レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Otroligt nöjd! Vi var i valet och kvalet om vi skulle klÀ om en tio Ã¥r gammal soffa eller försöka göra rent den. Den var rejÀlt smutsig och jag hade Àrligt talat ingen större förhoppning om att det sk... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

En helt positiv upplevelse. Jag skickade in nÃ¥gra representativa bilder tillsammans med en begÀran om offert. Fick svar ganska omgÃ¥ende och bokade tid. Killen kom pÃ¥ överenskommen tid och gjorde ett m... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Snabb & effektive service, Mahmud rengjorde soffan & 2 köksfÃ¥töljerna : tog knappt 2.5 timmar & verkligen syns en stor skillnad (frÀmst pÃ¥ fÃ¥töljerna som hade ganska mÃ¥nga flÀckar, soffan Àr svart sÃ¥... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vi Àr sÃ¥ himla nöjda med vÃ¥r möbeltvÀtt pÃ¥ sofforna! Mahmud fick oss att spara tusenlappar pÃ¥ att köpa en ny soffgrupp, pga vi hade sÃ¥ mycket flÀckar pÃ¥ soffan. Han var jÀttetrevlig och mycket noggran... もっず芋る

䌁業情報

1. 垃補家具のクリヌニング サヌビス
  2. カヌペット枅掃業
  3. 枅掃サヌビス
  4. 革補品クリヌニング サヌビス

圓該䌁業による蚘述

STHLM MöbeltvÀtt . Specialister pÃ¥ möbeltvÀtt i Stockholm – inte vanlig stÀdning – Högkvalitativ SofftvÀtt hemma Vi erbjuder professionell MöbeltvÀtt soffa, fÃ¥töljer & stolar med rÀtt metod för materialet och pÃ¥ djupet utan att skada tyget. PROFESSIONELL MÖBELTVÄTT Vi erbjuder professionell möbelrengöring med den senaste tekniken och miljövÀnliga produkter. I mÃ¥nga fall anvÀnder vi tvÀtta möbler i kombination med olika tvÀttmedel och Ã¥ngtvÀtt. Boka möbeltvÀtt idag! Boka möbeltvÀtt till bra priser. Vi tvÀtta möbler i Stockholm med Rut-avdrag. Med möbeltvÀtt, fÃ¥r du och din familj glÀdje av er möbel igen. MÖBELTVÄTT AV ALLA SLAGS MÖBLER Vi utför möbeltvÀtt av alla slags möbler (soffgrupper, fÃ¥töljer, stolar). VÃ¥ra möbeltvÀtt experter ser till att allt görs rÀtt och blir renare och slittÃ¥liga möbler och ger förbÀttrad luftkvalitet. Vi har en lÃ¥ng erfarenhet inom möbelrengöring. MÖBELTVÄTT I STOCKHOLM Vi utför möbelrengöring i Stockholm pÃ¥ smÃ¥ som stora möbler. Vi ger dina möbler ett nytt liv. Dina tyg soffor, stolar och ottomaner kommer att se helt nya ut och hjÀlpa till att ta fram det vackra i dina nyligen rengjorda mattor. Vi kan rengöra alla tyger och överdragsflÀckar pÃ¥ mikrofiber, siden, linne, bomull, mocka och ull samt andra textilier. Du kommer bli förvÃ¥nad över hur mycket ljusare dina möbler kommer att se ut nÀr smuts, damm, jord, bakterier, svamp, djurhÃ¥r och mer avlÀgsnats genom vÃ¥r grundliga rengöring. MÖBELTVÄTT SOFFA Med professionell möbeltvÀtt soffa, fÃ¥r du och din familj glÀdje av er soffa igen. Med att rengöra soffa ha en ren och frÀsch soffa, som bÃ¥de luktar och ser ny ut igen. Vi utför möbelrengöring i hela Stockholm. Boka möbeltvÀtt soffa idag. MÖBELTVÄTT HEMMA Vi förstÃ¥r att dina möbler kan vara en av de största investeringarna i ditt hem. Med detta i Ã¥tanke, kan du rÀkna med Sthlm möbeltvÀtt expertis för att fÃ¥ jobbet gjort rÀtt. Det hela börjar med en undersökning av dina möbler för att faststÀlla lÀmplig teknik, sÀrskilt för eventuella problemomrÃ¥den. DÃ¥ kan vi anvÀnda vÃ¥ra speciellt utvalda rengöringsmedel för att kraftfullt men sÀkert rengöra dina möbler. TvÀtta stoppade möbler idag. TEXTILTVÄTT SOFFA Vi utför textiltvÀtt soffa till bra pris och rÀtt textiltvÀtt soffa, ibland Ã¥ngtvÀtt med kvalitet, utan att skada tyget. Resultatet blir renare och mer slittÃ¥liga möbler samt förbÀttrad luftkvalitet. Du kommer att bli av med smuts, damm och andra föroreningar som samlas i sprickor och springor i dina textiltvÀtt soffa. Och du kan trösta dig i det faktum att bÀttre vÃ¥rd förlÀnger livet pÃ¥ din investering med textiltvÀtt soffa. TA BORT FLÄCKAR PÅ SOFFA Vi har en lÃ¥ng erfarenhet inom möbelrengöring och vi ska tvÀtta möbler professionellt. Ni kan förvÀnta ett professionellt sofftvÀtt resultat. De flesta flÀckar gÃ¥r att fÃ¥ bort genom att anvÀnda rÀtt tvÀttning & flÀckborttagning. BestÀlla möbeltvÀtt idag och vi kommer till dig pÃ¥ din plats och tvÀtta möbler professionellt. Tveka inte att kontakta oss! TVÄTTA SOFFKLÄDSEL Vi anvÀnder soffor varje dag för att Àta, fika, ta en tupplur, titta TV, sitta och ibland till och med Àta middag. De Àr mycket lÀttflÀckade, sÀrskilt om du har en ljusare soffa. Du bör tvÀtta soffklÀdsel Àven om det inte finns nÃ¥gra synliga flÀckar, eftersom det fortfarande samlar dödaceller, husdjurshÃ¥r, kroppens naturliga oljor och sÃ¥ vidare. Om du kan ta bort en del av soffklÀdseln tvÀttar du den i en tvÀttmaskin, men om du inte kan, bestÀlla hos oss. Att tvÀtta soffklÀdsel beror ocksÃ¥ pÃ¥ tillverkarens rekommendation. Se till att du tittar pÃ¥ soffklÀdseln etikett för att se vilken lösning som rekommenderas. Om du anvÀnder nÃ¥got du inte ska anvÀnda för att rengöra din tygsoffa, kan du rÃ¥ka skada den, sÃ¥ var försiktig. kontakta oss, sÃ¥ rengör vi din tygsoffa.

4.9

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

JÀttenöjd med vår sofftvÀtt

Mahmud tvÀttade en soffa som blev jÀttefin! Den var rÀtt skitig innan (köpt på auktion) och nu kan vi vÀnta med att klÀ om den något år! De var snabba att svara och det gick jÀttefort att boka in dem. Kan klart rekommenderas!

2024幎7月30日

Tusen tack. Mycket uppskattat

Vilken förvandling!

Vilken förvandling!
Är super nöjd med resultatet 👌🏌✚

Rekommenderar verkligen STHLM MöbeltvÀtt ifall du Àr ute efter bra resultat.

2024幎5月7日

STHLM MöbeltvÀtt からの回答

Tusen tack. Mycket uppskattat.

Blev som nya!

20 stolar på tre timmar som blev som nya. Kan varmt rekommendera. Kommer med kort varsel och jobbar effektivt. Mycket trevlig också!

2024幎1月25日

Tack så jÀttemycket

RÀddare i nöden!

Soffan blev som ny efter att Mahmud kÀmpat med den i en och en halv timme! Den var full av hår, flÀckar och lukt från en stor hund, men nu Àr den nÀstan fabriksny igen. Snabb och smidig kontakt, bra pris, och dök upp dagen efter förfrågan. Jag Àr helnöjd! :)

2024幎1月15日

Tusen tack Erik.

Soffan som ny efteråt.

Fick en offert direkt. Kunde komma ut dagen efter. Jag trodde aldrig han skulle kunna få bort flÀckarna men samtliga försvann! Soffan som ny efteråt.

Mkt trevlig och duktig.

Rekommenderas starkt!

2023幎11月28日

Tusen tack

Soffan blev dom ny!

Snabb på att ge offert, mycket vÀl utfört jobb. Soffa och sÀnggavel blev som nya!

2023幎9月14日

Tack så jÀttemycket

Fantastiskt!

Vi Àr så himla nöjda med vår möbeltvÀtt på sofforna! Mahmud fick oss att spara tusenlappar på att köpa en ny soffgrupp, pga vi hade så mycket flÀckar på soffan. Han var jÀttetrevlig och mycket noggrann och professionell! Tack så mycket för ert mÀsterverk! Vi ringer er igen!

2023幎9月13日

Mycket uppskattat. Tack

Rekommenderas starkt för möbeltvÀtt

Soffa nerflÀckad av kaninkiss och efterföljande vatten och rengöringsmedel. Mahmud Àr mycket trevlig, proffsig och noggrann i sitt arbete. Soffan blev som ny, flÀckfri och luktar gott. Bra för miljön att kunna fortsÀtta anvÀnda möbler istÀllet för att behöva köpa nytt.

2023幎9月4日

Tusen tack.

5぀星のうち5の評䟡

Mahmud var super trevlig och

Mahmud var super trevlig och jÀtteduktig pÃ¥ sitt jobb. Han Àr noggrann och vet precis vad han gör. Är jÀttetacksam över hans hjÀlp, han fick bort vÃ¥r stora flÀck pÃ¥ soffan!

Rekommenderar verkligen!

2023幎8月28日

Tusen tack. Mycket uppskattat

Ett proffs

Snabb på att svara, tillgÀnglig och ett vÀl utfört arbete. Ett proffs.

2023幎5月11日

Vad roligt att du Àr nöjd. Tack så mycket

Riktigt nöjd

Riktigt nöjd! Mahmud Àr trevlig och noggrann, rekommenderar STARKT!

2023幎5月9日

Uppskattar verkligen. Tusen tack