Telge Energi レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Jag har bara varit kund och köpt elen hos dem, jag har ingen erfarenhet av uppsÀgning och har inte haft nÃ¥gra problem (sÃ¥ kundservice eller sÃ¥ har jag inte "testat"). Jag har har billig el ! Men... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Bedrövligt företag med total avsaknad av förstÃ¥else för ett dödsbos situation. Den avlidna var svÃ¥rt sjuk den sista tiden i livet och kunde inte hantera sina rÀkningar. Vi som företrÀder dödsboet prat... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Uppföljningssamtalet gav som resultat att felaktigheter vid tecknandet kunde rÀttas till. Andreas hjÀlpte med stort tÃ¥lamod att guida mig genom fakturauppgifter som Àr snÃ¥riga för en kund att förstÃ¥.... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Teckna elavtal med dem och fÃ¥r fakturan pÃ¥ e-post rÀtt ner i skrÀppost, sÃ¥ det slutar med att jag fÃ¥r ett inkassokrav pÃ¥ nÃ¥got som Àr helt omöjligt för mig att hitta om inte man letar. OhjÀlpli... もっず芋る

䌁業情報

1. 電力䌚瀟
  2. グリヌン ゚ネルギヌ提䟛業者

Telge Energi に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Vi hjÀlper dig att göra smarta elval.

För oss pÃ¥ Telge Energi handlar allt om dig och hur vi kan underlÀtta i din vardag. Vi tycker att el ska vara enkelt och vill hjÀlpa dig göra smarta val pÃ¥ elmarknaden – att vÀlja rÀtt elavtal, ha koll pÃ¥ dina kostnader och se över din förbrukning. VÃ¥r kundservice finns alltid nÀra till hands om du behöver hjÀlp eller rÃ¥dgivning. Dessutom har vi en app som gör det enkelt att hÃ¥lla koll pÃ¥ dagens elpriser, följa din elförbrukning och göra smarta val för att sÀnka din elrÀkning.

Varför Telge Energi?

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち2の評䟡

Jag har haft Telge energi i en vecka

Jag har haft Telge energi i en vecka? Hur kan jag ö h t betygssÀtta hur nöjd jag Àr?

2023幎11月2日

Hej Victor,
Tack för att du har tagit dig tiden trots att du inte varit kund så lÀnge att ge oss ett omdöme.
Visst kan det vara svårt att bilda sig en uppfattning om oss som elleverantör nÀr man Ànnu inte varit kund så lÀnge. Jag hoppas att du vid ett senare tillfÀlle kan ge oss ett mer rÀttvis omdöme.
Och vi önskar dig en fortsatt trevlig tid som kund hos oss!

5぀星のうち3の評䟡

Vad ska jag vara nöjd med😆 Att ni

Vad ska jag vara nöjd med😆 Att ni skickar fakturor till mig? Är vÀl ingen som Àr nöjd över att betala el🙈

2023幎10月27日

Hej Edward,
Tack för att du har tagit dig tiden att ge oss ett omdöme.
Vi förstår att elrÀkningar inte Àr den mest glÀdjande delen av månaden. Tack för ditt tålamod och för att du hanterar det. Vi strÀvar efter att göra processen så smidig som möjligt och om det finns sÀtt vi kan förbÀttra eller göra det mer tillfredsstÀllande för dig, Àr vi öppna för feedback. Vi uppskattar att du har valt Telge Energi som din elleverantör och vi finns hÀr om du har några frågor eller feedback.

5぀星のうち5の評䟡

Telge Àr en leverantör jag litar på.

Telge Àr en leverantör jag litar pÃ¥. Ger bra svar och lyssnar. Återkommer alltid snabbt om det behövs. Bra överblick av hur mycket energi som anvÀnts, pris mm.

2023幎10月25日

Hej Irene,
Tack så mycket för ditt fantastiska omdöme! Vi Àr glada att höra att du litar på Telge Energi som din elleverantör. Att ge snabba och bra svar samt att vara lyhörda för dina behov Àr våra prioriteringar. Vi Àr också glada att du uppskattar vår överblick över energiförbrukning och priser. Tack för att du valt Telge, och om det Àr något mer du vill dela eller förbÀttra, tveka inte att berÀtta. Vi ser fram emot att fortsÀtta erbjuda högkvalitativ service!

Bra kontakt

Bra kontakt. Så Àn så lÀnge Àr jag nöjd. Sen får vi se framöver.
Ny kund.

2023幎10月20日

Telge Energi からの回答

Hej Magnus. Varmt vÀlkommen som ny kund hos Telge Energi. För oss Àr det viktigt att man som kund ska kÀnna sig sedd och uppleva att allt flyter pÃ¥. Har du nÃ¥gra funderingar fÃ¥r du gÀrna höra av dig till vÃ¥r kundservice som gÀrna hjÀlper till! Önskar dig en trevlig dag!

5぀星のうち5の評䟡

Egentligen mÀrker jag ingen skillnad på

Egentligen mÀrker jag ingen skillnad på elen. Tiden får utvisa om skillnaden Àr mÀrkbar .
Mvh ingalill

2023幎10月12日

Hej Ingalill

Tack för ditt generösa betyg!
Det Àr förståeligt att du Ànnu inte har mÀrkt någon skillnad om du precis har blivit kund.
Om du har några frågor eller funderingar Àr du alltid vÀlkommen att kontakta vår kundservice. De finns hÀr för att hjÀlpa dig.

Tack så mycket för att du valde oss som din elleverantör!

Ha det gott!

VÀnliga hÀlsning,

Har sagt upp avtalet med ER från 1 okt

Har sagt upp avtalet med Telge

Conny Svensson

Hej Conny,
Vad tråkigt att höra att du har sagt upp ditt avtal med oss. Vi jobbar stÀndigt med att förbÀttra oss och lyssnar gÀrna på din feedback. Vi hoppas på att återse dig i framtiden!

Ingen fast avgift.

Telge Energi からの回答

Hej Per-Eric! Vad kul att du kÀnner dig nöjd med ditt elavtal hos oss. Vi hoppas pÃ¥ att fÃ¥ leverera el till dig i mÃ¥nga Ã¥r framöver. Önskar dig en trevlig dag!

5぀星のうち2の評䟡

Har varit kund hos Telge Energi i över

Har varit kund hos Telge Energi i över 50 år.
44 år på nuv. adress.
DÃ¥ min man avlidit tvingas jag skriva ett nytt avtal
dÀr också all tidigare statistik mm som man kunnat nå på "Mina sidor" inte går att flytta över.
Så sorgligt och dåligt!
Det Àr jag som skött all administration, förhandlat, mm och fakturorna har gått till min mailadress.
Dessutom skickas enkÀter dÀr det står att jag lÀmnat er som kund.
Även Telge NÀt skickar brev dÀr de ber mig vÀlja ett nytt el-leveransbolag ?
Jag vill verkligen kunna behålla åtkomsten av vårt
gamla avtal !!!
Tacksam för svar av ansvarig person.

Telge Energi からの回答

Vi Àr djupt ledsna för din förlust och för de problem du har stött pÃ¥ i samband med att du behövde skriva ett nytt avtal. Vi förstÃ¥r vikten av att ha tillgÃ¥ng till historisk information och tidigare statistik. Du Àr varmt vÀlkommen att kontakta vÃ¥r kundservice som finns hÀr för att hjÀlpa dig, sÃ¥ kan vi titta nÀrmare pÃ¥ om vi kan hitta en lösning för dig. Önskar dig en trevlig dag!

5぀星のうち3の評䟡

Vad kan gå fel med leverans av el?

Vad kan gå fel med leverans av el?
Jag har sÀkert anvÀnt 20 olika leverantörer och kan inte hitta någon skillnad mellan dem annat Àn att de har haft lÀgsta pris på 1-årsabonnemang första året. . Efter 1-år blir det inte lÀngre konkurrenskraftigt och då byter jag med den exellenta siten Elskning.

Telge Energi からの回答

Hej Staffan! Tack för din feedback. Vi strÀvar alltid efter att erbjuda de bÀsta priserna och kundupplevelsen. Om du har nÃ¥gra specifika frÃ¥gor eller funderingar om din nuvarande elleverans eller om hur vi kan förbÀttra vÃ¥r service, Àr du vÀlkommen att kontakta vÃ¥r kundtjÀnst. Önskar dig en trevlig helg!

5぀星のうち4の評䟡

Bra mina sidor ser förbrukningen

Hej Lasse,

Tack så mycket för ditt generösa betyg! Vi Àr glada över att du Àr nöjd med våra mina sidor och vad man kan se dÀr. Kolla gÀrna in vår app också.
Tveka inte att kontakta oss om du behöver något mer eller har ytterligare feedback att dela med oss, .
Vi ser fram emot att fortsÀtta ge dig den bÀsta möjliga upplevelsen.
Tack för ditt förtroende!

5぀星のうち3の評䟡

Jag kan inte se min förbrukning i appen

Jag kan inte se min förbrukning i appen !! det har gått 11 dagar sedan ni tof g Àver ... kÀnns inte riktigt ok.

Hej Marie,

Tack för att du har tagit dig tiden att skriva ett omdöme om oss.
Jag förstår din oro angående problemet med att inte kunna se din förbrukning i appen. Det Àr verkligen viktigt för oss att du har tillgång till den informationen och kan följa din anvÀndning. Jag ber om ursÀkt för eventuella besvÀr du har upplevt.

Vi arbetar aktivt med att förbÀttra vår app och dess funktionalitet, och jag försÀkrar dig om att vi tar din feedback på största allvar. Anledningen till att förbrukningen inte visas brukar vara att vi saknar vÀrden från nÀtbolaget. För att få svar på om detta Àr problemet, eller om det Àr något annat fel så rekommenderar jag att du kontaktar vår kundservice på 010 810 99 00. De kommer att vara redo att hjÀlpa dig med att undersöka problemet.

Vi uppskattar ditt tålamod och förståelse, vi strÀvar alltid efter att erbjuda den bÀsta möjliga kundservicen. Tack för att du tog dig tid att dela dina bekymmer med oss. Vi Àr hÀr för att hjÀlpa till.

5぀星のうち5の評䟡

Mycket bra och trevlig personal

Hej Ulf,

Tack så mycket för ditt generösa betyg och de vÀnliga orden om vår hÀrliga personal! Vi Àr glada över att du Àr nöjd med vår service och det sÀtter vi stort vÀrde på.
Vi ser fram emot att fortsÀtta ge dig den bÀsta möjliga upplevelsen.
Tack igen för ditt förtroende!

5぀星のうち5の評䟡

Hittills har allt varit bra

Hittills har allt varit bra. Men jag började 1oktober så jag har inte fått min första rÀkning Ànnu.

Hej Gudrun,

Det Àr bra att höra att din upplevelse med oss hittills har varit positiv.
Det Àr förståeligt att du Ànnu inte har fått din första rÀkning, eftersom du precis har börjat som kund den 1 oktober.
Om du har några frågor om din kommande rÀkning eller om det Àr något specifikt du vill veta om våra faktureringsprocesser, Àr du alltid vÀlkommen att kontakta vår kundservice. De finns hÀr för att hjÀlpa dig med eventuella frågor eller funderingar du kan ha.

Tack så mycket för att du valde oss som din elleverantör!

Ha det fint.

Bra kontakt med suporten

Hej Tommy;

Tack så mycket för ditt generösa betyg och de vÀnliga orden!
Vi Àr glada över att du Àr nöjd med vår support och det sÀtter vi stort vÀrde på.
Om du någonsin behöver något mer eller har ytterligare feedback att dela med oss, tveka inte att kontakta oss.

5぀星のうち5の評䟡

Allt har funkat felfritt Àn så lÀnge

Allt har funkat felfritt Àn sÃ¥ lÀnge. Appen Àr lÀtt att anvÀnda. Än sÃ¥ lÀnge Àr jag nöjd, har bara varit kund i 12 dagar.

Hej Bengt,

Det glÀder oss att höra att allt har fungerat felfritt för dig hittills och att du har hittat vÃ¥r app anvÀndarvÀnlig. Även om du bara har varit kund i 12 dagar, uppskattar vi att du tagit dig tid att dela din positiva erfarenhet med oss. Det betyder mycket för oss att veta att du Àr nöjd med vÃ¥ra tjÀnster.

Vi Àr hÀr för att se till att din upplevelse fortsÀtter vara lika smidig och tillfredsstÀllande. Om du någonsin har några frågor, önskemål eller feedback i framtiden, tveka inte att höra av dig till oss. Vi Àr hÀr för att hjÀlpa dig och göra din tid som kund hos oss så positiv som möjligt. Tack för att du valde oss och för att du delade dina intryck med oss!

JÀttetrevligt bemötande,

Hej Björn,

Tack så mycket för ditt generösa betyg och de vÀnliga orden om vårt bemötande!

Tack igen för ditt förtroende!

Ha det fint.

5぀星のうち5の評䟡

Att Ni inte hade ngn bindningstid!

Hej Morgan;

Tack för dina 5 stjÀrnor och att du har tagit dig tiden att skriva ett omdöme om oss.
Det Àr fantastiskt att höra att du Àr nöjd med att vi inte har någon bindningstid!
Vi vÀrdesÀtter din feedback och Àr glada över att kunna erbjuda flexibilitet i våra tjÀnster.
Om du någonsin har några frågor eller behöver ytterligare hjÀlp Àr du alltid vÀlkommen att kontakta oss.
Tack så mycket för ditt stöd och förtroende!

Ha det gott!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス