Team RengÞring A/S レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Perfekt arbejde, det samme gÊlder servicen, informationen og altid meget hÞflige, når de er hos os. De har stiger osv. for at nå de noget hÞje vinduer.

䌁業が回答したした

Jeg er lidt trÊt af at det er nye der kommer så må jeg lige forklare igen der er jo vinduer ovenpå så jeg håber det bliver bedre

䌁業が回答したした

I forbindelse med huskÞb, har vi haft Team RengÞring ude og slibe nogle meget gule parketgulve. De har lavet et virkelig smukt stykke arbejde, og gulvene er blevet sÃ¥ pÊne. De var hurtige og effektive... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super tilfreds med arbejdet. Der blev arbejdet hurtigt og effektivt. Der var ingen problemer med, at vi i fÞrste omgang havde bestilt olie til behandling, men Êndrede mening og derfor Þnskede lak. Gul... もっず芋る

䌁業情報

5. 床材の研磚サヌビス
  6. 窓ガラス枅掃業
  7. 䞍動産メンテナンス

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

VÊrdierne hos Team RengÞring A/S har fra start vÊret hÞj kvalitet, den bedste service og det gode samarbejde. Vi udfÞrer alle former for ydelser indenfor rengÞring, vinduespolering, ejendomsservice og meget mere og kommer over hele SjÊlland. Med mange års erfaring i rengÞringsbranchen ved vi, hvad der skal til for at opnå de bedste resultater. Vi sÊtter kunden i hÞjsÊdet og arbejder effektivt og målrettet. Samtidig tror vi på, at en god dialog skaber et godt samarbejde, hvilket oftest medvirker til de bedste resultater og en hÞj tilfredsstillelse.

優良

Fuldt tilfreds

Det fungerer upåklageligt.

2022幎11月26日

Hej Linda.

Tusind tak for anmeldelsen.

Vi er glade for det fungerer for dig, og ellers må du endelig kontakte os!

God jul og godt nytår.

En god oplevelse

En rigtig god oplevelse.Jeg blev kontaktede dagen fÞr de kom De har vÊret her 5 gange hen over sommeren

2022幎10月20日

Hej Ole.

Tak for den flotte anmeldelse.

Vi er glade for, at opstarten har vÊret god henover sommeren. Vi håber på et langt og godt samarbejde.

Team RengÞring A/S

Det er god service og et dejligt frima

2022幎10月28日

Hej Signe.

Tusind tak for anmeldelsen og de 5 stjerner. Dejligt at hÞre, at du er lige så glad for samarbejdet, som vi er er :-)

Team RengÞring A/S

God service og fine vinduer

2022幎9月23日

Hej.

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du finder vores service god og er glad for resultatet.

God weekend :-)

Team RengÞring A/S

Jeg er godt tilfreds med min
vinduespudsning

Jeg er godt tilfreds med min vinduespudsning fra
Team rengÞring

2022幎10月25日

Hej Mix.

Mange tak for din anmeldelse samt de fem stjerner. Det varmer at hÞre, at du er glad for samarbejdet.

Team RengÞring A/S

Team rengÞring er altid punktlig

Team rengÞring er altid punktlig, efter den interval man Þnsker. Personalet er altid venlige og husker fra gang til gang hvad man Þnsker. Kan varmt anbefales.

2022幎10月21日

Hej Marianne.

Tusind tak for den flotte anmeldelse samt anbefalingen.

Vi forsÞger altid at imÞdekomme jeres Þnsker, så I kan få lige netop den service I Þnsker.

2022幎10月10日

Hej Chris.

Tak for den fine anmeldelse - den varmer.
Det er dejligt at hÞre, at du er glad for samarbejdet.

Team RengÞring A/S

God service og sÞde medarbejdere

2022幎9月29日

Hej Kisser.

Mange tak for anmeldelsen, den er vi glade for. Det er dejligt at hÞre, at du er glad for vores service. Vi sÞrger for, at de pågÊldende medarbejdere får et skulderklap.

Flytning af tÞrretumbler

De skulle flytte en tÞrretumbler ud til vejen for afhentning af storskrald. Det blev gjort pÃ¥ fÃ¥ min til UG og endda uden beregning 😋

2022幎10月7日

Hej Lene.

Mange tak for den fine anmeldelse.

Vi var alligevel i området og når det ikke drejede sig om mere, vil vi selvfÞlgelig altid give en hjÊlpende hånd.

Team RengÞring A/S

Som sÊdvanlig et godt resultat

Som sÊdvanlig et godt resultat - vinduerne skinner.

2022幎9月27日

Hej Julie.

Tusind tak for din anmeldelse, den er vi glade for. Det er dejligt at hÞre, at du altid er glad for resultatet.

Ok det ser godt ud

2022幎9月27日

Hej Chris.

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Det er dejligt at hÞre, at du er glad for servicen.

Tilfreds kunde

Jeg er meget tilfreds med firmaet og de fleste vinduespudsere, heldigvis kan man skifte hvis ikke kemien passer

2022幎9月23日

Hej Inge.

Tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at hÞre, at du er glad for servicen og den måde vi gÞr tingene på.

Vinduespudsning

God oplevelse, professionelt udfÞrt, pålideligt og god service

2022幎9月2日

Hej René.

Tak for den fine anmeldelse samt de 5 stjerner.

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse ifm. vinduespoleringen.

Vi bruger Team RengÞring til trappevask

Vi bruger Team RengÞring til trappevask og vinduespolering i vores udlejningsejendomme og er meget tilfredse med det udfÞrte arbejde.

2022幎8月30日

Hej.

Mange tak for de 5 stjerner og den flotte anmeldelse.

Vi er glade for, at I er tilfredse med samarbejdet.

Mangeårig kunde

Vi har brugt Team RengÞring til vinduespudsning de sidste mange år, og er yderst tilfredse. Det er ni ud af ti gange den samme medarbejder der kommer, hvilket er rart fordi han kender det hele. Yderst fleksible hvis der skal Êndres dag, springes over eller gÞres noget ekstra.

2022幎8月26日

Hej Karina.

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at hÞre, at du er glad for vinduespoleringen og at du er glad for vores fleksibilitet. Vi sÞrger for at videregive rosen til den pågÊldende medarbejder.

Team RengÞring A/S

Jeg har fået pudset vinduer nogle

Jeg har fået pudset vinduer nogle gange. FÞrste gang var ok og venlig vinduespudser. Derfra gik det så galt. Måske noget med at vinduespudseren var syg - men i hvert fald var det svÊrt at få kontakt og en aftale i stand. Da det lykkedes kom vinduespudseren ikke inden for aftalt tid. Og dernÊst holdt han sig ikke til sandheden i forhold til aftalen. Så kan på INGEN måde anbefale firmaet.

2022幎8月23日

Hej Kari.

Tak for din feedback.

Vi er kede af, at vi ikke fik et godt samarbejde op at kÞre. Du har helt ret i, at din faste vinduespudser i den periode var langtidssygemeldt, og for at det ikke skulle gå ud over vores aftale, valgte vi at sende en af vores andre vinduespudsere.

Vi har talt med den pågÊldende vinduespudser og kan forstå, at der er sket lidt misforståelser omkring det aftalte udfÞrelsestidspunkt, hvilket har fÞrt til en uheldig situation. Vi vil gerne vÊre meget fleksible og forsÞge at imÞdekomme vores kunders Þnsker så vidt som muligt. Som vi har forstået det, ankom vi kort fÞr det aftalte udfÞrelsestidspunkt, hvilket beklageligvis var til gene for dig. Det undskylder vi selvfÞlgelig for på Team RengÞrings vegne.

Team RengÞring A/S

Anbefaler ikke Team RengÞring.

Vi var på udkig efter et nyt rengÞringsfirma da vores tidligere holdt op af personlige årsager. Men ALDRIG om jeg vil anbefale TEAM rengÞring!
Det startede godt ud. Vi havde besÞg af en sÞd konsulent- Frederik der anbefalede 2 timer til rengÞring af vores 128 kvm rÊkkehus. Efter eget Þnske bookede vi 3 timer fÞrste gang, sÃ¥ der var tid til at lÊre huset at kende og gÞre lidt ekstra. Men ALDRIG om vores rengÞring har vÊret SÅ mangelfuld. Jeg ved virkelig ikke hvad jeres rengÞringsassistent har brugt 3 timer pÃ¥, i hvertfald ikke rengÞring

Mange vandrette flader var slet ikke tÞrret af, både stÞv og nullermÊnd på gulvet generelt i huset.. hvordan man kan sige der både er stÞvsuget og vasket gulv er mig en gåde..

2022幎7月15日

Hej Michelle.

Vi er kede af, at I har haft en dårlig oplevelse med os. Vi beklager meget og giver dig ret i, at den ene rengÞring I har fået udfÞrt er mangelfuld.
Vi går meget op i, at få det bedst mulige samarbejde op at kÞre med vores kunder. Derfor tilbyder vi også at komme ud og rette op på mangler, hvis det er tilfÊldet, hvorfor vi også tilbÞd jer gratis rengÞring, så vi kunne rette op på manglerne hos jer. Det var I ikke interesseret i, hvorefter samarbejdet sluttede efter et enkelt besÞg.

Som sagt var rengÞringen hos jer mangelfuld, men vi arbejder med mennesker og det er menneskeligt at fejle. Vi er kede af, at vi ikke nåede at få et godt samarbejde op og kÞre, så I kunne tilslutte jer vores andre tilfredse kunder. DernÊst er vi også kede af, at det er endt ud i en dårlig anmeldelse trods en enkelt mangelfuld rengÞring uden mulighed for at rette op på det.

Uanset hvad Þnsker vi jer rigtig god sommer og håber, at I har fundet en tilfredstillende rengÞringslÞsning.

Team RengÞring A/S

Jeg er meget tilfreds med Team

Jeg er meget tilfreds med Team rengÞring.

2022幎4月1日

Hej Yvonne.

Tusind tak for den fine anmeldelse. Det er dejligt at hÞre, at du er glad for samarbejdet.