ZgÅaszaÅem wielokrotnie kradzieÅŒ prÄ du Prawdopodobnie przez sÄ siada. Nie reagujÄ wcale Firma przysyÅa kosmiczne rachunki z nad pÅatÄ , a gdy zwróciÅem uwagÄ ÅŒe sÄ siad ma prÄ d a licznika na k... ãã£ãšèŠã
ChciaÅam zwróciÄ uwagÄ na sposób rozmowy z klientem. PragnÄ przypomnieÄ, ÅŒe nie wszyscy z nas majÄ wiedzÄ informatycznÄ pozwalajÄ ca w mig zrozumieÄ co do nas mówi pracownik TAURON . ProszÄ, aby m... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
BawiÄ siÄ PrÄ dem wyÅÄ czaj i wÅÄ czajÄ iâŠ
BawiÄ siÄ PrÄ dem wyÅÄ czaj i wÅÄ czajÄ i tak przez godzine nie polecam zepsuli mi w ten sposób telewizor za 5 tysiÄcy
Najgorszy dostawca energii w Polsce .
Najgorszy dostawca energii w Polsce .
Kraje tzw trzeciego Åwiata nie majÄ
tak dÅugich przerw w dostawie prÄ
du jak serwuje Taurin.
SKANDAL!!!
Firma ma bardzo duÅŒe ceny energii wâŠ
Firma ma bardzo duÅŒe ceny energii w porównaniu do innych firm europejskich. ZÅa obsÅuga klienta. W MysÅowicach pani obsÅugujÄ ca klientów nie posiada imiennego identyfikatora. ZgÅaszajÄ c reklamacjÄ nie wiesz kto jÄ przyjmuje w imieniu Taurona.
Brak kompetentnej osoby do rozmowy odâŠ
Brak kompetentnej osoby do rozmowy od stycznia próbuje zÅoÅŒyÄ skargÄ poniewaÅŒ Tauron wykonaÅ samowolÄ budowlana i nic majÄ na to totalnie wyje...
WyÅÄ czenie prÄ du bez dÅugu !!!
Wczoraj zostaÅ wyÅÄ
czony prÄ
d w moim mieszkaniu , cicha 23/36 Tychy . Dlaczego prÄ
d zostaÅ wyÅÄ
czony ??? Nie mamy dÅugów na prÄ
d , nie moÅŒemy mieÄ poniewaÅŒ tydzieÅ temu zostaÅ zmieniony licznik z przedpÅatowego na zwykÅy . Nie dostaÅam ÅŒadnej informacji od was , zdanego wezwania , czy ponaglenia . Wczoraj wezwaÅam podgotowie energetyczne i panowie energetycy zobaczyli plomby których nie mogÄ
zerwaÄ !!! Czytam prawo i jest napisane ÅŒe nie moÅŒecie sobie odÅÄ
czyÄ ludziom prÄ
du bez wezwania lub informacji . JesteÅmy bez prÄ
du od piÄ
tek i wieczorem. Pisze skargi i wszÄdzie wysyÅam bo to jest samowolka i za chwilÄ faktycznie czÅowiek dostanie przez was depresji .
Wlasciel mieszkania
Agnieszka Wróblewska
Najwieksi zlodzieje i oszusci Tauron
Najwieksi zlodzieje i oszusci, przy swoich naprawach na linii uszkodzili mi zasilanie systemu alarmowego.Mimo nagran z kamery wszystkie roszczenia odrzucili, pisalem 3 odwolania i nic. To panstwowa spolka i idom w zaparte ze to nie jest ich wina.System alarmowy byl nowy a oni wola koszty sadowe bo placi za to podatnik w innym przypadku nikt by takich zbednych kosztow nie generowal ale oni twierdzom ze to nie ich kasa.Wiec ja musze reszte zalatwiac przez sad.To porazka i wszystkim odradzam nie ma wiekszych oszustow i brak kompetencji.
PróbujÄ przepisaÄ licznik na nowegoâŠ
PróbujÄ przepisaÄ licznik na nowego wÅaÅciciela mieszkania. Rzekomo ma byÄ to prosta operacja, i pewnie by byÅa, gdyby nie to, ze aplikacja nie akceptuje nazwy ulicy. PróbowaÅam róŌnych wersji, ale nie, twórcy aplikacji nie uÅatwiajÄ ÅŒycia. Ten monopolista kasuje niebotyczne kwoty za energiÄ, ale technologia w tyle. TrochÄ siÄ poprawili bo jeszczeÅŒ kilka miesiÄcy temu aplikacji w ogóle nie mieli, ale co z tego jak ta i tak nie jest user friendly. A ceny energii to osobna sprawa. ech...no i jak mam teraz przepisaÄ licznik bez wychodzenia z domu jak to zachwalajÄ ???? Frustracja siÄga zenitu. Szkoda, ÅŒe nie mogÄ niÄ zasilaÄ gniazdek elektrycznych haha byÅoby taniej.
ZgÅaszaÅem wielokrotnie kradzieÅŒ prÄ du
ZgÅaszaÅem wielokrotnie kradzieÅŒ prÄ
du
Prawdopodobnie przez sÄ
siada.
Nie reagujÄ
wcale
Firma przysyÅa kosmiczne rachunki z nad pÅatÄ
, a gdy zwróciÅem uwagÄ ÅŒe sÄ
siad ma prÄ
d a licznika na klatce brak, stÄ
d te nagÅe wysokie rachunki.
Nie zapisujÄ
aktualnych Stanów liczników.
NaciagajÄ
ludzi i bazujÄ
na tym ÅŒe komputer to obliczyÅ.
Komputer teÅŒ siÄ myli, gdy mu siÄ bÅÄdne dane podaje !!!!!!
OddziaÅ Zabrze !
Dalej ingnorujÄ
wiadomoÅci
Kpina i ÅŒenada
Kpina i ÅŒenada, z miesiÄ ca na miesiÄ c coraz wiÄksze opÅaty⊠na infolinii nie potrafiÄ wytÅumaczyÄ co z czego siÄ bierze! Rachunek za energiÄ 243 zÅ a 260 zÅ to przesyÅy, stawki staÅe, mocowe i w dupe niewiadomo jakie jeszcze ð€·ð»ââïž zuÅŒycie mniejsze niÅŒ miesiÄ c temu a rachunki te same ð€·ð»ââïž
Banda durni
Banda durni, oszustów i naciÄ gaczy, rachunki z d.py brane a odczyt licznika siÄ podaje co miesiÄ c.
TAURON blokuje moÅŒliwoÅÄ zawnioskowaniaâŠ
TAURON blokuje moÅŒliwoÅÄ zawnioskowania o zwrot nadpÅaty po rozwiÄ zaniu znimi umowy. WysyÅajÄ c formularz przez mój TAURON trzeba wybraÄ z listy adres, którego dotyczy wiadomoÅÄ. Lista jest pusta, bo adres po rozwiÄ zaniu umowy jest z niej automatycznie usuwany. WiÄc nie ma moÅŒliwoÅci wysÅaÄ wiadomoÅci. Kolejna opcja to wypeÅnienie formularza z ogólnÄ wiadomoÅciÄ z wnioskiem o zwrot. TeÅŒ nie dziaÅa, bo jak siÄ nie jest klientem taorona, to wniosek wpada do Dystrybucji, która go odrzuca, bo nie widzi klienta. A jak siÄ wybierze opcjÄ - jestem klientem, to przenosi do pierwszego formularza, którego nie moÅŒna przesÅaÄ, bo nie da siÄ wybraÄ adresu. I tak TAURON w efekcie zatrzymuje nadpÅaty rachunków dla siebie. Nie mamy Pana pÅaszcza i co Pan na zrobi? Poza tym warunki, jakie dajÄ dopodpisania na dostarczanie prÄ du do garaÅŒu sÄ beznadziejne. OpÅaty 46 zÅ miesiÄcznie za zapalenie ÅwiatÅa w garaÅŒu od czasu do czasu. Nie polecam.
PoraÅŒka âŠ..
Dwa lata temu pÅaciÅem 250 zÅâŠ
Dwa lata temu pÅaciÅem 250 zÅ miesiÄcznie za prÄ d obecnie 520zÅ jak jeszcze bÄdziecie nas ludzi naciÄ gaÄ swoimi pseudo opÅatami
Opisze straszna historie mojej mamy
Opisze straszna historie mojej mamy, ja tylko zauwazylam problem. ktos inny placi rachunki, na podstawie szacunkow Taurona. Mama zuzywa 40 kw miesiecznie. Ludzie z Taurona faktury wystawiali na 300 kw, nawet 700 kw co dwa miesiace. Ukradli czesc nadplaty, bo w dniu jej rozliczenia wystawili fakture wracajac do stanu licznika sprzed roku. Od miesiaca prosze o rozliczenie. Wklejaja gotowce. Brak kompetencji, robia wszystko by zmeczyc klienta, zniechecic, bo wtedy odpusci.
OszuÅci nie potrafiÄ podaÄ prawidÅowegoâŠ
OszuÅci nie potrafiÄ
podaÄ prawidÅowego rozliczenia.
ChcÄ
prawie 100% wiÄcej za zuÅŒyty prÄ
d i nie wiedzÄ
ile kosztuje 200kW z wszystkimi dodatkami. Pan który spisuje licznik mówi, Ōe jak mu nie podam stanu licznika to wpisze 0 (Mieszkam 200km od punktu)
Nieuki i tumany bardzo bezczelni w kontakcie. Ciekawe ilu ludzi oszukali i za jakÄ
kasÄ
Fatalna wiedza Pracowników ObsÅugiâŠ
Fatalna wiedza Pracowników ObsÅugi Klienta (infolinia Tauron)
Dzisiaj spÄdziÅam ponad 2 godziny na infolinii bezsensownie przeÅÄ
czana miÄdzy SprzedaÅŒÄ
, a ObsÅugÄ
Klienta - Agenci mili, ale kompletnie niekompetentni, ÅÄ
czÄ
bez sensu nie tam, gdzie informujÄ
, ÅŒe ÅÄ
czÄ
. Ja chciaÅam tylko nr do serwisanta - mam problem z fotowoltaikÄ
zakupionÄ
w Tauronie, nigdzie nie znalazÅam w dokumentach tego numeru, na fakturach tylko numer do SprzedaÅŒy. Absolutnie nikt w obsÅudze klienta mi tego numeru nie umiaÅ podaÄ. KaÅŒdy bardzo grzecznie mnie przeÅÄ
czaÅ kompletnie losowo gdzieÅ tam, byle pozbyÄ siÄ 'problemu'.
CiÄ gle awarie
CiÄ gle awarie. Na infolinii wyjÄ tkowo niekompetentne osobniki.
Po wczorajszym
Po wczorajszym, nie wiem ok. 20 razy wÅÄ czaniu i wyÅÄ czaniu, zepsuÅ mi siÄ domofon, i co kto teraz ma za to zapÅaciÄ?! Co wy myÅlicie ÅŒe sprzÄty w domu siÄ nie zepsujÄ ?! Bierzecie za prÄ d zdecydowanie za duÅŒo i jeszcze wszystko psujecie. Bawicie siÄ prÄ dem jak wam siÄ podoba. Naprawy lub konserwacjÄ robi siÄ w nocy. AÅŒ brak sÅów na takie coÅ.
Planowane wyÅÄ czenia W DZIEÅ
Co to ma znaczyÄ, ÅŒe planowane wyÅÄ czenia robicie sobie w biaÅy dzieÅ i to na OSIEM GODZIN? W nocy robiÄ konserwacje jak w kaÅŒdym cywilizowanym kraju, a nie w dzieÅ jak wiÄkszoÅÄ ludzi pracuje!
Jestem pracownikiem
Jestem pracownikiem. firma nadaÅa macierz kompetencji, oki jest wielka niesprawiedliwoÅÄ dla tych co siÄ znajÄ na pracy POK 0% dla tych co wciskajÄ (sprzedajÄ :0) 100% róŌnego rodzaju premii do wszystkich premii biorÄ pod uwagÄ macierz kompetencji (sprzedawców wciskajÄ cych). Pracownik ze znajomoÅciÄ pracy ale mniej sprzedajÄ cy siÄ nie liczy 0%premii . Szefów Biura do sprawdzianu - czy tylko umiÄ Åadnie mówiÄ czy nadajÄ siÄ na ta funkcjÄ ? MichaÅ Ty lubisz takie ÅamigÅówki. posprzÄ taj :::::::::)