レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Dejligt hotel. Ligger rigtig godt tÊt ved strand og cafeliv. Overnattede på hotellet med vores bil klub og vi fik virkelig god behandling og god mad. Rigtig sÞde medarbejdere på hotellet

5぀星のうち3の評䟡

Meget imÞdekommende personale ved indtjening. VÊrelset var fint men der var ogsÃ¥ tydelige brugsspor. LÃ¥gen til skabet band, sengene var lidt som hÊngekÞjer, men ikke blÞde, der var ikke tryk pÃ¥ d... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

LÊkkert mad og sÞd og venlig betjening. Dog burde man straks efter pladsanvisningen til aftenmaden straks kunne bestille og fÃ¥ leveret drikkevarer. Den manglende servering/bestilling af drikkevar... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Den 25/02-22 Fejrede Mor/Far deres Diamantbryllup.:-) Familien var Inviteret og skulle Fejrede Dem. Hotellet havde en perfekt beliggenhed. Men Kan desvÊrre kun give 1 stjerner!! Alt dette tyder... もっず芋る

䌁業情報

1. ビヌチ リゟヌト

圓該䌁業による蚘述

Hotel SÞnderborg Strand ligger direkte ud til stranden i naturskÞnne og historiske omgivelser kun 250 meter fra SÞnderborgs centrum. Fra hotellet kan I nyde udsigten over Flensborg Fjord og Alssund. Over for hotellet ligger det smukke SÞnderborg Slot, og tÊt på finder I lystbådehavnen og den dejlige natur på Als.

連絡先

通垞1カ月以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Venligt & imÞdekommende personale

Venligt & imÞdekommende personale -dejligt vÊrelse med fantastisk udsigt, og udsÞgt lÊkker mad i restauranten (dog lidt petit mht portions-anretningerne)

2024幎12月7日

KÊre Steen,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glÊder os at hÞre, at du har haft en god oplevelse med bÃ¥de vores personale, vÊrelse og mad i restauranten. Vi beklager den sene tilbagemelding pÃ¥ din feedback – den er bestemt ikke overset, og vi sÊtter stor pris pÃ¥, at du har taget dig tid til at dele dine oplevelser med os.
Vi tager din kommentar omkring portionsstÞrrelsen med i vores overvejelser og håber at få fornÞjelsen af at byde dig velkommen igen snart!
De bedste hilsner,
Trine

Virkelig dejlig betjening

Virkelig dejlig betjening , god service , flot udsigt.
Alt i alt var det dejligt ophold.
Det eneste minus var at der hverken var Êg eller bacon osv da vi kom ned til morgenmad klokken 09.30 selvom de reklamerede med at morgenmaden var åben indtil 10.00 og tjeneren begyndte at tage vores ting imens vi spiste kl 10.05

2024幎11月9日

Hej Annette.
Beklager vores sene tilbagemelding på din anmeldelse her.
Vi er så glade og taknemmelige for at vores gÊster vil give sig tid til at give os feedback.
Vi glÊder os over at du har nydt dit ophold her hos os, på trods af den uheldige oplevelse i morgenmaden - der skal selvfÞlgelig vÊre fyldt op og I skal have lov til at spise jeres morgenmad i ro og fred.
Vi håber meget, at vi får lov at byde jer velkommen igen en anden gang.
Rigtig god weekend til dig.
Hotel SÞnderborg Strand+

Oplevelse i top

Oplevelse i top
I mÞde kommende medarbejde vi fik vores vÊrelse men der var ind suse lyd vi ikke var vild med vi sagde det og straks fik vi et andet vÊrelse Tak morgenmad super lÊkkert med alt hvad der hÞre til kan varmt andbefaldes

2024幎8月25日

Sommerophold

Vi havde booket et sommerophold med 2 overnatninger og 3 retter og ankom onsdag aften, så vi kunne nå at få aftensmaden med. Vi blev sendt ned i restauranten af den venlige, men travle receptionist. Da vi kom derned fik vi at vide at der ikke var plads, selvom vi havde booket i forvejen - heller ikke senere på aftenen.
Lettere irriteret fulgte receptionisten med os derned og sÞrgede for at vi fik plads en time senere.
Maden var ok - ikke prangende og ikke ret meget af den. Morgenbuffeten er middelmådig, men acceptabel. Anden aften ventede vi forgÊves på desserten som aldrig kom og det var svÊrt at fange det meget travle personale som nÊsten lÞb rundt mellem bordene.
VÊrelserne er ok. RengÞringen er i top.
Udsigten fra vÊrelset og hotellet er super lÊkker - det samme er stranden og omgivelserne. Alt i alt synes vi det er et 3 stjernet hotel - den 4. stjerne må vÊre for de lÊkre omgivelser.

2024幎8月2日
5぀星のうち4の評䟡

Dejligt hotel placeret lige ned til

Dejligt hotel placeret lige ned til stranden. Vi havde booket et ophold inklusive en to retters middag. VÊrelset og badevÊrelset var fint.
Middagen blev serveret i en hyggelig restaurant. Maden var udemÊrket. Der var fuldt hus, så personalet havde travlt, men var stadig opmÊrksom. Vi valgte vinmenuen, som var udemÊrket.

Vi havde dog to oplevelser, som gÞr at, vi ikke kan give 5 stjerner.

1) Vi savnede en saftybox på vÊrelset. Vores vÊrrelse lå på nederste etage. Der var en dÞr ud, så man kom lige ud til en lille plÊne og strandvejen. Der var nogle håndvÊrkere i gang, og dÞren stod åben. Det ville vÊre nemt for en 'hotelrotte' at smutte ind.

2) Efter middagen havde vi lyst til en drink i baren. Vi fik oplyst, at baren var åben. Vi satte os og ventede. Der kom en tjener fra restauranten, og vi bestilte. Hun skulle lige tilbage til restauranten og ville vende tilbage. Det skete ikke, så efter en halv times tid gik vi. De havde også meget travlt. Måske var det bedre at holde baren lukket indtil personalet har tid.

Vi synes dog alligevel at Hotel SÞnderborg Strand er et virkelig dejligt hotel, og vi vender tilbage for en lÊngere periode til nÊste sommer.

2024幎6月24日

Hej Johnny.
Mange tak for din anmeldelse, det betyder meget for os når vores gÊster tager sig tid til at give os feedback.
Vi er super glade for at hÞre, at I har nydt jeres ophold her hos os - det har vÊret en udsÞgt fornÞjelse at have jer på besÞg.
Dog er vi virkelig kede af at hÞre, at I er blevet glemt i baren - det er bestemt ikke godt nok. Disse bemÊrkninger er givet videre til vores restaurantchef, så vi sikrer, at vores tjenere er mere opmÊrksomme på dette fremadrettet.
I forhold til safetybox på vÊrelset, så er det altid muligt at indlevere vÊrdigenstande i receptionen, så kan de opbevare det i deres safetybox.
Vi vil glÊde os meget til at se jer igen nÊste år.
Rigtig god sommer til dig.

5぀星のうち3の評䟡

buffet under end cafeteria standard

Havde en stÞrre gruppe med på overnatning med revy
PÊnt og rent og dejlige vÊrelser
Meeen; buffeten vi fik var under al kritik :-(
Maden var simpelthen ikke sÊrlig indbydende.
Det var under "cafeteria niveau"
En kÊmpe skuffelse og gÊsterne har reklameret til mig over dette.

En super Revy som er vÊrd at se

Der reklameres meget med at kÞbe en revydrink i form af Gin og Tonic

Meeen da vi efter revy gik i baren var dette en skÊndsel.
Efter meget kort tid gik baren tom for sodavand og ekstrakt til Gin
Whiskey var tom så ingen Irsk coffe

Personalet gjorde hvad de kunne med det de havde til rådighed, da det jo ikke var dem der ikke havde styr på barbeholdningen.
en lidt Êrgerlig oplevelse og dette lagde en dÊmper på selskabets sociale sammenvÊr.

Morgenmaden var god og intet at klage over

Og personalet vi traf var ligeledes hÞflige og venlige

Men en ret skuffende oplevelse som slet ikke var forventet.

Og der er gjort indsigelse inden afrejse og senere i mail pgr af klager fra gÊsterne.
Resultat: hmmmm ???

2024幎6月8日

Hej Ib.
Vi er meget kede af den oplevelse som I har haft og derfor vil vi gerne refererer til den mail som vi har sendt til dig.
Rigtig god sommer til dig.

Vi kommer igen

Er lige kommet hjem fra en super hyggelig PÃ¥sketur.
Rent overalt, gode senge, fantastisk i mÞdekommende personale, lÊkker mad, gode priser på drikkevare........og ikke mindst ro.
Vi kommer igen.

2024幎3月29日

weekendophold i 2 nÊtter til UG

weekendophold i 2 nÊtter. Proff. og imÞdekommende booking igennem hotellet. Fine vÊrelser med god udsigt over vandet. God mad som henholdsvis 2 og 4 retters menuer med tilhÞrende vinmenu. Flot mad og gode vine. Lidt blandet erfaring fra de fleste tjenere men opvejet at andres imÞdekommenhed og gode service. God morgenmad. Dejligt sted med god beliggenhed. Gode priser ;-) Vi var 5 og alle havde samme positive indtryk. På gensyn.

2023幎11月3日
5぀星のうち2の評䟡

Ikke pengene vÊrd

De stod opfÞrt som et handicapvenligt hotel. Det var de overhovedet ikke!
Der var slet ikke plads nok på badevÊrelset! Man kunne ikke engang komme derud med en kÞrestol.
Noget andet var, at der slet ikke var tryk på vandet, så vi blev ikke ordentligt skyllet af med det resultat, at de klÞede afsindigt på benene.
Vi fortalte det henne i receptionen, og de lovede at ordne det, hvilket de ikke gjorde. TvÊrtimod blev det meget vÊrre. Vandet kom den forkerte vej ud.
Det eneste positive var udsigten og morgenmaden

2023幎11月5日

Fantastisk oplevelse

Smilende og venligt personale i receptionen, der var utrolig hjÊlpsomme! Rene og komfortable vÊrelser og senge. Godt lydisoleret, ingen stÞj fra gangene. Morgenmadsbuffet var lÊkker, der var mange valgmuligheder og aldrig tomme fade.
Alt fungerede og vi kommer igen nÊste Ã¥r!!💕

2023幎10月12日
5぀星のうち1の評䟡

Hold ikke fest på Hotel SÞnderborg Srand

Har vÊret til fest pÃ¥ Hotel SÞnderborg Strand og sikke skuffelse
Kuvert prisen var 1100 kr. og til den pris forventer man at maden er veltilberedt og velsmagende. Forretten var en kammusling som sejlede alene rundt i noget som lignede skilt kÊrnemÊlk med lidt stumper af forÃ¥rslÞg, og det havde 0 smag. Hovedretten var portions anrettet, og der blev ikke tilbudt yderligere. Desserten var uspiselig, hvinende sÞd citrontÊrte, med kÞbemÞrdej og smeltet is. Kaffen, som ikke smagte af kaffe men farvet vand blev serveret pÃ¥ et rullebord med en skÃ¥l dÃ¥rlig chokolade. Betjening var der ikke noget af, mÃ¥tte selv hente vin og drikkevarer fra et bord. Vandet i kander var varmt og smagte gammelt. Vi fÞlte vi sad pÃ¥ en bistro pÃ¥ en rasteplads.

2023幎8月5日
5぀星のうち2の評䟡

Dårlig vÊrelse.

Hej.
2 overnatninger til 3296 kr og så får man et slidt vÊrelse og en seng der ikke var til at sove i, den var slidt ned og mener slidt ned.
Ingen strÞm i den ene side af sengen og den kontakt der var sad lÞs i vÊggen så rund og lede efter stikkontakter der virkede.
Lyset på badevÊrelset var under alt kritik kunne dårlig se mit ansigt.
Brusekabinen bar spor af kalk i fugerne.
Det eneste der var i orden var prisen og beliggenheden.
Vi rejser meget og har aldrig set noget ligne til den pris.
Mvh
SÞren.

2023幎8月3日

Deal ophold

VÊrelset var fint, udsigten fantastisk.
Pigerne i receptionen utrolig sÞde.
Maden var veltilberedt og var alle pengene vÊrd.
Betjeningen super godt, med utroligt kompetent personale. Det er anden gang inden for 2 måneder, at vi kÞrer 500 km, for at besÞge jer og SÞnderborg. :)

2023幎7月22日

Sublim betjening

Sublim betjening. Velsmagende og tilpas stÞrrelse på retterne. Fik 3 retter , Bagt Havkat, Urtefarseretkyllingelår og passionsmousse-kage. God velkomst og fine vÊrelser.
Speciel tak til Restaurantchef Piotr for yderst proffesionel og humÞrrig betjening.
og Tak til Olga for super “glad” prÊsentation af maden (fra Ukraine).
Drinks & Cocktails i top-klasse.
Alt i alt - bestemt et besÞg vÊrd.

2023幎7月22日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス