Perfekt arbejde, det samme gÊlder servicen, informationen og altid meget hÞflige, når de er hos os. De har stiger osv. for at nå de noget hÞje vinduer.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg er lidt trÊt af at det er nye der kommer så må jeg lige forklare igen der er jo vinduer ovenpå så jeg håber det bliver bedre
äŒæ¥ãåçããŸãã
I forbindelse med huskÞb, har vi haft Team RengÞring ude og slibe nogle meget gule parketgulve. De har lavet et virkelig smukt stykke arbejde, og gulvene er blevet sÃ¥ pÊne. De var hurtige og effektive... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super tilfreds med arbejdet. Der blev arbejdet hurtigt og effektivt. Der var ingen problemer med, at vi i fÞrste omgang havde bestilt olie til behandling, men Êndrede mening og derfor Þnskede lak. Gul... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
VÊrdierne hos Team RengÞring A/S har fra start vÊret hÞj kvalitet, den bedste service og det gode samarbejde. Vi udfÞrer alle former for ydelser indenfor rengÞring, vinduespolering, ejendomsservice og meget mere og kommer over hele SjÊlland. Med mange års erfaring i rengÞringsbranchen ved vi, hvad der skal til for at opnå de bedste resultater. Vi sÊtter kunden i hÞjsÊdet og arbejder effektivt og målrettet. Samtidig tror vi på, at en god dialog skaber et godt samarbejde, hvilket oftest medvirker til de bedste resultater og en hÞj tilfredsstillelse.
Frejasvej 33, 4100, Ringsted, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
En rigtig god oplevelse.Jeg blev kontaktede dagen fÞr de kom De har vÊret her 5 gange hen over sommeren

Team RengÞring A/S ããã®åç
Jeg er godt tilfreds med min vinduespudsning fra
Team rengÞring

Team RengÞring A/S ããã®åç
Team rengÞring er altid punktlig, efter den interval man Þnsker. Personalet er altid venlige og husker fra gang til gang hvad man Þnsker. Kan varmt anbefales.

Team RengÞring A/S ããã®åç
De skulle flytte en tÞrretumbler ud til vejen for afhentning af storskrald. Det blev gjort pÃ¥ fÃ¥ min til UG og endda uden beregning ð

Team RengÞring A/S ããã®åç
Jeg er meget tilfreds med firmaet og de fleste vinduespudsere, heldigvis kan man skifte hvis ikke kemien passer

Team RengÞring A/S ããã®åç
Vi bruger Team RengÞring til trappevask og vinduespolering i vores udlejningsejendomme og er meget tilfredse med det udfÞrte arbejde.

Team RengÞring A/S ããã®åç
Vi har brugt Team RengÞring til vinduespudsning de sidste mange år, og er yderst tilfredse. Det er ni ud af ti gange den samme medarbejder der kommer, hvilket er rart fordi han kender det hele. Yderst fleksible hvis der skal Êndres dag, springes over eller gÞres noget ekstra.

Team RengÞring A/S ããã®åç
Jeg har fået pudset vinduer nogle gange. FÞrste gang var ok og venlig vinduespudser. Derfra gik det så galt. Måske noget med at vinduespudseren var syg - men i hvert fald var det svÊrt at få kontakt og en aftale i stand. Da det lykkedes kom vinduespudseren ikke inden for aftalt tid. Og dernÊst holdt han sig ikke til sandheden i forhold til aftalen. Så kan på INGEN måde anbefale firmaet.

Team RengÞring A/S ããã®åç
Jeg har i dag fået pudset mine vinduer og er yderst tilfreds med arbejdet.

Team RengÞring A/S ããã®åç
Vi var på udkig efter et nyt rengÞringsfirma da vores tidligere holdt op af personlige årsager. Men ALDRIG om jeg vil anbefale TEAM rengÞring!
Det startede godt ud. Vi havde besÞg af en sÞd konsulent- Frederik der anbefalede 2 timer til rengÞring af vores 128 kvm rÊkkehus. Efter eget Þnske bookede vi 3 timer fÞrste gang, sÃ¥ der var tid til at lÊre huset at kende og gÞre lidt ekstra. Men ALDRIG om vores rengÞring har vÊret SÃ
mangelfuld. Jeg ved virkelig ikke hvad jeres rengÞringsassistent har brugt 3 timer pÃ¥, i hvertfald ikke rengÞringâŠ
Mange vandrette flader var slet ikke tÞrret af, både stÞv og nullermÊnd på gulvet generelt i huset.. hvordan man kan sige der både er stÞvsuget og vasket gulv er mig en gåde..

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã