Overall, SwedishFace.dk is a decent store with good prices and a nice selection of products. Delivery can be hit or missâwhile some orders arrive quickly and well-packaged, others may take much longer... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg bestilte en parfume, man ikke lÊngere kan fÃ¥ i butikkerne. Da den kom efter 2 dage, duftede den helt anderledes end den flaske, jeg havde hjemme og som nÊsten var tom. Swedish Face kunne se, at... ãã£ãšèŠã
Har stadig ikke modtaget mine varer, sÃ¥ begejstringen kan ligge pÃ¥ et lille sted her efter snart 3 uger. à rsagen var dog Bring, der ikke havde sendt sms om levering. SÃ¥ med det samme en forbedret v... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super fin service. SÞd medarbejder ved telefonsamtale. Der skete en fejl med min levering pga fragtfirmaet, det var ikke Swedishface's fejl. Min pakke blev ved en fejl sendt tilbage til Swedishface... ãã£ãšèŠã
Hos SwedishFace kan du kÞbe god hudpleje, duft og hårpleje fra de mest kendte mÊrker. Vi tilbyder hurtig levering, hjÊlpsom support og kvalitet til en meget konkurrencedygtig pris.
ã¹ãŠã§ãŒãã³
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
Det er fÞrste gang, jeg handler hos SwedishFace. De har godt nok en fantastisk hurtig levering. Jeg bestilte en parfume til en virkelig favorabel pris (ca halv pris) sidst på dagen den 16. august. Allerede nÊste morgen får jeg besked om, at varen er sendt. Flot. Men der et men (det er et rimeligt stort men, så jeg burde måske kun give tre stjerner). BelÞbet bliver trukket i euro, hvilket bevirker at jeg skal betale gebyr til banken. Så varen ender med at bliver 30 kr dyrere end angivet på hjemmesiden. Ingen af de andre udenlandske hjemmesider jeg handler hos, opkrÊver belÞbet i euro, men i danske kroner, sådan at jeg ikke skal betale gebyr.
God hjemmeside og som regel hurtig levering.
Fragten er dog ret dyr
Gode konkurrence dygtige priser og hurtig levering.
Nemt og overskueligt at bestille . Hurtig levering ð
Varen levede op til alle forventninger . Billigt og hurtig levering
Altid gode priser, hurtig og korrekt levering. Aldrig i tvivl om, at SwedishFace.dk levere god service. Handler ofte med dem.
Havde fÃ¥et 5 stjerner hvis der var gratis fragt til stamkunder ð
SwedishFace har nogle skÞnne produkter til rimelige og som regel billigere priser end andre producenter, og jeg er fuldt ud tilfreds med deres altid gode og imÞdekommende kundeservice ðð
Excelente servicio de la página y atención al cliente.La entrega muy rápida, Sweden- Palma de Mallorca han sido 6 dÃas! El paquete perfectamente embalado.Los recomiendo y volveré a comprar en esta página web.ð