レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

O stjerner eller mere. Regn ikke med at du fÃ¥r magnesium tabletterne leveret. Men regn med at STR er meget hurtige til at levere regninger og dernÊst rykkergebyr og trusler om inkasso. Det er e... もっず芋る

Jag försöker gÃ¥ng pÃ¥ gÃ¥ng komma i kontakt med företaget via mejl ., För en uppsÀgning av mitt abonnemang. Men den mejladress som uppges pÃ¥ fakturan gÃ¥r ej att skicka till dom . SÃ¥ dÀrav for... もっず芋る

Hei Jeg tror ikke dette kan vÊre sant at kundeservice og komunikasjon kan vÊre sÃ¥ dÃ¥rlig --helt ufattelig dÃ¥rlig -- Dette er som kviksand umulig Ã¥ bli kvitt eller komme ut av --- er du litt smar... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. ビタミン・サプリメント専門店

圓該䌁業による蚘述

STR Nordic tilbyder kvalitetssikrede kosttilskud direkte hjem til forbrugeren. Vi er i dag etableret i 10 europÊiske og har over 300.000 glade kunder, som dagligt bruger et eller flere af vores produkter.

1.4

ひどい

TrustScore 5段階評䟡の1.5

120件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 36に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Annullering af ordre

Kan ikke komme i kontakt med jer da jeg skal ha ANNULERET min ordre .Mail virker ikke .Hvad gÞr jeg? Jeg vil ikke ha flere ordrer .Svineri man ikke kan komme i kontakt med firmaet ..

2025幎2月18日

Hej! Vores email virker 100%. Det er kundeservice@strnordic.dk

Betalingsfrist ligger fÞr levering.

Abonnerede på Magnesium+, 2 gange oplevet, at betalingsfristen ligger, fÞr varen er leveret og efterfÞlgende rykker med rykkerbelÞb på 100 kr pr. brev kom 9 dage efter forfaldsdato, hvor man fÞrst lige havde modtaget produktet.
UseriÞst firma med besynderlige betalingsfrister !!

2025幎2月7日

STR Nordic Danmark からの回答

Hej! Det er vi kede af at hÞre. Send venligst en e-mail til kundeservice@strnordic.dk

kÞb aldrig noget herfra!

Mit kundenummer er:1008198
Jeg kan ikke komme i kontakt med firmaet, jeg har mange gang prÞvet at skrive på den mail, de skriver er deres kundeservice. og den virker ikke!
De har ikke et telefonnummer man kan ringe til
Jeg vil opsige mit abonnement, og det kan jeg ikke komme til.
Jeg vil sige, at I aldrig skal kÞbe noget herfra

2025幎2月8日

Skulle have 3 pakker fik kun 1 til

Skulle have 3 pakker fik kun 1 til 399kr
Det vil jeg ikke betale men man kan ikke ring og man kan ikke skrive til deres kundeservice
Øv 😡vil opsige 1013734
Man kan ikke skrive på de maile vil også opsige maganes

2025幎1月29日

STR Nordic Danmark からの回答

Send os venligst en e-mail til kundeservice@strnordic.dk for at lÞse problemet. Så vidt jeg kan se, har du to abonnementer og har lige fået B12, men den nÊste pakke med Magnesium+ vil blive sendt i september, da den leveres hver 10. måned, og den sidste pakke blev sendt i november 2024. Dit abonnement er blevet annulleret.

modtog en rykker for en vare jeg ikke

modtog en rykker for en vare jeg ikke havde modtaget, kan ikke komme i kontakt med firmaet.
Nu har jeg så modtaget varen, vil ikke modtage flere, har brugt timer på at komme i kontakt, kundeservice er ekskluderet står der. ? hvad pokker skal man gÞre for at afbestille. Virkelig dårlig firma.

2025幎1月9日

STR Nordic Danmark からの回答

Hej! Send venligst en email til vores kundeservice, så at de kan hjÊlpe dig. Det er kundeservice@strnordic.dk

Sendte en mail til dem om opsigelse af

Sendte en mail til dem om opsigelse af mit abonnement, på grund af at magnesium+ ikke var kommet til tiden, kan ikke passe at man skal gå i 3 uger uden piller.
Utroligt nok kom der piller 5 dage efter min opsigelse og fik at vide at de var sendt inden jeg opsagde mit abonnement og skulle betale for dem eller sende dem tilbage til Finland som koster 207kr.
Meget dårlig kundeservice og vil ikke anbefale det til andre, uanset om jeg skrev at fejlen var deres fik jeg bare en besked om at betale.

2024幎11月19日

Produkt

Jeg har modtaget en påmindelse på 349,- for et produkt jeg ikke har modtaget. Jeg har dog ikke haft problemer med jer fÞr nu.
Problemet er lÞst nu - har fÃ¥et en mail med en forklaring og skal se bort fra den pÃ¥mindelse 👍

2024幎10月15日
自発的なレビュヌ

Kan ikke sende til jeres mail og opsige

Jeg har 2 gange prÞvet at sende en mail til jer, for at opsige at modtage flere pakker. Mailadressen jeg benyttede stod bag på fakturaen. Jeg har prÞvet igen i dag og denne gang kopieret mailadressen angivet på hjemmesiden, men får fejlbesked retur. Jeg har kundenr. 1021526 og Þnsker ikke lÊngere vÊre abonnent.

2024幎10月3日

STR Nordic Danmark からの回答

Hej! Vores email virker 100%: kundeservice@strnordic.dk Dit abonnement er nu annulleret.

SDR Nordic, aggressiv i deres markedetfÞring

Ja STR Nordic burde ikke have en stjerne, jeg blev ringet op omkring Omega3 - jeg spurgte om de var klar over, nÃ¥r de ringede rundt til bla Êldre mennesker, at man ikke mÃ¥ bruge Omega3, hvorfor jeg ikke kan bruge Omega 3 ALLIGEVEL sender de en pakke med Omega 3 og regning pÃ¥ 399 kr 🀬tidligere har jeg modtaget magnesia og jeg havde et hyr med at afmelde bonnementet. DÃ¥rlig service og svÊre at fÃ¥ fat i. SÃ¥ pas pÃ¥ opringninger fra en sÊlger fra dem.

2024幎9月19日

STR Nordic Danmark からの回答

Her! For at afmelde et abonnement skal man bare sende en email til os. Vi sender aldrig produkter der var ikke bestilt.

Opsigelse af abonnement

Har afbestilt mit abonnement da virkning ikke var der. Tilbage i forÃ¥ret .. bliver ved med at sende
 useriÞst firma og dette burde forbydes

2024幎9月19日

STR Nordic Danmark からの回答

Må vi bede om dit kundenummer for at tjekke op på det?

Ser til min forskrekkelse at «STR

Ser til min forskrekkelse at «STR Hukommelse» inneholder TITANDIOKSID!!! Dette ble forbud i mat 2022, men er i kosttilskuddet! Det er jo helt sinnsykt, uansett hvor liten den dosen er, er jo det noe jeg absolutt ikke vil innta! Noen andre som har reagert på det samme?

2024幎8月10日

STR Nordic Danmark からの回答

Hej! Kontakt venligst den norske kundeservice hvis du har spÞrgesmål: kundeservice@strnordic.no

Str Nordic Denmark kan umuligt vÊre et

Str Nordic Denmark kan umuligt vÊre et seriÞst firma med den mÊngde svipsere og fejl. Jeg har selv oplevet manglende levering og dårlige kundeservice. Ikke noget jeg vil vÊre en del af, nej tak.

2024幎7月18日

STR Nordic Danmark からの回答

Det er vi kede af at hÞre. Vi beklager rigtig meget hvis der var manglende leveringer.

Undgå STR Nordic!

Jeg kan lÊgge mig fuldstÊndig i slipstrÞmmen:
Jeg afbestilte mit abonnement for et år siden, da tabletterne var uden effekt. Siden modtog jeg en pakke i marts, som jeg nÊgtede at modtage, og efterfÞlgende en rykker med gebyr.
Herefter korresponderede jeg med firmaet i flere omgange om dette, hvorefter jeg ikke hÞrte mere, indtil jeg modtog en ny faktura med inkassovarsel.
Derefter måtte jeg skrive til firmaet igen, som jeg nu har kommunikeret med igen i flere omgange, hvor deres argument er, at jeg har skrevet til en forkert mailadresse - dvs. i Norge og ikke i Danmark.
Det synes jeg ikke kan vÊre mit problem, og ihvertfald noget jeg burde vÊre blevet gjort opmÊrksom på af den norske afdeling, da jeg mailede min opsigelse af abonnementet tilbage i juni 23, hvor de netop efterspurgte mit kundenummer m.m.
Efter en lang korrespondance har firmaet nu krediteret min faktura, men det har godt nok holdt hårdt.

2024幎7月3日

STR Nordic Danmark からの回答

Vi beklager denne situation, men vi håber, at problemet er blevet lÞst.

Magen til frÊkhed!

Vi har modtaget magnesiun-tabletter og betalt for det uden at have bestilt det og endda modtaget en rykker for det. Magen til frÊkhed! 😡

2024幎7月2日

STR Nordic Danmark からの回答

Hej! Beklager rigtig meget for denne situation. Send venligst en email til kundeservice@strnordic.dk så at vi kan tjekke op på det.

I april 2024 modtog jeg magnesium fra

I april 2024 modtog jeg magnesium fra Nordicstr products uden at have bestilt det for anden gang. Jeg havde tidligere klaget over dette. DesvÊrre åbnede jeg pakken, da jeg ikke forventede at modtage noget fra Nordicstr igen. Jeg sendte imidlertid magnesium tilbage til den angivne adresse i Holland uden at åbne Êsken. For tre dage siden modtog jeg en besked på min telefon om, at jeg skulle betale for produktet, de havde sendt.

Hvordan kan de tillade sig sådan en frÊkhed? Jeg har returneret produktet. Hvis det ikke er nået frem til dem, er det ikke mit problem. Jeg skal ikke betale for et produkt, de har sendt uden min tilladelse, og som jeg har returneret. Jeg er virkelig trÊt af dette. Hvordan kan de sende produkter uden min godkendelse? Det er ren og skÊr tyveri. Hvorfor skulle jeg betale for det? Jeg er sikker på, at jeg har returneret deres produkt. VÊr venlig at stoppe med at registrere mig som abonnent. Hvor mange gange skal jeg skrive til jer? Jeg er trÊt af at skrive, mens I ikke er trÊtte af at bede om penge. Nok er nok. Er der ingen, der forsvarer forbrugernes rettigheder her?

2024幎6月13日

STR Nordic Danmark からの回答

Hej! Beklager, vi har ikke modtaget returpakken endnu. Vi sender ikke flere rykkere til dig.

Advarsel

Advarsel!
Ved kÞb af et produkt tegner du samtidig et abonnement ! For at sikre jeg ikke tegnede et abonnent ved kÞb, ringede jeg derfor til firmaet og aftalte jeg selv ville henvende mig, når jeg havde afprÞvet produktet magnesium plus, for at tegne abonnement. Det aftalte vi og fik oplyst det var ikke et problem. Produktet virkede ikke og alligevel modtog jeg en ny pakning som kostede mig kr 207 at returnere, sådanne forretningsmetoder burde forbydes!
Mvh Lis
Som svar vil jeg tilfÞje, jeg kan ikke afbestille noget jeg ikke har bestilt !!!!!

2024幎5月24日

STR Nordic Danmark からの回答

Hej. Du har ikke annulleret sit abonnement efter kÞbet, så pakken blev sendt automatisk.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。