Varför har ni lanserat en sÀmre pÃ¥fyllnings flaska med smaker UTAN mÃ¥tt? Mycket sÀmre, troligen för att ni rÀknar med att det blir svÃ¥rare att dosera och att man dÃ¥ förbrukar mer. I vanliga fall sÃ¥ Àr... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ãr vÀldigt besviken pÃ¥ de nya smakflaskorna som saknar doseringsmÃ¥tt. Har försökt ersÀtta med andra mÃ¥tt hÀr hemma men resultatet blir mer kladd och ytterligare en pryl att diska.
Jag har haft en sodastream Genesis i ca 6Ã¥r och varit mycket nöjd med den, nu slutade packningen i flask hÃ¥llaren att sluta tÀtt. Vi beslutade att köpa en ny likadan, vilket var ett misstag, den hö... ãã£ãšèŠã
Köpte en Sodastream One Touch electric för 4 Ã¥r sedan och nu börjar den lÀcka nÀr man ska göra vatten. Det Àr packningen vid anslutningen till plastflaskan som blivit dÃ¥lig. Ringde kundtjÀnst men... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Du fixar enkelt kolsyrat vatten hemma med våra kolsyremaskiner. VÀlj mellan flera olika smaker och gör din egen favoritbubbeldrink.
é£çµ¡å
ã¹ãŠã§ãŒãã³
- sodastream.se
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jag fick ett snabbt och professionelltâŠ
Jag fick ett snabbt och professionellt bemötande i samband med en reklamation och kan varmt rekommendera Sodastream som leverantör. Mitt problem löstes också till min fulla belåtenhet.
Supersnabb hjÀlp och bra garanti
Ãr supernöjd med vÃ¥r soda stream, tycker det Àr ett lyxigt och ett smidigt fungerande system! Nyss hade vi oturen att vÃ¥r knappfunktion slutade fungera vilket visade sig gÃ¥ pÃ¥ 2-Ã¥rsgarantin och vi fick supersnabb hjÀlp av Ronja pÃ¥ kundtjÀnst och har nu en ny pÃ¥vÀg! Kunde inte ha hanterats pÃ¥ ett bÀttre sÀtt!
Superbra kundtjÀnst
Superbra kundtjÀnst, trevlig och hjÀlpsam! Dessutom vÀldigt personlig!
Imponerad
Toppenprodukter och fantastisk service om något strulat till sig.
SuverÀn kundservice
Min maskin gick sönder och fick en ny på garantin. Helt suverÀn kundservice som skickar nya delar med expressfrakt! Mycket trevligt bemötande och svarar snabbt på mail.
Fantastik service.
Jag har en sodastreem Genesis dÀr packningen hade gÃ¥tt sönder,jag fick direkt svar frÃ¥n eran support,nÃ¥gra enkla frÃ¥gor,sen dagen efter ligger packningen i brevlÃ¥dan,jag har aldrig varit med om en sÃ¥dan service jag kan bara sÀga âvÀrldsklass!!!!âom nÃ¥gon frÃ¥gar mig vilken kolsyremaskin man skall köpa sÃ¥ finns det bara en SODASTREEM Tusen tack för snabb och trevlig service.
Jag fick en ny maskin utan diskussionâŠ
Jag fick en ny maskin utan diskussion då den första inte fungerade tillfredsstÀllande. Mycket tillmötesgående tjej i supporten och snabb leverans av nya maskinen. Toppen!
WOW, vilken service!
Jag bestÀllde 2 diskmaskinsÀkra flaskor (olika varianter) till min Sodastream, snabb leverans och allt var bra. Men nÀr jag skulle anvÀnda den ena så visade det sig at den inte passade i min maskin. Jag mailade Sodastreams support som svarade rÀtt fort att de skulle skicka en ny som passade utan kostnad. :) WOW, vilken service!
Utomordentligt smidig hanteringa avâŠ
Utomordentligt smidig hanteringa av reklamation. En packning hade gett upp, då den inte finns som reservdel skickades genast en ny maskin, med patron och flaska!
All korrespondens klar på en förmiddag :)
BestÀllde en Spirit från hemsidan
BestÀllde en Spirit från hemsidan. Produkten fungerade inte, hittade en lös bit. Reklamerade och allt fungerade otroligt snabbt och smidigt. Toppenbemötande av kundservice.
Nöjd trots fel
Köpte en Sodastrem via hemsidan. Snabb leverans. Då jag monterade den och testade kolsyra vatten så fortsatte den att pysa ut kolsyra trots att den hade kolsyrat vattnet fÀrdigt.
Mailade kundtjÀnst med problemet och fick snabbt svar att det mest troligt Àr kolsyrepatronen som felar. Dom skickar ut en ny med hemleverans samt att jag får 3 smaker gratis för besvÀret. Otroligt fint gjort av dom att erbjuda en kompensation trots att jag inte efterfrågat någon. Nu fungerar Sodastremern felfritt och vi Àr jÀttenöjda
Fin service och proffsigt bemötande iâŠ
Fin service och proffsigt bemötande i reklamationsÀrende!
Mycket nöjd med bemötandet jag fick
Mycket nöjd med bemötandet jag fick. Professionell och trevlig kundservice med snabba åtgÀrder!
Otroligt bra företag med mycket trevlig personal
Bra överskådlig web sida.
Trevliga produkter till bra priser, framförallt om man köper deras Paket. Då jag fick min senaste leverans stötte jag på lite problem, kontaktade då kundtjÀnst och fick vÀldigt snabbt mer hjÀlp Àn vad jag förvÀntat mig.
Jag kan varmt rekommendera detta företag både av miljöskÀl och för otroligt trevligt bemötande.
Snabb och mycket trevlig kundsupport
Bra produkt, fantastisk kundtjÀnst!
Produkten Àr jÀttebra. Man kan dricka mer kolsyrat Àn någonsin tidigare för ett otroligt mycket lÀgre pris. Dessutom slÀpar man inte hem en massa plastflaskor hela tiden. En win win helt enkelt!
Men jag också lyfta hur bra deras kundtjÀnst Àr! Gaspatronen jag köpte på ICA var defekt och SodaStream ersÀtter den + skickar med 3 smaker helt utan kostnad. Mycket smidigt och generöst.
Mycket trevlig och hjÀlpsam kundtjÀnstâŠ
Mycket trevlig och hjÀlpsam kundtjÀnst nÀr jag hade problem med min maskin, TROTS att garantitiden gått ut.
Fick hjÀlp direkt
Fick hjÀlp direkt. Inga krångligheter alls. En ny produkt kommer på posten. JÀtte nöjd!
Snabbt och smidigt.
Snabbt, smidigt och trevligt bemötande med kundservice. BÀsta jag upplevt.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã