Kundeservice i verdensklasse!! Mit Þnskede armbÃ¥nd var udgÃ¥et. FÞrst sÃ¥ tilbÞd de et, der lignede det meget til 1/2 pris. Hvilket var meget fin service, men jeg synes ikke helt det var det samme. 2 da... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Hjemmesiden lovede 10% rabat pÃ¥ fÞrste kÞb hvis man ville skrive sig op til nyhedsbrev, hvilket jeg gjorde. Men jeg mÃ¥tte rykke efter koden efter nogle dage for at fÃ¥ koden, og sÃ¥ kom den endelig. Her... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
The experience I had was incredible. I reached out asking if it would be possible to deliver to the United States. Not only did I receive a prompt response, they were able to accommodate my reques... ãã£ãšèŠã
Ville bare lige sende mine varmeste anbefalinger afsted til Spinning Jewelry - super fine smykker og vildt god service. Jeg har kÞbt der flere gange og kommer helt sikkert igen.
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Spinning Jewelry er et moderne og stilfuldt smykkebrand. Vores smykker er skabt med hjertet og produceres i Êgte materialer og er dansk design. GÃ¥ pÃ¥ oplevelse i vores univers og kombiner ringe/Þreringe og skab dit personlige look. Spinning Jewelry er din historie â designet af dig.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super god serviceððð
Er noget ked af at I sÊtter produkterneâŠ
Er noget ked af at I sÊtter produkterne på tilbud inden man har modtaget sin bestilling.

Spinning Jewelry ããã®åç
Ringene er meget smukke og leveringenâŠ
Ringene er meget smukke og leveringen var hurtig, så intet at klage over. Vil shoppe igen

Spinning Jewelry ããã®åç
Ring gået i stykker efter kort tid
11. november 2019 kÞbte min kÊreste en guldring med en fin perle til mig i fÞdselsdagsgave.
Her i dag, 2 måneder efter at have fået ringen, falder perlen pludselig af. DesvÊrre opdager jeg det ikke lige med det samme, så perlen er nu vÊk og resten af ringen kan ikke lÊngere bruges, til stor Êrgrelse da jeg var blevet glad for den.
Jeg synes det er for dårligt, at den er gået i stykker efter så kort tid. Jeg har passet godt på den, og fx. ikke haft den på ved sport og når jeg skulle sove, så begriber ikke den kan gå så hurtigt i stykker.
Spinning smykkerne er i en fornuftig prisklasse, men jeg forventede stadig mere af kvaliteten hvorfor det desvÊrre er sidste gang jeg handler hos jer.

Spinning Jewelry ããã®åç
Man bestiller og to dage efter har manâŠ
Man bestiller og to dage efter har man varen .

Spinning Jewelry ããã®åç
En dejlig hurtig og ukompliceretâŠ
En dejlig hurtig og ukompliceret bestilling.

Spinning Jewelry ããã®åç
lyn hurtig levering og varerne var heltâŠ
lyn hurtig levering og varerne var helt som forventet

Spinning Jewelry ããã®åç
Virkelig fine ringe og hurtigt leveret.

Produktet er okay
Produktet er okay, men der mangler lige at der bliver sendt ordrebekrÊftelse på mail, samt faktura for kÞbet.

Spinning Jewelry ããã®åç
super dejligt at handle med jer.men jegâŠ
super dejligt at handle med jer.men jeg havde gerne set at der var en Êske med, jeg har ikke kunne finde det sted hvor jeg skal bestille Êsken. forsat en god dag.

Spinning Jewelry ããã®åç
Ikke sidste gang jeg handler her
Jeg har lige modtaget den fineste guldring! Jeg glÊder mig meget til at give den til min sÞster til jul, og det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg handler her. Der er SÃ
mange fine og betydningsfulde smykker, så jeg skal i hvert fald ind og finde noget til mig selv også!
Levering gik også hurtigt og nemt.

Super god betjening
Super god betjening. Ankom hurtigtere end forventet!

Spinning Jewelry ããã®åç
Nem hjemmeside og hurtig levering afâŠ
Nem hjemmeside og hurtig levering af varerne

Super god service
Super god service.
Hurtig levering.
Beste anbefalingerðð»

Maks god kundeservice
Min pakke kom super hurtigt, og da der var bÞvl med en rabatkode - lavede en medarbejder en helt ny kode, kun til mig, til mit kÞb - så jeg stadig fik min rabat!
Kan anbefales.
Hurtig levering, fin vare og ingen spam. Jeg er godt tilfreds og ville handle her igen. Anbefales.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ