TandCity Malmö レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Med en stark rÀdsla för tandlÀkarbesök efter tidigare traumatiska upplevelser sÃ¥ har jag för första gÃ¥ngen mycket positiv och total smÀrtfri upplevelse. TandlÀkare Ali har gett mig ett fantastiskt b... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Kom akut till Tandcity en FredagskvÀll och blev otroligt vÀl bemött av bÃ¥de tandsköterska och tandlÀkare Ali! Har nu fÃ¥tt tvÃ¥ broar och ska göra ett implantat. Allt detta inom en mÃ¥nad, helt fan... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Åk inte till denna kliniken ! Det Àr rena rama bedragarna . Jag Ã¥kte dit pÃ¥ kontroll och de var Aliakbar som höll i min undersökning. Jag fick veta att jag hade 11 hÃ¥l samt tandsten som behövdes ta bo... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Jag Àr helt nöjd med Alexander och hans team. Professionalism, excellens och empati. TjÀnsten de erbjuder Àr av hög kvalitet. De Àr vÀldigt snÀlla, hjÀlpsamma och empatiska mÀnniskor, samtidigt som d... もっず芋る

䌁業情報

1. 歯科医垫
  2. 矎容歯科医
  3. 歯科衛生士
  4. むンプラント・歯呚医療専門医
  5. 救急歯科サヌビス
  6. 歯のホワむトニング サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Din tandlÀkare i Malmö med komplett tandvård till ett bra pris! Vi erbjuder generösa öppettider månd-lörd samt akut tandvård.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 9ä»¶

レビュヌを曞く

Tandvård utöver det vanliga

Kom till tandcity för en basundersökning, dÃ¥ jag bestÀmt mig för att trÀffa en tandlÀkare som verkligen ger mig min tid. Fick ett fantastiskt bemötande dÀr man i lugn och ro genomfört de steg som en undersökning skall innehÃ¥lla. TandlÀkaren granskade samt förklarade detaljerat de röntgenbilder som tagits och vad som behöver göras. Jag som patient upplevde tandlÀkaren som lyhörd, kompetent utan att ”trycka på”. Han tog sig tid och kÀndes lugn genom hela besöket. En upplevelse jag önskar fÃ¥ varje gÃ¥ng jag besöker tandvÃ¥rden. Jag rekommenderar verkligen ett besök hos tdl Alexander. Han Àr otroligt duktig och visar pÃ¥ stor kompetens, redan under första mötet.

2024幎9月12日
5぀星のうち1の評䟡

En meget dårlig lÊge

En meget dårlig lÊge, som jeg blevet behandlet af. Jeg har hul i tanden som bare skulle renses og dÊkkes. Hvad gÞre lÊgen han skÊre i min tand som den bliver halvden af den stÞrrelse som den normal. Han sÊtter en creme , og så giver han mig en ny tid i nÊste uge fordi han vil tage min tand ud, da der ikke er andet for mener han. Og så vil han lave en krune eller noget andet. Jeg har så mange smerter dagen efter og vÊlger og ringe til lÊgen, men reception tager tlf og alt skal gå gennem hende, hun siger jeg kan komme forbi og betale 1300-1700 kr for at plukke min tand ud. Men jeg vÊlger og så ringe til lÊger i Danmark og finder en lÊge i kÞbenhavn, jeg får tid samme dag og bliver undersÞgt der. Hvad siger tandlÊgen i Danmark
FÞrst og fremmest skulle lÊgen i tandcity ikke skÊre i min tand ,han skulle kun dÊkket rense og dÊkke hulet, og der er slet ikke behov for at rive tanden ud, jeg får lavet råntgenbilled taget også. Jeg får antiobiotika til smerten og får afvide af tandlÊgen i danmarkdet fint lÊgen har dÊkket hulet i tandcity man han skulle ikke skÊre i den, og han ikke skal rive den ud.
Jeg fÞler mig meget dårlig behandlet, da jeg har fået skåret halvdeb af min tand og den skal jeg gå med resten af tiden endtil den kan leves med. Hvordan kan man som lÊge begå sådan en stor fejl, og at han vil rive min tand ud .

2024幎9月10日

TandCity Malmö からの回答

Hello Junaid thanks for your email.
Sorry to hear you were still in pain after the visit.
I can certainly see that your tooth is infected. Usually when there is an infection we need to do a root canal treatment having 90 % chance of a healing. In your case however I suspect a crack. When there is a visible crack the chance of infection removal is no longer 90% and in most cases we need to extract the tooth.

Regarding your tooth, because you wanted to wait with extraction I tried to help you with emergency treatment, meaning we open the tooth and let go of the pressure that's been building inside the tooth and in most cases (not all unfortunately) this emergency treatment reduces the pain. This emergency treatment leaves the tooth with very thin walls giving you a higher chance of fracture/deeper crack hence the reason we reduced the height of the tooth. O course we as the patient for approval before reducing the height of the tooth as we did in your case. It doesn't mean you will have a short tooth for the rest of your life however:
- if you decide to maintain the tooth and give a root canal treatment a go we can rebuild the tooth with a crown restoring the tooth to its proper size and height.
- If you decide to remove the tooth and place an implant you will be getting an implant crown with the proper size.

Please let me know if you need more information about your case or if you would like me to go through the case in detail with you when you visit me the next appointment.

Best regards

TandCity

Jag har varit hos tandlÀkaren Alexander och tandhygienisten Adja. Båda var vÀldigt professionella. Jag Àr mycket nöjd med behandling. Kan verkligen rekommenderas.

2024幎5月30日

Ali och Kesia Àr vÀldigt proffsiga

Ali och Kesia Àr vÀldigt proffsiga. Med deras hjÀlp kan jag behålla mina tÀnder. Fått gjort kÀkkirurgi med rengöring ner på roten av Ali. Bra resultat, smÀrtfritt (nåja lite ont nÀr bedövningen slÀppte). MÀrks att han kan sitt jobb. Kan varmt rekommendera Tandcity.

2024幎5月21日

Solklart 5 stjÀrnor från mig

Jag har varit hos tandlÀkaren Sofie och tandhygienisten Adja. Båda var vÀldigt noggranna och professionella. Jag Àr alltid rÀdd inför tandvårdsbesök men det slÀppte snabbt hÀr. Dessutom var priset vÀldigt bra mot vad jag Àr van vid. Jag Àr mycket nöjd.

2024幎5月8日

Tandhygienist Adja Faqiri kan jag varmt

Tandhygienist Adja Faqiri kan jag varmt rekommendera. Adja Àr vÀldigt noga och lÀtt på handen så att det inte kÀnns så mycket nÀr hon rensar tand för tand. Hon förklarar på ett bra och pedagogisk sÀtt så att du verkligen förstår varför problemen uppstår gÀllande dina tÀnder. Nu Àr vi olika kÀnsliga i munnen men jag kan verkligen sÀga att jag kÀnde inga ilningar vilket jag annars brukar göra. Tack Adja för att du fick mina tÀnder att må bÀttre!

2024幎4月4日
5぀星のうち5の評䟡

Full pott med extra plus

Kan endast uttala mig om Aliakbar som jag behandlades av under hans tid i Stockholm. Han var en otroligt vÀnlig, kompetent och professionell sjÀl som jag gÀrna hade fortsatt ha som min tandlÀkare. Han har mina varmaste rekommendationer och jag önskar honom all lycka i framtiden.

2022幎12月22日

Fantastisk klinik

Helt fantastisk klinik med skicklig och trevlig personal.
LÀtt att få tider.

2023幎10月1日

TandCity Malmö からの回答

Vad roligt att du Àr nöjd Anneli, VÀlkommen tillbaka :)

5぀星のうち5の評䟡

FrÃ¥n att haft tandlÀkare skrÀck till

FrÃ¥n att haft tandlÀkare skrÀck till att se fram emot att gÃ¥ till tandlÀkaren Àr allt tack vare er🀗och att Àntligen vÃ¥ga le igen.
Gjort tandimplantat med dom bÀsta 🥰frÃ¥n tandlÀkaren till tandsköterska och tandhygienist ❀ger er ⭐⭐⭐⭐⭐
Mvh/Carina

2023幎10月2日

TandCity Malmö からの回答

Vad glada vi blir av att höra detta Carina, varmt vÀlkommen tillbaka :)

Tandimplantat

Har blivit fel behandlat vid folktandvården vilket har kostat mig en tand, som tyvÀrr Àr synlig nÀr man ler. Var hos Aliakbar och fick en fin genomgång och pris på en tandimplantat och började i måndags. Han röntgade först tÀnderna planerade då i 3 d operationen genomgick allt med mig, och sen behövde mig allt tog typ 1,5 timme. Har ingen smÀrtar verken under eller efter att det har skruvat en skruv i knÀcken. Så Àr super nöjd och glad jag valde TandCity.

2023幎10月16日

Tandcity Malmö

Är som mÃ¥nga inte överförtjust i att gÃ¥ till tandlÀkaren, men med ett professionellt, kunnigt och vÀnligt omhÀndertagande gjordes mitt besök till en mycket positiv upplevelse, ett speciellt tack till
Tandhygienist Késia Hansson.
Mvh Daniel