レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har stor ros til Spring Copenhagen. Jeg havde bestilt en vare, og kunne ikke forstÃ¥ at jeg ikke fik ordrebekrÊftelse. Da jeg sÃ¥ at pengene blev hÊvet bad jeg om en opringning. Der blev straks... もっず芋る

Jeg kÞbte deres hund Happy som julegave til min mormor, og vi blev meget positivt overraskede, da hun pakkede den ud. Kvaliteten er virkelig hÞj, og designet er bÃ¥de sÞdt og elegant. Den stÃ¥r nu pÊn... もっず芋る

䌁業が回答したした

Utrolig dÃ¥rlig service i forhold til levering. Og en ordre kan faktisk ikke annulleres nÃ¥r der fÞrst er lavet en aftale og ordren endda er betalt. En uge senere og sÃ¥ denne besked - Simpelthe... もっず芋る

䌁業が回答したした

vi fik tilbage i 2023 en Matilda Koala med indgraveret navn og fÞdselsdato, min sÞn gav desvÊrre den pind der sad pÃ¥ flaget til vores hund som sÃ¥ har troet det var et tykkeben🫣 Ved forspÞrgsel... もっず芋る

䌁業情報

1. むンテリア デザむン店

圓該䌁業による蚘述

Spring Copenhagen is a Danish design company rooted in the Scandinavian design tradition. Our skilled designers' attention to detail ensures that our products are not only beautiful and poetic gifts for any occasion, but that they also arouse curiosity and have the potential to become new classics that age gracefully and are passed down through generations.

4.5

Fik mail om nyhed , bestilt med det samme , modtog dem dagen efter 😉😉
⭐⭐⭐⭐⭐

2023幎7月26日

Spring Copenhagen からの回答

Hej Hanne. Tak for de fem stjerner. Hvor er det dejligt, at du fÞlger med i vores nyhedsbrev, og at du er blevet inspireret til lidt nyt til boligen. Mvh. Turið, Spring Copenhagen

Super fin handel

Super fin handel, vil handle igen

2023幎7月31日

Spring Copenhagen からの回答

Hej Annelise. Vi er glade for, at du har lyst til at handle hos os igen. Du er i hvert fald altid velkommen. Mvh. Turið, Spring Copenhagen

super service

meget personlig service,der gÞr at man fÞler sig meget velkommen, god hjemmeside, altid orienteret om ordren.

2023幎7月31日

Spring Copenhagen からの回答

Hej Dorte. Sikke en fin anmeldelse. Hvor er det dejligt, at du har haft en god oplevelse med at shoppe på vores hjemmesidde. Du er altid velkommen. Mvh. Turið, Spring Copenhagen

Produkt iht

Produkt iht. ordre med hurtig levering!

2023幎7月30日

Spring Copenhagen からの回答

Hej Lisbet. Tak for din anmeldelse og de fem stjerner. Vi ser frem til at se dig igen på vores shop. Mvh. Turið, Spring Copenhagen

hurtig levering tingene er i orden bare

hurtig levering tingene er i orden bare super

2023幎7月28日

Spring Copenhagen からの回答

Hej Leif. Vi er glade for, at du har taget dig tiden til at skrive en anmeldelse, og vi håber på at se dig på vores shop en anden god gang. Mvh. Turið, Spring Copenhagen

Jeg er godt tilfreds ikke noget at

Jeg er godt tilfreds ikke noget at klage over

2023幎7月28日

Spring Copenhagen からの回答

Hej Birgit. Hvor er det dejligt, at du er tilfreds med vores brand. Tak for at tage dig tiden til at skrive din fine anmeldelse. Mvh. Turið, Spring Copenhagen

God hjemmeside

God hjemmeside, let og overskueligt at bestille det man gerne vil kÞbe. OG det vigtigste, en hurtig levering

2023幎7月26日

Spring Copenhagen からの回答

Hej Jette. Tak for anmeldelsen. SkÞnt at du kan lide vores hjemmeside, og at du havde en god oplevelse med at handle hos os. Mvh. Turið, Spring Copenhagen

Alt var i orden hurtig afsendelse og

Alt var i orden hurtig afsendelse og hurtig forsendelse😊

2023幎6月26日

Hej Birgit
Tak for din 5 stjernede anmeldelse. Vi er glade for at hÞre, at alt gik som smurt. Vi håber, at du vil handle hos os igen. Mvh. Andrea, Spring Copenhagen.

TOTAL MANGEL PÅ KUNDEHJÆLP. !! - ELLER MANGEL PÅ FORSTÅELSE. !!

NÊvnte dag har jeg kÞbt to produkter fra Spring Copenhagen.
AK AK - PEBERKVÆRNEN PEPPER taber jeg pÃ¥ gulvet, hvorved begge benene pÃ¥ kvÊrnen knÊkker - total Êrgerligt for mig.
Jeg retter henvendelse til Spring Copenhagen - og har dialog med Turid Christiansen - der meddeler at man desvÊrre ikke har reservedele til omtalt kvÊrn. !!
MEN jeg kan kÞbe en ny og så vil han give mig 15% rabat på nyt kÞb. !!

Jeg har argumenteret retur at sÃ¥ har jeg netop en kvÊrn der er lige til at kyle ud - og samtidig har jeg sÃ¥ brugt yderligere penge, - ÆRLIG talt sÃ¥ finder jeg det meget ufatteligt at der ikke er mulighed for at kÞbe de to nÊvnte ben, der mÃ¥ da vÊre en og anden trÊdrejer der producere netop omtalte ben for Spring Copenhagen. ??

Jeg er meget skuffet over slet ikke at have fået den for mange kunder forventede service, med salg af to ben til nÊvnte PEPPER.

Det var således min oplevelse med virksomheden
Spring Copenhagen.

MVH
Frank SÞrensen

2023幎5月10日
自発的なレビュヌ

Spring Copenhagen からの回答

KÊre Frank. Jeg er ked af at hÞre om din oplevelse med produktet – og hvor er det dog Êrgerligt at hÞre, at du har tabt din kvÊrn. Jeg er ogsÃ¥ virkelig ked af, at der er gÃ¥et sÃ¥ lang tid, fÞr du har fÃ¥et svar pÃ¥ din anmeldelse. Der findes ikke en trÊdrejer, der kan dreje ben til din Peberfugl, og vi har desvÊrre heller ikke reservedele til den uheldige situation. Men jeg vil gerne forsÞge at hjÊlpe dig, sÃ¥ hvis du skriver til ckl@springcopenhagen.com, sÃ¥ kan vi finde en lÞsning. Mvh Christian

Hej Hanne
Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at hÞre, at leveringen var hurtig – vi hÃ¥ber, at du har lyst til at handle hos os snart igen.
Mvh. Andrea, Spring Copenhagen.

Super service på trods af lidt

Super service på trods af lidt udfordringer

Hej Anne
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at hÞre, at du oplevede super service selvom, at der var lidt udfordinger. Aldrig tÞv med at kontakte os på shop@springcopenhagen.com, hvis du oplever problemer. Vi sidder klar til at hjÊlpe dig bedst muligt.
Mvh. Andrea, Spring Copenhagen.

SkÞnne varer

Jeg elsker jeres varer, i har et stort udvalg

Spring Copenhagen からの回答

Hej Dorthe. Dejligt at du kan lide vores design. Det er vi glade for at hÞre! Mvh. Turið, Spring Copenhagen

Perfekt endnu engang

Endnu engang en hurtig og fejlfri levering 😊

2023幎5月31日

Hej Karina
Mange tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner. Vi er glad for at hÞre, at du gang på gang oplever hurtig og fejlfri levering. Vi håber at du fortsat vil handle hos os. Mvh. Andrea, Spring Copnehagen.

Fin og hurtig levering

Hej Anna Lise
Tak for din anmeldelse. Det er godt at hÞre, at du oplevede en fin og hurtig levering. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden. Mvh. Andrea, Spring Copenhagen.

Spring Copenhagen からの回答

Hej Susanne. Tak for din skÞnne anmeldelse. Hvor er det dejligt, at du er tilfreds med vores leveringstid. Mvh. Turið, Spring Copenhagen

Kommer hurtigt og jeg er altid tilfreds

Kommer hurtigt og jeg er altid tilfreds med de varer jeg kÞber

Spring Copenhagen からの回答

Hej Susanne. Tak for dine fem stjerner. Jeg er glad for, at vores produkter spreder glÊde i dit hjem! Vi glÊder os til at se dig igen på shoppen. Mvh. Turið, Spring Copenhagen