Teknikhouse.se レビュヌ

2,082
TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Jag ber om stor ursÀkt att jag var sÃ¥ jobbig och elak i kontakten med kundservice. Jag ljög lite om batteriets brister i min stress nÀr det inte gick sÃ¥ lÀtt att installera som jag hade hoppats,... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Batteriet i batteri satsen SKU1965 till iPhone 6 hade bara 64% maximal kapacitet. Jag fick ett nytt batteri efter kontakt med Adam och det har 100% maximal kapacitet och fungerar perfekt. Jag har ty... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Skickar returnerade varar som skyddsplast Àr borttagen pÃ¥. Vid reklamation sÃ¥ skadar dom sjÀlva produkten för att inte behöva hantera Àrendet. Vilket pÃ¥visad med fotografier. Det finns företag s... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans, och jag fick det jag bestÀllde, dock lÃ¥ste iPhone-skÀrmen telefonen efter installationen, men det löste jag lÀtt genom att sÀtta den i dfu-lÀge och göra en systemÃ¥terstÀllning. Batteri... もっず芋る

䌁業情報

1. 携垯電話販売店
  2. 電池店
  3. 携垯電話アクセサリ店
  4. パ゜コン ショップ
  5. 電子機噚店

圓該䌁業による蚘述

Teknikhouse.se Àgs och drivs av Nordic Teknik House AB med sÀte i Stockholm. Vi erbjuder marknadens bredaste sortiment av reservdelar och mobiltillbehör för mobil, surfplatta, dator och hemelektronik. Dessutom erbjuder vi kundtjÀnst i toppklass då vi vÀrderar Àkta relationer till våra kunder, oavsett om de Àr privatpersoner eller företagskunder. Köp en begagnad mobil med garanti och snabb leverans från Teknikhouse.se. Hos oss hittar du bland annat batterier, skÀrmar och baksidor. Men det Àr bara några av de reservdelar vi sÀljer. Personalen har lång erfarenhet i branschen och har god kÀnnedom om den teknik vi sÀljer. Dessutom siktar vi alltid på att lÀra oss mer. Alla våra Begagnade Mobiler, Surfplattor och Laptops testar vi grundligt. Vårt utbud uppdateras hela tiden så det finns alltid nya saker att upptÀcka hos oss på Teknikhouse.se. Hos oss Àr din onlinehandel i trygga hÀnder genom samarbete med Klarna, Swish och Payson. Din leverans Àr kommer fram inom 3 dagar!

たあたあ

(2,082)

過去12か月のレビュヌ数: 24ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

LÀtt o bestÀlla bra priser

LÀtt o bestÀlla bra priser. o rigtigt bra varor snabb leverans fortsÀtt så..

2023幎1月27日

Hej Ilkka,

Tack för din positiva Ã¥terkoppling, vi tycker det Àr roligt att du blev nöjd med verktyget du köpt. Önskar dig en trevlig dag & vÀlkommen Ã¥ter.

Bra anvÀnda Iphone

Bra, kostnadseffektivt och miljövÀnligt att köpa en tidigare anvÀnd Iphone. Telefonen var i mycket bra skick - ser ut som ny.
Vi har nu köpt 2 anvÀnda Iphone från TeknikHouse.

2023幎2月3日

Hej Anders,

Tack för ditt omdöme! Roligt att du blev nöjd med produktköpet.

5぀星のうち5の評䟡

Hade bra och trevlig kontakt med

Hade bra och trevlig kontakt med Teknikhouse dÀr de bytte batterier på mina mobiler.

2023幎2月1日

Hej Harri,

Tack för ditt omdöme! JÀttekul att vi kunde hjÀlpa dig med reparationen. Roligt att du blev nöjd med resultatet. Ha en bra dag och vÀlkommen åter.

DÃ¥ligt

TyvÀrr, så dåligt har inte trÀffat
Dåligt bemötande samt inte bra hantering på problemet som de Àr ansvariga för
Rekommenderas absolut inte!

2023幎1月25日

Teknikhouse.se からの回答

Hej Ali, tråkigt att du blev missnöjd, vi har gjort allt vi kan för att hjÀlpa dig i Àrendet. Med vÀnliga hÀlsningar, Teknikhouse.se Teamet Kontaktinfo: Epost: info@teknikhouse.se Telefon: 08-128 450 00

5぀星のうち5の評䟡

Mycket bra och personligt service.

Mycket bra och personligt service.
Svarar direkt, återkommer på lovade tid.
Tar inte betalt om de inte klarar reparationen.
Rekommenderar stark.

2023幎1月24日
自発的なレビュヌ

Hej Aksel,

Tack för din positiva återkoppling, önska dig en fortsatt bra dag.

Oseriöst företag

Livstids garanti???
Köpte en display 2022-07-05 har fungerat fram till 2022-11-20 då slutade touchen fungera. Det tog ca 1.5 vecka innan dom ville att jag skulle skicka in bilder på diplayen samt en video. Skickade in det till dom och fick svar att dom mottagit detta. Gick sedan ytterligare en vecka dÀr dom vill att jag ska demontera telefonen koppla ur batteriet samt kablarna till diplayen. detta gjordes men felet kvarstår. i Första mailet dÀr dom vill att jag ska skicka in hela telefonen uplyser dom mig om att jag får stå för frakten sjÀlv men ingen ytterligare kostnad för undersökningen. 2023-01-16 får jag nytt mail dÀr det står något helt annat>>>(om vi inte kan bekrÀfta felet, så tillkommer en hanteringsavgift vars totala vÀrde avgörs baserat på varans vÀrde och fraktkostnad) Har gjort en anmÀlan till ARN så hÀr får det inte gå till.

2022幎12月23日

Hej Peter,

Vi Àr medvetna om problemet. NÀr skÀrmen slutar fungera vid ett specifikt datum vid anvÀndning efter köpet kan eventuellt tryckskador intrÀffat på grund av tapp, fall eller mobilen pressats i fickan. Något som man inte alltid mÀrker av nÀr det sker. Det finns en risk att det hÀnt i och med att din första monteringen bedöms felfri och skÀrmen ska ha fungerat helt normalt framtill ett specificerat datum.

I och med att vi följer våra köp villkor och riktlinjer vad gÀller garanti meddelade vi dig om att returnera skÀrmen för en felundersökning av vår tekniker. Det Àr endast då ett slutgiltigt beslut kan tas av kvalificerad person.

Kontaktinfo: Epost: info@teknikhouse.se Telefon: 08-128 450 00

5぀星のうち5の評䟡

SÃ¥lde mig en ipad som gick sönder efter

Fantastiskt bemötande och trevlig kundtjÀnst

2023幎1月3日

Teknikhouse.se からの回答

KÀra kund, enligt uppgifter från vår tekniker uppstod problemet på grund av en avbruten uppdatering.

Kontaktinfo
Epost: info@teknikhouse.se
Telefon: 08-128 450 00

JÀttesnabb leverans

Behövde ny sladd till min telefon.
Kom dagen efter.

2022幎12月26日

Hej Rune,

Alltid trevligt att ta del av din bedömning av köpet via teknikhouse.se

Hoppas din dag blir gyllene!

5぀星のうち1の評䟡

jag betalade för hemleverans som aldrig

jag betalade för hemleverans som aldrig blev av
utan fick bÀra det tunga paketet från postombudet

2022幎12月28日

Hej Dimitri,

Vi ser att ingen förÀndring av hemleverans kunnat blivit gjord. DÀrav skickades paketet till serviceombudet i transportkedjan. Vi ber om ursÀkt för om det blev besvÀrligt för dig.

JÀttebra sortiment

JÀttebra sortiment, vÀldigt bra priser, och snabba leveranser. Jag Àr vÀldigt nöjd!

2022幎12月25日

Hej Joachim,

Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar din positiva kommentar om köpet. Vi önskar dig mycket glÀdje av produkterna på inledningen av det nya året 2023,

5぀星のうち3の評䟡

Kom sent

det funkar fint bara att den kom en vecka sent

2022幎11月30日

Hej Noah,

Tack för ditt omdöme! Vi gör vÃ¥rt besÀtta att skicka leveranserna enligt utlovad tid. Önskar dig en fortsatt bra dag. VÀlkommen Ã¥ter.

5぀星のうち1の評䟡

Mycket dålig service och reklamations

Mycket dålig service och reklamations policy.
Köpte en iPhone 11 Original SkÀrm LCD med Display -Livstidsgaranti.
Ja med Livstidsgaranti står det faktiskt.
Kostade nÀsta 1439kr
Bytte displayen inga problem men efter ca: 2 1/2 - 3 månader dök ett streck mitt i skÀrmen. Responsen var då att:
Resultatet Àr att något tillfört för hårt tryck på skÀrmdelen vid anvÀndning. Det Àr tyvÀrr inte något som går att lösa då vår reparatör Àven misstÀnker att skÀrmen kan ha gått sönder tyvÀrr.

Jag fick inte ett erbjudande om att ersÀtta eller något. JÀtte dåligt!!

Har köpt och monterat många LCD skÀrmar som var betydligt billigare Àn denna och inga problem med att
dom gått sönder av för hårt tryck. Mycket mÀrklig slutsats. Det har inte ens tittat på telefonen.

Nej inget mera köp från denna sida.

2022幎10月24日
自発的なレビュヌ

Hej Robert,

Tråkigt att du blev missnöjd. Givetvis Àr det inte kul nÀr saker och ting slutar fungera efter en stund.

Vi granskar försiktigt dessa Àrenden i och med att stöttskador lÀtt uppstår vid anvÀndande. Ibland sker gömda skador som inte alltid Àr helt uppenbara.

SkÀrmdelarna Àr kvalitetstestade hos leverantör innan vi skickar de till slutkunden.

Vi hoppas det löser sig för dig i alla fall.

5぀星のうち5の評䟡

Alltid lika bra - Rekommenderas verkligen!

Alltid lika bra! Supernöjd, som vanligt...

2022幎11月1日

Hej Patrik,

Tack för ditt omdöme! Vi tackar innerligt för de varma orden. Helt underbart att ta del av din positiva Ã¥terkoppling. Önskar dig en fortsatt bra dag och vÀlkommen Ã¥ter.

Snabb och bra leverans

Snabb och bra leverans.
Varan till full belåtenhet

2022幎11月1日

Hej Egert,

Tack för ditt omdöme! JÀttekul att lÀsa din positiva återkoppling. Roligt att reservdelen kom till nytta. Ha en bra dag och vÀlkommen åter.

5぀星のうち1の評䟡

Jag fick en produkt av dålig kvalitet

Jag fick en produkt av dålig kvalitet och supporttjÀnsten hjÀlpte mig inte

2022幎10月1日

Hej Ivan,

Vi Àr hemskt ledsna över att du blev besviken. Vi har besvarat dig till bÀsta förmåga.

Ni Àr perfekta

2022幎10月12日

Hej Anwar,

Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar verkligen de varma orden. HÀrligt att du blev nöjd med köpet. Ha en bra dag och vÀlkommen åter.

Helnöjd

Bra produkt (Gumy in-ear). Bra pris, snabb leverans. Rekommenderas!

2022幎8月29日

Hej Tommy,

Tack för ditt omdöme! Trevligt att du blev nöjd med köpet. Ha en bra dag och vÀlkommen åter.

5぀星のうち2の評䟡

Inte prisvÀrt alls

Inte nöjd med ett par saker med tanke på priset...
-SÀmre rÀckvidd Àn de lågprisheadset jag anvÀnt tidigare
-Batterinivå 80% på morgonen, 2 timmar senare nere i 10% utan några samtal
-Jag måste manuellt lÀnka headsetet med mobilen 3 av 4 gånger jag stÀngt av det. Den fjÀrde gången ansluter det automatiskt.
Headsetet borde ligga i prisklassen runt 200 kr.

2022幎9月5日

Hej Björn,

Du har sÀkerligen en hel del erfarenhet kring olika headsets. Ibland kan det vara till hjÀlp att lÀsa lite mer om vad tillverkaren beskriver.

Vi hade givetvis hoppats på att du skulle ha blivit nöjd med köpet. SÀkerstÀll gÀrna att du laddat ditt headset igen.

Tack

Tjaba

Bra jobbat snabb frakt.

2022幎9月2日

Hej Mathias,

Tack för ditt återkoppling. Roligt att du blev nöjd med köpet. Ha en bra dag och vÀlkommen åter.

5぀星のうち1の評䟡

Köpte ett USB minne som jag har strul

Köpte ett USB minne som jag har strul med. På mina två maskiner har det vÀldigt dålig överföringsfart och blir så varmt att man brÀnner sig om man tar i det.

Returnerade, på egen bekostnad. Fick video till svars med bevis att det fungerar i deras maskin. Då kunde jag vÀlja att få det returnerat, till egen bekostnad. Gjorde så och tÀnkte att det kanske funkar om jag anvÀnder det till samma Àndamål som de gjorde i sitt test. Men jag har samma problem, hela systemet segas ner så fort minnet stoppas i. Muspekaren laggar ja.. Jag törs inte anvÀnda det.

Det blir för dyrt att hålla på skicka detta fram och tillbaka så jag ger upp. Min kÀnsla Àr att inte bli trodd, det Àr en småpryl utan bytesrÀtt, varför tÀnker de att jag skulle skicka in den över huvud taget om det inte Àr något fel. TÀnker jag.

Jag kommer inte handla på denna firma igen och kommer hÀdanefter vÀnda mig till stora kedjor. Men vad ska jag sÀga, de överbevisade mig med en film - det funkar bara inte på mina tre apparater.

Kundnöjdheten Àr i botten efter inköp av ett mÀrkes USB för 280kr och frakt 2x54kr. Men står fortsatt utan en anvÀndbar produkt (åtminstone till min maskinpark som Àr en pc från 2018, en pc från 2011 samt en macbook från 2019). Blev ej trodd helt enkelt.

2022幎9月1日

Hej Johan,

Tack för ditt omdöme. Vi förstår din frustration i Àrendet. Då mina kollegor inte kunde bekfrÀfta det erfarna felet efter test så nekades Àrendet, det följer standardpraxis hos oss. Medan vi kan se att det skiljer sig lite i hanteringen av enheten så misstÀnker vi att det kan ha något att göra med porten men det Àr inte något vi kan avgöra hÀr.

Din feedback har vidarebefodrats och vi får se hur vi hanterar liknande Àrenden i framtiden, hÀnder något mer kan det hÀnda att vi hör av oss.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。