レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

O stjerner eller mere. Regn ikke med at du fÃ¥r magnesium tabletterne leveret. Men regn med at STR er meget hurtige til at levere regninger og dernÊst rykkergebyr og trusler om inkasso. Det er e... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Jag försöker gÃ¥ng pÃ¥ gÃ¥ng komma i kontakt med företaget via mejl ., För en uppsÀgning av mitt abonnemang. Men den mejladress som uppges pÃ¥ fakturan gÃ¥r ej att skicka till dom . SÃ¥ dÀrav for... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Hei Jeg tror ikke dette kan vÊre sant at kundeservice og komunikasjon kan vÊre sÃ¥ dÃ¥rlig --helt ufattelig dÃ¥rlig -- Dette er som kviksand umulig Ã¥ bli kvitt eller komme ut av --- er du litt smar... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. ビタミン・サプリメント専門店

圓該䌁業による蚘述

STR Nordic tilbyder kvalitetssikrede kosttilskud direkte hjem til forbrugeren. Vi er i dag etableret i 10 europÊiske og har over 300.000 glade kunder, som dagligt bruger et eller flere af vores produkter.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち1の評䟡

I bedes venligst sende mig en

I bedes venligst sende mig en returlabel til den pakke jeg lige har modtage den anden dag fra jer,
SÃ¥ jeg kan sende den retur til jer, og jeg ikke kommer til og skal betale den
Dato for oplevelse: 12.januar 2024
Vh. Elly Christiansen

2024幎1月12日

Send venligst en email til kundeservice@strnordic.dk

5぀星のうち2の評䟡

Jeg vil gerne opsige mit abbonnement

Jeg vil gerne opsige mit abbonnement da jeg har forsÞgt og skrive til jeres på mail så det skal ske omgående.Hilsen Birthe johansen

Her et mit kundenummer 1017952

SÃ¥ jeg kan sende den retur til jer, og jeg ikke kommer til og skal betale den

2024幎1月10日

STR Nordic Danmark からの回答

Hej! Dit abonnement er allerede annulleret.

5぀星のうち2の評䟡

Jeg vil gerne opsige mit abbonnement da

Jeg vil gerne opsige mit abbonnement da jeg har forsÞgt og skrive til jeres mail så det skal ske omgående.Hilsen kent H johansen

Her et mit kundenummer 1017950

Okay så må i gerne sende mig en returlabel til den pakke jeg lige har modtage den anden dag fra jer,
SÃ¥ jeg ikke kommer til og skal betale den

2024幎1月8日

STR Nordic Danmark からの回答

Hej! MÃ¥ jeg bede om dit kundenummer for at tjekke det?

Edit: Dit abonnement er nu annulleret.

PAS PÅ

PAS PÅ – PAS PÅ !!!!!!!
Er du fÞrst kommet i klÞerne på dem, så kan du ikke komme ud igen.
Firmaet kan ikke kontaktes på telefon.
Vi har med flere mails opsagt abonnement og bedt om bekrÊftelse på at det var sket.
Trods bekrÊftelser på at alle abonnementer er slettet, får vi igen tilsendt flere piller.
Nu modtager vi sågar rykkere.

Jeg har sendt jer endnu en mail nu.

2023幎10月26日

STR Nordic Danmark からの回答

Hej! Hvilken email adresse har du brugt? Må jeg bede om dit kundenummer for at tjekke op på det?

Tidene dårligste kundeservice

Hei
Jeg tror ikke dette kan vÊre sant at kundeservice og komunikasjon kan vÊre så dårlig --helt ufattelig dårlig
-- Dette er som kviksand umulig å bli kvitt eller komme ut av --- er du litt smart bruk den lokale helsekost butikk, for i lengden koster dette sirkus STR nordic deg mye , Jeg er en godt voksen mann og vÊrt i handel i 40 år og aldri opplevd dårligere kundeservice
Skyg unner disse folk

SÞren L. Laursen

2023幎12月7日

STR Nordic Danmark からの回答

Hej! Kontakt venligst den norske kundeservice kundeservice@strnordic.no

5぀星のうち4の評䟡

Hej- UMULIGT at betale når der mangler de sidste sifre af jeres +71 ---

Hej. Jeg har års abb. for Magnesium tabb. Fået opkrÊvning, men kan ikke betale da der mangler de sidste numre af +71 --------.
Har nu fået en rykker, men stadig UDEN de nÞdvendige nr.
Efter min bedÞmmelse her - - - kom hurtig tilbagemelding med det manglende nr. Så jeg retter til 4 stjerner .

2023幎10月24日

STR Nordic Danmark からの回答

Hej! Vi beklager rigtig meget for det manglende nr, men vi har også sendt 2 smser til dig med fulde nummer. Det er >71>100000100366631+86217724

5぀星のうち1の評䟡

Jeg har opsagt mit abonnement sidste

Jeg har opsagt mit abonnement sidste år, og har igen modtaget pakke. Jeg har efterfÞlgende sendt mail, UDEN SVAR. Nu har jeg fået rykker, og igen sendt mail UDEN SVAR. Jeg vil ikke finde mig i den opfÞrsel og forventer at få bekrÊftet opsigelse med virkning fra 2022
Tove Moberg

2022幎8月1日

STR Nordic Danmark からの回答

Hej. Vi har svaret dig den 26.06. Du har lavet en ny ordre 31.05.

5぀星のうち1の評䟡

ADVARSEL kÞb ikke noget her

ADVARSEL kÞb ikke noget her.
Har ikke modtaget nogen vare - kun rykker for betaling incl. rykkergebyr på kr. 100

Fik ej ordrebekrÊftelse i april og har så intet hÞr fra dem, fÞr jeg i går får en rykker for betaling. Der er ikke på noget tidspunkt sendt besked om at varen var på vej.
Rigtig smart kun at sÊlge på faktura, så kan man jo bare påstå at varen er sendt og så sende rykkere,
NÃ¥r man ikke modtager varen kan man jo heller ikke overholde 14-dages fristen for at annulere ordrer og kontrakt.
Har skrevet til kundeservice, der overhovedet ikke reagere.

2023幎6月15日

Advarsel

Advarsel - kÞb ikke noget her.

Har ikke fået nogen vare - kun rykker for betaling incl. rykkergebyr på kr. 100

Fik en ordrebekrÊftelse tilbage i april måned og har så overhovedet ikke hÞrt fra dem, fÞr jeg i går fik en rykker for betaling. Der er ikke sendt meddelelse om, at mine var var på vej.

Har skrevet til kundeservice, men de reagerer overhovedet ikke

2023幎6月15日

Meget dårlig kundeservice

Magen til dårlig kundeservice skal man lede lÊnge efter.
Bestilte nogle piller, fik en ordrebekrÊftelse uden ordrenr., hvad jeg havde bestilt og hvad det kostede.
Annullere ordren d. 10. og d. 15. fik jeg besked om at ordren ville komme i lÞbet af 14 dage. Hold jer vÊk, de tage ikke hensyn til hvad man skriver til dem og eneste kontakt er e- mail.

2023幎5月15日
5぀星のうち1の評䟡

da jeg ikke fik min vare betaler jeg

da jeg ikke fik min vare betaler jeg ikke for den det har jeg sagt til jer fÞr og så er i så frÊk at sende en rykker for en vare jeg ikke fik jeg betaler ikke

2023幎1月3日

Send venligst en email til kundeservice@strnordic.dk

5぀星のうち1の評䟡

Har opsagt vores abonnement 1 gang.

Har opsagt vores abonnement 1 gang.
Så får man piller igen.Det er også svÊrt at komme ind og skrive til dem.Man kan heller ikke ringe.
DÃ¥rlig behandling

2023幎3月19日

STR Nordic Danmark からの回答

Hej. Som sagt, vi har ingen tidligere emails fra dig. Dit abonnement blev annulleret så snart vi modtogen email fra dig.

5぀星のうち1の評䟡

De bliver ved med at sende piller med

De bliver ved med at sende piller med kort mellemrum og opkrÊver penge. Jeg bestilte en gang via Facebook og betalte og en uge senere kommer en ny levering??

2023幎3月10日

STR Nordic Danmark からの回答

Hej. Du har ikke betalt for sine produkter endnu. Du fik 2 pakker, fordi du bestilte 2 produkter og det er alt vi har sendt.

Deres kundeservice virker ikke

Deres kundeservice virker ikke. Mail kommer retur gange mange med besked om at den ikke eksistere

2023幎2月4日

STR Nordic Danmark からの回答

Vores email adresse fungerer 100%. PrÞv venligst igen at sende en email til os kundeservice@strnordic.dk

Pas på dette firma

Har lige fået min 90 årig svigermor ud af dette firma.
Bliver ved at sende regninger på varer der ikke modtages.
Svindel og humbug

2022幎11月28日

STR Nordic Danmark からの回答

Hej! Så vidt vi kan se i vores system, var der ikke tale om, at varer ikke blev modtaget. 4.12 fik vi en email om, at abonnementet skal opsiges, og så blev det opsagt 5.12. Du betalte for meget, så vi returnerede pengene. Det var det hele.

Fup og bedrageri

Str nordic bliver ved med at sende sit lòrt til os på tods at vi sender tilbage og har mailet opsigelse. Jeg får dem ikke til at stoppe. De sender nu også rykker til mig.
Jeg går nu til Byretten og laver en civilretslig sag mod dem!!! :( :( :(
Jeg er så trÊt af dette fupfirma.

2022幎12月7日

STR Nordic Danmark からの回答

Hej. PrÞv venligst at sende en email til os igen eller tjek spam, vi altid svarer på emails indenfor 48 timer.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。