レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Efter 1,5 var der synlig rust ved vores nye STM vinduer dvs. vedhÊnget. STM skiftede dem ud pga. garantien, men med en trÊls kommentar vi ikke havde luftet ordentlig ud. Pinligt de ikke har leveret de... もっず芋る

D.3/6 2019 reklamerer vi over rigtig mange afskalninger. Vinduer og dÞre har da vÊret monterede i ca. 2 1/2 Ã¥r. Efter nÊsten et Ã¥r kommer en service mand og konstaterer at der skal skiftes et par ra... もっず芋る

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ADVARSEL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KÞbte hoveddÞr i mahogni her for 1,5 Ã¥r siden og allerede nu flÊkker dÞren og trÊkker vand ind. STM mener den mangler olie, men d... もっず芋る

Dansk produceret (=dansk skat), kvalitet fin, en anelse over konkurenterne vurderer jeg (lidt tykkere maling hvor konkurenters er sÃ¥ tynd sÃ¥ man kan kigge gennem malingen). Har kÞbt vinduer til flere... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

2.2

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2

68件のレビュヌ

KÞb ikke med massiv fyldning

Har vÊret ude at sÊtte en mah dÞr i med massiv fyldning. Den er så ved at gå i limningerne flere steder og blevet så skÊv at jeg har vÊret nÞdt til at rette den op.
Af en eller anden grund fraskriver de sig alt ansvar når dÞren som denne er 10 cm bredere end standard (står med småt og blev ikke oplyst ved bestilling, for så havde vi ikke bestilt dÞren)men de kan ikke bilde mig ind at det ikke var sket hvis den var de 10 cm smallere.
Mit råd vil vÊre: KÞb IKKE dÞr med massiv fyldning hvis den er uden for deres garanti, for det holder ikke.
Det er i hvert fald ikke noget jeg vil anbefale vores fremtidige kunder og så slet ikke når jeg lÊser anmeldelserne og deres mahogni.
At de så heller ikke engang kommer med et svar på de dårlige anmeldelser, det er da for ringe. De positive kan de godt svare. MÊrkeligt nok. Det burde vÊre omvendt som de fleste gÞr. Utilfredse kunder er dårlig reklame.
Vh TÞmreren

2023幎5月26日

En god oplevelse

Har kÞbe en terrassedÞr og en stort vinduesparti og har haft en lokal tÞmmer til og sÊtte det i. Det store vinduesparti havde givet sig lidt og samlingerne åbnet sig lidt, sat dÞren kunne ikke lukkes ordentligt. Den lukkede ikke helt tÊt og stod og klaprede.. De ringede mig op og jeg snakkede lidt med de flinke damer i reklamationen og de sendt på mand ud. Det fiksede det hele og nu er vinduet fint igen og dÞren lukker som en drÞm.. Det havde den lokale tÞmmer ikke kunne klare, han havde forsÞgt 4 gange uden held..

Tak for flot produkt og den gode service..

2023幎5月17日

DÃ¥rlig kvalitet

Har bestilt for 137000kr trÊ/Alu vinduer og dÞre, for under et år siden, de flÊkker på stribe og de skriver der ikke er garanti på det da det er et levede materiale.

Så hold jer langt vÊk :)

2023幎3月30日

KÞbt maghoni dobbelt terrasse dÞr for 4

KÞbt maghoni dobbelt terrasse dÞr for 4 1/2 Ã¥r siden. Klagede over revner i rammen. Fik besked om det er vindridser som ikke er reklamations berettet hos STM vinduer. De skriver det betyder at trÊet fortÊller mig at den mangler olie, hvilket jeg ikke helt forstÃ¥r fordi den fik 2 gange fÞrste Ã¥r og har ellers fÃ¥et 1gang hver forÃ¥r. TrÊls med sÃ¥dan en rimelig ny terrassedÞr som allerede har vindridser, nÃ¥r resten af vores hus har maghoni vinduer er fra 2001 som ikke har fÃ¥et “vindridser” og ikke rigtig fejler noget. TÊnker nÊste gange der skal handles maghoni det bliver andet sted fra.

2022幎10月17日

Fantastisk service

Fantastisk service, da jeg skulle have efterset min dÞr. TÞmreren havde ikke sat det optimalt i, så henvendte mig til stm om de kunne hjÊlpe mig. De var super flink og sendte en mand, som var meget hjÊlpsom og fikset mig dÞr, så den virker perfekt, tak.

2022幎9月8日

Vi har fÃ¥et nye 3 lags dÞrer og vinduer

Vi har fået nye 3 lags dÞrer og vinduer leveret fra STM, umiddelbart så det fint ud indtil det blev monteret, vi har klaget over bland andet at alu lister mellem glas "vandrer" 3-4mm, afskalninger af maling efter 1-2 måneder, tÞr-stof mellem glas lag, overdrevet brug af lim mellem karm og bundstykke der efterlader lim rester ud på alu bundstykker, sprÊkker på over og under kant af dÞr, generelt har vi den oplevelse og opfatte af STM er af ringe kvalitet, de tilbagemeldinger vi har fået fra STM' service afdeling er at de fejl og mangler vi har observeret holder sig inden for glas industriens normer og retningslinjer.

Glas med tÞr-stof er blevet udskiftet til nyt dog med alu lister der vandrer 3-4mm mellem glas lag, ser forfÊrdeligt ud,

Kort sagt at vi intet kan gÞre ved det.
Brugt ca. 100.000 kr på dÞre og vinduer af ringe kvalitet og finish.
Vi bruger ikke STM igen, vi vil stÊrkt anbefale andre at de gennemgår glas industriens normer og retningslinjer inden de benytter STM's produkter så de forhåbentligt får afstemt deres forventninger til det fÊrdige produkt

Venlig hilsen Alexander Wissing
Lupinvej 5, 7100 vejle

2022幎8月24日

Reservedel/service

Vores dÞrhÃ¥ndtag begynder bare uden videre og dreje rundt, pÃ¥ en lÞrdag
.. ringer til STM og fÃ¥r fat i Helle fra service. Hun tilbyder med det samme og sende et nyt, men det ka’ jeg bare ikke vente på ..sku’ jo ha’ brugt det lissom i gÃ¥r, ikk?!. Helle sir’ sÃ¥ at jeg er velkommen til og komme og hente det inden kl 15 for der gÃ¥r de hjem, eller osse ville hun hÊnge mit nye hÃ¥ndtag pÃ¥ dÞren i en Julepose, hvis jeg ikke kunne nÃ¥ det
.. jeg nÃ¥r det liiiige pÃ¥ slaget 15, mÞder Helle som bare er det smukkeste og dejligste menneske med let til latter! Tusinde tak for en service såååå meget udover hvad man bÞr/kan forvente!

og stor tak til STM osse!

2022幎6月17日

Venlig og hurtig service👍🏌😊

Har lige haft service pÃ¥ vores nye stalddÞr. Fra starten var hÃ¥ndvÊrkeren (Tex), der kontaktede mig meget hÞflig, han kom til tiden og faktisk fÞr. Han fixede problemet hurtigt med yderste venlighed. Alt i alt en god oplevelse med vores kÞb af dÞr og vinduer. Vi er meget tilfredse👍🏌👍🏌👍🏌😊😊😊

2022幎6月16日
自発的なレビュヌ

Dårlig kvalitet og ekstrem dårlig service.

D.3/6 2019 reklamerer vi over rigtig mange afskalninger.
Vinduer og dÞre har da vÊret monterede i ca. 2 1/2 år. Efter nÊsten et år kommer en service mand og konstaterer at der skal skiftes et par rammer p.g.a glasfejl. Derefter rykker vi utallige gange for behandling af resten af fejlene. September 2021 bliver det malet. Nu er det galt igen og reklamationen afvises blankt. To stjerner da det trods alt kun er halvdelen af elementerne der er dårlige.

2022幎6月8日
自発的なレビュヌ

DÃ¥rlig service, men godt produkt...

Vi kÞbte et hoveddÞrs parti med fire vinduer til i mahogni. Efter tÞmreren havde installeret partiet, fandt vi ud af at der var hvide plamager rundt omkring på partiet. Indenfor var der lÞbet tÊtningsmasse ud ved ruderne og tÊtningsbåndene var skÊve. Den kvalitet er ikke hvad man regner med, når man kÞber et dyrt kvalitetsprodukt som mahogni.

Det er en lang historie som undertegnede brugte halvandet år på. Det kunne have vÊret lÞst i lÞbet af et par uger. Til sidst i forlÞbet sendte STM en servicemand ud for at fixe fejlene af to omgange. Det kun efter jeg skrev til direktÞren for STM.

At en kunde som kÞber partiet af 3. part, tÞmreren, selv skal kontakte fabrikanten for at få rettet fejlen, er uacceptabelt. TÞmreren kunne ikke komme igennem i forhold til at STM havde ansvaret for fejlene.

Nu ser alt dog flot og ordentligt ud, så to stjerner for det. At jeg som kunde dog skal bruge så lang tid på at få rettet og placeret ansvaret for fabrikationsfejl, er bare ikke i orden.

2022幎5月18日

KÊre Thomas,
Vi er glad for at du er tilfreds med det endelige resultat.
Der er altid 2 sider af samme sag, men vi beklager ekspeditionstiden, hvilket absolut ikke er STMÂŽs kendetegn.
Hilsen Servicecenteret.

UtÊt mahognivindue

Vi fik monteret mahognivinduer i 2021. Alle vinduer og dÞre blev leveret af STM. I stueetagen var der allerede vinduer af samme type, men monteret i 2001. STM formåede, at producere de nye efter samme model, så der var en Êstetisk helhed - super prof. DesvÊrre viste det sig, at et af vinduesfagene var utÊt. Vi henvendte os til STM direkte, da det byggemarked vi havde benyttet var lukket. STM var fantastisk behjÊlpelig og selvom vi bor på Falster sendte de en tekniker som skiftede ruden. Super service! Vi kan kun anbefale STM.

2022幎5月8日

KÊre Letediji,
Mange tak for din positive tilbagemelding angående servicecenterets håndtering af denne opgave.
Din tilbagemelding vil selvfÞlgelig blive videregivet til serviceteamet i STM.

Jeg har oplevet en fantastisk service

Jeg har oplevet en fantastisk service fra STM's side i forbindelse med udskiftning af ca. 40 terrassedÞre i min ejerforening, som jeg stod for. Vi havde nogle reklamationer med nogle låse og dÞrgreb.
Efter aftale med STM kom deres servicemand på aftalt tid og ordnede alle dÞre på en gang. Det var service af hÞj karat. Utrolig venlig og serviceminded STM-reparatÞr. Kan på det varmeste anbefale STM og deres service. Den er helt i top.

2022幎4月19日

STM Vinduer A/S からの回答

Mange tak for den positive tilbagemelding, som vi omgående sender videre til vores dygtige kollegaer.

God servicetekniker.

STM skal vÊre glad for deres service tekniker Tex, som er meget serviceminded.
Efter et laaaaaaangt forlÞb med nye dÞre og vinduer, fik han rettet op på de sidste mangler.

2022幎3月16日

STM Vinduer A/S からの回答

Mange tak for den positive tilbagemelding.
STM-servicecenter

Havde besÞg af Tex

Havde besÞg af Tex, i vores nye lejlighed i SolrÞd. Han var super dygtig, hurtig, effektiv og meget god til at fejlfinde og lÞse det.
Endelig er problemet med utÊt vindue lÞst, takket vÊre ham!

2022幎2月3日

STM Vinduer A/S からの回答

Tak for din positive tilkendegivelse af det udfÞrte servicearbejde - "Rosen" er givet videre til rette vedkommende :-).
Hilsen STM-SERVICE

2021幎12月13日

KÊre Birger,
Tak for din positive tilbagemelding angående service.

Hilsen
STM-Servicecenter

Vi har vÊret glade for både vinduer og dÞre fra STM.
Ting bliver dog slidt og da dÞren skulle serviceres, kom teknikeren meget hurtigt.
‘Tex’ var venlig og imÞdekommende og dÞren er nu som ny igen 👍

2021幎12月3日

Hej Peter,
Tak for din positive tilbagemelding angående vores serviceteknikers optrÊden og faglige lÞsning af opgaven hos jer.
Jeg kan forsikre dig for, at din positive tilkendegivelse bliver bragt videre til Tex.

Hilsen

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ