Firma ma bardzo duÅŒe ceny energii w porównaniu do innych firm europejskich. ZÅa obsÅuga klienta. W MysÅowicach pani obsÅugujÄ ca klientów nie posiada imiennego identyfikatora. ZgÅaszajÄ c reklamacjÄ nie... ãã£ãšèŠã
ZgÅaszaÅem wielokrotnie kradzieÅŒ prÄ du Prawdopodobnie przez sÄ siada. Nie reagujÄ wcale Firma przysyÅa kosmiczne rachunki z nad pÅatÄ , a gdy zwróciÅem uwagÄ ÅŒe sÄ siad ma prÄ d a licznika na k... ãã£ãšèŠã
Najwieksi zlodzieje i oszusci, przy swoich naprawach na linii uszkodzili mi zasilanie systemu alarmowego.Mimo nagran z kamery wszystkie roszczenia odrzucili, pisalem 3 odwolania i nic. To panstwowa sp... ãã£ãšèŠã
ChciaÅam zwróciÄ uwagÄ na sposób rozmowy z klientem. PragnÄ przypomnieÄ, ÅŒe nie wszyscy z nas majÄ wiedzÄ informatycznÄ pozwalajÄ ca w mig zrozumieÄ co do nas mówi pracownik TAURON . ProszÄ, aby m... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Tragedia to maÅo powiedziane
Tragedia to maÅo powiedziane, nie moÅŒna okreÅliÄ kiedy awaria bÄdzie usuniÄta i tak co godzinÄ. PiÄ tek 20.30 brak prÄ du , sobota 13.20 dalej brak. DzieÅ dziecka, ani siÄ umyÄ,bez herbaty beÅŒ kawy i lakoniczne odpowiedzi, jest awaria. PieniÄ dze jak siÄ kasuje to teÅŒ trzeba robiÄ nowe i poprawiaÄ stare inwestycje, a nie bujaÄ siÄ na tym co byÅo i jest.
trudno uzyskaÄ pomoc przez infoliniÄ
trudno uzyskaÄ pomoc przez infoliniÄ, zwykle rozmawiam z 4 roÅŒnymi doradcami, którzy niestety nie potrafiÄ
odpowiedzieÄ na moje pytania
Mimo faktury elektronicznej, brak informacji za co jest faktura, jakie sÄ
jej skÅadowe.
Doradcy próbujÄ
naciÄ
gnÄ
Ä na droÅŒsze taryfy, rezygnacja potem z niej/zmiana taryfy jest bardzo kosztowna lub nieopÅacalna
Bardzo bym chciaÅa móc porozmawiaÄ z kimÅ kompetentnym z tej firmy..
Albo jÄ
zmieniÄ na innÄ
rzetelnÄ
Moje doÅwiadczenie z ta firma jestâŠ
Moje doÅwiadczenie z ta firma jest okropne !
W dalszym ciÄ
gu nie zwrócili mi mojej nadpÅaty za energiÄ ! WypeÅniÅam 10 razy wniosek online !
Wiecznie kolejki w siedzibie ! Jak nie umiecie zarzÄ
dzaÄ firma to moÅŒe siÄ nauczycie wreszcie !
DNO.
JeÅli mam byÄ szczery, to jedna z najgÅupszych firm z jakimi miaÅem do czynienia. PoczÄ
wszy od konsultantów, których IQ jest na poziomie dÅŒdÅŒownicy, skoÅczywszy na inteligentnych systemach, które perfekcyjnie obliczajÄ
rachunki, najpierw przez rok pÅaciÅem zawyÅŒone rachunki, przez rok o kilkaset zÅotych, potem przez kolejne kilka miesiÄcy nie dostawaÅem rachunku wgl. Ani pocztÄ
ani w aplikacji. Pan z obsÅugi powiedziaÅ, ÅŒe to tylko technologia i czasami ma prawo zawodziÄ (chcialbym to samo mu powiedzieÄ,
kiedy ktoÅ z jego bliskich bedzie lezal pod respiratorem, i zabraknie w szpitalu prÄ
du) ð¬ð³ reszty nie bede komentowaÅ, bo nawet kciuki opadajÄ
Zlodzieje
Zlodzieje, naciagacze, oszusci. Nie potrafia znalezc dokumentow, ktore sami wystawili. Faktury z tym samym numerem sa wystawione na rozne kwoty, a korekta nie uznana, mimo ze sami ja wystawili. Jedyna odpowiedz (regulka), ze nie moga udzielic informacji. Zalosc. Rozstanie z Tauronem juz wkrotce i na zawsze. Unikac jak tylko sie da.
Umowa zmieniana bez wiedzy i zgody
JuÅŒ drugi Tauron zmienia umowÄ bez mojej zgody.
Mam taryfÄ urzÄdowÄ
. JuÅŒ drugi raz mam sytuacjÄ, ÅŒe nikt do mnie nikt nie dzwoni, nic nie podpisujÄ, nie otrzymujÄ ÅŒadnych info, dokumentów a mam taryfÄ Dom Plus. Kolejna reklamacja poszÅa. Bardzo, bardzo nieuczciwa firma.
Telefoniczna obsÅuga klientaâŠ
Telefoniczna obsÅuga klienta praktycznie nie istnieje.
Monopolistyczne podejÅcie
Monopolistyczne podejÅcie, arogancja, lekcewaÅŒenie klientów. Nie polecam.
ObsÅuga klienta - beznadziejna
Na obecna chwilÄ nie zasÅugujÄ nawet na 1 gwiazdkÄ ale mniej juÅŒ siÄ nie da. Sprawa dotyczy Tauron Dystrybucja i przyÅÄ czenia prÄ du do domu jednorodzinnego. Po zgÅoszeniu gotowoÅci instalacji (druk ZI) w sierpniu tego roku nic siÄ nie dzieje. Dodam, ÅŒe Tauron przekroczyÅ juÅŒ termin przyÅÄ czenia, który upÅynÄ Å 30go czerwca 2021. Nie jestem w stanie dowiedzieÄ siÄ czegokolwiek kontaktujÄ c siÄ z ich infoliniÄ . Oni nic nie wiedzÄ , nic nie widzÄ . Nie moÅŒna porozmawiaÄ z osobÄ decyzyjnÄ , która byÅaby w stanie przekazaÄ rzetelne informacje na jakim etapie jest sprawa poza standardowymi formuÅkami typowymi dla call centre. Ich zapewnienia, ÅŒe sprawa zostanie przekazana wyÅŒej sÄ bez pokrycia - na tyle ich zapewnieÅ, oczekuje, ÅŒe ktoÅ siÄ z nami skontaktuje. Jedyne, co moÅŒna zrobiÄ to ponagliÄ ponaglenie ponaglenia co 14 dni.