stjerne er endda for meget!! Under min flytning den 6. december 2025 lykkedes det dette flyttefirma at ridse flere af mine skabe under deres håndtering. Skaderne er dokumenteret med billede... もっと見る
Sparflyt
レビュアーのコメントを見てみましょう
Super tryg flytning. Søde venlige flyttefolk ankom til tiden og knoklede løs med flytning med stor respekt for mine ting. Tunge besværlige ting, herunder klaver, blev flyttet med et smil og uden probl... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Vi laver alt slags flytte arbejde og tilbyder en meget økonomisk flytning og professionelt arbejde. Vores politik er, at vores priser er gennemsigtige og vi skriver intet med småt.
デンマーク
- sparflyt.dk
Problemfri udlandsflytning til Spanien
Jeg skulle flytte til Spanien og var bekymret for, hvordan en international flytning ville forløbe. Dette flyttefirma var fantastisk! De tog sig af alt papirarbejde, sørgede for, at mine ting blev pakket korrekt, og alt ankom i perfekt stand. Deres erfaring med udlandsflytninger var tydelig, og hele processen gik uden problemer.
Høj kvalitet og stor omhu med vores ejendele
Flyttefirmaet gjorde et fantastisk stykke arbejde. De tog sig tid til at pakke alt omhyggeligt ind og sørgede for, at intet blev beskadiget under transporten. Jeg satte også pris på, at de var meget respektfulde og professionelle, og de gav gode råd om, hvordan man bedst organiserede flytningen. Jeg følte, at de virkelig tog ansvar for, at alt forløb perfekt.
Utrolig god og tryg flytning
Vi var meget imponerede over, hvordan flytteholdet håndterede vores flytning. De var ikke bare effektive og hurtige, men også venlige og imødekommende. Vores nye bolig har en kompliceret adgang, men det klarede de uden problemer. Vi følte os trygge hele vejen igennem, og det var fantastisk, at de tog sig tid til at sikre, at alt blev placeret korrekt. En stor anbefaling herfra
Problemfri flytning
Flyttefirmaet gjorde et fremragende stykke arbejde med at sikre, at min flytning gik glat og hurtigt. Personalet var venligt og imødekommende, og de håndterede alt professionelt.
Fantastisk service
Flyttefirmaet var punktligt, professionelt og effektivt. Alt blev behandlet med stor omhu, og de var super venlige. Jeg vil helt klart bruge dem igen
Sparflyt leverede præcis hvad vi havde brug for
Alt fra vores hjem blev flyttet uden problemer - og med fleksibilitet ift at få samlet ting fra forskellige steder osv.
Kenny og Adam svarede altid hurtigt - og altid med gode bud på løsninger.
De ødelægger alt og tager flere penge…
De ødelægger alt og tager flere penge fra dig end de burde. For dem svarer 5 minutter til en ekstra times arbejde. De ødelægger din bolig samt dine ting og kommer ikke til tiden og går før tid fordi de har en “bagkant”. Ringe firma, fortryder så meget! Skulle betale kontant, og fik kun lige lov til MobilePay????
Forfærdelig oplevelse fra start til…
Forfærdelig oplevelse fra start til slut. Kom ikke til tiden, har ødelagt mange af vores ting, truede med at køre afsted med en del af vores ting, da vi ønskede at tjekke tingenes stand inden betaling. De nægter også at erstatte møblerne de har ødelagt!
Hold jer langt væk fra dette useriøse flyttefirma. De opfører sig som banditter.
Husk også at bedømme dette firma på Google; søg efter “Sparflyt” på Google Maps, så gør du det derfra.
Skader på ejendele og manglende svar på henvendelse
Hej Spar flyt,
Jeg har skrevet en mail men får desværre ikke svar. Således indsætter jeg kopi af min henvendelse jer.
Jeg kan dog ikke vedhæfte billederne jeg vedhæftede mailen.
Men hører meget gerne fra jer. På forhånd tak.
Jeg er meget åben for at ændre min anmeldelse når vi har fået indgået en aftale.
Mail:
Kære Spar Flyt.
Tak for flytningen, jeg har nu fået pakket det meste af mine ting ud.
Jeg har nogle skader vi lige skal finde ud af hvordan vi håndterer.
Mit plankebord har fået en masse små skader på den ene kant, den kant det har stået på i bilen tror jeg. Og så er der slået en flig af.
Derudover er et Eva Solo fad gået i stykker. Kassen var mærket med ‘Fragile’ klistermærker på alle sidder og ovenpå kassen og var pakket forsvarligt ind i bobleplast og lå mellem to bløde ting.
Jeg vedhæfter et par billeder til jeres vurdering.
Lad mig høre hvordan i foreslår vi håndterer skaderne.
På forhånd tak
“Flytte” firma som løber fra sit anvar
“Flytte” firma som løber fra sit anvar
Vi vil på det KRAFTIGSTE fraråde at andre booker Sparflyt!!
Vi skulle flytte til Norge med vores personlige ting. På dagen har SparFlyt valgt at benytte sig af et eksternt firma til at håndtere selve flytningen, hvilket er vældig smart af dem for på den måde kan de fraskrive sig ALT ansvar.
Inden flytningen skulle vi ifølge SparFlyts betingelser betale halvdelen af prisen og den sidste halvdel efter endt flytning. Dette var OK.
SparFlyt havde på dagen for flytningen valgt at anvende et eksternt firma ved navn NEK til at håndtere selve flytningen. På dagen for flytningen kom de 1,5 time uden selv at give besked. Selve flytningen går i gang og vi tager afsted, mens NEK håndterer flytningen. Vi hører ikke noget fra dem og forventer derfor, at alt er OK.
Da vi møder flyttefirmaet i Norge står halvdelen af vores ting fortsat inde i en af vognene med den besked, at vi skulle betale det sidste af prisen og ellers ville de køre med vores ting igen?! Dette var IKKE aftalen ifølge SparFlyts betingelser, og det var desuden en højest underlig besked at få - som om at vi ville løbe fra regningen?
Da vores ting bliver læsset ud af bilerne begynder flere og flere skader også at dukke op. Vores dyre puslebord havde fået slået et stykke af sit ene hjørne, vores lyse seng havde fået store oliepletter, vores terrassestol havde fået slået et ben af og så havde NEK simpelthen glemt vores støvsuger. Da vi påpeger alle disse ting overfor SparFlyt modsiger de sig deres ansvar, da der står i deres betingelser, at de må anvende eksterne firmaer og dermed ikke kan stå til ansvar for DERES skader. Helt absurd at fraskrive sig på denne måde. Dermed starter en kamp mod både NEK og SparFlyt som begge giver hinanden ‘skylden’ og begge kommer med helt latterlige begrundelser for, hvorfor de ikke vil erstatte vores ting. NEK nævner blandt andet at det er helt normalt, at man efterlader en støvstuger….. Så hvis I har købt en helt ny støvsuger, så vær opmærksom på at det ikke er sikkert at den kommer med i flytningen for det er tilsynelandende normalt, at de efterlader…. Derudover vil hverken NEK eller SparFlyt erstatte vores puslebord som nu er faldet drastisk i værdi (og hvor de desuden mener, at VI skulle dokumentere inden flytningen at det ikke var skadet fra før?!?!?!), de erstatter heller ikke vores glemte støvsuger, det ødelagte ben på terrassestolen kunne de jo bare sende med posten og så kunne vi selv reparere det og vores seng - ja, det var også normalt at dette kunne ske.
NEK lyver i flere mails om diverse kommunikation, som de mener, at vi har haft, hvilket vi kan dokumentere at vi IKKE har haft og det er bare opslidende at blive ved med at tale med 2 firmaer som lyver på denne måde.
Så hvis I ønsker at booke et flyttefirma som i den grad løber fra sit ansvar og forsøger at undvige så bare book SparFlyt.. Vi er rimelige mennesker, men dette forløb har været under ALT kritik!!!
Manglende kompetencer og useriøs flyttemand
Jeg skulle have flyttet omkring 25 kasser og lidt møbler. Ingen seng eller andre store ting. Ved tidligere flytninger hvor dette var med, tog det under 2 timer. Jeg havde booket 2 mand og en bil. Desværre var den ene flyttemand ineffektiv og stod mindst 10 gange i løbet af flytningen og kiggede på sin telefon. Jeg har flyttet mange gange og jeg har aldrig oplevet noget lignende. Jeg betalte for to mand, men fik kun 1 +1/8 dels mand som rent faktisk lavede flyttearbejde.
Dette resulterede i at flytningen tog 2,5 time, og det var kun fordi jeg hjalp til undervejs.
Jeg talte med dén der var headmaster på flytningen om min oplevelse, og han anerkendte at den anden havde stået med telefon flere gange. Han beklagede situationen, men kunne ikke gøre noget.
Jeg er ikke interesseret i at man skal slide og slæbe, men det er ikke optimalt at den ene flyttemand står med telefon, kigger passivt til indtil at han får noget af vide og bærer 1 bedroller ad gangen.
Jeg fik lov til at betale for 3 timer og kontaktede efterfølgende firmaet, som sagde at de ville vende tilbage. Dette har de ikke gjort.
Så alt i alt en træls oplevelse, hvor jeg ikke fik det jeg betalte for og ovenikøbet betalte mere.
Nemt og hurtigt
Vi bestilte dagen før flytning. Flyttemændene kom tidligere end aftalt og flyttede vores "læs" fra stue i NV til 3.sal på Østerbro på under to timer. Søde flyttemænd og kvik betjening. Dem ringer vi til næste gang, vi flytter.
Super søde og hurtige flyttefolk
Super søde og hurtige flyttefolk. Stod klar til at hjælpe med kun 2 dages varsel. De blev forsinkede og kom senere end planlagt, men var gode til at holde os opdaterede omkring ankomsttispunkt undervejs.
Søde og effektive flyttefolk
Søde og effektive flyttefolk - de blev lidt forsinkede, men det var måske også fordi vi bookede dem med meget kort varsel, hvilket jo var super fedt for os
Hurtig flytning og professionelle flyttemænd
professionelt, omhyggeligt, hurtig flytning. Jeg er yderst tilfreds med min flytning udført af Kevin og jesper Tusind tak
Hurtigt flytning!
Nøj, en sløj omgang. En virkelig, virkelig sløj omgang.
EDIT 17. JULI 2024:
Okay - jeg forventede et svar nogenlunde i den dur fra jer, så lad os komme igang:
Dine flyttemænd kom 10:15. Det er 1 time og 45 minutter efter klokken 08:30. Derudover måtte vi selv ringe dem op og spørge hvor de blev af klokken 09:30 … på det aftalte tidspunkt.
I forhold til selve flytningen, så skriver du at: “I havde + 60 flyttekasser, havemøbler, flere hæve-sænkeborde, store skabe samt diverse andre møbler som senge og sofaer”.
Nu må I lige hanke op. Seriøst. Der var ét hæve-sænkebord SOM IKKE KOM NED fordi jeg sagde, at jeg ville få det solgt så dine flyttemænd (og mig, lol) ikke skulle bøvle med at få det ned. Så, det er jo en lodret løgn at inddrage det i flytningen.
Du skriver sofaer. Der var én sofa, der nu engang var bøvlet at få ud, men mig og min kæreste har altså båret den op til 5. sal alene.
Du skriver store skabe. Vi bar sgu selv det meste af det skab ned. Vi bar de tungeste store skydedøre helt ned i gården + vi bar alt ned til enten 1., 2. eller 3. sal for dine flyttemænd. Dette gjaldt i øvrigt også havemøblerne (og en hel del andet).
Der var det tyndeste, letteste spisebord fra Jysk (som jeg i øvrigt bar ned til 1. sal). Vi havde solgt vores tunge træbord før flytning, så det var vidst meget heldigt. Der var også en super let sofabord og fire stole - som vi OGSÅ bar ned til 1. sal for jer. Vi har “to” enkeltmandsmadrasser fra Bedre Nætter. De vejer ikke meget. Det eneste I bar ned fra lejligheden af møbler var EN SOFA og TO BOKSMADRASSER.
Kom lige ind i kampen.
Desværre, er der mere …
Du skriver 90-120 m2 lejlighed. Der står vores lejlighed er 74 m2 på vores lejekontrakt. Med skråvægge in mente udgør den måske 80 m2? Dit interval giver jo ingen mening der?
Du skriver 3. sal på Amager. Ja, plus den lille detalje, at det var MED elevator. LIGE ved døren. Og vi hjalp meget til igen, igen. Blev da også nødt til at hoppe med ned og læsse ud af vognen, da jeg så den ene flyttemand bare sidde på ladet og kigge ud i luften istedet for at preppe flyttekasser foran døren, lol.
Sidst men ikke mindst skriver du at jeres “flyttekonsulent” foreslog 3 flyttemænd, hvilket er lodret forkert. Vi ringede ind og fik at vide at 2 mænd fint ville fungere til sådan en opgave. Derudover, så var vi jo reelt set 4 i alt, da min kæreste og jeg begge hjalp meget til.
Hvis I mener 5 timer er realistisk for sådan en flytning, så bekræfter det mig jo blot I min oplevelse af, at jeres time-betaling er et money grab. Det kunne ihvertfald tydeligt mærkes at det godt kunne betale sig for jer at strække tiden med spise- og rygepauser.
Vi endte med at bede om 500 kr. kompensation ud af 5000 kr. Sølle 10%. For alt ovenstående + nedenstående bøvl.
Men det løb er jo selvfølgelig kørt nu.
At I ikke engang imødekom det understreger vel egentlig bare hvilken slags service man åbenbart kan være så uheldig at opleve hos jer.
ORIGINAL:
Hold da op. Det var nok den sløjeste indsats fra flyttemænd, jeg har nogensinde oplevet. 🥲
Og selvom firmaet - måske - svarer med en kommentar om, at min anmeldelse er “misvisende” eller “ukorrekt”, så synes jeg bare I skal læse nedenstående og vurdere om I ønsker at tage chancen med dem her :-)
Ved først øjekast, ser deres Trustpilot okay ud, men jaaaaaaaaa, hvor ville jeg ønske, at vi havde læst de 1-stjernede anmeldelser først, fordi de udlægninger er meget sammenlignelige med vores. Puha for en omgang.
Let’s get to it:
1) Ringer dagen før flyttedag og spørg om de må komme en time tidligere. Vi siger ja. De ankommer ikke på aftalt tidspunkt. Vi ringer. De kommer 1 1/2 time for sent. Træls start.
2) Simpelthen bare en sløj omgang. Den ene gut var egentlig okay veloplagt og venlig, men den unge gut var seriøst sløv. Uoplagt. Umotiveret. Kiggede ofte mobil. Virkede ikke til at være spor erfaren. Arbejdede virkelig langsomt. Vi er normalt fin nok med smøger og spisepauser, hvis bare den aktive indsats ellers gør op for det. Egentlig gik det hele bare langsomt. Vi hjalp til fra starten af og havde endda begyndt at ‘preppe’ gård/opgang med flyttekasser allerede før de ankom.
3) Igen - hold kæft hvor gik det langsomt. Helt seriøst. Vi bor på 5. sal uden elevator og har flyttet IND på 2 timer. Det her tog 5 timer med en HEL del proaktiv hjælp fra min kæreste og jeg. Som den ene gut selv sagde: “I udgjorde den 3.-4. mand i dag. Stærkt arbejde”. Tør slet ikke tænke på hvor lang tid det havde taget, hvis vi ikke selv havde taget en ordentlig tørn.
Da vi forholdte dem til vores refleksioner her og efterspurgte en form for kompensation pga. de kom halvanden time for sent efter at have bedt om at komme tidligere, blev det et “nej, desværre”.
Fuld pris. Flad fornemmelse. 🙃
Please, gør jer selv en kæmpe tjeneste og find jer et andet flyttefirma.
Vi tog en for holdet, så I ikke behøver.
🫡🫡🫡

Sparflyt からの回答
Jeg har haft en fantastisk oplevelse…
Jeg har haft en fantastisk oplevelse med Sparflyt. De var utroligt professionelle og effektive. Jeg havde en stor og tung sofa, som desværre ikke kunne komme ind i elevatoren. Flyttemændene løftede den op på 6. sal uden problemer. Deres arbejde var virkelig imponerende, udført med professionalisme og venlighed til en fair pris. Jeg kan varmt anbefale dem.
Venlig hilsen,
Helga
God oplevelse
Jeg har været meget tilfreds med firmaet - god karma - effektive og påpasselige
Jeg vil til hver en tid anbefale…
Jeg vil til hver en tid anbefale Sparflyt. Effektive, søde og topprofessionelle flyttemænd, der hurtigt fik opgaven klaret. Topkarakterer herfra!
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。