stjerne er endda for meget!! Under min flytning den 6. december 2025 lykkedes det dette flyttefirma at ridse flere af mine skabe under deres håndtering. Skaderne er dokumenteret med billede... もっと見る
Sparflyt
Trustpilot にアクセスしていただき、ありがとうございます。残念ながら、この企業のウェブサイトが閉鎖されたため、こちらにレビューを書くことはできなくなりました。ご質問がありましたら、ご遠慮なくお問い合わせください。
レビュアーのコメントを見てみましょう
Flyttefirmaet gjorde et fantastisk stykke arbejde. De tog sig tid til at pakke alt omhyggeligt ind og sørgede for, at intet blev beskadiget under transporten. Jeg satte også pris på, at de var meget r... もっと見る
Vi var meget imponerede over, hvordan flytteholdet håndterede vores flytning. De var ikke bare effektive og hurtige, men også venlige og imødekommende. Vores nye bolig har en kompliceret adgang, men d... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Vi laver alt slags flytte arbejde og tilbyder en meget økonomisk flytning og professionelt arbejde. Vores politik er, at vores priser er gennemsigtige og vi skriver intet med småt.
デンマーク
- sparflyt.dk
Fleksible
De var fleksible og gode til at imødekomme mine behov på trods af min udskydelse af flytningen.
Flinke og effektive og meget hjælpsomme…
Flinke og effektive og meget hjælpsomme flyttemænd.
Jeg vil meget gerne anbefale sparflyt.
Her får man noget for pengene.
Professionelt udført arbejde
Professionelt udført arbejde, med super gode flyttemænd. Tak for en rigtig god oplevelse.
Bedste pris for ordentlig flyttearbejde…
Bedste pris for ordentlig flyttearbejde
Super god oplevelse da vi skulle flytte til ny lejlighed. De 3 flyttemænd var professionelle, søde og lynhurtige. Og så var det til en virkelig konkurrencedygtig pris ift. Kvaliteten
Tell sometime if u need extra writings…
Super tryg flytning. Søde venlige flyttefolk ankom til tiden og knoklede løs med flytning med stor respekt for mine ting. Tunge besværlige ting, herunder klaver, blev flyttet med et smil og uden problemer. Alt fra bestilling til flytning har fungeret upåklageligt. Super god service og styr på sagerne fra start til slut. Kan klart anbefale at bruge Sparflyt
SIKKE EN SERVICE
SIKKE EN SERVICE
2 fantatiske servicemindet mænd - hurtige - effektive ..
Og ikke mindst humøriske
Vil 1000 % anbefale Jer til ALT OG ALLE ..
Vi har erhvervsmæssig brugt sparflyt…
Vi har erhvervsmæssig brugt sparflyt flere gange til at flytte tunge materialer for os. De er hurtige og gør et godt stykke arbejde.
De får den varmeste anbefaling herfra.
Meget smidig flytning
Meget smidig flytning
Fra første kontakt til aflevering på destinationen var hele processen glat og behagelig! Alle involverede medarbejdere og flyttefolk var professionelle og kommunikerede godt. Onlinesystemet var også meget effektivt, overskueligt og ikke påtrængende.
I sandhed den bedste flytning til dato
I sandhed den bedste flytning til dato, som jeg har oplevet. Mandskabet var superprofessionelt og håndterede alt hurtigt og gnidningsløst. Det gjorde virkelig det, der normalt er en opslidende proces, til en leg.
Magler kvittering og flere skader på…
Magler kvittering og flere skader på flyttegods. Har ikke hørt fra firmaet siden flytningen.
Det virker som svindelfirma
Tusind tak Oliver & Adam
Det var en perfekt oplevelse. Helt fantastisk professionelle og søde flyttemænd. Hos dette flyttefirma er du i trykke hænder. Bedste anbefalinger fra mig!
Professionel flytning fra kbh1
Flytningen gik smurt og hele processen fra vurdering, levering af flyttekasser, selve flytningen var top klasse. Derudover kunne man altid komme i kontakt med kontoret og fik svar på de spørgsmål man nu havde.
Stor anbefaling herfra!
Det var en stor fornøjelse. Har jeg brug for flytning en anden dag, vil I bestemt blive kontaktet. De kom til tiden og meget venlige.
Jeg har fuldstændig samme oplevelse som…
Jeg har fuldstændig samme oplevelse som Benny Vittrup. Da jeg for ikke så lang tid siden flyttede midlertidigt tog det 2,5 time for 2 mand. Denne gang tog det 4,5 time. F.eks tog det 40 minutter at læsse 24 flyttekasser samt nogen kufferter ind i bilen. De stod vel at mærke på gaden fra start fordi flyttemændene kom for sent og jeg ikke havde tålmodighed til at vente. 36 minutter tog det at få 2 skabe 60x60x200 fra 1.sal ned med elevatoren og ind i bilen, osv osv. Den ene mand var i øvrigt tilbageholdt af politiet i ca et kvarter fordi han ikke ville oplyse sit navn, i den periode blev der ikke flyttet noget, men det skulle naturligvis betales for. Til sidst prøvede de også at snyde mig for nogen tungløft. Der kunne han vidst godt mærke at han havde trukket den rigeligt.
P.S. Jeg fik ingen rabat.
Pladsforholdene for at få skabene ned var fortrinlige. Det tog kun et kvarter for min bror og en kammerat at bære dem op. Men det tager selvfølgelig længere tid når den ene flyttemand ikke gider at lave noget.
Hvis du vælger at bruge Sparflyt, så kom ikke og sig at du ikke blev advaret.

Sparflyt からの回答
Fik kanon god behandling og de tre unge…
Fik kanon god behandling og de tre unge mænd var så søde og hjælpsomme, samt mega hurtige og ordentlige. Kæmpe anbefaling herfra!

Sparflyt からの回答
Bemærk at virksomheden i følge CVR er…
Bemærk at virksomheden i følge CVR er ophørt i 2023.
Vi har lige brugt dem til en opgave, men det er vist en lidt lyssky virksomhed🤕
Flyttefolkene var søde og hjælpsomme, men en regning eller en kvittering kunne de ikke levere,

Hurtigt effektivt og billigt
Super rare og venligt makkerpar af flyttemænd som hjalp os med en flytning på 4. Sal. Det klarede de sgu hurtigt og effektivt uden problemer. Stort klap på skulderen til de to, Kevin og Mathias👏🏼
De kan helt klart anbefales herfra:)
Det 3 gang jeg bruger dette firma og…
Det 3 gang jeg bruger dette firma og intet at peger finger af - kun positiv overrasket.
Dårlig service
Dårlig service
Alle mine ting blev ødelagt under flytningen og de vil ikke tag ansvar for det.

Sparflyt からの回答
Hurtig og effektiv flytning af min…
Hurtig og effektiv flytning af min sofa😊👌🏻
Camilla
Trustpilot エクスペリエンス