レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Vi har dessverre hatt en svÊrt skuffende opplevelse med kundeservicen. Det er gjerne i situasjoner hvor noe gÃ¥r galt at et firma virkelig fÃ¥r vist sine kvaliteter – og her ble det tydelig hvor det... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Styr unna dette firmaet!! Jeg bestilte en sykkelhjelm til min datter den 19.10. Leveringstid skulle vÊre 5-10 dager. Det er nÃ¥ straks en mÃ¥ned siden og den har enda ikke ankommet. Jeg er usikker pÃ¥ om... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Snasen design. Enkelt Ã¥ bestille (med ett unntak). Min forrige hjelm ble skrapet opp i velt. Var eksakt samme type, altsÃ¥ fornÞyd med produktet. MisfornÞyd med at PostNord, og IKKE Bring/Posten var t... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Flere uker etter at jeg kjÞpte hjelm fikk jeg etter Ã¥ ha purret beskjed om at hjelmen ikke var inne. Jeg fikk da rabatt pÃ¥ en annen hjelm. Fikk da rÃ¥d om stÞrrelse av kundeservice, men nÃ¥r den kom var... もっず芋る

䌁業情報

1. バむク アクセサリヌ専門店

圓該䌁業による蚘述

TK Nethandel er cykelhjelm.dk i Danmark, Fahrradhelm.de i Tyskland, CykelhjÀlm.com i Sverige og Sykkelhjelm.no i Norge. Vi ble startet i 2008 i Danmark og har i dag vokst seg til å vÊre en av de stÞrste sykkelhjelm shop i Norden. Tanken med Sykkelhjelm.no er å samle det kuleste, bredeste og mest sikre utvalg av sykkelhjelmer. Alle priser på Sykkelhjelm.no angis inklusiv 25% MVA. Du avkreves derfor ikke MVA/toll ved mottakelse.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Selger mÞkkete brukte varer og NEKTER

Selger mÞkkete brukte varer og NEKTER ansvar ‌🀮

2019幎11月5日

Sykkelhjelm.no からの回答

Vi beklager at varen og vores service ikke lever op til dine forventninger.

Vi har modtaget billeder fra dig i forbindelse med din reklamation og billederne viser 2 "fingeraftryk" og et ridset batteri som du har taget ud af LED lygten bagpå fordi du var af den opfattelse at batteriet ikke havde styrke nok.

Vi sÊlger kun nye hjelme og den hjelm du har fået er ny. De 2 fingeraftryk du har fundet på hjelmen kan du tÞrre af med en klud.

Vi har også oplyst til dig at du naturligvis kan returnere hjelmen hvis du ikke vil have den. Da reklamationen ikke er berettiget skal du selv betale for returneringen. Du kan sende hjelmen retur til:

c/o Granada
Postboks 373
1753 Halden
Norge

5぀星のうち4の評䟡

Godt fornÞyd med hjelmen

Nå er jeg fornÞyd. FÞrste inntrykk av hjelmen virker bra. Tror det er smart med visir siden jeg bruker briller.
Fikk beskjed om å skrive en anmeldelse om hvor fornÞyd jeg var enda jeg ikke hadde fått pakken. Fikk heller ikke tracking tilsendt slik det sto i ordrebekreftelsen. Den kom fÞrst etter purring.

2019幎9月3日
5぀星のうち2の評䟡

Rask og grei handel.

Rask og grei handel.
Men hjelmen skulle ha led lys bak men den fulgte ikke med. Derfor 2.

2019幎8月27日

Hej.

Vores kunderservice kan kontaktes på mail: kontakt@sykkelhjelm.no

Skriv til dem, så fikser de dit problem med manglende led lys. Send et billede med af hjelmen bagfra.

Mvh.

Nu har jeg vented i 10 dage og ingen

Nu har jeg vented i 10 dage og ingen hjelm 😞

2019幎8月23日

Hej Bjorg

Ja men dog. Pakken er jo kommet frem. Den var fremme for 2 dage siden.

Noget må have gået galt med tracking.

Jeg sender trackingen til dig i mail.

En anden gang så kontakt tidligere. Det er jo Êrgeligt at gå og vente på noget som er kommet frem.

Mvh.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス