Jag har bara varit kund och köpt elen hos dem, jag har ingen erfarenhet av uppsÀgning och har inte haft nÃ¥gra problem (sÃ¥ kundservice eller sÃ¥ har jag inte "testat"). Jag har har billig el ! Men... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Bedrövligt företag med total avsaknad av förstÃ¥else för ett dödsbos situation. Den avlidna var svÃ¥rt sjuk den sista tiden i livet och kunde inte hantera sina rÀkningar. Vi som företrÀder dödsboet prat... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Uppföljningssamtalet gav som resultat att felaktigheter vid tecknandet kunde rÀttas till. Andreas hjÀlpte med stort tÃ¥lamod att guida mig genom fakturauppgifter som Àr snÃ¥riga för en kund att förstÃ¥.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Teckna elavtal med dem och fÃ¥r fakturan pÃ¥ e-post rÀtt ner i skrÀppost, sÃ¥ det slutar med att jag fÃ¥r ett inkassokrav pÃ¥ nÃ¥got som Àr helt omöjligt för mig att hitta om inte man letar. OhjÀlpli... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
Telge Energi ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
För oss pÃ¥ Telge Energi handlar allt om dig och hur vi kan underlÀtta i din vardag. Vi tycker att el ska vara enkelt och vill hjÀlpa dig göra smarta val pÃ¥ elmarknaden â att vÀlja rÀtt elavtal, ha koll pÃ¥ dina kostnader och se över din förbrukning. VÃ¥r kundservice finns alltid nÀra till hands om du behöver hjÀlp eller rÃ¥dgivning. Dessutom har vi en app som gör det enkelt att hÃ¥lla koll pÃ¥ dagens elpriser, följa din elförbrukning och göra smarta val för att sÀnka din elrÀkning.
Varför Telge Energi?
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
SvÃ¥rt att betygsÀtta dÃ¥ jag Àr en nyâŠ
Svårt att betygsÀtta då jag Àr en ny kund.

Telge Energi ããã®åç
Jag har haft Telge energi i en vecka
Jag har haft Telge energi i en vecka? Hur kan jag ö h t betygssÀtta hur nöjd jag Àr?

Telge Energi ããã®åç
Vad ska jag vara nöjd medð Att niâŠ
Vad ska jag vara nöjd medð Att ni skickar fakturor till mig? Ãr vÀl ingen som Àr nöjd över att betala elð

Telge Energi ããã®åç
Telge Àr en leverantör jag litar på.
Telge Àr en leverantör jag litar på. Ger bra svar och lyssnar. à terkommer alltid snabbt om det behövs. Bra överblick av hur mycket energi som anvÀnts, pris mm.

Bra kontakt
Bra kontakt. Så Àn så lÀnge Àr jag nöjd. Sen får vi se framöver.
Ny kund.

Telge Energi ããã®åç
Egentligen mÀrker jag ingen skillnad pÃ¥âŠ
Egentligen mÀrker jag ingen skillnad på elen. Tiden får utvisa om skillnaden Àr mÀrkbar .
Mvh ingalill

Har sagt upp avtalet med ER från 1 okt
Har sagt upp avtalet med Telge
Conny Svensson

Har varit kund hos Telge Energi i överâŠ
Har varit kund hos Telge Energi i över 50 år.
44 år på nuv. adress.
DÃ¥ min man avlidit tvingas jag skriva ett nytt avtal
dÀr också all tidigare statistik mm som man kunnat nå på "Mina sidor" inte går att flytta över.
Så sorgligt och dåligt!
Det Àr jag som skött all administration, förhandlat, mm och fakturorna har gått till min mailadress.
Dessutom skickas enkÀter dÀr det står att jag lÀmnat er som kund.
Ãven Telge NÀt skickar brev dÀr de ber mig vÀlja ett nytt el-leveransbolag ?
Jag vill verkligen kunna behålla åtkomsten av vårt
gamla avtal !!!
Tacksam för svar av ansvarig person.

Telge Energi ããã®åç
Vad kan gå fel med leverans av el?
Vad kan gå fel med leverans av el?
Jag har sÀkert anvÀnt 20 olika leverantörer och kan inte hitta någon skillnad mellan dem annat Àn att de har haft lÀgsta pris på 1-årsabonnemang första året. . Efter 1-år blir det inte lÀngre konkurrenskraftigt och då byter jag med den exellenta siten Elskning.

Telge Energi ããã®åç
Ny kundDet har gÃ¥tt smidigt att bytaâŠ
Det har gått smidigt att byta leverantör.

Telge Energi ããã®åç
Jag kan inte se min förbrukning i appenâŠ
Jag kan inte se min förbrukning i appen !! det har gått 11 dagar sedan ni tof g Àver ... kÀnns inte riktigt ok.

Telge Energi ããã®åç
Hittills har allt varit bra
Hittills har allt varit bra. Men jag började 1oktober så jag har inte fått min första rÀkning Ànnu.

Telge Energi ããã®åç
Allt har funkat felfritt Àn så lÀnge
Allt har funkat felfritt Àn sÃ¥ lÀnge. Appen Àr lÀtt att anvÀnda. Ãn sÃ¥ lÀnge Àr jag nöjd, har bara varit kund i 12 dagar.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹