Overall, SwedishFace.dk is a decent store with good prices and a nice selection of products. Delivery can be hit or missâwhile some orders arrive quickly and well-packaged, others may take much longer... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg bestilte en parfume, man ikke lÊngere kan fÃ¥ i butikkerne. Da den kom efter 2 dage, duftede den helt anderledes end den flaske, jeg havde hjemme og som nÊsten var tom. Swedish Face kunne se, at... ãã£ãšèŠã
Har stadig ikke modtaget mine varer, sÃ¥ begejstringen kan ligge pÃ¥ et lille sted her efter snart 3 uger. à rsagen var dog Bring, der ikke havde sendt sms om levering. SÃ¥ med det samme en forbedret v... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super fin service. SÞd medarbejder ved telefonsamtale. Der skete en fejl med min levering pga fragtfirmaet, det var ikke Swedishface's fejl. Min pakke blev ved en fejl sendt tilbage til Swedishface... ãã£ãšèŠã
Hos SwedishFace kan du kÞbe god hudpleje, duft og hårpleje fra de mest kendte mÊrker. Vi tilbyder hurtig levering, hjÊlpsom support og kvalitet til en meget konkurrencedygtig pris.
ã¹ãŠã§ãŒãã³
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Alt fungerede perfekt, fra bestilling af vare, til levering af varen. 10/10 would recommend!
jeg er helt tilfreds, med at handle hos swedishface. det er trygt og hurtig levering. lige de mÊrker jeg bruger. karin andersson
Bestilte en vare d.23-12 på deres hjemmeside. Pengene blev trukket , men ingen bekrÊftelse for mit kÞb. Heldigvis har jeg med tiden lÊrt at tage screenshot af mine kÞb på nettet. Ved hjÊlp af mit screenshot kunne jeg via deres hjemmeside fÞlge min ordrer på deres hjemmeside, hvilket var fint nok. Men d. 28-12 kunne jeg se at min ordrer var sendt, men ingen mail med tracking sendt til mig. Jeg venter til d.27-12 stadig intet. Jeg kontakter dem via deres chat på deres hjemmeside, fÞrste gang ingen respons, anden gang ingen respons og tredje gang får jeg endelig kontakt. Får at vide , hvad jeg allerede ved min pakke er afsendt. De ville kigge ind i problemet og vende tilbage. 6 timer er gået og ingen mail eller noget som helst. Jeg kontakter igen via deres chat ingen respons . Pakken burde vÊre i Danmark i morgen , men hvordan får jeg min pakke uden nogen informationer? Pakken er sendt til pakkeshop⊠meget ringe kundeservice .Som kunde skal man bruge så meget tid til at finde ud af hvor ens pakke er. Det er deres job, ikke mit.
Nu må vi se om jeg nogensinde får pakken eller den ryger retur. Så kommmer kampen om refundering⊠besvÊrligt ikke ens tid vÊrd

SwedishFace.dk ããã®åç
says 2-3 delivery days but its now been 7 days since its been 'sent'.. postnord says the package has been registered but they havent gotten it. now my present wont arrive before christmas. if you have delayed delivery or whatever at least let ur customers know and dont advertise with 2-3 delivery days.

SwedishFace.dk ããã®åç
Hurtigt levering og virkelig god produkter! IsÊr exuivanche nat og dag creme, anbefale.....
Godt produkt, der har sÞrget for at holde styr på min hud som producerer meget olie. Og blev leveret hurtigt.
Jeg forstår ikke helt forskellen på de sulfatsÊber der er, men den jeg har har i hvert fald fået min olieproduktion ned, da jeg i lÞbet af dagen ikke har lige så fedtet hud mere.
Not satisfied, but after posting here on trustpilot someone from customer-service at least contacted me and I got my money refunded.

SwedishFace.dk ããã®åç
Bestilte en parfume som var gået i stykker da den ankom. Da jeg så skriver og prÞver at finde en lÞsning med swedishface, får jeg en enorm sur mail og bliver fortalt at jeg begår "fraud"/bedrageri.

SwedishFace.dk ããã®åç
Hej. Jeg har lige kÞbt en parafyme ved jer. Den stod til 218 kr, da jeg sÃ¥ ligger den i min kurv , kan jeg se at det sÃ¥ bliver 272,67 pga af moms. Og gratis fragt. Men idet jeg sÃ¥ har betalt, kan jeg se at i sÃ¥ har trukket 357,88? ð¡Det synes jeg er at fÞrer dÃ¥rlig forretning .

SwedishFace.dk ããã®åç
Bestilte en parfume ved jer og regnede med at i kunne levere som skrevet indenfor 2-3 dage. Jeg modtog ingen e-mail som i efterfÞlgende skrev at jeg skulle have fået fra jeres leverings firma BudBee og da jeg skrev at jeg intet havde modtaget, skrev i at denne mail nok lå under spam. Da jeg hverken har modtaget noget på almindelig mail eller spam, så har jeg valgt at annullere ordren men har ikke fået nogen bekrÊftelse på dette. Jeg synes ikke det er ok, at man ikke svarer på besked eller sender bekrÊftelse på annullering. Min grund til annuleringen er den mangelfulde information om kÞb og forsendelse. I var dog meget hurtigere til at trÊkke pengene fra min konto. Så jeg har brug for at vide hvornår i returnerer belÞbet??

SwedishFace.dk ããã®åç
6/10 bestilte jeg en parfume til min mand. Den er endnu ikke dukket op og har vÊret i dialog med jer flere gange.
Nu viser det sig at postnord ikke ved hvor pakken er, og det er hvad jeg kan forstå i den mail i har sendt, mit ansvar at kontakte postnord for at finde ud af, hvor den er.
Som kompensation har jeg fået 10% rabat på mit nÊste kÞb. Men hvad skal jeg med det, hvis mine varer alligevel ikke dukker op???
Jeg handler aldrig hos jer igen.

SwedishFace.dk ããã®åç
Trukket pengene fÞr de har afsendt ordren.
Svarer ikke på mail, deres telefonnummer findes ikke - ingen info fra dem vedr tracking eller afsendelse blot at pengene er trukket

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã