ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
W panelu moje wypÅaty raz majÄ status "zaakceptowana", raz "w trakcie", ale pieniÄ dze na konto przychodzÄ w losowych momentach. Zero spójnoÅci, zero przewidywalnoÅci. CiÄÅŒko planowaÄ cokolwiek z takim... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Nielogiczne statusy wypÅat
W panelu moje wypÅaty raz majÄ status "zaakceptowana", raz "w trakcie", ale pieniÄ dze na konto przychodzÄ w losowych momentach. Zero spójnoÅci, zero przewidywalnoÅci. CiÄÅŒko planowaÄ cokolwiek z takim baÅaganem.
Wsparcie tylko po angielsku nocÄ
Wieczorami jeszcze zÅapiesz kogoÅ po polsku, ale po póÅnocy czat jest praktycznie tylko anglojÄzyczny. Moja znajomoÅÄ angielskiego jest ok, ale to polskie kasyno, wiÄc spodziewaÅem siÄ obsÅugi w naszym jÄzyku caÅÄ dobÄ.
Samowykluczenie tylko na chwilÄ
ChciaÅam siÄ wykluczyÄ na dÅuÅŒszy czas, bo czujÄ, ÅŒe za duÅŒo tu siedzÄ. Opcja w panelu pozwala tylko na tydzieÅ blokady. NapisaÅam do supportu, odpowiedzieli, ÅŒe dÅuÅŒsze wykluczenia tylko mailowo i bez gwarancji. To jest Åmieszne podejÅcie do odpowiedzialnej gry.
ZgubiÅam siÄ w promocjach
Co tydzieÅ jakieÅ inne promo, kody, turnieje, happy hour, cashbacki. Niby fajnie, ale wszystko razem tak pogmatwane, ÅŒe juÅŒ nie wiem, co mi siÄ nalicza, a co blokuje inne. PrzydaÅby siÄ prosty kalendarz, a nie taka dÅŒungla.
Wygrana, której nie mogÄ zobaczyÄ
UdaÅo mi siÄ wygraÄ jakieÅ 300 zÅ, nic wielkiego, ale zawsze coÅ. ZÅoÅŒyÅem zlecenie wypÅaty i od tygodnia cisza. Na czacie tylko powtarzajÄ , ÅŒe âdziaÅ finansów weryfikujeâ. Jak dÅugo moÅŒna weryfikowaÄ takÄ kwotÄ? CzujÄ, ÅŒe po prostu przeciÄ gajÄ , liczÄ c, ÅŒe odwoÅam wypÅatÄ i dalej bÄdÄ graÄ. SÅabe praktyki.
Zbyt duŌo dokumentów
Za drobnÄ wypÅatÄ wymagali tylu dokumentów, ÅŒe aÅŒ siÄ odechciaÅo. Dowód, selfie, rachunek, później jeszcze pytania o źródÅo dochodu. Jakbym wyciÄ gaÅ miliony, a to byÅo trochÄ ponad dwie stówki.
Brak historii logowaÅ
ChciaÅam sprawdziÄ, czy ktoÅ siÄ nie logowaÅ na moje konto, ale nie ma ÅŒadnej listy logowaÅ, IP, godzin. Jak mam czuÄ siÄ bezpiecznie bez takich rzeczy.
MaÅo metod pÅatnoÅci
SpodziewaÅam siÄ wiÄkszego wyboru â nie ma mojego ulubionego portfela, karta dziaÅa, ale wypÅata na niÄ juÅŒ nie. Przelew bankowy idzie dÅugo. W innych kasynach to rozwiÄ zali o wiele lepiej.
Konto zablokowane bez ostrzeÅŒenia
ZalogowaÅam siÄ któregoÅ dnia i dostaÅam komunikat, ÅŒe konto jest zablokowane z powodów bezpieczeÅstwa. Zero maila, zero wyjaÅnieÅ, dopiero po kilku godzinach i trzech mailach dostaÅam lakonicznÄ odpowiedź. Zaufanie spadÅo do zera.
Zbyt dÅugie regulaminy
Wiem, ÅŒe muszÄ mieÄ regulamin, ale tutaj to jest jak jakaÅ praca magisterska. KaÅŒda promocja ma osobny dokument, peÅen wyjÄ tków i odwoÅaÅ. Normalny czÅowiek nie jest w stanie tego ogarnÄ Ä, wiÄc czuje siÄ caÅy czas jak na minie.
Szybko przestaÅo mnie to bawiÄ
Na poczÄ tku byÅo lekkie podekscytowanie, nowa strona, coÅ innego. Po paru sesjach zostaÅo tylko poczucie, ÅŒe to bardziej praca niÅŒ zabawa â klikanie, patrzenie jak saldo leci, czytanie regulaminów. Zero pozytywnych emocji na dÅuÅŒszÄ metÄ.
starburst froze and round historyâŠ
starburst froze and round history stayed blank.
KrÄciÅam, krÄciÅam i nic
Wieczorem z ciekawoÅci wÅÄ czyÅam parÄ automatów, ustawiaÅam róŌne stawki, bonus, bez bonusu, free spiny kupione, i dosÅownie nic wiÄkszego nie siadÅo. Wiem, ÅŒe to hazard, ale jak przez dwie godziny nie ma ani jednego momentu radoÅci, to czÅowiek ma wraÅŒenie, ÅŒe tu siÄ po prostu nie da wygraÄ.
The annoying part was two agents gaveâŠ
The annoying part was two agents gave different answers about ticket #6205. It stayed that way after refresh, which made no sense.
Before I gave up
Before I gave up, FAQ and email asked for different documents. I asked support and got a vague wait message â what a joke.
KYC appeared only after I triedâŠ
KYC appeared only after I tried withdrawing £42.
i started with a small £112 test whileâŠ
i started with a small £112 test while my coffee went cold.
Cashier rules and bonus terms contradicted each other.
Then Oliver from live chat sent a reply about something else.
By the evening I had more screenshots than answers.
Tuesday evening was when the problemâŠ
Tuesday evening was when the problem started. The document list changed after i uploaded my proof of address. It was already my second coffee, so maybe I was impatient, but still. The whole thing felt messy rather than just slow.
Before I gave up
Before I gave up, favourites vanished after I changed device. I checked again later and the page still showed the same thing
After a small £60 test
After a small £60 test, mobile and desktop showed different cashier layouts. I asked support and got a copied FAQ.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã