レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Vi har dessverre hatt en svÊrt skuffende opplevelse med kundeservicen. Det er gjerne i situasjoner hvor noe gÃ¥r galt at et firma virkelig fÃ¥r vist sine kvaliteter – og her ble det tydelig hvor det... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Styr unna dette firmaet!! Jeg bestilte en sykkelhjelm til min datter den 19.10. Leveringstid skulle vÊre 5-10 dager. Det er nÃ¥ straks en mÃ¥ned siden og den har enda ikke ankommet. Jeg er usikker pÃ¥ om... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Snasen design. Enkelt Ã¥ bestille (med ett unntak). Min forrige hjelm ble skrapet opp i velt. Var eksakt samme type, altsÃ¥ fornÞyd med produktet. MisfornÞyd med at PostNord, og IKKE Bring/Posten var t... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Flere uker etter at jeg kjÞpte hjelm fikk jeg etter Ã¥ ha purret beskjed om at hjelmen ikke var inne. Jeg fikk da rabatt pÃ¥ en annen hjelm. Fikk da rÃ¥d om stÞrrelse av kundeservice, men nÃ¥r den kom var... もっず芋る

䌁業情報

1. バむク アクセサリヌ専門店

圓該䌁業による蚘述

TK Nethandel er cykelhjelm.dk i Danmark, Fahrradhelm.de i Tyskland, CykelhjÀlm.com i Sverige og Sykkelhjelm.no i Norge. Vi ble startet i 2008 i Danmark og har i dag vokst seg til å vÊre en av de stÞrste sykkelhjelm shop i Norden. Tanken med Sykkelhjelm.no er å samle det kuleste, bredeste og mest sikre utvalg av sykkelhjelmer. Alle priser på Sykkelhjelm.no angis inklusiv 25% MVA. Du avkreves derfor ikke MVA/toll ved mottakelse.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Sen levering og lite info.

2019幎6月24日

Hej Beate

Vi beklager at din pakke har vÊret forsinket med 2 arbejdsdage. Det er nogle helligdage som har forlÊnget leveringstiden desvÊrre. Har du yderligere spÞrgsmål så er du velkommen til at skrive til os.

5぀星のうち2の評䟡

Treg levering.

Fin hjelm, men veldig treg levering. Ble ikke levert på dÞren som betalt for, men måtte hentes på postkontoret. Ingen telefon eller sms ved "forsÞk" på levering, og papirhentelapp i postkassen etter 3 dager. Alt i alt, omtrent dobbelt så lang leveringstid som oppgitt på hjemmesiden. Heller ikke svar fra kundeservice på mail.

2019幎6月23日

Sykkelhjelm.no からの回答

Hej Siri. Pakken blev forsÞgt leveret på dÞren og herefter kÞrt til postkontoret. Vi lover 3-5 arbejdsdages leveringstid. Din pakke blev leveret på 5 arbejdsdage. Jeg har set at du har skrevet til os i torsdags, den mail skulle vÊre besvaret fredag og det beklager jeg at den ikke er blevet. Hvis du har spÞrgsmål til pakken eller produkt så skriv gerne til os.

5぀星のうち2の評䟡

Flott hjelm, rotete forsendelse.

Det ble opplyst 3-5 dagers leveringstid på lagervare. Etter 10 dager kom faktura, men ingen forsendelsesinfo. Etter ytterligere 4 dager måtte jeg etterspÞrre forsendelsesinfo og fikk da vite at hjelmen hadde ankommet utleveringssted.
Hjelmen er super og min datter elsker den.

2019幎6月19日
5぀星のうち1の評䟡

Frekk og arrogant "kundeservice"

Frekk og arrogant "kundeservice"
Treg levering.
og produktet var ikke som forventet.
Kommer aldri til å bruke ei krone her igjen.
Dette er en elendig dropshipper.

2019幎6月13日

Hej Atle

Vi har undersÞgt hvad der er sket for at forstå din utrolig dårlige anmeldelse. Vi forstår at du med din anmeldelse vil forsÞge at genere vores webshop.

Fakta er at du har bestilt en vare lÞrdag den 1. juni og fredag den 7. juni er varen leveret. Dette kan du se via tracking hos Bring. Det er en levering på 5 arbejdsdage. Vi lover levering på 3-5 arbejdsdage, så den del har vi overholdt.

Hvis produktet ikke er som forventet har du fortrydelsesret.

Sykkelhjelm.no er ikke dropshipper. Vi har vores eget lager og sender herfra.

Din anmeldelse om at vores kundeservice er frÊk og arrogant er vi ikke enige i. Du har denne mening efter 1 mailsvar fra os, hvor vi oplyser dig om at du ikke kan afbestille din ordre, da den er afsendt. Dette er normal praksis. Hvis du bestiller en vare og den er afsendt fra vores lager kan varen ikke afbestilles. Du har selvfÞlgelig stadigvÊk din fortrydelsesret.

Konklussionen vi kan drage er at din anmeldelse er useriÞs og kun lavet for at skade vores webshop. Selvom fejlen ligger hos dig selv. Det skulle du måske tÊnke lidt over.

Vi accepterer din ret til at lave en anmeldelse på Trustpilot, men vi synes absolut ikke den er seriÞs.

Mvh

Sykkelhjelm.no