Teknikhouse.se レビュヌ

2,081
TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Dom anvÀnder falsk marknadsföring och skickar inte det dom visar i annonsen och Àr otrevliga och tar inte ansvar. BestÀllde ett mobilbatteri till Samsung s22+ med batteritejp tydligt pÃ¥ batteriet... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Batteriet i batteri satsen SKU1965 till iPhone 6 hade bara 64% maximal kapacitet. Jag fick ett nytt batteri efter kontakt med Adam och det har 100% maximal kapacitet och fungerar perfekt. Jag har ty... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Skickar returnerade varar som skyddsplast Àr borttagen pÃ¥. Vid reklamation sÃ¥ skadar dom sjÀlva produkten för att inte behöva hantera Àrendet. Vilket pÃ¥visad med fotografier. Det finns företag s... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans, och jag fick det jag bestÀllde, dock lÃ¥ste iPhone-skÀrmen telefonen efter installationen, men det löste jag lÀtt genom att sÀtta den i dfu-lÀge och göra en systemÃ¥terstÀllning. Batteri... もっず芋る

䌁業情報

1. 携垯電話販売店
  2. 電池店
  3. 携垯電話アクセサリ店
  4. パ゜コン ショップ
  5. 電子機噚店

圓該䌁業による蚘述

Teknikhouse.se Àgs och drivs av Nordic Teknik House AB med sÀte i Stockholm. Vi erbjuder marknadens bredaste sortiment av reservdelar och mobiltillbehör för mobil, surfplatta, dator och hemelektronik. Dessutom erbjuder vi kundtjÀnst i toppklass då vi vÀrderar Àkta relationer till våra kunder, oavsett om de Àr privatpersoner eller företagskunder. Köp en begagnad mobil med garanti och snabb leverans från Teknikhouse.se. Hos oss hittar du bland annat batterier, skÀrmar och baksidor. Men det Àr bara några av de reservdelar vi sÀljer. Personalen har lång erfarenhet i branschen och har god kÀnnedom om den teknik vi sÀljer. Dessutom siktar vi alltid på att lÀra oss mer. Alla våra Begagnade Mobiler, Surfplattor och Laptops testar vi grundligt. Vårt utbud uppdateras hela tiden så det finns alltid nya saker att upptÀcka hos oss på Teknikhouse.se. Hos oss Àr din onlinehandel i trygga hÀnder genom samarbete med Klarna, Swish och Payson. Din leverans Àr kommer fram inom 3 dagar!

たあたあ

Har aldrig handlat av er tidigare
Nöjd med leverans

2024幎12月25日

Hej Margareta,

Tack för ditt positiva omdöme om din köpupplevelse via www.teknikhouse.se det gör oss jÀtte glada.

Mvh Teamet på Teknikhouse.se

Pissluffar företag!

Först ingen bekrÀftelse på köpet den kom nÀr jag kontaktade dom. Sen ingen leverans datum utan kommer vÀll nÀr den kommer dom vet inte för dom har inga varor utan bestÀllt från kina leverantörer! Så tÀnk er noga för innan ni handlar hÀr! Rekommenderas verkligen inte!

2024幎12月26日

Hej Rolf,

Tack för att du tog dig tid att kontakta vår kundtjÀnst! Vi Àr glada att kunna meddela att ditt Àrende nu Àr löst, och vi har skickat all nödvÀndig leveransinformation till dig. Paketet förvÀntas skickas ivÀg idag.

Vi beklagar om leveranstiden blev lÀngre Àn förvÀntat, sÀrskilt med tanke på de röda dagar som kan ha påverkat leveransen. Vi uppskattar verkligen din förståelse och tålamod under denna period.

Vi hoppas att din upplevelse med oss i övrigt har varit till belåtenhet, och om du kÀnner dig nöjd med lösningen skulle vi vara vÀldigt tacksamma om du ville uppdatera ditt omdöme på Trustpilot. Din feedback hjÀlper oss att fortsÀtta förbÀttra vår service och skapa en Ànnu bÀttre upplevelse för våra kunder.

Om du har några fler frågor eller behöver ytterligare hjÀlp Àr du alltid varmt vÀlkommen att höra av dig!

Tack igen för att du Àr en vÀrdefull kund!

JÀtte snabb leverans

JÀtte snabb leverans
Bra pris

2025幎1月2日

KÀra kund,

Tack för din fina återkoppling om köpet, önskar dig en trevlig dag och vÀlkommen åter.

5぀星のうち5の評䟡

Mycket bra pris.Super snabb leverans.

2024幎12月26日

Hej Tomas,

Tack för ditt fina positiva omdöme! HÀrligt att batterireservdelen kom till sin rÀtta anvÀndning.

Vi önskar dig en trevlig dag och vÀlkommen åter.

Mvh

Snabbt o enkelt bra produkter

Snabbt o enkelt bra produkter

2024幎11月25日

Hej Johnny,

Tack för ditt positiva omdöme! Det gör oss glada att få veta.

Vi önskar dig en trevlig dag och vÀlkommen åter.

Tacksam tack

Tacksam tack

2024幎11月25日

Hej Annemarie,

Tack för ditt positiva omdöme om din upplevelse. Önskar dig en trevlig dag och vÀlkommen Ã¥ter.

5぀星のうち1の評䟡

Vansinnig kostnad för returer.

BestÀllde varor för 894kr men varorna blev tillbakaskickade tre dagar efter att jag meddelats att paketet kommit fram. För detta tog de en total avgift på strax under 500kr.

2024幎3月1日

Hej Magnus,

Vi beklagar det som intrÀffat. Generellt sÀtt har PostNord ca 7 arbetsdagar liggetid för ett paket, alltså efter man aviserats. Skickas med andar ord tillbaka den sjunde dagen. I och med ditt sÀndningsnummer Àr så pass gammalt, kan jag tyvÀrr inte vidare kontrollera det intrÀffade mer Àn att vi ska följt alla dess regler som finns.

5぀星のうち4の評䟡

Strul med varan som blev förvÀxlad med

Strul med varan som blev förvÀxlad med en annan kund. Men kunde lÀsas med lite lÀngre tid. Annars inget att klaga på

2024幎10月29日

Hej Patrick,

Tack för din goda samarbetsvila och förmågan att lösa arbetet i kontakten med vår support.

5぀星のうち5の評䟡

Kundkontakten var ett stort plus

Kundkontakten var ett stort plus. Jag bestÀllde fel artikel och fick ingående hjÀlp i Àrendet.

RÀtt sjysta priser och snabb leverans.

2024幎10月28日

Hej Fredrik,

Tack för det positiva omdömet! JÀtte kul att du kÀnner att kundupplevelsen blev toppen. Önskar dig en trevlig dag och vÀlkommen Ã¥ter.

5぀星のうち1の評䟡

SÀljer iPhone skÀrmar som beskrivs

SÀljer iPhone skÀrmar som beskrivs original , men iPhone kÀnner inte till skÀrmen och butiken sÀger att det står att inte Aple LCD, Och kvalitet på sjÀlva skÀrmen Àr långt borta från originalet. Det Àr dåligt kvalitet ,, svarta blir inte helt svart och bilen Àr inte lika bra.

2024幎10月17日

Hej Aivaras,

Enligt vår uppfattning Àr det originalkvalitet, det framgår Àven att det Àr en tredjepartstillverkad reservdel till dess prisklass.

De köpvillkor samt information har du redan fått, gÀllande en sÀker testning av hårdvara (externt) innan du gör en hel-montering, då garantin eller en retur inte lÀngre tyvÀrr blir gÀllande i det fall det rör sig om en kvalitetsfråga i en jÀmförelse Nordic Teknikhouse AB inte kan ansvara för från slutkunden.

Vad gÀller tredjepart och olika skÀrmfabrikat finns det ett ansvar i och med kvaliten Àven dÀremellan kan jÀmföras. Det beror på att de tillverkas olika och i det hÀr sammanhanget Àr det något som skulle påminna om en originalkvalitet. Inte att det Àr en skÀrmdel från den ursprungliga tillverkaren, vilket Àr en viktig skillnad och något som kan anses vara en avvikande faktor från det normala. Vi lyssnar och ser alltid till våra omdömen oavsÀtt ståndpunkt om man håller med eller inte.

Vi beklagar detta och önskar dig en fortsatt trevlig dag.

5぀星のうち2の評䟡

Tog betalt för en bestÀlld vara men

Tog betalt för en bestÀlld vara men skickar en annan.

Hej Åsa,

Tack för din återkoppling. Samtliga produkter kontrolleras innan de skickas ut till dig som kund.

I syfte att ge dig en god kundservice, så undrar vi eventuellt om det kan ha blivit någon förvÀxling då rÀtt vara, enligt uppgifter (sedan tidigare) ska varit skickad. Men senare, kanske inte visat sig passa din telefon modell (om det inte Àr en Samsung Galaxy S20 du har alls.)

Snabbt och smidigt

Snabbt och smidigt. Mkt. nöjd med telefonen. Den var i nyskick fast den var begagnad.

Hej Christina,

Tack för att du valde att kommunicera om din positiva upplevelse gÀllande ditt produktval.

Önskar dig en trevlig dag och vÀlkommen Ã¥ter!

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans o nöjd med det jag

Snabb leverans o nöjd med det jag bestÀllde.

2024幎9月27日

Hej Maj-Britt

Tack för ditt positiva omdöme! HÀrligt att vi kunde möta dina förvÀntningar.

snabb leverans, bra utbud

Hej Omar,

Tack för din positiva svar om köpet, alltid kul att kunna ta del av din positiva kundupplevelse på det hÀr sÀttet.

Önskar dig en trevlig dag & vÀlkommen Ã¥ter.

DÃ¥ligt hanterad reklamation

Dåligt hanterad reklamation. Fick betala returen sjÀlv, utan ersÀttning. Bristande information om produkten på hemsidan.

2024幎10月2日

KÀra kund,

Vi beklagar detta, vi har försökt lösa din reklamation på bÀsta sÀtt och följ de riktlinjer som gÀller alla våra kunder, i och med att vi ska ha återbetalat dig för hela köpet, inklusive tidigare fraktkostnad till dig (den första gången) dÀrefter, så för kuvert, utöver returfraktsedel, Àr tyvÀrr något som vi inte står för eftersom det Àr en personlig kostnad via postservice ombudet om man inte har ett sådant hemma.

Snabb service

2024幎9月24日

Hej Sven-göran,

Tack för ditt positiva omdöme. HÀrligt att du blev nöjd med köpet samt att mobiltillbehöret levererades snabbt och sÀkert.

Teknikhouse.se Teamet

5぀星のうち1の評䟡

Har olika priser på samma produkt

Har olika priser pÃ¥ samma produkt, framgÃ¥r ej om batteri ingÃ¥r, vilket kundservice menar att det gör, men det stÃ¥r ingenstans. VÃ¥gar ej handla hÀr efter att ha pratat med kundtjÀnst. Mycket svammel blev det ocksÃ¥ frÃ¥n kundtjÀnst, fick egentligen inte svar pÃ¥ min frÃ¥ga heller...Mest svammel som sagt. Även svaret var mest svammel, vet inte om kundtjÀnst ljuger nÀr de sÀger att batteri ingÃ¥r, men sÃ¥ mÃ¥ste det vara dÃ¥ eftersom nu fick svar att det inte ingÃ¥r.

2024幎8月21日

Hej Len,

På grund av olika förÀndringar gÀllande vissa skÀrmfabrikat, mot en viss efterforskning på intern lager, så har det visat sig att skÀrmdelen inte hade batteri med som vi Àven påvisat. DÀrför en viss variation i prisklassen. Kommunikationen som vi framfört Àr baserad på de köpvillkor och regler vi har. Om något Àr otydligt så hoppas jag det hÀr meddelandet ger en Ànnu bÀttre klarhet. Då det fortfarande Àr upp till kunden om köp beslut via www.teknikhouse.se, inte via kundtjÀnst telefonen direkt.

Klargörande: Anledningen att vi stoppade dig var för att sÀkerstÀlla att reservdelen faktiskt var den som du behövde vilket det inte visade sig.

Vi önskar dig oavsÀtt en trevlig dag, då vi inte har för avsikt att skapa en negativ upplevelse från första början.

Teknikhouse.se Teamet

5぀星のうち4の評䟡

Snabb och korrekt leverans utmÀrkt

Snabb och korrekt leverans utmÀrkt produkt

2024幎7月27日

Teknikhouse.se からの回答

Tack så mycket för din positiva feedback! Vi Àr glada att höra att du Àr nöjd med vår snabba och korrekta leverans samt produkten. Det betyder mycket för oss att våra kunder Àr nöjda. Vi ser fram emot att få hjÀlpa dig igen i framtiden!

5぀星のうち1の評䟡

fick betala retur fast teknikhouse hade skickat fel batteri.

Köpte mobiltelefonbatteri från teknikhouse. det visade sig att de hade skickat fel batteri. ringde kundtjÀnst för att skicka tillbaka batteriet och fick höra att jag sjÀlv måste betala frakten för retur. skulle inte rekommendera dem.

2024幎7月25日

KÀra kund,

Vi har öppet köp villkor samt retur vilket gÀller alla våra kunder. För vissa smartphone modeller kan det finnas olikheter gÀllande årsmodeller, dÀrför storleksskillnad, inte endast display utan Àven mobiltelefonens interiör, om din specifika Zenfone 5 modell inte passar, står inte heller den modellen specificerad dÀr i tabellen i produktbeskrivningen. Att förklara det hÀr, kan vara komplicerat för den som inte regelbundet arbetar med sÀrskilda batterireparationer men vi har i alla fall försökt ge dig ett Àrligt svar till varför vi inte bara bjuder på returfrakten.

5぀星のうち1の評䟡

Jag bestÀllde en vara som jag aldrig fick

Jag bestÀllde en vara. Efter två veckor hade den inte kommit. Jag meddelade kundtjÀnst, de bad mig vÀnta en månad. Jag vÀntade för lÀnge och nu har jag varken mina pengar eller varan jag bestÀllde.
Jag kan inte mer Àn avråda alla att anvÀnda denna leverantör. USELT hanterat! VARNING!

2024幎7月4日

Hej Mikael,

Vi har utgått från att försÀndelsen ska blivit skickad utan att vi fått någon anmÀrkning av brevbÀrare om att paketet gått i retur, dÀrför så avslutningsvis, beklagar vi att du fått en negativ upplevelse men vill hÀnvisa till vår öppet köp och retur, som du hittar hÀr: https://teknikhouse.se/info/oppet-kop-retur/ samt köpvillkor: https://teknikhouse.se/info/villkor/ vilket gÀller alla våra kunder, Àven dig.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。