レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Nigdy nie zamawiajcie z tego sklepu. Na niby częściowy zwrot czekam juÅŒ ponad trzy miesiące. Zamówiłam kurtkę z bmw a dostałam z redbullem. JeÅŒeli chcesz coś zwrócić to na swój koszt i nie wiadomo czy... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Nieuczciwa firma lekcewaŌąca klienta przysłali nie ten towar który był zamówiony po złoÅŒeniu reklamacji zaproponowali rekompensatę w formie zwrotu części wartości zakupionego produktu po czym cisza ,k... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

To ÅŒe towar dochodzi po wielu dniach jest napisane ...tam są 2 opcje ale i jedna z kurierem i ta z pocztą jest ok 2 tyg. Klocki to nie lego ale wydaje mi się, ÅŒe to widać. Zestaw który kosztuje oryg... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Doświadczenia jak najgorsze. Dziadostwo i złodzieje. Zamówiłem klocki, zabawa z dostarczeniem trwała ponad miesiąc, okazało się , ÅŒe nie ma. Zwrot pieniędzy drugie tyle. Zwrócili, o 20 zł za mało. Jed... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 11ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Oszustwo. Ukryty pod kradzionymi zdjęciami towar z Chin.

Zamówiłam klocki LEGO Fortnite w faktycznie dość promocyjnej cenie.
Wyświetlał się na stronie głównej google na równi z Empikiem, Smykiem i innymi rzetelnymi firmami, które często oferują promocje na towar.
Zdjęcie przedstawiało zestaw oryginalnych klocków LEGO.
Promocja jakieś 40 zł. W porównaniu do innych sklepów.
Zamówiłam zestaw. Zapłaciłam 300 zł.
Na stronie sklepu czarujące informacje, ÅŒe towar dostarczamy w 24 godziny.
Wybór poczta polska lub kurier InPost..
Numery do kontaktu, wszystko wygląda bezpiecznie. Po dwóch dniach informacje na mail, ÅŒe przesyłka została wysłana.
Po tygodniu zaczęłam się niepokoić poniewaÅŒ przesyłki nie ma a jej numeru nie da się zidentyfikować.
Dzwonię pod nr kontaktowy - nie ma takiego numeru.
Dopiero wtedy niestety przeczytałam obszerne opinie wszędzie na temat tego sprzedawcy.
Dzięki jednej osobie, której udało się odzyskać przesyłkę zadzwoniłam na infolinię T-pay.
Przez nich są realizowane przelewy.
Mam wraÅŒenie , ÅŒe po ich interwencji towar przyszedł dziś.
Tak jak się spodziewałam po opiniach - chińska podróbka, nie pasujące elementy.
Nie mam nic przeciwko stronom z chińskim tanim towarem w momencie gdy uczciwie się jako takie ogłaszają - Temu, AliExpress, Shein.
Tam teÅŒ towary nieoryginalne są sprzedawane duÅŒo taniej oraz są moÅŒliwe zwroty bez problemu.
Tutaj firma krzak.
Totalni oszuści.
DołoŌę wszelkich starań ÅŒeby udaremnić kolejne poraÅŒki osób nie naiwnych tylko wierzących w uczciwość sprzedawców wobec konsumentów.

2025幎3月21日

Bardzo nie polecam

Bardzo nie polecam. O4. 02. 25 zamówiłam synowi kołocki i do tej pory nie ma.
Nie chcą zwrócić pieniądzy.
Usłyszałam, ÅŒe paczka jest wysłana i niedługo będzie i gdzie czas dostawy się wydłuÅŒa, jak sprawdziłam w śledzeniu przesyłki.
Pieniądze mogę odzyskać, tylko jak odeślę towar, koszt 300 zł. Masakra

2025幎2月25日

Klocki

Kupiłam klocki lego a dostałam podróbkę oszukali mnie telefon jest niedostępny jedno wielkie oszustwo jeszcze mnie nikt tak w biały dzień nie oszukał zdecydowanie nie polecam

2025幎2月24日

OSZUŚCI UWAGA!!!!

OSZUŚCI UWAGA!!!!
Firma mnie oszukała, zamiast przesłać narzędzie, przesłali zabawkę, nie ma z nimi kontaktu, nie chcą zwrócić pieniędzy.
Opis niezgodny z produktem, na stronie mieli laser budowlany, a wysłali zabawkę,
UWAŻAJCIE NA TEN SKLEP, SPRAWY ZGŁASZAĆ DO UOKiK,

2025幎2月19日

Oszuści

Oszuści. Sprzedają chińskie podróbki przerabiając zdjęcia jakby to były oryginały, co łatwo wprowadza w błąd. Na przesyłkę czeka się ponad dwa tygodnie czyli tyle samo, co czekałoby się zamawiając bezpośrednio z Aliexpress czy innej chińskiej strony. Dział reklamacji to równieÅŒ śmiech na sali. Niczego nie załatwicie. Zwrot jest za granicę, nie opłaca się. Robią z ludzi idiotów. Najpierw ustalają kwotę rekompensaty, później nie odzywają się mimo wielu wiadomości, ÅŒeby na koniec zapytać jakie były ustalenia (to nic, ÅŒe parę wiadomości wyÅŒej jest wszystko określone, ale udają głupich :)). Po czym ślad o nich ginie. Firma krzak. Nie polecam!

2025幎1月24日

Zamawiając klocki

Zamawiając klocki - stronka ok, termin do 48 h wszystko fajnie się wydawało a tu taka niemiła niespodzianka . Klocki miały być na prezent , przyszły po 2 tygodniach, do tego pudełko rozwalone, klocki nieoryginalne tylko jakieś chińskie, w worku :( :(.
Mały plus jest taki, ÅŒe chodź dotarły i nie musiałam zgłaszać sprawy na policje. Nauczka na przyszłość aby czytać opinie a czasem warto nawet zapłacić więcej i ÅŒyć spokojnie !

2025幎1月27日

Towar nie doszedł, 0 kontakt

Towar nie doszedł. 0 kontakt ze sklepem.

Dla tych co w przyszłości będą to czytać:
JeÅŒeli macie z nimi problem to zadzwońcie na infolinię operatora płatności tego sklepu - w momencie pisania tego komentarza jest to TPay - podajcie tam informację odnośnie transakcji a oni Wam RACZEJ pomogą odzyskać pieniądze. :)
Pozdrawiam tych co się dali nabrać na oszustów. :)

2025幎1月1日

Ostrzegam przed tym sklepem ,jedno

Ostrzegam przed tym sklepem ,jedno wielkie oszustwo kurtke odeslalam do reklamacji towar niezgodny z zamowieniem , firma nie zwrocila mi pełnej kwoty która zaplacilam za towar, brak kontaktu z firmą , olewają klijentów , na odpowiedź email nie raczą odpowiadać , omijać ten sklep ja napewno nie polecę i nie kupię nic w tym sklepie

2024幎12月5日

Jedno wielkie oszustwo

Jedno wielkie oszustwo. Towar zamówiony na początku grudnia przyszedł pod koniec stycznia. Paczka jakby Kopana po drodze. Pogięta wymięta. Klocki to chińska podróba. Mógłbym jakoś to przeÅŒyć gdyby była to jedna piąta ceny. Ale ja zapłaciłem cenę Sklepowa. Omijać szerokim łukiem ten sklep.

2025幎1月20日

DNO!!

DNO!!! Omijajcie ten sklep. Zamówienie zostało wykonane 10 grudnia, paczka po duuuuzej ilości upominających wiadomości do sklepu doszła 17 stycznia. Klocki zamówione to podróba! Omijajcie ten sklep

2025幎1月17日

Jedna wielka tragedia

Jedna wielka tragedia! Zamówienie złoÅŒone 17 grudnia. Do dziś nie doszło. Telefon nie odpowiada, jakby w ogóle nie istniał. Kontakt mailowy tragiczny. Niby podają nr do śledzenia przesyłki, ale albo nie istnieje, albo jest w przygotowaniu. Po sprawdzeniu na stronie poczty polskiej, takowej przesyłki nie ma. Osobiście polecam OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM. Daje im jeszcze kilka dni i składam zawiadomienie o oszustwie z art.286 par.1 k.k.
17.01.2025 klocki w końcu doszły...oczywiście nie jest to LEGO, tylko tania podróba z aliexpress🀊🏜‍♀
30.01.2025 po 2 tygodniach próby odstąpienia od umowy ÅŒadnych efektów. Zaproponowali zwrot połowy wartości towaru. Do dzisiejszego dnia nie ma przelewu. Na maile odpisują zdawkowo, od trzech dni juÅŒ wcale. Å»enujące!!! Z całego serca NIE POLECAM❗❗❗

2025幎1月16日

Towar zamówiony i opłacony 13 grudnia

Towar zamówiony i opłacony 13 grudnia, na maile odpisują ,ÅŒe niby zaraz dotrze :/ Po weryfikacji Państwa zamówienia i miło mi oznajmić ,ÅŒe przesyłka jest na końcu dostarczenia./ , ale nie podają ÅŒadnych konkretów,treść odpowiedzi jest wielokrotnie powielana z błędem jęykowym, telefon ze strony nie istnieje.Firma utworzona do naciągania klientów.NIE ODPUSZCZĘ i o ile nie dostane towaru/takiego jak na zdjęciach ze strony/ zgłoszę OSZUSTWO

2025幎1月13日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ