Dom anvÀnder falsk marknadsföring och skickar inte det dom visar i annonsen och Àr otrevliga och tar inte ansvar. BestÀllde ett mobilbatteri till Samsung s22+ med batteritejp tydligt pÃ¥ batteriet... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Batteriet i batteri satsen SKU1965 till iPhone 6 hade bara 64% maximal kapacitet. Jag fick ett nytt batteri efter kontakt med Adam och det har 100% maximal kapacitet och fungerar perfekt. Jag har ty... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Skickar returnerade varar som skyddsplast Àr borttagen pÃ¥. Vid reklamation sÃ¥ skadar dom sjÀlva produkten för att inte behöva hantera Àrendet. Vilket pÃ¥visad med fotografier. Det finns företag s... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Snabb leverans, och jag fick det jag bestÀllde, dock lÃ¥ste iPhone-skÀrmen telefonen efter installationen, men det löste jag lÀtt genom att sÀtta den i dfu-lÀge och göra en systemÃ¥terstÀllning. Batteri... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Teknikhouse.se Àgs och drivs av Nordic Teknik House AB med sÀte i Stockholm. Vi erbjuder marknadens bredaste sortiment av reservdelar och mobiltillbehör för mobil, surfplatta, dator och hemelektronik. Dessutom erbjuder vi kundtjÀnst i toppklass då vi vÀrderar Àkta relationer till våra kunder, oavsett om de Àr privatpersoner eller företagskunder. Köp en begagnad mobil med garanti och snabb leverans från Teknikhouse.se. Hos oss hittar du bland annat batterier, skÀrmar och baksidor. Men det Àr bara några av de reservdelar vi sÀljer. Personalen har lång erfarenhet i branschen och har god kÀnnedom om den teknik vi sÀljer. Dessutom siktar vi alltid på att lÀra oss mer. Alla våra Begagnade Mobiler, Surfplattor och Laptops testar vi grundligt. Vårt utbud uppdateras hela tiden så det finns alltid nya saker att upptÀcka hos oss på Teknikhouse.se. Hos oss Àr din onlinehandel i trygga hÀnder genom samarbete med Klarna, Swish och Payson. Din leverans Àr kommer fram inom 3 dagar!
Stockholm, ã¹ãŠã§ãŒãã³
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Har aldrig handlat av er tidigare
Nöjd med leverans

Teknikhouse.se ããã®åç
Först ingen bekrÀftelse på köpet den kom nÀr jag kontaktade dom. Sen ingen leverans datum utan kommer vÀll nÀr den kommer dom vet inte för dom har inga varor utan bestÀllt från kina leverantörer! Så tÀnk er noga för innan ni handlar hÀr! Rekommenderas verkligen inte!

Teknikhouse.se ããã®åç
BestÀllde varor för 894kr men varorna blev tillbakaskickade tre dagar efter att jag meddelats att paketet kommit fram. För detta tog de en total avgift på strax under 500kr.

Teknikhouse.se ããã®åç
Strul med varan som blev förvÀxlad med en annan kund. Men kunde lÀsas med lite lÀngre tid. Annars inget att klaga på

Teknikhouse.se ããã®åç
Kundkontakten var ett stort plus. Jag bestÀllde fel artikel och fick ingående hjÀlp i Àrendet.
RÀtt sjysta priser och snabb leverans.

Teknikhouse.se ããã®åç
SÀljer iPhone skÀrmar som beskrivs original , men iPhone kÀnner inte till skÀrmen och butiken sÀger att det står att inte Aple LCD, Och kvalitet på sjÀlva skÀrmen Àr långt borta från originalet. Det Àr dåligt kvalitet ,, svarta blir inte helt svart och bilen Àr inte lika bra.

Teknikhouse.se ããã®åç
Tog betalt för en bestÀlld vara men skickar en annan.

Teknikhouse.se ããã®åç
Snabbt och smidigt. Mkt. nöjd med telefonen. Den var i nyskick fast den var begagnad.

Teknikhouse.se ããã®åç
Dåligt hanterad reklamation. Fick betala returen sjÀlv, utan ersÀttning. Bristande information om produkten på hemsidan.

Teknikhouse.se ããã®åç
Har olika priser pÃ¥ samma produkt, framgÃ¥r ej om batteri ingÃ¥r, vilket kundservice menar att det gör, men det stÃ¥r ingenstans. VÃ¥gar ej handla hÀr efter att ha pratat med kundtjÀnst. Mycket svammel blev det ocksÃ¥ frÃ¥n kundtjÀnst, fick egentligen inte svar pÃ¥ min frÃ¥ga heller...Mest svammel som sagt. Ãven svaret var mest svammel, vet inte om kundtjÀnst ljuger nÀr de sÀger att batteri ingÃ¥r, men sÃ¥ mÃ¥ste det vara dÃ¥ eftersom nu fick svar att det inte ingÃ¥r.

Teknikhouse.se ããã®åç
Köpte mobiltelefonbatteri från teknikhouse. det visade sig att de hade skickat fel batteri. ringde kundtjÀnst för att skicka tillbaka batteriet och fick höra att jag sjÀlv måste betala frakten för retur. skulle inte rekommendera dem.

Teknikhouse.se ããã®åç
Jag bestÀllde en vara. Efter två veckor hade den inte kommit. Jag meddelade kundtjÀnst, de bad mig vÀnta en månad. Jag vÀntade för lÀnge och nu har jag varken mina pengar eller varan jag bestÀllde.
Jag kan inte mer Àn avråda alla att anvÀnda denna leverantör. USELT hanterat! VARNING!

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã