ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
just a quick spin" turned into a 3-hour deep dive into the mythology of ancient egyptian slots. who is ra anyway
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Brak wersji ciemnej
Gram gÅównie wieczorem, a ta biaÅa, jasna strona razi w oczy. Nie ma trybu dark, trzeba kombinowaÄ z ustawieniami telefonu. Detal, ale w 2026 roku to juÅŒ standard, a tu o tym zapomnieli.
Nieprzyjemne poczucie kontroli
Przy rejestracji i później przy wypÅacie zadawali tyle pytaÅ o dochody, pracÄ, źródÅo Årodków, ÅŒe czuÅem siÄ jak na przesÅuchaniu. Rozumiem przepisy, ale inni operatorzy potrafiÄ to zrobiÄ delikatniej. Tutaj miaÅem wraÅŒenie, ÅŒe grzebiÄ mi w ÅŒyciu.
Nieprzyjemny aftertaste po grze
Nawet jak nie przegrywam duÅŒo, po kaÅŒdej sesji mam tu jakieÅ takie poczucie niesmaku. Reklamy, bonusy na siÅÄ, dociskanie mailem. W innych kasynach przegrywam podobnie, a jednak czujÄ, ÅŒe byÅo spoko. Tutaj zawsze zostaje wraÅŒenie, ÅŒe ktoÅ próbowaÅ mnie wycisnÄ Ä do ostatniej zÅotówki.
Wygrana niŌsza niŌ w tabeli
MiaÅem ukÅad w grze stoÅowej, który wedÅug tabeli wypÅat powinien daÄ konkretnÄ kasÄ, a rzeczywista wygrana byÅa niÅŒsza. ZgÅosiÅem, kazali zrobiÄ screeny, nagrania, cuda. Jakby zwykÅy gracz miaÅ to wszystko przygotowane. Ostatecznie stwierdzili, ÅŒe âwypÅata jest prawidÅowaâ. CzujÄ siÄ zignorowany.
ZnikajÄ ce powiadomienia o promocjach
Czasami widzÄ na stronie info o jakiejÅ promocji, a jak kliknÄ później w szczegóÅy, to juÅŒ tego nie ma. Jakby kasowali albo zmieniali zasady w locie. Przez to nie ufam ich ofertom i raczej ignorujÄ bannery.
Granie na raty... dosÅownie
Zaproponowali mi jakiÅ ich wewnÄtrzny limit kredytowy, ÅŒe mogÄ graÄ, a potem dopÅaciÄ. To byÅ moment, kiedy stwierdziÅem, ÅŒe to przesada. Kasyno nie powinno nawet sugerowaÄ czegoÅ w stylu gry na kredyt. UsunÄ Åem konto.
Kasyno bardziej mÄczy niÅŒ bawi
MyÅlaÅam, ÅŒe od czasu do czasu pogram dla relaksu, ale sposób, w jaki ta strona krzyczy o kaÅŒdÄ zÅotówkÄ, mnie zniechÄciÅ. WyskakujÄ ce promo, kolorowe liczby, odliczanie czasu. To nie jest spokojna rozrywka, tylko gonitwa.
Rejestracja z bÅÄdami
Kilka razy wywalaÅo mi bÅÄ d przy wpisywaniu adresu, potem nie przyjmowaÅo numeru telefonu. PróbowaÅam na innym mailu, w innej przeglÄ darce, za trzecim razem przeszÅo. JuÅŒ na starcie czÅowiek ma doÅÄ.
Kasyno, które udaje przyjazne
Na stronie peÅno tekstów o âdbaÅoÅci o graczaâ, âbezpiecznej rozrywceâ i tym podobne. W praktyce wszystko krÄci siÄ wokóŠtego, ÅŒeby jak najwiÄcej wpÅaciÄ i jak najtrudniej wypÅaciÄ. Po rozmowach z supportem widzÄ, ÅŒe to czysta teoria, a codziennoÅÄ to tabelki i procedury.
Wygrana zniknÄÅa po bÅÄdzie
MiaÅam fajnego hita na automacie, ekran siÄ przyciÄ Å, potem wyskoczyÅ bÅÄ d i po odÅwieÅŒeniu juÅŒ saldo z powrotem jakby nic siÄ nie staÅo. Screeny mam, napisaÅam do supportu, ale od tygodnia tylko "sprawdzamy". SÅabo to wyglÄ da.
I started with a small £35 test in aâŠ
I started with a small £35 test in a hotel room. Live roulette tables appeared closed after midnight. It was already my second coffee, so maybe I was impatient, but still. By the evening I had more screenshots than answers
ryan ignored my ticket.
£53 still pending since 14 March
£53 still pending since 14 March, seriously â brilliantâŠ
Tuesday evening I noticed the minimumâŠ
Tuesday evening I noticed the minimum changed from £20 to £50. I checked again later and the page still showed the same thing.
round history stayed blank.
chloe ignored my ticket.
Two agents gave different payoutâŠ
Two agents gave different payout answers in one hour.
document list changed after I uploadedâŠ
document list changed after I uploaded my ID photo.
Favourites vanished again
Favourites vanished again â what a joke.
After a small £42 test
After a small £42 test, login looped three times with no error message. It stayed that way after refresh, which made no sense.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã