan hjelpe deg med. 😊

Lynrask levering og kvalitet/skjeggkre

Lynrask levering og kvalitet. Veldig minus at det kreelte med skjeggkre i papp esken når jeg åpnet

2026幎3月27日

Hei Amalie,

Tusen takk for tilbakemeldingen og for at du fremhever både rask levering og kvalitet, det setter vi stor pris på!

Vi beklager virkelig opplevelsen med skjeggkre i esken. Det skal ikke skje, og vi forstår at dette var ubehagelig. Vi tar dette svÊrt alvorlig og Þnsker å undersÞke saken nÊrmere for å sikre at det ikke gjentar seg. Om du har mulighet, setter vi også pris på et bilde, da vi ikke har hatt lignende tilfeller på vårt lager.

Da du ikke har lagt ved kontaktinformasjon, kan vi dessverre ikke se nÊrmere på saken her direkte. Ta gjerne kontakt med oss på hei@snuslagret.no eller telefon 80051031, så hjelper vi deg med en lÞsning så raskt som mulig.

Tusen takk igjen for at du gir oss beskjed, tilbakemeldinger som din hjelper oss å bli bedre!

Vennlig hilsen,
Sara

Supert

Supert, anbefales. Rask levering

2026幎2月19日

Snuslageret.no からの回答

Så hyggelig å hÞre at du er fornÞyd med oss!

10 av 5 stjerner

10 av 5 stjerner. Handlet hos snuslageret i årevis, aldri hatt noen problemer med en eneste ordre, inntil jeg mottok siste ordre. Fikk beskjed om feilplukk, sikkert fordi det var fredag den 13. De ordnet opp alt med glans. Flott kundeservice.

2026幎2月13日

Snuslageret.no からの回答

Tusen takk for den fantastiske anmeldelsen!

Vi setter utrolig stor pris pÃ¥ at du har handlet hos oss i Ã¥revis – og er veldig glade for at du opplevde at vi ordnet godt opp da det fÞrst skjedde en feil.

Takk for at du tok deg tid til å dele – det betyr mye for oss!

Utvalget

Utvalget, priser og valgmulighetene for sending er helt topp. Det som drar ned er at når man skal velge sender og betalingslÞsning så henger nettsiden noe helt vannvittig og det er nesten umulig å få gjennomfÞrt uten masse frem og tilbake med den frustrasjonen det medfÞrer. Det skjer hver gang og kun hos Snuslageret

2026幎1月22日

Snuslageret.no からの回答

Takk for tilbakemeldingen din og for fine ord om utvalg, priser og fraktalternativer!

Vi beklager virkelig frustrasjonen du opplever i kassen. Opplever du problemer med å få lagt en bestilling, må du veldig gjerne kontakte kundeservice, så hjelper vi deg så raskt vi kan.

God erfaring

Har tidligere skrevet en dårligere anmeldese av snuslageret, men nå kan en velge mer selv fraktselskapet og da har opplevelsen vÊrt fenomenal. Bare nylig hadde jeg ikke troen dere skulle klare å få levert fÞr julaften, men dere gjorde det. Dagen etter levering.
Har ikke mer enn fått sendt bestillingen, så er den nÊrmest pakket og klar til å sendes. Og skulle det skje noe, så rydder snuslageret godt opp. Verdig 5/5

2025幎12月29日

I overkant raskt levert

Det aner meg at dere har synske som tar i mot bestillingene deres. Varen kom nesten fÞr jeg hadde beatillt.
Har nesten ikke opplevd at en eneste pakke er fremme så raskt som dere får det til.

Vurderer Ã¥ kjÞpe snus i blinde nestegang for Ã¥ forvirre litt😄

2025幎12月4日
5぀星のうち1の評䟡

De garanterte for levering på 0-1 dag

De garanterte for levering på 0-1 dag med porterbuddy når jeg bestilte og betalte. Neste dag når jeg sitter å venter på levering så sier de ingenting når de aldri dukker opp, jeg sjekker da status på sporing og de har forandret leveringstidspunkt til 4 dager istedet for 1 dag.

2025幎9月20日

Hei,

Takk for at du tok kontakt med oss 😊

Vi forstår at det er frustrerende når leveringen ikke skjer som forventet, spesielt når det opprinnelig ble oppgitt 0–1 dag med Porterbuddy.

Samtidig kan jeg ikke hjelpe deg her og nå, da henvendelsen er sendt anonymt. Derfor har vi ikke mulighet til å sjekke hva som har skjedd med bestillingen din.

Men du er hjertelig velkommen til å kontakte oss direkte, enten på telefon eller e-post, slik at vi kan finne frem bestillingen din og hjelpe deg videre. Vi Þnsker selvfÞlgelig å lÞse dette for deg så raskt som mulig.

hei@snuslageret.no
+47 80 05 10 31

Ser frem til å hÞre fra deg!

5぀星のうち5の評䟡

Beste måten å kjÞpe snus på !

Beste måten å kjÞpe snus på ! Har brukt denne siden i godt over 1år nå og er strålende fornÞyd. Snusen er mye ferskere (tykkere poser) enn hva man får på butikken og EKSTREMT rask levering. Bor på avsidesliggende sted og hver eneste bestilling er blitt levert dagen etter dersom jeg bestiller tidlig på morgenen.

2025幎7月24日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス