Vi har dessverre hatt en svÊrt skuffende opplevelse med kundeservicen. Det er gjerne i situasjoner hvor noe gÃ¥r galt at et firma virkelig fÃ¥r vist sine kvaliteter â og her ble det tydelig hvor det... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Styr unna dette firmaet!! Jeg bestilte en sykkelhjelm til min datter den 19.10. Leveringstid skulle vÊre 5-10 dager. Det er nÃ¥ straks en mÃ¥ned siden og den har enda ikke ankommet. Jeg er usikker pÃ¥ om... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Snasen design. Enkelt Ã¥ bestille (med ett unntak). Min forrige hjelm ble skrapet opp i velt. Var eksakt samme type, altsÃ¥ fornÞyd med produktet. MisfornÞyd med at PostNord, og IKKE Bring/Posten var t... ãã£ãšèŠã
Flere uker etter at jeg kjÞpte hjelm fikk jeg etter Ã¥ ha purret beskjed om at hjelmen ikke var inne. Jeg fikk da rabatt pÃ¥ en annen hjelm. Fikk da rÃ¥d om stÞrrelse av kundeservice, men nÃ¥r den kom var... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
TK Nethandel er cykelhjelm.dk i Danmark, Fahrradhelm.de i Tyskland, CykelhjÀlm.com i Sverige og Sykkelhjelm.no i Norge. Vi ble startet i 2008 i Danmark og har i dag vokst seg til å vÊre en av de stÞrste sykkelhjelm shop i Norden. Tanken med Sykkelhjelm.no er å samle det kuleste, bredeste og mest sikre utvalg av sykkelhjelmer. Alle priser på Sykkelhjelm.no angis inklusiv 25% MVA. Du avkreves derfor ikke MVA/toll ved mottakelse.
Marielundvej 30 1. sal, dÞr 48, 2730, Herlev, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Rask levering og en fantastisk hjelm.
Takk for god serviceð
Rask levering, god kvalitet på hjelmen og så ser den i tillegg kul ut!
Meget rask levering og hjelmen var til og med finere enn jeg trodde.
Flott å kunne velge fra et stÞrre utvalg av sykkelhjelmer enn man finner i butikken. God service.
Best på pris, rask levering og helt uproblematisk kjÞp. Bra informasjon hele veien. Et svÊrt seriÞst firma. Anbefales.
Rask levering og vi er veldig fornÞyde med hjelmene våre!
Det var en liten mangel på hjelmen da den ble levert. Kontaktet sykkelhjelm.no på mail. Fikk svar og lÞsning innen en time.
Alt fungerte veldig bra med leveringen, raskt og lett å spore.
Fine hjelmer av god kvalitet. Litt treg levering.
Fin hjelm, men veldig treg levering. Ble ikke levert på dÞren som betalt for, men måtte hentes på postkontoret. Ingen telefon eller sms ved "forsÞk" på levering, og papirhentelapp i postkassen etter 3 dager. Alt i alt, omtrent dobbelt så lang leveringstid som oppgitt på hjemmesiden. Heller ikke svar fra kundeservice på mail.

Sykkelhjelm.no ããã®åç
Veldig kort leveringstid!
Hjelmen har god passform og fine justeringsmulighetene.
Sitter godt på og gir klart inntrykk av god beskyttelse.
Det ble opplyst 3-5 dagers leveringstid på lagervare. Etter 10 dager kom faktura, men ingen forsendelsesinfo. Etter ytterligere 4 dager måtte jeg etterspÞrre forsendelsesinfo og fikk da vite at hjelmen hadde ankommet utleveringssted.
Hjelmen er super og min datter elsker den.
Frekk og arrogant "kundeservice"
Treg levering.
og produktet var ikke som forventet.
Kommer aldri til å bruke ei krone her igjen.
Dette er en elendig dropshipper.

Sykkelhjelm.no ããã®åç
Normal leveringstid mellom 3-5 arbeidsdager. Varen ble mottatt med godkjent-stempel av sÞnnen som er meget kresen pÃ¥ hjelmer, selv om vi trodde vi bestilte svart hjelm ikke grÃ¥ ð€
Jeg har kjÞpt flere sykkelhatter med fantastiske trekk. Super service og greie priser. Anbefaler sykkelhjelm.no til alle.