Nigdy nie zamawiajcie z tego sklepu. Na niby czÄÅciowy zwrot czekam juÅŒ ponad trzy miesiÄ ce. ZamówiÅam kurtkÄ z bmw a dostaÅam z redbullem. JeÅŒeli chcesz coÅ zwróciÄ to na swój koszt i nie wiadomo czy... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Nieuczciwa firma lekcewaÅŒÄ ca klienta przysÅali nie ten towar który byÅ zamówiony po zÅoÅŒeniu reklamacji zaproponowali rekompensatÄ w formie zwrotu czÄÅci wartoÅci zakupionego produktu po czym cisza ,k... ãã£ãšèŠã
To ÅŒe towar dochodzi po wielu dniach jest napisane ...tam sÄ 2 opcje ale i jedna z kurierem i ta z pocztÄ jest ok 2 tyg. Klocki to nie lego ale wydaje mi siÄ, ÅŒe to widaÄ. Zestaw który kosztuje oryg... ãã£ãšèŠã
DoÅwiadczenia jak najgorsze. Dziadostwo i zÅodzieje. ZamówiÅem klocki, zabawa z dostarczeniem trwaÅa ponad miesiÄ c, okazaÅo siÄ , ÅŒe nie ma. Zwrot pieniÄdzy drugie tyle. Zwrócili, o 20 zÅ za maÅo. Jed... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
To ÅŒe towar dochodzi po wielu dniachâŠ
To ÅŒe towar dochodzi po wielu dniach jest napisane ...tam sÄ
2 opcje ale i jedna z kurierem i ta z pocztÄ
jest ok 2 tyg.
Klocki to nie lego ale wydaje mi siÄ, ÅŒe to widaÄ. Zestaw który kosztuje oryginalny 2000tys a tu 200...no cóŌ...wiadomo.
ByÅam bardzo zÅa bo zamiast klocków dostaÅam jakiegoÅ misia za 5zl plastik fantastik ale kasÄ oddali ...na pewno brakuje informacji ÅŒe zestaw jest z Chin. Z aliexpress i temu teraz juÅŒ kaÅŒdy sam sobie umie zamówiÄ i czasy poÅrednika siÄ juÅŒ skoÅczyÅy. Mimo to nie mogÄ daÄ 1 gwiazdki...bo caÅy czas ktoÅ odpisywaÅ na @
Paczka która mi przyszÅa ze sklepuâŠ
Paczka która mi przyszÅa ze sklepu superpromo wyglÄ
da jakby ktoÅ jÄ
kopaÅ po ziemii, miaÅ to byÄ prezent dla dziewczyny i nie doÅÄ ÅŒe tyle czasu trzeba byÅo na niÄ
czekaÄ to jeszcze brakuje klocków i bardzo duÅŒo jest uszkodzonych, kto te paczki wam dowozi!? A moÅŒe to wina kuriera? Nie jestem zadowolony z waszej rzeczy i na pewno nigdy teÅŒ od was nic kupiÄ. Jestem ciekawy czy duÅŒo do was pisze ludzi jeÅli chodzi o zwroty i uszkodzenia, bo wydaje mi siÄ ÅŒe tak!!!
NIE POLECAM !!!
Sklep super-promo to jedno wielkiewielkie oszustwoâŠ
Sklep super-promo to jedno wielkie oszustwo. Na przesyÅkÄ czekaÅam 17 dni. Po otrzymaniu przesyÅki okazaÅo siÄ, ÅŒe zamówione klocki lego sÄ nieoryginalne. Produkt zostaÅ dostarczony bez pudeÅka. ProszÄ omijaÄ ten sklep z daleka.
Tragiczny sklep
Tragiczny sklep, nieterminowe dostawy rozbieÅŒnoÅÄ liczona w tygodniach, brak kontaktu, numer fikcyjny którego nikt nie odbiera nigdy, odpowiedzi email tylko na zasadzie przekierowania na firmÄ kurierskÄ lub magazyn w Chinach, stanowczo odradzam.
PoraÅŒka
PoraÅŒka, nie doÅÄ ÅŒe paczka która miaÅa iÅÄ 10 dni szÅa do mnie ponad miesiÄ c to jeszcze kontakt ze sklepem jest marny, to miaÅ byÄ prezent na ÅwiÄta i byÅo zamówione 01.12.2024 a przyszÅo 08.01.2025 i jak tu sie nie zdenerwowaÄ. Z caÅego serca nie polecam tego sklepu super-promo.pl
Nigdy wiÄcej zakupów w tym sklepieâŠ
Nigdy wiÄcej zakupów w tym sklepie Klocki pod nazwÄ Lego w torebkach rozsypane bez oryginalnych opakowaÅ brak kontaktu nie wiem jak mam sprezentowaÄ wnukowi bo to od MikoÅaja miaÅo byÄ wÅaÅciwie strata prawie 400 zÅotych nauczy mnie dokladnie sprawdzaÄ sklepy internetowe
OszuÅci jakich maÅo. MiÄdzy ÅwiÄtami mówiÄ
ÅŒe paczka wysÅana nie moÅŒna anulowaÄ zamówienia potem okazuje siÄ ÅŒe po tygodniu przysyÅajÄ
link do Åledzenia z utworzonÄ
etykietÄ
.....Żenada.
OszuÅci.
MoÅŒe tak by pozew zbiorowy.
Najgorszy sklep internetowy
15 grudnia zamówilam dres na prezent. Po pierwsze dres dotarÅ ze znacznym opóźnieniem., tj. 07.01.24 Na stronie sklepu jest napisane, ÅŒe dres wykonany jest z baweÅny, a ten który otrzymaÅam to 100% poliester, na zdjÄciu nie widaÄ sznurków przy kapturze, a w rzeczywistoÅci sÄ . Dres wart góra 30 zÅ, nigdy nie otrzymaÅam tak kiepskiego towaru. Zakupiony na prezent, wstyd po prostu go komuÅ dac. Jak moÅŒna tak oszukiwaÄ klienta. Stanowczo nie polecam zakupów w tym sklepie.
ProszÄ o niedokonywanie zakupów w tymâŠ
ProszÄ o niedokonywanie zakupów w tym sklepie. W dniu 17 grudnia 2024r. zamówiÅam i opÅaciÅam dres dla Wnuka jako prezent pod choinkÄ. Do chwili obecnej nie otrzymaÅam ani przesyÅki ani zwrotu Årodków finansowych o które wystÄ piÅam. Jako, ÅŒe nikt w sklepie internetowym nie pozostaje anonimowy sprawÄ zgÅoszÄ organom Åcigania.
Jedeni wielcy oszuÅci!!
Jedeni wielcy oszuÅci!!! PrzesyÅka zamówiona 13 grudnia do tej pory nie dotarÅa jest 3 stycznia. W momencie kupowania byÅy klocki LEGO, po kupnie pojawiÅy siÄ na stronie podróby. CaÅy czas zmieniajÄ c statusy przesyÅek, ÅŒe wysÅana za chwilÄ ÅŒe jest nieopÅacona. Tak samo maile dzieÅ po zakupie wysÅali, ÅŒe jest wysÅana przesyÅka 10 dni później, ÅŒe jest nieopÅacona.
OszuÅci
Ten âsklepâ to totalne dno. Kiedy zamawiaÅem u nich produkt ÅwieciÅa siÄ informacja ÅŒe wysyÅa w 24h, po zamówieniu zero odzewu i nagle w regulaminie do 15 dni roboczych. NIE POLECAM OSZUÅCI!!!
OszuÅci
OszuÅci. Na stronie pokazujÄ oryginalne produkty (zdjecia). Natomiast przychodzÄ (tandetne) podrobki rodem z aliexpres za 5zÅ
OszuÅci!!
OszuÅci!!! Tandetna podróbka.Zero kontaktu, firma widmo. Dziecko do dzisiaj pÅacze
OszuÅci. SprzedajÄ
cÄ
klocki lego podrobki. Towar dochodzi po 15 dniach. Bez pudeÅka. Zero kontaktu. Jak napisaÅam maila jak mam daÄ klocki bez opakowania na prezent. Zero odezwu.
Nie polecam. Nic na stronie nie jest wspomniane ze towar jest z aliexpress
Nie polecam, nie czytelnÄ strona przez co ciÄÅŒko jest zauwaÅŒyÄ ÅŒe wysyÅka trwa 15 dni druga sprawa sprzedajÄ nieoryginalne rzeczy w moim przypadku klocki Lego tragedia nie polecam
Na stronie wysyÅka w 48 godzin, a czekaÅem 5 dni roboczych (na wysyÅkÄ, nie otrzymanie produktu) i musiaÅem kontaktowaÄ siÄ z obsÅugÄ
klienta aby cokolwiek siÄ ruszyÅo.
Numer telefonu do obsÅugi podany na stronie nie istnieje, kontakt jedynie mailowy i to kompletnie suchy i bez jakichkolwiek odpowiedzi (odpowiedź na zasadzie wszystko jest na stronie, przeczytaj se)
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ