レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

I've bought a "good quality brand" pair of sneakers with them and they begin to have holes in them due to bad quality material. I tried to get help with the return and got no answers. Please dont buy... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Har i flera år beställt kläder på stayhard.se och aldrig upplevt några problem. Kundtjänst har alltid svarat på min frågor och varit super trevliga samt leveransen har alltid fungerat klockrent, snabb... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Jeg har kjøp varer og sendt varer i retur. Inntrykket er bra med rask levering av varer. Kundeservice svar raskt på både mail og telefon. Alt er vel og bra inntil man må bytte eller returnere varer. V... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Snabb leverans och bra kvalitet. Ett av plaggen passade inte så det åkte tillbaks. Returen funkade fint med, lite strul med menyvalen till Resurs bank som sköter återbetalningen men när man väl kom... もっと見る

企業が回答しました

通常1カ月以上経ってから回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Superbra support

Fina grejer, bra priser och lika snabb som trevlig support.

2022年2月10日

Stayhard からの回答

Hej Andreas, tack för din feedback!

Kul att höra att du gillar det vi håller på med, varmt välkommen åter :)

Ha nu en grym vecka,

5つ星のうち4の評価

Handla online

Jag tycker det är svårt att handla online, hatar att skicka retur på saker som inte passar. Beställde in tröja som heter oversize, såg skön ut på bilderna. Den var jättestor, fick bli retur. Inga problem. De andra sakerna passade mycket bra. Snabb leverans.

Hej Roger,

Smaken är som baken, därför tycker vi att returnera ska vara enkelt och kostnadsfritt. Hoppas du blev positivt övveraskad av köpupplevelsen online och att du kommer tillbaks till oss :)

Ha nu en bra måndag,

Timberland 6in Premium

Timberland 6in Premium
Skön känga för vardagsbruk. Nya favoriter i stan. Gå ner en storlek mot normalt.
Snabb o bra service från Stayhard 👍

Hej Anders,

Visst är de coola, perfekta som en vardagssko! Man hör ju att du har koll på mode ;)

Önskar dig ännu en bra dag i dina Timbs,

5つ星のうち5の評価

Jag har bara beröm att ge er. Stayhard är toppen att handla från.

Jag har bara beröm att ge er, helnöjd med mina jeans. Leverans 🚚 har varit perfekt. Snabba som ni är.

Hej Leif,

Kul att du gillar jeansen! En snygg outfit börjar med ett par nice byxor, överdelen har jag inga tvivel om att du hittar något som matchar bra till dina nya jeans ;)

Varmt välkommen åter,

5つ星のうち5の評価

alltid lika nöjd med mitt köp från…

alltid lika nöjd med mitt köp från stayhard

Stayhard からの回答

Vad roligt att höra att du är nöjd, tackar ödmjukast för ditt omdöme!

Solsken och medvind,

Köpte en T-shirt och en Sweatshirt

Köpte en T-shirt och en Sweatshirt, kanonkvalitet till superpris. Bara 5 plus.

Hej Lennart,

5 plus är precis vad vi strävar mot, tack för ditt omdöme!

Välkommen åter,

Toppenbra

Toppenbra, snabbt och smidigt

Stayhard からの回答

Vad bra att du är nöjd, tack så jättemycket för din feedback!

5つ星のうち1の評価

Beställde en jacka med 60% rabatt strax…

Beställde en jacka med 60% rabatt strax innan jul!
Runt en vecka senare (då paketet borde ha kommit fram) så får jag ett mail om att den är slutsåld redan! Vid det här laget så har jag i stort sett missat hela mellandagsrean (jag gick inte ut för att jackan var det enda jag ville ha)!

Nån dag efter det så får jag pengarna tillbaka men när jag tittar på hemsidan så står det fortfarande att jackan finns!

Fick ingen kompensation för eländet!
Eller jacka, för den j ä v l a delen!

Kundtjänstens bemötande var j ä v l i g t oprofessionellt!

Avråder er från att handla hos dem!

Stayhard からの回答

Vad tråkigt att höra, både med jackan och upplevelsen med oss på kundtjänst... Du får jättegärna kontakta oss på nytt så kan jag lova dig ett bättre bemötande, jag är säker på att vi tillsammans kan komma fram till en bra lösning!

Önskar dig en härlig start på veckan,

Bra internetbutik

Snabb leverans och bra kvalitet.
Ett av plaggen passade inte så det åkte tillbaks.
Returen funkade fint med, lite strul med menyvalen till Resurs bank som sköter återbetalningen men när man väl kom fram så var det inga problem alls, pengar på kontot inom ett par dagar.
Helt klart bra internetbutik.

Tack för dina fina ord!

Kul att du är nöjd, angående knappvalen när du ringer Resurs bank så trycker du först 3 (Elpy) och sedan väntar kvar i luren så kommer du rätt :)

Varmt välkommen åter,

5つ星のうち5の評価

Bra priser och snabba på att skicka…

Bra priser och snabba på att skicka varorna

Hej Mats,
Tack för din feedback!

Vi tycker mode är till för alla, oavsett storleken på plånboken, jättekul att du gillar Stayhard. Det gör vi med ;)

Ha nu en grym vecka,

Kläderna motsvarande inte…

Kläderna motsvarande inte förväntningarna.

Stayhard からの回答

Vad tråkigt att höra, kontakta gärna oss på kundtjänst så ska vi se till reda ut detta!

Du hittar kundtjänstfliken om du scrollar längst ner på sidan. Är det smidigare för dig att skicka ett DM på Instagram eller Facebook så går det bra det med!

Kundvänlig

Snabba leveranser, bra returpolicy och kundvänlig kundtjänst.

Hej Thomas,
Tack snälla för dina fina ord, det är ett nöje att ha dig som kund :)

Vamt välkommen åter,

Snabb leverans.
Storlekarna är klockrena

Hej Tobias,
Härligt att du hittat rätt med storlekarna! Det kan vara ett elände, varmt välkommen åter :)

Stor utbud av kläder

Stor utbud av kläder, skor och accessoarer.
Allt kommer välpackat och storleksguiden är rätt så bra!
Rekommenderas!

Stayhard からの回答

Kul att höra att du är nöjd, varmt välkommen åter :)

Ha nu en fortsatt bra måndag,

5つ星のうち4の評価

Bra utbud och mycket snabb leverans

Bra utbud och mycket snabb leverans! Ofta får man rabatter och erbjudanden.

Hej Hanna,
Tack för ditt omdöme!

Visst är det härligt när man kan få en extra rabatt på sitt köp! Kika gärna in Mina erbjudanden för att se alla rabattkoder du kan använda, logga in på Mina sidor så hittar du det i menyn :)

Önskar dig en fortsatt bra start på veckan,

Mycket bra

Mycket bra. Snabb leverans.

Stayhard からの回答

Hej Anna, Tack snälla för dina fina ord!

Ha en fortsatt trevlig dag,

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。