レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Dejligt hotel. Ligger rigtig godt tÊt ved strand og cafeliv. Overnattede på hotellet med vores bil klub og vi fik virkelig god behandling og god mad. Rigtig sÞde medarbejdere på hotellet

䌁業が回答したした

Meget imÞdekommende personale ved indtjening. VÊrelset var fint men der var ogsÃ¥ tydelige brugsspor. LÃ¥gen til skabet band, sengene var lidt som hÊngekÞjer, men ikke blÞde, der var ikke tryk pÃ¥ d... もっず芋る

䌁業が回答したした

LÊkkert mad og sÞd og venlig betjening. Dog burde man straks efter pladsanvisningen til aftenmaden straks kunne bestille og fÃ¥ leveret drikkevarer. Den manglende servering/bestilling af drikkevar... もっず芋る

Den 25/02-22 Fejrede Mor/Far deres Diamantbryllup.:-) Familien var Inviteret og skulle Fejrede Dem. Hotellet havde en perfekt beliggenhed. Men Kan desvÊrre kun give 1 stjerner!! Alt dette tyder... もっず芋る

䌁業情報

1. ビヌチ リゟヌト

圓該䌁業による蚘述

Hotel SÞnderborg Strand ligger direkte ud til stranden i naturskÞnne og historiske omgivelser kun 250 meter fra SÞnderborgs centrum. Fra hotellet kan I nyde udsigten over Flensborg Fjord og Alssund. Over for hotellet ligger det smukke SÞnderborg Slot, og tÊt på finder I lystbådehavnen og den dejlige natur på Als.

3.6

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

97件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1カ月以内に回答

Vinmenu???

Fin udsigt fra vÊrelset, og fine vÊrelse i Þvrigt. God service i receptionen. Men synes middagen var trÊls. Ikke maden, men den såkaldte vinmenu. KÞbte vinmenu, men der blev ikke skÊnket op, når glasset var tomt. Jeg bestilte så et glas ved en anden tjener. Det betalte jeg så for. Altså: Man kÞber en vinmenu og skal så betale for et glas?? Jeg forstår ikke. jeg orkede ikke at beklage mig, da jeg ikke ville ÞdelÊgge stemningen. Og jeg klarer det nok. Meeen.
God ide hvis hotellet fortalte hvad en vinmenu er. Du betaler for vinmenu, og enkelte glas også. En god sÞnderjysk forretning.
Vh SÞren madsen

2022幎10月21日

Hej SÞren.

Mange tak for din anmeldelse, det betyder meget for os, at vores gÊster tager sig tid til at give os feedback.

Vi er glade for at du har nydt dit ophold her hos os. Vi beklager, hvis vores menukort er misvisende i forhold til vinmenu. Den er ment som et glas pr. ret, hvor der vil blive fyldt lidt efter i glasset.
Men det har bekrÊftet os i at navnet ”vinmenu” skal laves om, sÃ¥ dette ikke sker igen.

Vi håber at vi får dig at se igen en anden gang.
Rigtig god dag til dig.

GÊsteansvarlig

DÃ¥rlig mad

Kun mulighed for at vÊlge en ret i restauranten, den ret som kokken bestemmer. Det er ok hvis den er god, men ak, det er den absolut ikke.
Fik oplyst aftenens ret var duebryst, men ind kom et stykke overkogt svinekÞd fyldt med fedtkanter - uden smag - og så med udefinerbart smagslÞse tilbehÞr og brun melsovs - også uden smag. Kan absolut ikke anbefales.

2022幎10月16日

Hej Hanne.
Tak for din anmeldelse, det betyder meget for os, at vores gÊster vil tage sig tid til at give os feedback.
Vi er virkelig kede af, at du ikke har fået den ret du er blevet oplyst.
Dog havde vi gerne set, at du havde kommunikeret med vores personale i restauranten eller i receptionen, inden du havde givet os en anmeldelse.
Specielt fordi vi rigtig gerne vil have en chance til at rette op din oplevelse, isÊr fordi vi kan se, at du stadig bor hos os.

Fin oplevelse

3 stjerner for en fin oplevelse her i weekenden. Fine og rene vÊrelser, men i restauranten var der klart for få ansatte. Vi blev glemt i starten - og den unge mand kom med forkert vin. Maden fin uden at vÊre prangende, god smag. Den 4. stjerne tilfalder helt og holdent Nicoline i baren. Et livstykke uden lige og meget servicemindet. Tommel op for den drink vi i fÊllesskab fik udviklet: Nicolines special gin berries.

2022幎10月15日

Weekend ophold

Vi har vÊret der i weekenden med en enkel overnatning . Dejlige vÊrelser uden anmÊrkninger 🀗 , to rettes aftenmenu , sÃ¥ perfekt . Morgenbuffeten var sÃ¥ dejlig . Vil gerne komme igen , vi bor kun 12 km derfra .

2022幎9月24日

Det kan gÞres bedre

VÊrelset ok. slidt men pÊnt rent. Restaurent var slet ikke iorden. skulle spise der bÃ¥de fredag og lÞrdag , men vi spiste der kun fredag , da det simpelthen var for ringe :( En underlig kartoffelgratinklump , og en klump tÞrt svinekÞd. Kedeligt Øv. Personalet var venligt , men ikke alle var sÊrlig egnede til servering.

2022幎9月16日
自発的なレビュヌ

Helt og aldeles elendig restaurant

Helt og aldeles elendig restaurant. VÊrelserne som vi havde booket på hotellet var fine, men maden på hotellets restaurant var helt utrolig ringe. Vi var et selskab på 8 pers. hvoraf 4 bestilte bÞf Entrecote, 1 fik CÊsar salat, 1 fik Kulmule og 2 af os bestilte unghane, hvilket sidstnÊvnte tjeneren anbefalede på det varmeste. I fÞrste runde var den ene bÞf stort set gennemstegt, modsat Þnsket, begge unghaner var uspiselige, da de var knastÞrre og ligeledes tÞr fisk. NÊvnte blev sendt retur til kÞkkenet. I anden runde var begge unghaner fuldstÊndig som fÞrste runde knastÞrre, fisken stadig også for tÞr, og bÞffen ok. Unghanerne blev igen sendt retur, personen der fik fisken, valgte at spise samme uden nydelse. Vi nÊvnte for tjenerne, at det virkede som om, at unghanerne var blevet lavet på forhånd og derfor ikke kunne reddes, uanset hvor mange de sendte ind. Vi der skulle have haft unghanerne valgte derfor at bestille bÞf i stedet. På dette tidspunkt var flere i selskabet stort set fÊrdige med deres hovedret. I tredje runde skulle vi så modtage de to sidste bÞffer, og til vores store Êrgrelse var begge stort set rå. Nu var vores tålmodighed opbrugt og vi valgte at bede om regningen og finde et andet sted, så de to sidste munde også kunne mÊttes. Der var et andet par i restauranten, der samtidig havde en lignende oplevelse og som også forlod deres middag i utide. Med til historien skal dog siges, at vi fik en flaske hvidvin på huset regning og at personalet overalt var venligt og imÞdekommende. Synd at man med sådan en smuk beliggenhed, ikke samtidig kan levere en god middag, dette også sagt på baggrund af et meget lille udvalg på menukortet.

2022幎7月31日
自発的なレビュヌ

Elendig betjening i restauranten!!

Var i går til SÞnderborg Revyen med 3 retters middag på SÞnderborg Strand Hotel som en samlet pakke.
Fik et udmÊrket bord og fik vinkortet! Derefter skete der intet og ingen kom for at tage mod bestilling, vi spurgte igen og endelig efter yderligere 10-15 minutter kom en af de unge piger og vi kunne bestille vinen!! Fik forretten som var fremragende, og da vi var nÊsten fÊrdige med den kom den mandlige tjener og spurgte om det var os der skulle bestille vin!!! Det er jo ikke når man er fÊrdig med maden at man vil have vinen! Man havde ikke check på noget som helst. Ingen havde nogen anelse om hvem der havde ansvar for hvad!!
Da en af de unge piger tog tallerkenerne fra forretten spurgte hun om vi ville have hovedretten med det samme, hvilket vi ville, da vi skulle se revyen! Der gik nu 15-20 minutter hvor intet hÊndte! Folk der var kommet langt senere havde forlÊngst fået maden. Derefter kom en anden af de unge piger og spurgte om vi ville have hovedretten nu, hvilket vi jo allerede havde sagt 20 minutter inden!!! Et utroligt rod hvor ingen havde check på noget som helst! Vi ventede nu igen 15 minutter og gik til sidst ned til tjeneren og sagde at nu var det nok og da kom maden!!! Desserten kom derefter rimeligt!

Maden var som sagt utroligt lÊkker og det er synd at en god oplevelse skal ÞdelÊgges helt af inkompetente folk der ikke har nogen anelse om hvordan man organiserer betjeningen i en restaurant! De behÞver i hÞj grad et kursus i organisation af de mest basale punkter vedrÞrende betjening i en restaurant!!
Da vi siden var på revyen hÞrte vi flere der snakkede om hvor elendig betjeningen havde vÊret i restauranten. De unge piger gjorde hvad de kunne og havde travlt men det var den som skulle organisere det hele som i den grad fejlede!! Skam Jer I som er ansvarlige for dette!!

2022幎7月23日
自発的なレビュヌ

Vi have booket et vÊrelse med mad og

Vi have booket et vÊrelse med mad og revy d 21 juli.
Vi ankom til hotellet som planlagt og fik anvist et vÊrelse med udsigt dette var ok men der var ikke gjort rent under sengen mederne var der gammel stÞv på.
Hvad maden angår er det nok det vÊrste vi har oplevet vi havde bestilt revy buffet hvor der stod på kortet at der var sommersalat med syrnet flÞde og som ikke var der kÞdet og kartoflerne var på ingen måde varme den broccoli salat der var smagte ikke godt samt at der var sand i vi gjorde betjeningen opmÊrksom på det og han ville sige det til kokken men der skete ikke noget andet at man kunne skynde sig at komme på toilettet for det er meget skadeligt at servere noget sådan og hvad revyen angår må man sige at bruge en kiste i deres forestilling er for os meget usmageligt selve revyen kunne gÞres bedre men tror det er kÞrt trÊtte sengene på vores vÊrelse nr 307 kunne trÊnge til udskiftning for de er meget nedslidte

2022幎7月22日

Hej Tonny,

Mange tak for din anmeldelse, det betyder meget for os når vores gÊster tager sig tid til at give os feedback, hvad enten det er ris eller ros.
Vi beklager meget den oplevelse du har haft her hos os – det er aldeles ikke den standard vi vil leve op til.
Vi har givet din anmeldelse videre til de respektive afdelinger samt revyen, så de kan gÞre noget ved problematikkerne, og dermed sikre at dette ikke sker igen.

Vi håber dog stadig at du har nydt dit ophold i skÞnne SÞnderborg.
Rigtig god sommer til dig.

Hotel SÞnderborg Strand

VÊrelser er blevet opdateret lidt

VÊrelser er blevet opdateret lidt, men der mangler een der har overblikket i restauranten, vi blev “ glemt” 2 gange, de vidste ellers vi skulle til revyen!
“ man kan jo ikke bare komme ind fra gaden af”- var svaret pÃ¥ om vi kunne kÞbe en kop kaffe, da vi kom ( vi havde kÞrt i 3 timer)- de er ikke gearet til hoteldrift!
Måske en lille café kunne bruge dem!!

2022幎7月16日

Ualmindelig dårlig betjening

Ualmindelig dårlig betjening, både i reception, housekeeping og restaurant. Jeg har virkelig ondt af de sÞde unge, som er ansat som personale i reception og i Restaurant Bellevue. De knokler, men ledelsen er ikke eksisterende.
Hotellet var godt, da det var Scandic SÞnderborg, nu er det elendigt. VÊrelserne er ikke fulgt med tiden, rengÞring og sengeredning er ikke eksisterende. På 4 overnatninger, fik vi redt seng én gang og selv badevÊrelset blev ikke ordnet, vi har fotodokumentation.
Hjemmeside er ikke opdateret med tider for f.eks. morgenmad. En tjener klagede sin nÞd, han havde bedt chefen få rettet hjemmesiden, så den passede. (Det fÞles, som spild af tid, at mÞde op i restauranten 6.30, for at få at vide at frem til uge 32 åbner restauranten fÞrst kl. 7.00.)
Da vi ankom, som rejseselskab, havde man glemt at der skulle vÊre vÊrelser til rejseleder og vor chauffÞr, og det på trods af, at Rejseselskabet kommer flere uger i trÊk og har forhåndsreserveret et antal vÊrelser.
Nu skulle man så tro, at SÞnderborg Strand så sÞrgede for at hjÊlpe med indkvartering af de hjemlÞse, eller i det mindste gav en form for kompensation, men nej!
De måtte klare sig selv, så det tog så lang tid, at de ikke nåede aftensmaden.
Desuden havde hotellet ikke sÞrget for plads til den bus de 35 mennesker ankom i, og det på trods af, at rejseselskabet kommer uge efter uge.
Restaurant glemmer at de har et selskab i 4 nÊtter, med 2 retters menu 3 ud af de 5 dage. Kalvespidsbryst er uspiseligt, da det ikke er fÊrdigstegt, grise terrine ligner en skive tÞr kamsteg, helstegt okse/kalvekÞd er enten råt eller så sejt, at selv stedets stegeknive ikke kan klare en udskÊring.
Jeg tror hotellet lever af Sweetdeals og "dumme" turister, som ikke ved bedre, men falder for alt salgsgasset på hotellets hjemmeside.

2022幎7月14日

KÊre Kim,

Tusind tak for din anmeldelse og at dele din oplevelse hos os, det er vigtigt for os med feedback fra vores gÊster.

Vi er meget kede af at hÞre om den oplevelse, som du har haft hos os, under jeres 4 dages ophold med rejseselskabet, og at du har oplevet en dårlig betjening af vores sÞde unge mennesker.

Vi har vÊret i dialog med Vitus på dagen, da vi opdagede en overbooking af vÊrelserne, og havde fået booket den fÞrste overnatning på Hotel Alsik, hvorefter de kunne komme tilbage på hotellet.
EfterfÞlgende har vi også vÊret i dialog med Vitus, for at gennemgå hvor det er gået galt, og dette har vÊret en misforståelse i forhold til kommunikationen.
Ligeledes havde receptionen på dagen også vÊret i dialog med ledelsen fra receptionen, om hvad der skulle gÞres, blot telefonisk.

Jeg er ked af at hÞre, at du ikke synes om indretningen og stilen på vores vÊrelser, samt at rengÞringen ikke har vÊret i orden under opholdet. Dette er ikke den standard vi vil levere til vores gÊster, og vil derfor tage din klage med videre til afdelingen. Du er mere end velkommen til at sende fotodokumentationen, så housekeeping kan se, hvad de skal vÊre opmÊrksomme på, samt hvilket vÊrelse du overnattede på.

Jeg beklager meget, at der har vÊret manglende kommunikation i forhold til morgenmadstiderne, dog har dette vÊret opdateret på hjemmesiden siden uge 26.

Til busser som ankommer ved hotellet, henviser vi altid til vores nederste parkeringsplads, eller parkering ved slottet.

Jeg er ked af at hÞre, at maden ikke har vÊret tilfredsstillende, vi har givet dine kommentarer videre til vores kÞkkenchef.

Jeg håber, at du trods ovenstående havde en god tur rundt i SÞnderborg.

Ringe service og dårlig hotelstandard

Mange irritationsmomenter gÞr, at en 70 Ã¥rs fÞdselsdagsfest ikke blev den supergode oplevelse som ventet. Service og betjening ligger langt fra hvad man kunne kalde god hotelstandard. Hotellets forskellige afdelinger kommunikerer ikke sammen og der skabes ikke en sammenhÊngende god oplevelse. Ledelsen er usynlig og nÊppe i stand til skabe en fÊlles god korpsÃ¥nd. Det ser ud til, at hotellet ”lever af” fÞrste sÊson med SÞnderborg Revyen. De magter og formÃ¥r ikke at tage andre opgaver ind. Alt i alt en dÃ¥rlig oplevelse. Det skal bemÊrkes, at ovennÊvnte udsagn bygger pÃ¥ op imod halvdelen af i alt 70 gÊster, der deltog i festen.

2022幎6月17日
自発的なレビュヌ

Den må kunne gÞres bedre.....

Den mest Êrgerlige oplevelse var i baren hvor en kop ganske gennemsnitlig kop cappuccino kostede ikke mindre end 68 kr (ja, 68) - jeg skulle selvfÞlgelig have spurgt inden jeg bestilte. Derudover er jeg helt enig med dem der skriver om oplevelser i morgenmadsrestauranten: allerede inden det store ryk-ind af gÊster var der mange uafryddede borde, noget af maden var sluppet op og der blev fÞrst fyldt op efter flere henvendelser til et ungt og temmelig uengageret personale. For nu også at tage det positive med: rengÞring af vÊrelser var upåklagelig.

2022幎5月9日

Morgenmadsbuffet

Samtlige tomme borde var ikke ryddet af, hvilket medfÞrte at man ikke kunne sÊtte sig til bords.
Selve buffeten var uinspirerende og der blev ikke fyldt op når der var tomt.
Der mangler organisering - folk til at fylde op, til at rydde af og i kÞkkenet til at lave mad.
Selv juice lÞb de tÞr for.
Ved henvendelse til personalet var de overrasket over at der manglede: pålÊg, skÊreost, Êg/bacon, juice, nutella, glas, mÊlk til kaffen osv.
De rÞrÊg, der var tilbage smagte af leverpostej? Og de blÞdkogte Êg var slet ikke kogt?

I perioden 08:30 til 09:30 var der flere gÊster, der selv måtte rydde bordet af for at kunne få morgenmad.

Meget trÊls oplevelse.

2022幎4月10日

Piv hamrende ringe oplevelse

Piv hamrende ringe oplevelse, ankommer kl. 19.00 efter en lang dag og får vÊrelse 306, dejligt vÊrelse, som er booket om formiddagen. Jeg vil gerne nyde noget aftensmad?
DesvÊrre, restauranten er optaget! hvad då med noget mad til vÊrelset? DesvÊrre, men der ligger nogle gode restauranter nede i byen!
Det er under al kritik, at man er så ligeglad med de gÊster som bor på hotellet, dette hotel bliver ikke besÞgt mere!

2022幎4月5日
自発的なレビュヌ

Kan desvÊrre kun give 1stjerner.!!

Den 25/02-22 Fejrede Mor/Far deres Diamantbryllup.:-)
Familien var Inviteret og skulle Fejrede Dem.
Hotellet havde en perfekt beliggenhed.
Men Kan desvÊrre kun give 1 stjerner!! Alt dette tyder på manglende overblik og uuddannet Personaler som var under al kritik og virkelig skuffende. En skam for personalet var venlige , men servicen trÊnger til et KÊmper lÞft.
Det bordet Der var lagt til Fri Drikke varen.
GÊsterne i flere omgange måtte selv bede om noget mere Þl og rÞd Vin.( kÞdet var nÊsten uspiseligt.!! )

2022幎3月9日

KÊre A.M,
Tusind tak for din feedback vedr. dine forÊldres diamantbryllup som de holdt hos os.
Jeg er ked af at hÞre, at alt ikke har levet op til det forventede til deres store dag. Vi har også vÊret i dialog med dine forÊldre og fået deres feedback fra dagen. Jeres oplevelser er delt med de forskellige afdelinger og vi er meget taknemmelige for tilbagemeldingen på jeres oplevelse.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。