レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

O stjerner eller mere. Regn ikke med at du fÃ¥r magnesium tabletterne leveret. Men regn med at STR er meget hurtige til at levere regninger og dernÊst rykkergebyr og trusler om inkasso. Det er e... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Jag försöker gÃ¥ng pÃ¥ gÃ¥ng komma i kontakt med företaget via mejl ., För en uppsÀgning av mitt abonnemang. Men den mejladress som uppges pÃ¥ fakturan gÃ¥r ej att skicka till dom . SÃ¥ dÀrav for... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Hei Jeg tror ikke dette kan vÊre sant at kundeservice og komunikasjon kan vÊre sÃ¥ dÃ¥rlig --helt ufattelig dÃ¥rlig -- Dette er som kviksand umulig Ã¥ bli kvitt eller komme ut av --- er du litt smar... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. ビタミン・サプリメント専門店

圓該䌁業による蚘述

STR Nordic tilbyder kvalitetssikrede kosttilskud direkte hjem til forbrugeren. Vi er i dag etableret i 10 europÊiske og har over 300.000 glade kunder, som dagligt bruger et eller flere af vores produkter.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

STR Nordic?????????????????????????

Har skrevet mail til firmaet om, at de ikke skal sende mere og har sendt varer, jeg ikke har bestilt, men får intet svar - og jeg har set efter i spam.
Bestemt ikke et firma jeg vil anbefale, og er nu meget i tvivl om magnesium pillernes varedeklaration er ok, så de bliver destrueret.
Et firma man ikke kan komme i kontakt med er som regle MEGET tvivlsomme.

2022幎5月20日

STR Nordic Danmark からの回答

Beklager rigtig meget. Vi svarer altid på emails og jeg kan se at vi har faktisk svaret dig 10.05.2022. Nogle gange er vores emails i spam, men det er meget mÊrkeligt at du kan ikke finde vores svar. Vi har annulleret de abonnementer du ville annullere og nu er Magnesium+ også annulleret. Vores Magnesium+ er god kvalitet og 100% sikker.

5぀星のうち5の評䟡

Jeg abonnerer på magnesium tabletter

Jeg abonnerer på magnesium tabletter. De hjÊlper perfekt på mit problem mod kramper i underben og fÞdder om natten, og leveringen er også helt til ug. Så jeg har meget svÊrt ved at forstå de dårlige anmeldelser. IÞvrigt er de piller jeg abonnerer på vÊsentlig billigere end hvad jeg kan kÞbe noget tilsvarende til i en helsekostbutik. Og JA, jeg har undersÞgt det. Mvh Aase Larsen, Aarhus

2022幎5月5日

STR Nordic Danmark からの回答

Mange tak! Det er rart at hÞre. :)

5぀星のうち1の評䟡

Man skal ikke kÞbe noget hos dem de

Man skal ikke kÞbe noget hos dem de bliver ved med at trÊkke penge på min konto uden at man får tilsendt noget, har skrevet til dem mange gange, men hÞrer intet fra dem fupfirma

2022幎5月4日

STR Nordic Danmark からの回答

Det gÞr vi ikke. Vi har ingen mulighed for at trÊkke penge fra din konto, man må selv betale efter modtagelse af produktet. Vi sender en faktura med hver pakke. Vi har svaret dig, tjek venligst spam.

5぀星のうち1の評䟡

Jeg har to gange modtaget en sms om at

Jeg har to gange modtaget en sms om at jeg skylder 349.- men for hvad..jeg har ikke modtaget noget meget meget lÊnge, og kan slet ikke huske hvad jeg overhovedet har fået fra det firma...lÊser til min store frygt at det er et at de der firmaer der bondefanger en. Til ALLE..hold jeg vÊk derfra. Har lige tjekket mail...Jeg har ikke modtaget en mail fra jer og heller ikke nogle magnesium...fandt mailen i spam..i skriver om ikke jeg bor xxxx i RÞnnede..nix..det er tÊt på et år siden..og jeg har kÞbt og modtaget en bÞtte magnesium ikke et abb...

2022幎4月8日

STR Nordic Danmark からの回答

Hej. Du har kontaktet os via. email og vi har lige svaret dig. Du startede et Magnesium+ abonnement hos os via facebook den 27.04.2021.
edit: Du har ikke informeret os om din nye adresse og det står klart på vores hjemmeside at det er et abonnement.

Dette er svindel

Dette er svindel. Jeg mottok en regning på SMS til tross for at jeg hadde vÊrt i utlandet i over et halvt år, og fÞlgelig selvsagt ikke hadde bestilt noe fra dem.

2022幎4月6日

STR Nordic Danmark からの回答

Hej! Vi kan ikke finde dig i vores system. Kontakt venligst den norske kundeservice for at lÞse dette problem: kundeservice@strnordic.no

Nethandel

jeg kan ikke anbefale at kÞbe nogen produkter hos firmaet da man ikke kan komme i direkte kotakt med dem da der ikke er nogen telefon nummer men kun en mailadresse så dem der ikke har en computer og en mailadresse er lost og kan ikke afbestille . Jeg fik selv bestilt hos firmaet uden at tjekke om der var et tlf. nr. og har modtaget et giroindbetalingskort som jeg ikke kan betale ,da kode linjen mangler efter + hvor der normalt er 8 cifre,jeg har kontroleret spam og der er ikke noget fra jer hellere ikke mail

2022幎3月18日

STR Nordic Danmark からの回答

Hej Frank. Vi er meget kede af denne fejl på vores faktura. Vi har svaret på din email med den rigtige kode for et par timer siden. Hvis du kan ikke se det, prÞv venligst at tjekke SPAM.

Bondefangeri :-(

Jer har skrevet til jer med det samme jeg fandt ud af at jeg blev fanget i en ordre at jeg ikke Þnskede den vare og kan nu se at jeg også er fanget i at abonnement !!

Hvis ikke skriver og bekrÊfter at slette alt fra mig- gÃ¥r jeg sÃ¥ meget videre med sagen!! Ønsker IKKE mere fra jer !!

Jeres vare er sendt retur!!! Hold jer langt vÊk!!!!!!

2022幎3月4日

STR Nordic Danmark からの回答

Vi har svaret på din email i dag, dit abonnement er blevet annulleret.

5぀星のうち1の評䟡

Firma sender opkrÊvning pÃ¥ et produkt

Firma sender opkrÊvning på et produkt jeg aldrig har modtaget og endda med 35kr i rykkergebyr !!!!! Og den adresse de skulle have kundeservice hos er ikke eksisterende

Nu får jeg svar på at kunne skrive e-mail til dem hvilket heller ikke er tilgÊngeligt nu !!!!

2022幎3月2日

STR Nordic Danmark からの回答

Hvis du ikke har modtaget produktet, kan vi lÞse denne sag meget hurtigt, men send venligst en email til os: kundeservice@strnordic.dk. Vi har svaret på din email ang. dette i februar, men aldrig fik et svar fra dig.
edit: Vores email fungerer som den skal. Vi har lige sendt en email til dig. Hvis du kan ikke se det, prÞv venligst at tjekke SPAM.

5぀星のうち1の評䟡

Jeg fik en bekrÊftelse pÃ¥ min

Jeg fik en bekrÊftelse på min bestilling d. 1. Januar, men har endnu ikke modtaget varen .... Har sendt mail til dem, som de ikke vender tilbage på.
Et temmeligt useriÞst firma som ikke kan anbefales.

2022幎1月31日

STR Nordic Danmark からの回答

Hej! Vi er meget kede af, at det tager så lang tid. Vi har sendt dig en email for at lÞse problemet.

5぀星のうち1の評䟡

Jeg tog chancen men ak det skulle jeg ikke ha gjort. Endnu et svindler firma. Fup og fidus og fusk

Lige nu er jeg meget utilfreds da min bestilling stadig ikke er dukket op. Hvor lÊnge skal jeg vente endnu. Det er langt over 4 uger siden jeg bestiltejeg har allerede skrevet til jer flere gange. Der er sket intet
NÃ¥rhh jo regningen fik jeg efter knap to uger

2022幎1月29日

STR Nordic Danmark からの回答

Hej! Du må meget gerne kontakte os via email, hvis der er nogle problemer: kundeservice@strnordic.dk

ingen pakkebestilling

hejsa med jer.
har modtaget omega3 samtD3 vitamin fra jer,men har dog aldrig bestilt det. Har lukket dem op, sÃ¥ kan ikke sende retur, har masser af piller i skabet, sÃ¥ I MÅ IKKE sende flere, har I ikke et tel.nr jeg kan ringe til sÃ¥ der ikke sker en misforstÃ¥else, har ikke betalt for dem, hvad gÞr jeg ved pillerne??? Ring mig lige op mobilnr. 41193860 tak Eva......

2022幎1月24日

STR Nordic Danmark からの回答

Hej Eva! Vi har sendt en email til dig.

Intet svar

Har prÞvet at skrive om et produkt - samt opsige et abonnement - dog uden at få svar på nogen af delene !

2022幎1月4日

STR Nordic Danmark からの回答

Hej! Vi har faktisk annulleret dit abonnement og vi har svaret på din email med det samme, det er muligt at vores beskeder kan findes i SPAM. Vi har sendt dig en sms.

5぀星のうち5の評䟡

Jeg bliver bombaderet med produkter

Jeg bliver bombaderet med produkter, de fylder snart mit kÞkken skab.
Og kan ikke komme i kontakt med dem og melde mig fra.
Ssanne Helene Clausen
Jeg opgiver nu mit kundenr. og så håber jeg virkelig, at I stopper med at sende, og det er meget dyrt, mit kundenr. 1000572.

2021幎11月30日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス