Sofacompany was super vriendelijk, correct en snel. We zijn 100% tevreden van de kwaliteit en de service van Sofacompany zelf! De levering via PostNL was minder vlot. We hebben extra betaald om all... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Verkeerde stof van zetel geleverd door een fout van de verkoopster. Relatief snel rechtgezet maar wederom moeten wachten voor de nieuwe zetel. Geen compensatie daarvoor of versnelde procedure.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Prachtige zetel gekocht in het meest levendige blauw. Ik vond mijn smaak niet in de woonwinkels waar beige en grijs de modekleuren nog steeds zijn. Hoera voor Sofacompany waar ik mijn zetel in eender... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Superbe accueil chez Sofa Company Bruxelles, les vendeurs sont présent pour vous conseiller sans vous forcer à l'achat. Je suis extrêmement ravi de mon canapé. La réception à été rapide et impeccabl... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Mechelsesteenweg 6, BE-2000, Antwerpen, ãã«ã®ãŒ
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Mooie zetel prijs-kwaliteit.
Goed verpakt - goed beschermd met beschermhoes

SOFACOMPANY België ããã®åç
Informatie was volledig en correct. Heel behulpzaam en vriendelijk.

SOFACOMPANY België ããã®åç
Vriendelijk en adequat personeel, duidelijke uitleg

SOFACOMPANY België ããã®åç
Zeer tevreden met de tafel en uitstekende service. We mochten de tafel zelfs komen ophalen buiten de openingsuren. Bedankt!

SOFACOMPANY België ããã®åç
prijs kwaliteit zeker in orde, super tevreden vh resultaat.

SOFACOMPANY België ããã®åç
Levering laat te wensen over! Sofa zou vrijdag 26 sept geleverd worden, volgens het digitale trackingsysteem tussen 13:30 u en 15:30u. Dat tijdstip is de hele dag opgeschoven tot 18:30u en 20:00u en daarna de hele tijd door... telkens nieuwe 'leveringstermijn' ook op zondag! Geen enkele verwittiging gekregen. Nu nog, maandag is 'mijn bestelling onderweg' volgens het trackingsysteem. De vrachtwagen van het transportbedrijf MTC-trans blijft evenwel onveranderd stil staan in Sint Katelijne Waver.
Kortom: wij zijn een hele dag en avond opgehouden omdat Sofacompany/MCT Trans het vertikt om contact op te nemen met ons. En we weten nog altijd niet wanneer sofa dan wÚl wordt geleverd.
Door deze onprofessionele houding hebben we vrijdagavond een belangrijke, werkgerelateerde afspraak moeten afzeggen.
Conclusie: zeer goede service in de winkel, maar dienst naverkoop en levering is een ramp, een bedrijf als Sofacompany onwaardig.

SOFACOMPANY België ããã®åç
Op tijd geleverd weliswaar zonder verwittigen maar al bij al ben ik zeer tevreden, goede kwaliteit!

SOFACOMPANY België ããã®åç
Transparante prijzen, duidelijke communicatie over levermoment en mooie zetel

SOFACOMPANY België ããã®åç
Ik kon heel gemakkelijk zelf mijn zetel samenstellen. Ik heb maar een klein appartementje, waarvoor ik de ideale zetel gevonden heb, exact in het kleur dat ik wou. De levering was een week vroeger dan de vooropgestelde levertermijn, en ik kon gemakkelijk zelf de levering inplannen. Ook het uitpakken en monteren van de pootjes ging vlot, dit heb ik alleen kunnen doen. Hij zit heel goed, past perfect in mijn interieur en ik ben er heel content van!

SOFACOMPANY België ããã®åç
zeer behulpzaam, brengen alles snel in orde, enkel de verhuislift om de zetel binnen te brengen kan niet gegarandeerd worden ook al kan je dit aanduiden bij levering.

SOFACOMPANY België ããã®åç
Je suis venue 2 fois au magasin. Accueil impeccable et conseils judicieux.
La livraison s'est trÚs bien passée et je suis ravie de mon achat.

SOFACOMPANY België ããã®åç
Vriendelijke ontvangst van toffe dame, die een goede uitleg verschafte.
Ook dienst naverkoop hielp me goed verder..

Facilité de la commande
Liens possibles par téléphone