レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Springstorie er mit nye yndlingssted at handle tÞj pÃ¥ nettet! De har det smukkeste tÞj i alverdens farver, og fÞlger man dem pÃ¥ Instagram, kan man ogsÃ¥ se Anne prÞve tÞjet pÃ¥ selv. Det fungerer! Hurti... もっず芋る

Super god kundeservice! Jeg havde kÞbt et par Þreringe og en skjorte. Skjorten var desvÊrre ikke pÃ¥ lager alligevel og jeg fik en mail med informationen og tilbuddet om at finde noget andet. Jeg valgt... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har handlet hos Springstorie nogle gange efterhÃ¥nden, og gang pÃ¥ gang oplever jeg fuldstÊndig fantastisk service hos Anne. Hun gÃ¥r langt for den gode service, og det betyder, at jeg elsker at han... もっず芋る

䌁業情報

1. 婊人服店
  2. 宝石店
  3. 靎屋

圓該䌁業による蚘述

Webshop med danske og internationale brands.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

122件のレビュヌ

Personligt og skÞnt udvalg ❀

Springstorie er helt klart en af mine Go to butikker at handle nye lÊkre sager i, til at forkÊler mig selv eller nogle veninder. Jeg elsker udvalget er så personligt og nÞje udvalgt, og man kan mixe og matche forskellige mÊrker jeg ikke havde tÊnkt.

Jeg kunne endda selv vÊlge om jeg ville hente eller have sendt. Det er altid hyggeligt lige at stikke snuden forbi jer, og mÊrke hvordan i brÊnder for Springstorie. Du er for sej Anne.
Hvis der er noget jeg har spÞrgsmål til ift str., mÊrker osv. så har jeg kun haft god erfaring med at skrive og spÞrge på insta. Og ift min ordre via e-mail, og ellers kan jeg bare ringe dem op, hvis jeg manglede svar. Det er jo en lille biks og har super travlt, og jeg ved de gÞr der bedste de kan. Heldigvis nåede jeg at få mine julekugler til vores fÞrste juletrÊ, som nu hÊnger så flot. Dejligt jeg lige kunne svinge forbi og hente dem. Tak!

2020幎12月22日

Dejlig oplevelse

Dejlig oplevelse - bestilte mandag aften og have ordren om onsdagen. Udover at det jeg havde bestilt passede helt perfekt, så var indpakning og den fine note bare en dejlig ekstra overraskelse.
Kan (og vil) helt sikkert anbefales til andre :-)

2020幎12月9日

Fremragende service!

Få minutter efter jeg havde lagt en ordre hos Springstorie, ringer Anne til mig, og fortÊller hun kan levere min ordre til dÞren denne fredag, da hun skulle ud til det område, hvor jeg bor - så det gjorde hun, så jeg slap for at vente på PostNord henover weekenden - det er for mig bare indbegrebet af et tårnhÞjt serviceniveau! Jeg er en yderst tilfreds kunde.

2020幎10月7日

Fantastisk service!

Springstorie er mit nye yndlingssted at handle tÞj på nettet! De har det smukkeste tÞj i alverdens farver, og fÞlger man dem på Instagram, kan man også se Anne prÞve tÞjet på selv. Det fungerer! Hurtig levering og den fineste pakke, hvor Anne havde vedlagt bolsjer og en personlig hilsen. Kan varmt anbefale at handle hos Springstorie.

2020幎8月5日

Service i verdensklasse!

Jeg har handlet hos Springstorie nogle gange efterhånden, og gang på gang oplever jeg fuldstÊndig fantastisk service hos Anne.
Hun går langt for den gode service, og det betyder, at jeg elsker at handle hos hende, og at jeg både anbefaler Springstorie til andre og selv vender tilbage igen og igen. Tak Anne, du gÞr et fantastisk stykke arbejde :-)

2020幎6月25日

Super kundeservice!!

Super kundeservice! Anne, som har Springstorie var så super sÞd at komme forbi med et par Þreringe som skulle ombyttes, da vi bor tÊt på. Ingen problemer, og hun leverede også Þreringene personligt fÞrste gang, så min kÊreste sparede portoen (da det var en gave til mig).
Helt sikkert ikke sidste gang jeg kÞber noget hos Anne/Springstorie.

2020幎6月6日
自発的なレビュヌ

Hurtig levering! Det er fÞrste gang jeg handler hos SpringStorie (og ihverfald ikke sidste gang) og man får virkelig fÞlelsen af at der sidder et passioneret menneske bag hele processen.

2020幎5月24日
自発的なレビュヌ

Levering og pakken var i top

Levering og pakken var i top! Og så var der slik og en sÞd besked med :D
Alt godt herfra!

2020幎5月14日
Springstorie ロゎ

Springstorie からの回答

Hej Rikke ,
Tusind tak for din sÞde besked og flotte stjerner. Det betyder alt.
SkÞn dag // Anne

Fremragende service

Fremragende service, hurtig levering og lÊkre varer!
Bestilte d. 15 og modtog d. 17. I min pakke var der en personlig hilsen og lille til den sÞde tand - kan stÊrkt anbefale alle at handle ved springstorie!

2020幎4月17日

Perfekt

Jeg har handlet flere gange hos Springstorie, som sÊlger sindssygt lÊkre varer. Ordrene var begge gange pakket flot ind i silkepapir, og der var en slikkepind med samt en personlig hilsen fra Anne. Bonus er, at der er hurtig levering.
Man fÞler sig speciel, når man handler hos Springstorie, og det kan kun anbefales!

2020幎4月14日

Fantastisk service

Fantastisk service, hurtig levering, flot indpakning og personlig hilsen! Mine varmeste anbefaling her fra og bestemt ikke sidste gang jeg har handlet hos Anne.

2020幎4月3日

Varme anbefalinger herfra!

Super god service og hurtig levering! Min pakke var sÃ¥ fint pakket ind i det flotteste silkepapir med glimmer, en lille haribo slikpose og mine varer - men derudover ogsÃ¥ en skÞn lille personlig hilsen fra Anne B. Bestemt ikke mit sidste kÞb fra Springstorie 💜🥳

2020幎3月8日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。