Jeg har stor ros til Spring Copenhagen. Jeg havde bestilt en vare, og kunne ikke forstÃ¥ at jeg ikke fik ordrebekrÊftelse. Da jeg sÃ¥ at pengene blev hÊvet bad jeg om en opringning. Der blev straks... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg kÞbte deres hund Happy som julegave til min mormor, og vi blev meget positivt overraskede, da hun pakkede den ud. Kvaliteten er virkelig hÞj, og designet er bÃ¥de sÞdt og elegant. Den stÃ¥r nu pÊn... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Utrolig dÃ¥rlig service i forhold til levering. Og en ordre kan faktisk ikke annulleres nÃ¥r der fÞrst er lavet en aftale og ordren endda er betalt. En uge senere og sÃ¥ denne besked - Simpelthe... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
vi fik tilbage i 2023 en Matilda Koala med indgraveret navn og fÞdselsdato, min sÞn gav desvÊrre den pind der sad pÃ¥ flaget til vores hund som sÃ¥ har troet det var et tykkebenð«£ Ved forspÞrgsel... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Spring Copenhagen is a Danish design company rooted in the Scandinavian design tradition. Our skilled designers' attention to detail ensures that our products are not only beautiful and poetic gifts for any occasion, but that they also arouse curiosity and have the potential to become new classics that age gracefully and are passed down through generations.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super hurtig service
Vi havde bestilt to sÊt to Uno Ora borde. Ved ankomsten manglede der et sÊt skruer til det ene bord. Jeg sendte en mail til kundeservice. Der var hurtigt svar tilbage, hvor jeg forståeligt nok blev jeg bedt om et ordrenr. Her tre dage senere har vi modtaget de manglende skruer inklusiv en guldkaramel som plaster på såret. Det er fin service.

Spring Copenhagen ããã®åç
Fik et skÊrebrÊt i julegave fra mitâŠ
Fik et skÊrebrÊt i julegave fra mit firma
havde glÊdet mig til et lÊkkert skÊrebrÊt men blev slemt skuffet, har set bedre kvalitet til en halvtresser
udspartlinger ormehuller og dårlige rejfninger er ikke hvad man forventer for 600 kr.

Spring Copenhagen ããã®åç
Jeg er helt vild med alle jeres trÊâŠ
Jeg er helt vild med alle jeres trÊ figurer, så efterhånden har jeg en hel del af dem rundt omkring i huset.
Jeg syntes i gÞr meget for jeres kunder form af rigtig gode tilbud og konkurrencer.

Fantastisk service og imÞdekommenhedâŠ
Fantastisk service og imÞdekommenhed fra kundeservice, ifb med en Snowball lampe, som vi har haft problemer med. Den er modtaget i gave fra arbejdsgiver for nogle år siden. Da den ikke fungerer efter hensigten, sendte de en ny, som allerede er modtaget. KÊmpe ros til jer fra en glad os tilfreds kunde

Gode tilbuds
Gode tilbud , fÃ¥r nogle gange procenter . Og sÃ¥ kan man nogle gange fÃ¥ sÊt pÃ¥ tilbud . Mere af det ð

Spring Copenhagen ããã®åç
Hurtig levering af min julekalender
Hurtig levering af min julekalender, som jeg glÊder mig til at åbne i december

Ros til supporten
Jeg har haft lidt bÞvl med en Ballet lampe, men turi fra supporten er imÞdekommende og professionel.
Selv om en reklamation, bliver det en god oplevelse

Spring Copenhagen ããã®åç
Varen kommer altid hurtig det synes jegâŠ
Varen kommer altid hurtig det synes jeg er dejlig.

Spring Copenhagen ããã®åç
KÞbte en gave torsdag og var bange forâŠ
KÞbte en gave torsdag og var bange for den ikke nÃ¥ede frem men allerede fredag kunne jeg hente den fantastisk service!ð

Altid en god oplevelse
Altid en god oplevelse, at modtage dyrene fra jer, jeg bliver overrasket hver gang, synes de er meget smukkere, end pÃ¥ billederne ð¥°
Kommer snart igen

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹