Springstorie er mit nye yndlingssted at handle tÞj pÃ¥ nettet! De har det smukkeste tÞj i alverdens farver, og fÞlger man dem pÃ¥ Instagram, kan man ogsÃ¥ se Anne prÞve tÞjet pÃ¥ selv. Det fungerer! Hurti... ãã£ãšèŠã
Super god kundeservice! Jeg havde kÞbt et par Þreringe og en skjorte. Skjorten var desvÊrre ikke pÃ¥ lager alligevel og jeg fik en mail med informationen og tilbuddet om at finde noget andet. Jeg valgt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har handlet hos Springstorie nogle gange efterhÃ¥nden, og gang pÃ¥ gang oplever jeg fuldstÊndig fantastisk service hos Anne. Hun gÃ¥r langt for den gode service, og det betyder, at jeg elsker at han... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Webshop med danske og internationale brands.
ãã³ããŒã¯
- springstorie.dk
Personligt og skÞnt udvalg â€ïž
Springstorie er helt klart en af mine Go to butikker at handle nye lÊkre sager i, til at forkÊler mig selv eller nogle veninder. Jeg elsker udvalget er så personligt og nÞje udvalgt, og man kan mixe og matche forskellige mÊrker jeg ikke havde tÊnkt.
Jeg kunne endda selv vÊlge om jeg ville hente eller have sendt. Det er altid hyggeligt lige at stikke snuden forbi jer, og mÊrke hvordan i brÊnder for Springstorie. Du er for sej Anne.
Hvis der er noget jeg har spÞrgsmål til ift str., mÊrker osv. så har jeg kun haft god erfaring med at skrive og spÞrge på insta. Og ift min ordre via e-mail, og ellers kan jeg bare ringe dem op, hvis jeg manglede svar. Det er jo en lille biks og har super travlt, og jeg ved de gÞr der bedste de kan. Heldigvis nåede jeg at få mine julekugler til vores fÞrste juletrÊ, som nu hÊnger så flot. Dejligt jeg lige kunne svinge forbi og hente dem. Tak!
Fantastisk service
Fantastisk service. Jeg har handlet flere gange på Springstorie, og servicen er evig og altid helt i top!
Dejlig oplevelse
Dejlig oplevelse - bestilte mandag aften og have ordren om onsdagen. Udover at det jeg havde bestilt passede helt perfekt, så var indpakning og den fine note bare en dejlig ekstra overraskelse.
Kan (og vil) helt sikkert anbefales til andre :-)
Jeg har intet dårligt at sige om Springstorie
Super fin indpakning og hurtig levering. DesvÊrre var varen ikke lige mig, sÃ¥ jeg tog forbi deres lager og returnerede den â Anne var super flink og behjÊlpelig
Super oplevelse
Kan kun sige positive ting om min handel hos de sÞde piger. Hurtig levering, fin indpakning og flotte vare.
Fremragende service!
Få minutter efter jeg havde lagt en ordre hos Springstorie, ringer Anne til mig, og fortÊller hun kan levere min ordre til dÞren denne fredag, da hun skulle ud til det område, hvor jeg bor - så det gjorde hun, så jeg slap for at vente på PostNord henover weekenden - det er for mig bare indbegrebet af et tårnhÞjt serviceniveau! Jeg er en yderst tilfreds kunde.
Fantastisk service!
Springstorie er mit nye yndlingssted at handle tÞj på nettet! De har det smukkeste tÞj i alverdens farver, og fÞlger man dem på Instagram, kan man også se Anne prÞve tÞjet på selv. Det fungerer! Hurtig levering og den fineste pakke, hvor Anne havde vedlagt bolsjer og en personlig hilsen. Kan varmt anbefale at handle hos Springstorie.
Ekstra hurtig og super service
Ekstra hurtig og super service til at hjÊlpe mig finde yndlingskjolen. Jeg glÊder mig til at handle hos Springstorie.dk igen.
Service i verdensklasse!
Jeg har handlet hos Springstorie nogle gange efterhånden, og gang på gang oplever jeg fuldstÊndig fantastisk service hos Anne.
Hun går langt for den gode service, og det betyder, at jeg elsker at handle hos hende, og at jeg både anbefaler Springstorie til andre og selv vender tilbage igen og igen. Tak Anne, du gÞr et fantastisk stykke arbejde :-)
Simpelthen kanon service
Simpelthen kanon service. Jeg havde kÞbt et par lÊkre sandaler. Den ene gÃ¥r desvÊrre op, og Anne er lynhurtig til at skrive at de sender mig et par nye. TAK for god service ð€ð€
Super kundeservice!!
Super kundeservice! Anne, som har Springstorie var så super sÞd at komme forbi med et par Þreringe som skulle ombyttes, da vi bor tÊt på. Ingen problemer, og hun leverede også Þreringene personligt fÞrste gang, så min kÊreste sparede portoen (da det var en gave til mig).
Helt sikkert ikke sidste gang jeg kÞber noget hos Anne/Springstorie.
Hurtig levering
Hurtig levering! Det er fÞrste gang jeg handler hos SpringStorie (og ihverfald ikke sidste gang) og man får virkelig fÞlelsen af at der sidder et passioneret menneske bag hele processen.
Levering og pakken var i top
Levering og pakken var i top! Og så var der slik og en sÞd besked med :D
Alt godt herfra!

Springstorie ããã®åç
Fremragende service
Fremragende service, hurtig levering og lÊkre varer!
Bestilte d. 15 og modtog d. 17. I min pakke var der en personlig hilsen og lille til den sÞde tand - kan stÊrkt anbefale alle at handle ved springstorie!
Super god service og hurtig levering
Super god service og hurtig levering! Bestilte igår og fik mine vare idag.
Perfekt
Jeg har handlet flere gange hos Springstorie, som sÊlger sindssygt lÊkre varer. Ordrene var begge gange pakket flot ind i silkepapir, og der var en slikkepind med samt en personlig hilsen fra Anne. Bonus er, at der er hurtig levering.
Man fÞler sig speciel, når man handler hos Springstorie, og det kan kun anbefales!
Fantastisk service
Fantastisk service, hurtig levering, flot indpakning og personlig hilsen! Mine varmeste anbefaling her fra og bestemt ikke sidste gang jeg har handlet hos Anne.
Hurtig levering og super god service!!
Hurtig levering og super god service! Min ordre var flot pakket ind og med en sÞd personlig hilsen - bestemt ikke sidste gang jeg shopper pÃ¥ Springstorie ðð»
Varme anbefalinger herfra!
Super god service og hurtig levering! Min pakke var sÃ¥ fint pakket ind i det flotteste silkepapir med glimmer, en lille haribo slikpose og mine varer - men derudover ogsÃ¥ en skÞn lille personlig hilsen fra Anne B. Bestemt ikke mit sidste kÞb fra Springstorie ðð¥³