Sparflyt

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

stjerne er endda for meget!! Under min flytning den 6. december 2025 lykkedes det dette flyttefirma at ridse flere af mine skabe under deres håndtering. Skaderne er dokumenteret med billede... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Flyttefirmaet gjorde et fantastisk stykke arbejde. De tog sig tid til at pakke alt omhyggeligt ind og sørgede for, at intet blev beskadiget under transporten. Jeg satte også pris på, at de var meget r... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi var meget imponerede over, hvordan flytteholdet håndterede vores flytning. De var ikke bare effektive og hurtige, men også venlige og imødekommende. Vores nye bolig har en kompliceret adgang, men d... もっと見る

企業情報

1. 引越業者

当該企業による記述

Vi laver alt slags flytte arbejde og tilbyder en meget økonomisk flytning og professionelt arbejde. Vores politik er, at vores priser er gennemsigtige og vi skriver intet med småt.

5つ星のうち5の評価

Tell sometime if u need extra writings…

Super tryg flytning. Søde venlige flyttefolk ankom til tiden og knoklede løs med flytning med stor respekt for mine ting. Tunge besværlige ting, herunder klaver, blev flyttet med et smil og uden problemer. Alt fra bestilling til flytning har fungeret upåklageligt. Super god service og styr på sagerne fra start til slut. Kan klart anbefale at bruge Sparflyt

2024年5月9日

Meget smidig flytning

Meget smidig flytning
Fra første kontakt til aflevering på destinationen var hele processen glat og behagelig! Alle involverede medarbejdere og flyttefolk var professionelle og kommunikerede godt. Onlinesystemet var også meget effektivt, overskueligt og ikke påtrængende.

2024年5月2日
5つ星のうち1の評価

Jeg har fuldstændig samme oplevelse som…

Jeg har fuldstændig samme oplevelse som Benny Vittrup. Da jeg for ikke så lang tid siden flyttede midlertidigt tog det 2,5 time for 2 mand. Denne gang tog det 4,5 time. F.eks tog det 40 minutter at læsse 24 flyttekasser samt nogen kufferter ind i bilen. De stod vel at mærke på gaden fra start fordi flyttemændene kom for sent og jeg ikke havde tålmodighed til at vente. 36 minutter tog det at få 2 skabe 60x60x200 fra 1.sal ned med elevatoren og ind i bilen, osv osv. Den ene mand var i øvrigt tilbageholdt af politiet i ca et kvarter fordi han ikke ville oplyse sit navn, i den periode blev der ikke flyttet noget, men det skulle naturligvis betales for. Til sidst prøvede de også at snyde mig for nogen tungløft. Der kunne han vidst godt mærke at han havde trukket den rigeligt.
P.S. Jeg fik ingen rabat.
Pladsforholdene for at få skabene ned var fortrinlige. Det tog kun et kvarter for min bror og en kammerat at bære dem op. Men det tager selvfølgelig længere tid når den ene flyttemand ikke gider at lave noget.
Hvis du vælger at bruge Sparflyt, så kom ikke og sig at du ikke blev advaret.

2024年4月18日

Hej Kim Canreen,

Misvisende og ukorrekt beskrivelse af hvad der skete! Skabende var ikke til at få ned pga plads forholdene i trappegangen og det var udelukkende vores ekspertise der gjorde det muligt at få dem rykket ud! Ydermere blev vores flyttemænd stoppet af politiet pga den ulovlige parkering, som du havde anbefalet foran dit hjem, så du kunne spare noget tid. Tilslut vil jeg gerne punktere at vi frivilligt ikke tog et tungløftsgebyr, som kompensation netop for forsinkelsen og ikke forsøgte at bedrage dig, som du ellers forsøger at beskrive ! Synes det usmageligt at komme med sådan en kommentar blot fordi, du ikke fik en ekstra kompensation for forsinkelsen.

5つ星のうち2の評価

Bemærk at virksomheden i følge CVR er…

Bemærk at virksomheden i følge CVR er ophørt i 2023.
Vi har lige brugt dem til en opgave, men det er vist en lidt lyssky virksomhed🤕
Flyttefolkene var søde og hjælpsomme, men en regning eller en kvittering kunne de ikke levere,

2024年3月24日

Sparflyt からの回答

Falsk kommentar ! Vi udsteder altid Regning eller Faktura efter endt flytning - alle vores oplysninger fremgår på vores hjemmeside herunder CVR, som forsat er aktiv.

Utroligt man kan få sig selv til, at skrive sådan noget fiktivt vrøvl omkring en anderkendt flytteforretning.

Hurtigt effektivt og billigt

Super rare og venligt makkerpar af flyttemænd som hjalp os med en flytning på 4. Sal. Det klarede de sgu hurtigt og effektivt uden problemer. Stort klap på skulderen til de to, Kevin og Mathias👏🏼
De kan helt klart anbefales herfra:)

2023年7月14日

Dårlig service

Dårlig service
Alle mine ting blev ødelagt under flytningen og de vil ikke tag ansvar for det.

2023年11月15日

Sparflyt からの回答

Kære Asha, det er simpelthen ukorrekt når du påstår vi har ødelagt dine ting! Vores flyttemænd har en helt anden påstand og du har udelukkende ønsket yderligere kompensation, på trods af du har fået rabat og tilbudt en godtgørelse. Vi er ked af din misvisende kommentar og håber du har lyst til at rette den.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。