Jeg har kun de bedste anbefalinger. Jeg startede med at have en hel del tandlÊgeskrÊk, hvilket gjorde det til en udfordring at fÃ¥ ordnet de mange ting, jeg skulle have lavet, men jeg blev mÞdt med fo... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg var til konsultation og fik renset tÊnder med ultralyd og mÊrket stort set ingen tingð€ det var helt klart klinikassistenten der bare havde styr pÃ¥ detðkan kun anbefale Tim og hans klinik ðŠ·ð
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos TandlÊge Tim i forbindelse med undersÞgelse og tandrensning. Personaler var venligt, professionelt og fik mig til at fÞle mig tryg fra start til slut. Beha... ãã£ãšèŠã
Jeg har altid haft tandlÊgeskrÊk og derfor undgÃ¥et tandlÊgebesÞg i mange mange Ã¥r. Jeg fik efter anbefaling endelig taget mig sammen til at besÞge Tim og hans team og det var bestemt den bedste... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Hej med jer
Hej med jer
Tak for en god behandling
Det gik meget godt uden smerter ð
Absolut forfÊrdelig tandlÊge
Absolut forfÊrdelig tandlÊge. Totalt uprofessionel. Filede mine tÊnder inden jeg fik bÞjle på, som man ikke må:) Så nu er mit bid for dybt. Kan heller ikke finde ud af at lave en simpel henvisning som jeg ventede på i flere måneder, og gentagende gange lÞj overfor mig at de havde gjort det. Fuldkommen forfÊrdelig oplevelse, og fÞles som om Tim ikke engang er uddannet. Har oprigtigt ondt af enhver som tager derind.
Har ingen ide om hvordan han har lov til at have en privat praksis. Fuldkommen ligeglad med hans patienter, og fÞles som om han har ingen ide om hvad han laver. Blev ogsÃ¥ ved med at presse mig til at tage invisalign, âsÃ¥ han kunne give mig rabatâ nÃ¥r jeg gentagende gange har sagt at de ikke kunne rette mit bid. Han gÞr det bare for penge.

0/10 Hold jer vÊk
Hold jer vÊk.
Jeg startede min fÞrste dag med at vente 40 minutter over den tid jeg havde aftalt og derfra startede en dårlig oplevelse.
Jeg kom så endeligt ind til tandlÊgen, hvor jeg fik lavet nye rynken billeder osv. fik fortalt jeg kun havde et lille hul men irrelevant så det venter vi med. Jeg kommer så nr 2 gang, her sender jeg så en mail med dagen skulle rykkes. Da jeg så kom til den nye dato er det egentligt samme sang. Lang vente tid udover den aftalte tid. Jeg kommer aå ind og modtager samme bedÞmmelse. Da jeg så får min regning kan jeg se jeg skal betale for udeblivelse gebyr. Jeg bliver meget uforstående og viser dokumentation. Og til sidst vÊlger de så at give gebyret retur til mig. Jeg havde ikke regnet med jeg skulle vÊre så obs. På min regning. Når det så er sagt kommer jeg så for 3 gang. Her har de så fået en ny ansat. Igen intet galt udover det lille hul som var irrelevant. Kun skal rense for tand sten, hun kÞre så den her vibrerende ting ind i min kind ned i mit tandkÞd og rundt. Her tÊnker jeg det må vÊre nok. Jeg vÊlger så ikke at lave en ny tid skifter til ny tandlÊge.
2 uger efter ringer den gamle tandlÊge og spÞrger hvornår jeg kommer igen, jeg afviser og fortÊller jeg ikke kommer igen. 2 måneder senere ringer de så igen og jeg måtte igen sige nej. Det skal lige siges at til hver obs. Har de fuldstÊndigt glemt alt der er blevet snakket om. Så det er som at snakke med et nyt menneske og dine aftaler er fuldstÊndigt glemte.
Hos min nye tandlÊge Beder de om alt dokumentation samt billeder fra den gamle tandlÊge. De er fuldstÊndigt afvisende vil intet sende og tager nu ikke telefonen.
Jeg får taget nye billeder hvor det viser sig jeg er meget tÊt på rodbehandling og det noget den gamle skulle have opdaget da det ikke er nyt hul. Samt 3 visdomstÊnder skal opereres ud. Og en god tandlÊge burde med det blå Þje kunne se det og mine visdomstÊnder havde vÊret noget man skulle have kigget på dengang jeg havde vÊret omkring 22. Nu er jeg så 30.
Udover blev jeg rådet til at sygedanmark var spild af penge da jeg havde super fine tÊnder og bl.a. bl.a. det viser sig så heller ikke at vÊre tilfÊldet.
Så mine sidste ord er. Hold jer vÊk herfra medmindre du vil misledes og aldrig kunne lave en aftale samt hvis du flytter tandlÊge vil de skide dig et stykke.

Tand41 ããã®åç
Hvis du har tandlÊge angst
Hvis du har tandlÊge angst.
så kan jyllinge tandlÊge klart anbefales. Super sÞde og rare, god til at have dig med hele vejen fra, tand pleje, råd og behandlings forlÞb.
Jeg har haft de bedste oplevelser hos Tim og forsÊtter gerne mine besÞg hos ham.
Den bedste
Jeg har besÞgt mange forskellige tandlÊger, da jeg har plast på mine fortÊnder og Þnsker et pÊnt resultat.
Tim er simpelthen den bedste jeg har mÞdt. Mine tÊnder har aldrig vÊret lavet flottere! Han kan virkelig sit arbejde!
Altid god oplevelse hos min tandlÊge Tim Kalali
Tim og hans tema er simpelthen de bedste og mest kompetente tandlÊge jeg har besÞgt igennem mine 35 leveår. Altid flinke og behagelige at vÊre inde hos, venlig og personlig behandling fra personalet. Går altid derfra med en rigtig god oplevelse. Kan varmt anbefale.
Dårlig tandlÊge arbejde
Okay, jeg skal nok find mine regninger fÞrst.
Venlige og imÞdekommende
Venlige og imÞdekommende
Venlige og imÞdekommende - og god behandling fra tabdlÊge, klinikassistenter, mm.
Kan sikkert anbefales
Kan sikkert anbefales
Jeg har vÊret hos dem for tandresning. uden smerter og blÞdning har jeg fået en god resultat. De er meget sÞde og imÞdekommende.
0 stjerner, er desvÊrre ikke en mulighed herinde.
Jeg havde i dag bestilt tid til alm. tjek og tandrensning, og fik i stedet en paradentose-behandling. Sidst jeg var hos Tim, havde jeg ganske rigtigt fÃ¥et en paradentose-behandling, men jeg havde tydeligt sagt v. Tidsbestilling at jeg IKKE skulle have det igen, men derimod en alm. tandrensning. Inden jeg lÊgger pÃ¥ gentager jeg âOk sÃ¥ vi ses d. 12/5 kl. 13 til alm tandrensningâ hvortil kvinden bekrÊfter.
Da jeg mÞder til aftalte tid, forbereder Tim at gÃ¥ igang, og jeg spÞrger, lidt uforstÃ¥ende, hvad de vil gÃ¥ i gang med og sÃ¥ siger Tim âen tandrensningâ og smiler.
Det endte med en regning på 2.400kr for en behandling jeg for det fÞrste, ikke har bestilt, og for det andet aldrig har givet samtykke til !
Jeg har dd. Meldt dette til styrelsen for patientklager.
Dårlig tandlÊge arbejde
Jeg kan se at min oplevelse er fjernet fra TrustPilot. Skal man kun skrive godt for at vÊre på? Mvh
Den bedste tandlÊge jeg har haft .âïžððâ€ïž
Jeg har idag ,og for noget tidsiden fÃ¥et lavet ,en bro pÃ¥ mine tÊnder ,og fik hivet lidt af en rest/knÊk tand ud ,Det fÞrste gang i hele min tid hos tandlÊgen ,at jeg intet mÊrkede ,har vÊret sÃ¥ enormt tilfreds ,selvom jeg var Þm efter,men tim gav mig en seddel med pencilin og det hjalp super,ingen smerter .idag kom jeg sÃ¥ igen og fik en meget omhyggelig tandrensning af en af de sÞde piger ,hun var super sÞd og utroligt nÊnsom og jeg skindene tÊnder efter super arbejde.tusind tak for godt og flot stykke arbejde .I er sÃ¥ sÞde ved mig altid tusind tak ,og gode til at fÃ¥ ro pÃ¥ min nervÞsitet altid og god komikation mel os imellem ,tak tim og alle dine kollegaer de skÞnne piger ðððâ€ïžHermed god sommer til jer alle âïžâïžðððºðŒâïžðkh Lis bjerg
Jeg smiler med mine noget bedre og pÊnere tÊnderð
Jeg har fÃ¥et lavet en bro og fÃ¥et plast pÃ¥ miner for- og hjÞrnetÊnder hvor emaljen var slidt af. Jeg er meget tilfreds med hvad der er lavet. De har vÊret sÞde, let at fÃ¥ tid og meget fornuftige priser. Gode til at oplyse omkring hvad der skal laves og hvordan. SÃ¥ jeg smiler med mine noget bedre og pÊnere tÊnderð
BehÞves ikke
Kan helt sikkert anbefales!
Kan helt sikkert anbefales!
Jeg har fået rettet mine tÊnder med invisalign hos Tim. Jeg synes han er en meget dygtig og professionel tandlÊge, som laver et smukt stykke arbejde. De har også god service, som altid svare med det samme.
BEDSTE TANDLÃGEKLINIK
Jeg har idag vÊret hos TandlÊgerne i Jyllingecentret 41. Det var den bedste behandling jeg nogensinde har fået både tandlÊgen og personalet var smilende og imÞdekommende og var så gode til at forstå og behandle min tandlÊgeskrÊk. Det er helt klart en klinik jeg fortsÊtter hos og en jeg vil anbefale
voldsomme priser
har vÊret der 2 gange begge til nogle voldsomme overpriser. ultralyd tandrensning 25 minutter 1374kr det vil sige over 2700kr i timen og det var en tandplejer der udfÞrte arbejde så ikke skyggen af tandlÊgen selv om han skriver på regningen at det var ham der lavede behandlingen

Min nye faste tandlÊge
Helt klart min nye, faste tandlÊge.
Super sÞde og skÞn humor. Jeg fÞler mig rigtig godt tilpas i stolen.

Kan absolut anbefales
Kan absolut anbefales
Skiftede for noget tid siden til Tand41 i Jyllinge og det har jeg ikke fortrudt.
Lige fra Sille i receptionen til Teknikere, assistenter til TandlÊge Tim fÞler man sig i gode hÊnder.
Tak Tim for fantastisk flot arbede med bro og tre kroner, jeg er klar til nÊste side :-)
Kim Aggestrup

Prof tandlÊge teamet i tand41
Har lige fÃ¥et en krone pÃ¥ kindtand. SÃ¥ prof. Den passer fÞrste gang. Nu har jeg gÃ¥et hos Timo 3 Ã¥r. Og er super tilfreds med de altid smilende. Venlige sÞde imÞde kommende smil. Dejligt at komme hos dem. ðð

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ