God pris, gratis fragt, men man skal indstille sig på lÊngere leveringstid, i mit tilfÊlde 8 dage.
Vare som beskrevet og vist. Det negative var at de meldte varerne afsendt flere dage fÞr kurer, her Postnorden, registrerede dem som modtaget. Men det er nu ikke den eneste virksomhed der bruger den... ãã£ãšèŠã
Bestilte nogle skadedyrsprodukter, og fÞrst efterfÞlgende fik lÊst anmeldelser her pÃ¥ Trustpilot! Men jeg fik ikke, trods min bekymring, ingen udfordringer. Pakken blev modtaget efter et par dage.... ãã£ãšèŠã
Jeg kÞbte et âgÃ¥ vÊk rÃ¥dyrâ produkt og det ser ud til at virke. Jeg synes jo det er skÞnt at rÃ¥dyrene kommer i min have, men vil gerne give roser og syrener en chance for at vÊre der osse. Det var n... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Rigtigt produkt og til en god pris
Rigtigt produkt og til en god pris. Hurtig levering så nu glÊder jeg mig til at få monteret. Bh Ole
God handel.Fantastisk effektiv vare.
God handel.Fantastisk effektiv vare.
BLiver ved med at rykke for bedÞmmelse
BLiver ved med at rykke for bedÞmmelse, det er spaaamm. :-(
Hurtig levering og god pris
Super produkt
Super produkt , fornuftig pris , hurtig levering .
Leverede den bestilte vare til denâŠ
Leverede den bestilte vare til den lovede tid
Hurtig levering og det virker som detâŠ
Hurtig levering og det virker som det skal
Super hurtig
Selv kÞbsoplevelsen er fin
Selv kÞbsoplevelsen er fin, men nu har jeg modtaget 6 mail omkring at anmelde webshoppen, derfor denne lave anmeldelse.
Fik en varer der ikke virkedegod service fraâŠ
Fik en varer der ikke virkede fra producenten side. Efter der var lavet en reklamation gik der kun 3 dage så fik jeg et nyt produkt. God service.
sådan en god fÊlde
sådan en god fÊlde , går lang tid inden der kommer nye muldvarpeskud i haven
Hurtig levering skulle have bedsteâŠ
Hurtig levering skulle have bedste produkt
Ingen problemer herfra
Bestilte nogle skadedyrsprodukter, og fÞrst efterfÞlgende fik lÊst anmeldelser her på Trustpilot!
Om fÊlderne ikke virker eller om de er til en anden familie insekter ved jeg dog ikke endnu, derfor kun de 4 stjerner.
Vil ikke så ved deres sÊlger ansvar
Der er ikke ordentlig garanti på deres produkter.
Har kÞbt en AMT200, og havde den til at kÞre i ca. 3 måneder fra august 2024. Da den skulle op igen i år, virkede LED kun begrÊnset, og jeg fik at vide at man ikke kunne reklamere, da varen har virket, og det så må vÊre en fejl fra min side.
Vil heller ikke anerkende at det er sÊlgers pligt at dokumentere at det ikke er varen der har en fejl.
Nu har den stået og kÞrt i 3-4 uger med reduceret UV-lys, helt ny duft patron og har ikke fanget 5 myg!
Sidste år fangede den trods alt lidt.
Så forvent et kÞb og smid vÊk produkt!
Bestilte pakke torsdag og nu er detâŠ
Bestilte pakke torsdag og nu er det tirsdag og ingen pakke - er det et fake firma ? De sender pakken forkert og bruget instabox ? TÊnker mine penge er tabt .
Tak for advarsel alle
Der er ikke ordentlig garanti pÃ¥ deresâŠ
Der er ikke ordentlig garanti på deres produkter.
Havde en myggefanger som ikke virkede efter et halvt år.
Den blev sendt til reparation og derefter meddelte de den ikke var dÊkket under garanti, da den var hårdt medtaget. Den havde kun hÊngt udenfor i en sommer.