SOFACOMPANY België レビュヌ 1,727

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Sofacompany was super vriendelijk, correct en snel. We zijn 100% tevreden van de kwaliteit en de service van Sofacompany zelf! De levering via PostNL was minder vlot. We hebben extra betaald om all... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Verkeerde stof van zetel geleverd door een fout van de verkoopster. Relatief snel rechtgezet maar wederom moeten wachten voor de nieuwe zetel. Geen compensatie daarvoor of versnelde procedure.

5぀星のうち5の評䟡

Prachtige zetel gekocht in het meest levendige blauw. Ik vond mijn smaak niet in de woonwinkels waar beige en grijs de modekleuren nog steeds zijn. Hoera voor Sofacompany waar ik mijn zetel in eender... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Superbe accueil chez Sofa Company Bruxelles, les vendeurs sont présent pour vous conseiller sans vous forcer à l'achat. Je suis extrêmement ravi de mon canapé. La réception à été rapide et impeccabl... もっず芋る

䌁業情報

1. 家具店

SOFACOMPANY België に぀いお

圓該䌁業による蚘述

SOFACOMPANY | Deens design voor altijd lage prijzen

Bij SOFACOMPANY ontwerpen we al onze meubels zelf en verkopen we ze rechtstreeks aan jou. Dat betekent minder tussenschakels, betere prijzen – en meubels die gemaakt zijn om het dagelijks leven aan te kunnen. Daarom geven we ook 10 jaar garantie op al onze meubels.

Meer dan 1.000 klanten hebben ons beoordeeld op Trustpilot, en we zijn trots op de mooie feedback die we gekregen hebben. We lezen en beantwoorden elke review – omdat we waarde hechten aan jouw mening en voortdurend willen verbeteren om jouw ervaring zo goed mogelijk te maken.

Of je nu online aan het rondkijken bent of een van onze winkels bezoekt, we staan voor je klaar om je te helpen bij het vinden van jouw volgende zetel – en we kijken ernaar uit om je te verwelkomen.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Mooie zetel prijs-kwaliteit.

Mooie zetel prijs-kwaliteit.
Goed verpakt - goed beschermd met beschermhoes

2025幎10月9日

SOFACOMPANY België からの回答

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met je zetel en de levering. We hechten er veel belang aan dat onze producten goed beschermd en in perfecte staat bij onze klanten aankomen. We wensen je veel plezier met je Inez kussens!

TrÚs beau pouf

TrÚs beau pouf! Arrivé rapidement et bien emballé !

2025幎10月9日

SOFACOMPANY België からの回答

Merci beaucoup pour votre gentil commentaire! Nous sommes ravis d’apprendre que votre pouf vous plaît et que la livraison s’est bien passée. Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre nouvel achat!

Cordialement,

5぀星のうち3の評䟡

te vroeg om te revieuwen (levering pas in 2026)

te vroeg om te revieuwen

2025幎10月14日

SOFACOMPANY België からの回答

Bedankt voor je feedback.
Het klopt inderdaad dat het op dit moment nog wat te vroeg is om een volledige review te geven. We hopen dat het eerste deel van je levering goed is aangekomen.
Ondertussen zijn we druk bezig met het tweede deel van je bestelling. De zelfontworpen meubelen zijn momenteel in productie, en we hopen dat je hier na levering volop van zult kunnen genieten.

Lieke - Team SOFACOMPANY

Zeer mooi afgewerkt

Zeer mooi afgewerkt. Heel tevreden

2025幎10月3日

SOFACOMPANY België からの回答

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent en de afwerking naar wens is.
Bedankt voor je mooie review en veel plezier met je aankoop!

5぀星のうち5の評䟡

Informatie was volledig en correct

Informatie was volledig en correct. Heel behulpzaam en vriendelijk.

2025幎10月3日

SOFACOMPANY België からの回答

Bedankt voor je positieve feedback! Wat leuk om te horen dat je goed geholpen bent en de informatie duidelijk was. We staan altijd voor je klaar als je ons opnieuw nodig hebt!

Duidelijke en nuttige informatie

Vriendelijk en adequat personeel, duidelijke uitleg

2025幎9月23日

Beste Kristin,

Wat fijn om te horen dat je ons personeel vriendelijk vond en een duidelijke uitleg kreeg. Geniet van je aankoop!

Met vriendelijke groeten,
Erin - Team SOFACOMPANY

5぀星のうち5の評䟡

Zeer tevreden met de tafel en

Zeer tevreden met de tafel en uitstekende service. We mochten de tafel zelfs komen ophalen buiten de openingsuren. Bedankt!

2025幎9月23日

Beste Neal,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent met de tafel en onze service. We vinden het belangrijk om flexibel mee te denken, dus het doet ons plezier dat het ophalen buiten de openingsuren goed is gelukt.

Veel plezier met uw nieuwe tafel en graag tot ziens!

5぀星のうち5の評䟡

prijs kwaliteit zeker in orde

prijs kwaliteit zeker in orde, super tevreden vh resultaat.

2025幎9月16日

Beste Peter,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de prijs-kwaliteit en het eindresultaat. Uw waardering betekent veel voor ons.

5぀星のうち1の評䟡

Levering is een ramp

Levering laat te wensen over! Sofa zou vrijdag 26 sept geleverd worden, volgens het digitale trackingsysteem tussen 13:30 u en 15:30u. Dat tijdstip is de hele dag opgeschoven tot 18:30u en 20:00u en daarna de hele tijd door... telkens nieuwe 'leveringstermijn' ook op zondag! Geen enkele verwittiging gekregen. Nu nog, maandag is 'mijn bestelling onderweg' volgens het trackingsysteem. De vrachtwagen van het transportbedrijf MTC-trans blijft evenwel onveranderd stil staan in Sint Katelijne Waver.
Kortom: wij zijn een hele dag en avond opgehouden omdat Sofacompany/MCT Trans het vertikt om contact op te nemen met ons. En we weten nog altijd niet wanneer sofa dan wÚl wordt geleverd.
Door deze onprofessionele houding hebben we vrijdagavond een belangrijke, werkgerelateerde afspraak moeten afzeggen.
Conclusie: zeer goede service in de winkel, maar dienst naverkoop en levering is een ramp, een bedrijf als Sofacompany onwaardig.

2025幎9月26日
自発的なレビュヌ

Beste Mona,

Bedankt voor je feedback, en onze oprechte excuses voor de gang van zaken rondom de levering van je sofa.

We begrijpen heel goed hoe frustrerend deze situatie voor je is geweest, zeker gezien het gebrek aan communicatie en de impact die dit heeft gehad op je planning. We willen je verzekeren dat we vandaag al meerdere keren contact hebben gehad met zowel jou als met onze transportpartner MTC om dit zo snel mogelijk op te lossen.

Op dit moment zijn we nog volop bezig om een correcte levering voor je te organiseren. Na de uiteindelijke levering zullen we zeker ook samen met jou kijken naar een passende compensatie om deze vervelende ervaring netjes af te handelen.

We waarderen je geduld en hopen dit snel op een goede manier te kunnen afronden.

ILSE - Team SOFACOMPANY

Op tijd geleverd

Op tijd geleverd weliswaar zonder verwittigen maar al bij al ben ik zeer tevreden, goede kwaliteit!

2025幎9月12日

Beste Ingrid,

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van de Anna hocker.

We wensen je veel plezier met je aankoop!

ILSE - Team SOFACOMPANY

Een goede aankoop.

De vriendelijkheid en kennis van zaken en ook de keuze.

2025幎9月16日

Beste Dirk,

Dank je wel voor je review! ✹ Fijn om te horen dat je tevreden bent met je aankoop en dat je onze vriendelijkheid, kennis en het ruime assortiment hebt gewaardeerd.

Joanna-Team SOFACOMPANY

Positieve ervaring

Transparante prijzen, duidelijke communicatie over levermoment en mooie zetel

2025幎9月9日

Beste Lois,

Dank je wel voor je mooie woorden! ✹ Fijn om te horen dat je de prijzen transparant vond, de communicatie duidelijk en dat je blij bent met je nieuwe zetel.

5぀星のうち5の評䟡

Goede service en een top zetel!

Ik kon heel gemakkelijk zelf mijn zetel samenstellen. Ik heb maar een klein appartementje, waarvoor ik de ideale zetel gevonden heb, exact in het kleur dat ik wou. De levering was een week vroeger dan de vooropgestelde levertermijn, en ik kon gemakkelijk zelf de levering inplannen. Ook het uitpakken en monteren van de pootjes ging vlot, dit heb ik alleen kunnen doen. Hij zit heel goed, past perfect in mijn interieur en ik ben er heel content van!

2025幎9月9日

Beste Machteld,

Dank je wel voor je prachtige review! ✹ Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met je zetel en dat het samenstellen, leveren en monteren zo vlot is verlopen. We zijn blij dat je de perfecte zetel voor je appartement hebt gevonden en dat alles precies naar wens is. Geniet er volop van!

Zeer goede responds

Zeer goede responds, snelle levering!

2025幎9月2日

Beste Lily,

Dank je wel voor je mooie woorden! ✹ Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering en service. We wensen je veel plezier met je aankoop!

zeer behulpzaam

zeer behulpzaam, brengen alles snel in orde, enkel de verhuislift om de zetel binnen te brengen kan niet gegarandeerd worden ook al kan je dit aanduiden bij levering.

Beste Kristina,

Dank je wel voor je review 🌞 Fijn om te horen dat je onze service als behulpzaam hebt ervaren en dat alles snel geregeld werd. We begrijpen je punt over de verhuislift en nemen dit zeker mee als feedback. Hopelijk geniet je volop van je nieuwe zetel!

Joanna-Team SOFACOMPANY

Service de qualité

Je suis venue 2 fois au magasin. Accueil impeccable et conseils judicieux.
La livraison s'est trÚs bien passée et je suis ravie de mon achat.

ChÚre AgnÚs,

Merci beaucoup pour votre retour positif ✹ Nous sommes ravis d’apprendre que vous avez apprécié à la fois l’accueil en magasin, nos conseils et la livraison. Profitez bien de votre nouveau meuble et nous espérons vous revoir bientÃŽt !

Avec mes salutations distinguées,
Joanna - Team SOFACOMPANY

5぀星のうち5の評䟡

Vriendelijke ontvangst van toffe dame

Vriendelijke ontvangst van toffe dame, die een goede uitleg verschafte.
Ook dienst naverkoop hielp me goed verder..

2025幎7月15日
自発的なレビュヌ

Beste Kurt,

Bedankt voor je mooie woorden! ✹ Wat leuk om te horen dat je zo vriendelijk ontvangen bent en dat zowel in de winkel als bij onze dienst naverkoop alles naar wens verliep. We geven je compliment zeker door aan onze collega’s!

Veel plezier met je nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Joanna - team SOFACOMPANY

5぀星のうち4の評䟡

Personeel vriendelijk en behulpzaam!

Beste Michele,

Wat fijn om te lezen dat je onze service als vriendelijk en behulpzaam hebt ervaren, Michele! 💛 Daar doen we het voor. We hopen je snel weer te mogen helpen.

Veel plezier met je nieuwe meubels!

Joanna - team SOFACOMPANY

5぀星のうち5の評䟡

Rester en contact avec la vente et la livraison est possible

Facilité de la commande
Liens possibles par téléphone
Rapidité d'exécution

2025幎9月3日

Bonjour Jacqueline,

Merci pour votre avis et votre confiance! Nous sommes ravis d’apprendre que vous êtes satisfait(e) du canapé Anna. Nous espérons que vous en profiterez encore longtemps.

Cordialement,
Ilse – Équipe SOFACOMPANY

5぀星のうち5の評䟡

aangenaam service en mooie banken

2025幎8月22日

Beste Kelven,

Bedankt voor je mooie woorden. Wat fijn om te horen dat je onze service als aangenaam hebt ervaren en dat je tevreden bent met de banken. We wensen je veel plezier met je nieuwe inrichting.

Een hele fijne dag toegewenst!
Met vriendelijke groet, Joanna - team SOFACOMPANY

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス