Handla inte hÀr. SvÃ¥ra och har ett dÃ¥ligt bemötande dÃ¥ man har kontakt med dem. Bara byrÃ¥kratiskt sprÃ¥k om lagar och regler som de sjÀlv har infört nÀr andra leverantörer kan göra precis tvÀrtom. Man... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag har alltid snusat catch eucalyptus dry mini, jÀtte god och bra snus! Men nu har dom Àndrat receptet helt och hÃ¥llet... och inte till det bÀttre. Nu brÀnner prillan under lÀppen och börjar rinna ef... ãã£ãšèŠã
Tog mig Ã¥ratal att hitta ett snus som jag verkligen tyckte om. Den snusen var Kapten Vit Extra Stark, helt makalöst bra snus med bra smak, större pÃ¥sar och bra pris. Men helt plötsligt fick Swedish ma... ãã£ãšèŠã
Firmaet SWEDISH MATCH INDUSTRIES producerer p.t. TORDENSKIOLD Stearin tÊndstikker, som tidligere fremstilledes af H.E. GOSCH & Co pÃ¥ Islands Brygge i KÞbenhavn. Disse tÊndstikker har jeg i hele mit... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Swedish Match develops, manufactures, and sells quality products with market leading brands in the product areas Snus and moist snuff, Other tobacco products (cigars and chewing tobacco), and Lights (matches, lighters, and complementary products).
é£çµ¡å
VÀstra TrÀdgÃ¥rdsgatan 103, 111 53, ã¹ãŠã§ãŒãã³
- swedishmatch.se
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Niqo: RÀtt priser, bra utbud, fri frakt och snabb leverans.
Jag hade tÀnkt sluta snusa eftersom att det blivit så dyrt, men jag trillade in på Niqo's hemsida (en del av Swedish Match) och priserna Àr tillrÀckligt rimliga för att jag ska fortsÀtta, sålÀnge de inte höjer. Gick från vanligt snus till Zyn Violet Licorice som jag verkligen gillar. Kombinationen av lÀgre pris Àn andra hemsidor/butiker, fri frakt och extremt snabb leverans (skickar inom ett par timmar och kommer dagen efter) Àr oslagbar. FortsÀtt hålla priserna på denna nivå så slipper jag sluta, för jag gillar det vita snuset och att sluta med nikotin Àr inte det roligaste direkt. Rekommenderar niqo.com, men dom sÀljer bara tobaksfritt snus, så vill du ha tobak rekommenderar jag istÀllet snusbolaget eller Swedish Match. För att kommentera Swedish Match som helhet har jag alltid varit nöjd med kvalitén på deras produkter under de 20 år jag snusat. Provat andra tillverkare men kvalitet eller smak har aldrig varit riktigt lika bra i min subjektiva mening.
Passa pÃ¥ och njut av er favoritsnus förâŠ
Passa på och njut av er favoritsnus för så fort Swedish Match Àr sålt kommer kvaliteten att försvinna och mÀrken som General och Ettan kommer att lÀggas ner.
Gjorde en reklamation 10/6 dÃ¥ vissaâŠ
Gjorde en reklamation 10/6 då vissa prillor lÀckte. Skicka in reklamationen fick nytt snus redan dagen efter utan problem. Det kallar jag service :)
VÀrldens otrevligaste bemötande iâŠ
VÀrldens otrevligaste bemötande i kundtjÀnst nÀr det gÀller Retur av fel skickade varor!
Inte mitt fel att ni skickar helt fel...
BÀsta stÀllet att köpa snus på nÀtet.
VÀldigt snabb leverans
VÀldigt snabb leverans, direkt till dörren. Snusen kÀnns frÀschare Àn nÀr jag handlar i butik eller pÃ¥ macken. Ãr jÀttenöjd! Rekommenderas starkt!
Högsta kvaliteten du kan hitta på snus
Högsta kvaliteten du kan hitta på snus, aldrig köpt en dosa som har en enda trasig prilla. Gott snus, varierande priser.
BÀsta service och produkter!
BÀsta snusen och bÀsta kundservice jagâŠ
BÀsta snusen och bÀsta kundservice jag varit med om! Ni gör ett fantastiskt jobb :)
Har alltid snusat swedish matchâŠ
Har alltid snusat swedish match produkter i flera år och kommer fortsÀtta med det Såsom xr General o rapÚ. De sista har jag haft några prillor som varit sönder/hål i. Gjorde en reklamation och deras svar och hantering av min reklamation var 10/10. Swedish match tar hand om sina kunder.
Standarden mot vilken alla andraâŠ
Standarden mot vilken alla andra butiker mÀts! Alltid klockrent att handla. Snabb leverans, tydlig information och spårning. Många betalningsalternativ. Ni borde lÀra andra hur nÀthandel ska skötas.
Hade problem med frakten för mina ZYNâŠ
Hade problem med frakten för mina ZYN produkter , kontaktade kundservice. De löste det på absolut bÀsta tÀnkbara sÀtt! VÀldigt nöjd med både produkterna och kundservice!
Snabb leverans av kvalitetsprodukter
Snabb leverans av kvalitetsprodukter. Kanske lite dyrt, men det beror mest på skatten.
too expensive but very good shop withâŠ
too expensive but very good shop with very friendly customer service
Snabba på att svara och bra service
Alltid snabb leverans och har ettâŠ
Alltid snabb leverans och har ett vÀldigt stort utbud på snus. BÀsta stÀllet att köpa snus på.
nr 1 snustillverkare
10/10
Hörde av mig till Swedish Match angående några portioner som var sönder från en dosa Onyx jag köpte. De skickade direkt en generös ersÀttning via posten. 10/10. Tack!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ