Springstorie er mit nye yndlingssted at handle tÞj pÃ¥ nettet! De har det smukkeste tÞj i alverdens farver, og fÞlger man dem pÃ¥ Instagram, kan man ogsÃ¥ se Anne prÞve tÞjet pÃ¥ selv. Det fungerer! Hurti... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Super god kundeservice! Jeg havde kÞbt et par Þreringe og en skjorte. Skjorten var desvÊrre ikke pÃ¥ lager alligevel og jeg fik en mail med informationen og tilbuddet om at finde noget andet. Jeg valgt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super god service og hurtig levering! Min pakke var sÃ¥ fint pakket ind i det flotteste silkepapir med glimmer, en lille haribo slikpose og mine varer - men derudover ogsÃ¥ en skÞn lille personlig hilse... ãã£ãšèŠã
Jeg har handlet hos Springstorie nogle gange efterhÃ¥nden, og gang pÃ¥ gang oplever jeg fuldstÊndig fantastisk service hos Anne. Hun gÃ¥r langt for den gode service, og det betyder, at jeg elsker at han... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Webshop med danske og internationale brands.
é£çµ¡å
ãã³ããŒã¯
- springstorie.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã

Super hurtig service
Super hurtig service, lÊkre produkter og sÞd indpakning med personligt kort ved. Alt i alt dejligt.
Altid den bedste og sÞdeste service ogâŠ
Altid den bedste og sÞdeste service og personer hos springstories. Kan kun anbefale man tager et besÞg hos dem

Virkelig hurtig ekspedition ogâŠ
Virkelig hurtig ekspedition og levering. Super service ved opkald til dem.

Springstorie ããã®åç
Utrolig god service og nemt at henteâŠ
Utrolig god service og nemt at hente selv tak

Anbefaler på det kraftigste Springstorie
Flotte ting, med hurtig levering og god service. Anbefaler meget Springstorie.dk
Overordnet fantastisk webshop
KÊmpe anbefaling herfra. Hurtig håndtering og levering, god kundeservice og lÊkre varer.
Fantastisk sevice og lÊkre produkter
Fantastisk god service og hurtig leveringð.
Dertil er det super nemt at komme i kontakt mht. spÞrgsmål omkring varer og levering.
Jeg vil til enhver tid anbefale springstorie.dk

Springstorie ããã®åç
Super hurtig levering - jeg modtog allerede varen dagen efter, jeg havde bestilt den. Derudover har de et lÊkkert udvalg af varer, samt gode priser.
Altid god service og hurtig levering
Altid god service og hurtig levering! :-)
Upåklagelig service og hurtig levering med sÞd hilsen.
Har kun haft gode oplevelser med springstorie.
LÊkker shop og god service
KÊre Anne og Springstorie
KÊre Anne og Springstorie
Jeg skriver normalt aldrig en anmeldelse, men jeg synes nu alligevel I fortjener én, efter skidegode kundeservice ! Jeg bestilte torsdag d. 17/12-2020 jeres nye âSpringstorieâ-net, hvor halvdelen af belÞbet gives til BÞrneTelefonen. Jeg var helt oppe at kÞre over ideen med nyt net til mig og donation til BÞrneTelefonen, sÃ¥ det kunne kun gÃ¥ for langsomt at bestille. Det ender med, at jeg ved en fejl fÃ¥r valgt âafhent pÃ¥ lagerâ, hvilket I sÃ¥ sender mig en mail omkring. Jeg ser mailen fredag og svarer med det samme, at dette er en fejl, og spÞrger hvordan jeg kan betale fragten, da jeg Þnsker at fÃ¥ sendt pakken hjem til. Men allerede lÞrdag morgen (19/12-2020) fÃ¥r jeg en besked fra GLS om, at min pakke fra jer er ankommet, pÃ¥ trods af, at det er mig, der har lavet fejlen. Dét kalder jeg skÞn service - Det havde I slet ikke behÞvet! Jeg synes, I fortjener en virtuel anti-corona krammer og Þnsker jer den bedste jul og godt nytÃ¥r! Jeg glÊder mig til at handle hos jer igen.
Mange hilsener, Cecilie

God service!!
SÃ¥ hurtige til at besvare henvendelser - super service!

Superb service
Superb service, engageret og imÞdekommende ejer, fineste styles. KÊmpe anbefaling!
Springstorie er uden tvivl min absolutâŠ
Springstorie er uden tvivl min absolut yndlings webshop. Service er helt i top, og man kan så tydeligt se hvor meget Anne brÊnder for der gennem Instagram.
Mine pakker er altid kommet hurtigt og pakket super fint ind.

Supergod service!!
Jeg kÞbte blandt andet et par strÞmpebukser derfra. En mÊrkelig âpletâ var pÃ¥, sendte billede til dem og Wupti sÃ¥ var der et par nye pÃ¥ vej til mig pÃ¥ deres regning. Jeg tror ikke engang jeg fik skrevet tak da de kom i min postkasse. Tak!
Supergod service altid, ogsÃ¥ hvis man har spÞrgsmÃ¥l til noget - de hjÊlper uanset om man har smidt penge hos dem eller ejð Jeg kan kun anbefale deres webshop der er fyldt med lÊkre sager og deres Instagram til kÊmpe inspiration som giver en lyst til at kÞbe det hele!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ