Jeg har betalt inkasso for magnesium jeg aldrig har modtaget, blev betalt 19 januar, da jeg blev forskrÊkket over incasso. Og nu fÃ¥r jeg regning igen, da jeg ringer til kundeservice siger de at jeg... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
O stjerner eller mere. Regn ikke med at du fÃ¥r magnesium tabletterne leveret. Men regn med at STR er meget hurtige til at levere regninger og dernÊst rykkergebyr og trusler om inkasso. Det er e... ãã£ãšèŠã
Jag försöker gÃ¥ng pÃ¥ gÃ¥ng komma i kontakt med företaget via mejl ., För en uppsÀgning av mitt abonnemang. Men den mejladress som uppges pÃ¥ fakturan gÃ¥r ej att skicka till dom . SÃ¥ dÀrav for... ãã£ãšèŠã
Hei Jeg tror ikke dette kan vÊre sant at kundeservice og komunikasjon kan vÊre sÃ¥ dÃ¥rlig --helt ufattelig dÃ¥rlig -- Dette er som kviksand umulig Ã¥ bli kvitt eller komme ut av --- er du litt smar... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
STR Nordic tilbyder kvalitetssikrede kosttilskud direkte hjem til forbrugeren. Vi er i dag etableret i 10 europÊiske og har over 300.000 glade kunder, som dagligt bruger et eller flere af vores produkter.
é£çµ¡å
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Min mor har rÞget i dette skidt udenâŠ
Min mor har rÞget i dette skidt uden hun har bedt om det. Ingen kundenummer endnu, men afmeld hende asap. Har sendt en mail til jeres kundeservice.

SÃ¥ dÃ¥rlig kunde oplevelseâŠâŠ
Jeg afmeldte abonnement d.25.02 kl. 12.12.og får en retur mail d.26.02 kl 12.18 Tak for din henvendelse.Dit abonnement er allerede annulleret ,men hvad hjÊlper det.?får en ny levering.25.04.
Jeg skriver så til dem,får så langt om lÊnge et svar ,at jeg bare kan returnere dem.
Men skal så bruge tid og porto på at de har lavet om til flere fejl.
Så fÞrste og sidste gang ,jeg har kÞbt hos dem.

Jeg har fÃ¥et leveret 2 gange 3 sendteâŠ
Jeg har fået leveret 2 gange 3 sendte jeg pakken retur fordi jeg synes ikke de virkede
Nu har jeg fået en rykker
Skrev til dem at den er send retur men de skriver de ikke har modtaget den
Jeg er spÊndt på om der kommer flere

Manglende produkt
Jeg bliver godt nok ramt af bekymring da jeg er udsat for de samme oplevelser som andre af jeres kunder.
Man kan ikke få fat på jer, jeg har lige modtaget en rykker fra jer, men har ikke modtaget produkt fra jer.
Jeg betaler ingen regning uden et produkt.

ADVARSEL Hold jer vÊk fra dette SCAMâŠ
ADVARSEL Hold jer vÊk fra dette SCAM FIRMA. Når de fÞrst har dine oplysninger sender de sms og opkrÊver penge selvom jeg ikke har modtaget nogen varer fra dem eller indgået en aftale om levering af varer. Efter to måneder fik jeg breve fra inkasso firma, da jeg nÊgter at betale de krÊver at jeg skulle betale.

STR Nordic Danmark ããã®åç
Jeg har i dag modtaget magnesium tbl
Jeg har i dag modtaget magnesium tbl. Jeg ikke har bestilt. De skriver jeg får igen i september. Jeg har skrevet to mail til jeres kundeservice der afvises. Jeg skal ikke nu og i fremtiden have noget fra jer.
I kan mÞde mig i retten og bevise der jeg har bestil de magnesium jeg har modtaget i dag. Har forsÞgt at sende dem retur, hvilket er umuligt da adressen ikke stemmer overens med jeres hjemmeside.
Mvh Anette Steffensen.

HOLD JER VÃK
HOLD JER VÃK!
Min gamle demente mor bliver ved med at få sendt regninger og nu fået en inkasso varsling. Jeg har skrevet både fra hendes egen mail at hun vil udmeldes og fra min egen. Den sidste mail jeg modtog fra str Nordic skrev de at de ville blokere hende og udmelde hende. Dette er ikke sket! Simpelthen for dårligt.

Jeg melder mig i koret
Jeg melder mig i koret, der også fÞler mig snydt. I har sendt mig B12 piller, som jeg efterfÞlgene har sendt retur til jer. I bliver ved at sende mig rykker, med trusler om at sende mig videre til SagfÞrer Det forstår jeg slet ikke, da Jeg har bedt jer slette mit Navn og Adresse, det gjore jeg til bage d.30/9/-2023 på jeres mailadresse, seres svar( Som jeg blev glad for)VI SKAL IKKE SENDE DIG FLERE RYKKER TIL DIG, det passer jo i hvert fald ikke.TROS ALT V/H Grete W

STR Nordic Danmark ããã®åç
I er en samling svindlede
I er en samling svindlede, jeres job er at tage rÞveren på folk.
Mit kundens er 1018722
Jeg Beder jer om at afhente jeres piller, da jeg aldrig har bestilt dem
Flemming Thomsen.

STR Nordic Danmark ããã®åç
Jeg har forgÊves forsÞgt at aflyse ogâŠ
Jeg har forgÊves forsÞgt at aflyse og opsige abbonement ingen telefon nummer ingen email adresse der virker det hele er fup og svindel

Vi har fÃ¥et jeres B12 lÊnge og de erâŠ
Vi har fået jeres B12 lÊnge og de er rigtig gode. Min mand fik ellers indsprÞjtninger med B12, men efter han begyndte med jeres B12 vitaminer, så viser hans blodprÞver, at B12 nevauet er fint. Men lige nu venter vi på nÊste sending. Vi skulle have modtaget det, men vi venter stadig. Vi har kundenummer 1002217.
Lone Bergqvist.

Tak for svag med indbetaling, vil blive betalt 22/2/24
Da jeg har modtaget mine magnesium for anden gang,, og har problem med at vil sende belÞbet på indbetalingskort, viser at det er fejl,
DÃ¥rlig

STR Nordic Danmark ããã®åç
Min opsigelse af abonnement er afvistâŠ
Min opsigelse af abonnement er afvist fordi strnordic.dk findes ikke.
Jeg vidste det . Jeg tror det er sidste gang jeg giver fjolser magten over mig .
Strnordic slet min abonnement. Jeg betaler ikke for noget jeg ikke vil .

STR Nordic Danmark ããã®åç
Jeg gerne opsige mit abonnementâŠ
Jeg gerne opsige mit abonnement kundenr. 1019049, da jeg ikke kan tåle dem.

STR Nordic Danmark ããã®åç
hej jeg vil gerne afmelde mit produktâŠ
hej jeg vil gerne afmelde mit produkt som jeg får fra jer . vh aase hansen Buen 3 6340 Kruså

STR Nordic Danmark ããã®åç
Jeg vil aldrig handle med dette firma igen
Jeg vil bare advare mod at handle med dette firma. De vil ikke oplyse, hvad der nÞjagtigt er i deres produkter. Man skal tilbagelevere til Finland, det koster over 200,/kr. i porto, betalingsfristen er dagen fÞr, jeg modtog pakken.

Det er fÞrste gang jeg
Det er fÞrste gang jeg, kommer her inde, og vil gerne vide, om I har Mobil Pay, for jeg kan ikke gÃ¥ og kan ikke betale regninger mvh Anita SÞrensen ð¥Ž

STR Nordic Danmark ããã®åç
Burde ikke have nogen stjerner
Burde ikke have nogen stjerner.
Bestilte varer for 1 mrd. siden ca.
skrev efter ca.14 dage hvor de blev af og fik mail om at de ville komme indenfor 14 dage.
I dag er de stadig ikke kommet.
Nu har jeg skrevet at jeg kÞber et andet sted.
Meget useriÞst firma!!!!!!

STR Nordic Danmark ããã®åç
jeg bestiller piller magnesium+ til lavâŠ
jeg bestiller piller magnesium+ til lav pris og får en opkrÊvning på fuldt belÞb, det kan simpelthen ikke vÊre rigtigt???

SÃ¥fremt I tÊnker pÃ¥ at handle med STRâŠ
Såfremt I tÊnker på at handle med STR Nordic, vil jeg på det kraftigste fraråde jer det. Jeg var så tåbelig at bestille magnesium tabeletter på tilbud på Facebook, da jeg modtog tabeletter samt regning skulle jeg betale fuldt belÞb. Jeg skrev til dem to gange uden at få svar, så dukkede der et brev op hvor de opkrÊvede belÞbet, samt 100 kroner i rykkegebyr. Det havde de ikke problemer med at finde ud af, jeg betalte det fulde belÞb for at slippe ud af det med det samme. For sådan et firma uden moral, kan man kÊmpe med i årevis

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ