Teknikhouse.se レビュヌ

2,082
TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Batteriet i batteri satsen SKU1965 till iPhone 6 hade bara 64% maximal kapacitet. Jag fick ett nytt batteri efter kontakt med Adam och det har 100% maximal kapacitet och fungerar perfekt. Jag har ty... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Skickar returnerade varar som skyddsplast Àr borttagen pÃ¥. Vid reklamation sÃ¥ skadar dom sjÀlva produkten för att inte behöva hantera Àrendet. Vilket pÃ¥visad med fotografier. Det finns företag s... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans, och jag fick det jag bestÀllde, dock lÃ¥ste iPhone-skÀrmen telefonen efter installationen, men det löste jag lÀtt genom att sÀtta den i dfu-lÀge och göra en systemÃ¥terstÀllning. Batteri... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Dom anvÀnder falsk marknadsföring och skickar inte det dom visar i annonsen och Àr otrevliga och tar inte ansvar. BestÀllde ett mobilbatteri till Samsung s22+ med batteritejp tydligt pÃ¥ batteriet... もっず芋る

䌁業情報

1. 携垯電話販売店
  2. 電池店
  3. 携垯電話アクセサリ店
  4. パ゜コン ショップ
  5. 電子機噚店

圓該䌁業による蚘述

Teknikhouse.se Àgs och drivs av Nordic Teknik House AB med sÀte i Stockholm. Vi erbjuder marknadens bredaste sortiment av reservdelar och mobiltillbehör för mobil, surfplatta, dator och hemelektronik. Dessutom erbjuder vi kundtjÀnst i toppklass då vi vÀrderar Àkta relationer till våra kunder, oavsett om de Àr privatpersoner eller företagskunder. Köp en begagnad mobil med garanti och snabb leverans från Teknikhouse.se. Hos oss hittar du bland annat batterier, skÀrmar och baksidor. Men det Àr bara några av de reservdelar vi sÀljer. Personalen har lång erfarenhet i branschen och har god kÀnnedom om den teknik vi sÀljer. Dessutom siktar vi alltid på att lÀra oss mer. Alla våra Begagnade Mobiler, Surfplattor och Laptops testar vi grundligt. Vårt utbud uppdateras hela tiden så det finns alltid nya saker att upptÀcka hos oss på Teknikhouse.se. Hos oss Àr din onlinehandel i trygga hÀnder genom samarbete med Klarna, Swish och Payson. Din leverans Àr kommer fram inom 3 dagar!

たあたあ

(2,082)

過去12か月のレビュヌ数: 24ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Jag bestÀllde en vara som jag aldrig fick

Jag bestÀllde en vara. Efter två veckor hade den inte kommit. Jag meddelade kundtjÀnst, de bad mig vÀnta en månad. Jag vÀntade för lÀnge och nu har jag varken mina pengar eller varan jag bestÀllde.
Jag kan inte mer Àn avråda alla att anvÀnda denna leverantör. USELT hanterat! VARNING!

2024幎7月4日

Hej Mikael,

Vi har utgått från att försÀndelsen ska blivit skickad utan att vi fått någon anmÀrkning av brevbÀrare om att paketet gått i retur, dÀrför så avslutningsvis, beklagar vi att du fått en negativ upplevelse men vill hÀnvisa till vår öppet köp och retur, som du hittar hÀr: https://teknikhouse.se/info/oppet-kop-retur/ samt köpvillkor: https://teknikhouse.se/info/villkor/ vilket gÀller alla våra kunder, Àven dig.

IPhone 7 plus batterikit

Det var enkelt att montera, man kan se batterihÀlsan i instÀllningarna inte som andra batteri som man köper för att montera sjÀlv, leveransen har jÀttesnabbt, jag Àr 14 år och byte batteriet helt sjÀlv, så om jag kan så kan du! Jag rekommenderar starkt denna varan!

2024幎6月25日

Hej Ali,

Tack för att du blev nöjd med reservdelsköpet. Roligt att den nya batterireparationen blev bra! Önskar dig en trevlig dag och vÀlkommen Ã¥ter!

2024幎6月24日

KÀra kund,

Tack för ditt omdöme! HÀrligt att du blev nöjd med köpet.

Önskar dig en bra dag och vÀlkommen Ã¥ter.

5぀星のうち5の評䟡

snabb leverans + perfekt hantering av

snabb leverans + perfekt hantering av returÀrende.

2024幎5月27日

Hej Lars-Göran,

Tack för ditt omdöme! Vi Àr glada att du upplever vår service till dig som tillfredstÀllande. VÀlkommen åter!

Nöjd

Nöjd nöjd nöjd

2024幎5月28日

Hej Jolanta,

Tack för ditt fina omdöme! Önskar dig en bra dag och vÀlkommen Ã¥ter.

2024幎5月26日

Hej Karin,

Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar de varma orden, samt att du lade tid på att kommentera det hela.

Trevlig dag & vÀlkommen åter.

5぀星のうち1の評䟡

Fick hörlurar som sprakade och inte

Fick hörlurar som sprakade och inte gick att anvÀnda. Otroligt dåligt bemötande i reklamationen och ifrågasÀttande. Krediterar inte fakturan då de hÀvdar att lurarna funkar. Jag har provat dem i flera enheter och Àven andra familjemedlemmar har provat dem och det går inte att lyssna i dem. Ord mot ord och de krÀver att faktura betalas trots tillbakaskickande av defekt vara!!! Kommer verkligen aldrig handla från detta oproffsiga företag igen! Så dåligt bemött!

2024幎5月31日

Hej Sandra,

Vi vill gÀrna klargöra varför vi inte kan bortse från faktureringen gÀllande en köpt hygienvara som bedöms fungerandes vid alla test-tillfÀllen (minst 3st) musik, samtal och tal.

NÀr vi tar emot en vara för teknisk felundersökning sÃ¥ behöver vi ta vÃ¥rt ansvar att testa mottagen vara. Även kundtjÀnstmedarbetare, sÃ¥som mobiltekniker till tekniker behöver ta hÀnsyn till framförallt ljudhörlurar. Det Àr av den anledning en köptvara, Àven via nÀtbutik, behöver hanteras med största försiktighet. DÃ¥ produkten Àr klassificeras inom de regler för hygienvara kan dÃ¥ alltsÃ¥ den inte Ã¥terinföras i ledet igen dÀrmed sÃ¥ kvarstÃ¥r köpvillkoren för varan.

Vi har inte för avsikt att rikta vårt svar personligen antingen mot dig eller någon familjemedlem för upplevelsen kan av naturliga skÀl vara olika. DÀrför har vi varit tvungna att göra en objektiv bedömning och informera om resultatet.

Teknikhouse.se

Köpvillkor

Öppet köp & retur

Trasif skÀrm

Sålde en skÀrm med repor på backsida och som var böjd så gick ej in i telefonen. Hinner inte hitta en ny då jag reser imorgon.

Nedre delen av skÀrmen sitter det två skruvar på sidorna. Dessa hade skruvats ur lite eller böjts innan den postades och nÀr man fÀste skÀrmen så knÀckte det den. Vid skruvarna Àr det en svart flÀck dÀr fÀstet sitter. Var redan orolig att skÀrmen inte var bra då det var många och mÀrkbara repor på skÀrm.

2024幎6月1日

Hej Viktor,

Tack för att du kontaktar vår kundtjÀnst, tråkigt att du fick en negativ upplevelse under skÀrmreparationen. Samtliga skÀrmdelar kontrolleras av en medarbetare innan de skickas ut till våra slutkunder. De Àr i ett tidigare led redan kvalitetskontrollerade rent generellt sÀtt.

Reservdelar

Vi stÀller vissa krav på hur ångerrÀtt ska nyttjas eller reklamationer av defekta delar ska hanteras, detta för att påskynda ett eventuellt utbyte samt för att vi i vår tur ska kunna reklamera delarna. För att en retur ska godkÀnnas krÀvs att samtliga nedanstående villkor Àr uppfyllda:

För glasskÀrmarna samt displayer ska inte skyddsfilmen/transportskyddet ha avlÀgsnats, dvs display eller touchscreen ska ej ha varit monterad och skyddsfilmen ska aldrig avlÀgsnats, inga repor/sprickor på touchskÀrmen.

LCD skÀrmar behövs testas innan montering. Det Àr dÀrför viktigt att testa skÀrmen utan att limma fast den pÃ¥ telefonen, detta görs genom att koppla ihop kablarna. Är det nÃ¥got fel pÃ¥ skÀrmen behöver ni skicka ett foto som visar att den Àr defekt samt eventuell synlig fysisk skada pÃ¥ skÀrmen. Detta skickas till info@teknikhouse.se.

Viktigt att tillÀgga, det hÀr Àr alltså i testnings-fasen, inte efter en helmontering om något skulle avvika, kan vi tyvÀrr inte ansvara för eventuella handhavande fel som företag, oavsÀtt lång erfarenhet av reparationer eller inte, vilket kan sjÀlvklart variera.

Okej

Okej mycket bra

2024幎4月29日

Hej Aly,

Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar dina positiva ord om köpet. Önskar dig en bra dag och vÀlkommen Ã¥ter.

Snabbt, trevligt

Snabbt kommunikation! Ja fick bra instruktioner för rensning och förpackning av enheten och allt var snabbt och funkade jÀttebra. Rekommenderas nÀr man vill inte sÀlja sjÀlv på blocket osv. Jag hade inte tiden för att sÀlja sjÀlv innan jag flyttade så via Teknikhouse funkade jÀttebra istÀllet.

2024幎5月8日

Hej Kara,

Tack för ditt omdöme! HÀrligt att du fick en positiv upplevelse i och med kontakten med oss. Önskar dig en bra dag och vÀlkommen Ã¥ter.

Iphone

Mycket bra anvÀndning för den.

2024幎3月27日

Hej Alexander,

Tack för din positiva återkoppling om köpet, vi önskar dig en bra dag och vÀlkommen åter.

Snabb och bra leverans

Snabb och bra leverans

2024幎3月26日

Hej Per,

Tack för ditt omdöme! Vi Àr jÀtte glada att du valt att dela med dig om det positiva med köpet. Trevlig dag och vÀlkommen åter.

Fantastiskt!

Har bara bra att sÀga. Snabb och hjÀlpsam kundservice

2023幎12月21日

Hej Therese,

Tack för att du vill dela med dig av dina positiva kommentarer om din service-upplevelse. Önskar dig en bra dag och vÀlkommen Ã¥ter.

Nöjd!

Telefonen funkar kabel kom snabbt nöjd

2024幎1月29日

Hej Jerker,

Tack för att du delar med dig av ditt positiva omdöme! Det uppskattas verkligen, hÀrligt att köpet gick som planerat. Vi önskar dig en bra dag och vÀlkommen åter.

Funkar bra.

2024幎1月2日

Hej Noel,

Tack för ditt omdöme! HÀrligt att du blev nöjd med köpet. Önskar dig en bra dag & vÀlkommen Ã¥ter.

5぀星のうち1の評䟡

VARNING för oseriöst företag!

VARNING för oseriöst företag!

Handla inte mobildelar hÀr. Då trasig produkt levereras vÀgrar de ersÀtta den och hÀvdar att delen gått sönder pga felaktig montering.
De hÀnvisar till analys av tekniker som tydligen Àr synsk, och på ett magiskt sÀtt kan avgöra att skadan inte fanns vid leverans.
Mönstret i svaren på tidigare recesioner Àr att de hÀnvisar till samma magiska teknikers slutsats. Lita inte på den!

2024幎1月10日

Hej Peter,

Tack för ditt omdöme! Anledningen att vi gjort en teknisk förhandsgranskning med behöriga var att undvika extra kostnader som uppstår i och med felaktiga reklamationer i och med den grundlÀggande orsaken kunde tydas tack vare ditt bildunderlag.

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans av utlovad vara

Snabb leverans av utlovad vara. Dock inte billig frakt via Postnord men allt kom fram på bra sÀtt.

2024幎1月3日

Hej David,

Tack för ditt omdöme, hÀrligt att varan kunde levereras till dig på ett sÀkert sÀtt.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。