Telge Energi レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Jag har bara varit kund och köpt elen hos dem, jag har ingen erfarenhet av uppsÀgning och har inte haft nÃ¥gra problem (sÃ¥ kundservice eller sÃ¥ har jag inte "testat"). Jag har har billig el ! Men... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Bedrövligt företag med total avsaknad av förstÃ¥else för ett dödsbos situation. Den avlidna var svÃ¥rt sjuk den sista tiden i livet och kunde inte hantera sina rÀkningar. Vi som företrÀder dödsboet prat... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Uppföljningssamtalet gav som resultat att felaktigheter vid tecknandet kunde rÀttas till. Andreas hjÀlpte med stort tÃ¥lamod att guida mig genom fakturauppgifter som Àr snÃ¥riga för en kund att förstÃ¥.... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Teckna elavtal med dem och fÃ¥r fakturan pÃ¥ e-post rÀtt ner i skrÀppost, sÃ¥ det slutar med att jag fÃ¥r ett inkassokrav pÃ¥ nÃ¥got som Àr helt omöjligt för mig att hitta om inte man letar. OhjÀlpli... もっず芋る

䌁業情報

1. 電力䌚瀟
  2. グリヌン ゚ネルギヌ提䟛業者

Telge Energi に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Vi hjÀlper dig att göra smarta elval.

För oss pÃ¥ Telge Energi handlar allt om dig och hur vi kan underlÀtta i din vardag. Vi tycker att el ska vara enkelt och vill hjÀlpa dig göra smarta val pÃ¥ elmarknaden – att vÀlja rÀtt elavtal, ha koll pÃ¥ dina kostnader och se över din förbrukning. VÃ¥r kundservice finns alltid nÀra till hands om du behöver hjÀlp eller rÃ¥dgivning. Dessutom har vi en app som gör det enkelt att hÃ¥lla koll pÃ¥ dagens elpriser, följa din elförbrukning och göra smarta val för att sÀnka din elrÀkning.

Varför Telge Energi?

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Har fungerat jÀttebra

Har fungerat jÀttebra. Är nöjd med hur det hela fungerar. Trevligt bemötande i kundtjÀnst vilket jag prioriterar högt nÀr man vÀl har en frÃ¥ga sÃ¥ Àr den kontakten viktigt. HÀr Àr de riktigt bra.

2023幎10月11日

Hej Jacob,
Tack så mycket för ditt positiva omdöme! Vi Àr otroligt glada över att höra att våra tjÀnster har fungerat bra för dig och att du uppskattar det trevliga bemötandet från vår kundtjÀnst. Det Àr verkligen vårt mål att skapa en positiv upplevelse för alla våra kunder, och det Àr fantastiskt att höra att vi har lyckats med det för dig.
Om du har några ytterligare frågor eller om det Àr något annat vi kan hjÀlpa dig med, tveka inte att kontakta oss.
Vi ser fram emot att fortsÀtta ge dig en utmÀrkt service!

Tack igen för ditt förtroende och din feedback.

5぀星のうち1の評䟡

Telge Energi tar ej ansvar för solel-installationen

BestÀllde solpaneler av Telge Energi i början av 2019 då panelerna monterades. Ett fel på mÀtutrustningen som ingick i paketet anmÀldes 2020 men har trots ett 30-tal mail ej åtgÀrdats. Det medför att Telge-appen för energiproduktion inte fungerar utan vi översvÀmmas av felrapporteringsmail hela tiden.
Men Telge duckar för ansvaret och anser inte att det Àr deras problem.
Jag Àr fruktansvÀrt trött på allt detta tjafs och tomma löften under alla år som borde kunnat fixats av en kunnig och behörig elinstallatör under ett besök.
Svaret hÀr från Telge blev som flera gånger tidigare: kontakta Telges support. Det har jag ju gjort massor av gånger men de bara lovar återkomma men sen inget mer.

2024幎1月2日

Telge Energi からの回答

Hej Ingvar. SÃ¥ ska det absolut inte gÃ¥ till! Är det nÃ¥got som inte fungerar som det ska, vill vi sjÀlvklart se till att detta Ã¥tgÀrdas. Om du ringer till vÃ¥r kundservice kan vi hjÀlpa till med att sÀtta dig i kontakt med rÀtt person. Vi Àr ledsna över detta och hoppas pÃ¥ en chans att stÀlla allt till rÀtta. Önskar dig en god fortsÀttning pÃ¥ Ã¥ret!

5぀星のうち2の評䟡

NÃ¥got mer personligt skadar aldrig

2023幎12月30日

Telge Energi からの回答

Tack för din feedback Vi beklagar om vi inte levererade den personliga touchen du letade efter. Vi tar det till oss och jobbar på att göra det mer personligt nÀsta gång. Om du har några roliga idéer eller specifika förslag, dela gÀrna dem! Vi önskar dig ett gott nytt år!

5぀星のうち1の評䟡

DÃ¥lig app som oftast inte laddar

Dålig app som oftast inte laddar spotpriset. Jag kan inte se vad en specifik dag eller timma har kostat utan ser endast, i bÀsta fall, förbrukning och spotpris. Rekommenderas ej om man vill styra hemmet efter spotpris och ha möjlighet att se utfallet.

2023幎12月21日

Hej Andreas,

Tack för att du har tagit dig tid att ge oss ett omdöme.
Stort tack för bra feedback och att du delar dina tankar med oss.
Vi jobbar för att få spotpriset i appen att fungera som det ska och det ska fungera med den senaste versionen 1.0.1. Vår app Àr fortfarande ny och Àr långt ifrån fÀrdig. DÀrför Àr det så viktigt för oss med denna sorts feedback det Àr bara så vi kan bli bÀttre.

Önskar dig allt gott och en god fortsÀttning!

Lika dyrt som förra

Hej Morgan,

Tack för att du har tagit dig tid att ge oss ett omdöme.
Och tack för att du delar dina tankar med oss.
Vi förstår att du reagerar om du hade förvÀntat dig ett annat pris Àn det du har fått.

Kontakta gÀrna vår kundservice på 010 810 99 00 eller kundservice@telgeenergi.se så att vi får en chans att reda ut eventuella missförstånd. Vi finns hÀr för att hjÀlpa dig.

Önskar dig allt gott och en god fortsÀttning!

20 år ?

Jag har varit kund hos Telge Energi i över 20 år utan att ha något problem med de. Företaget ger fantastiskt bra information via email och mobilen. Deras hemsidan Àr helt underbart, enkel och snygg att lÀsa. PrisvÀrd. Trevligt bemötande via telefon. Viktigast- Telge Energi tÀnker "Grönt". Tack

2023幎12月19日

Hej Tomaz!
Wow, tack så mycket för ditt otroligt vÀnliga och positiva omdöme! Det Àr fantastiskt att höra att du har varit kund i över 20 år och att din tid med oss har varit problemfri. Vi hoppas på minst 20 år till! Dyker det upp några funderingar lÀngst vÀgen, finns vår kundservice hÀr för dig. Vi önskar dig en fin jul!

Syftet???

Syftet???
Jag upplever det som ganska irriterande nÀr ni berÀttar vad man ska göra för att få hålla upp vÀrme nÀr elen går --- och sedan sÀtter en sådan bild bredvid. Kan jag också få installerad en braskamin i min lÀgenhet, tack? Och nÀr man klickar in i artikeln sitter en annan person också framför en brasa. Hur vore det med en tydlig informationssida istÀllet, tydliga telefonnummer, beskrivningar, var man ska köpa grejerna, vad man ska tÀnka på etc. Exempelbilder på det?

2023幎12月19日

Hej Bror!

Tack för din feedback och för att du delar dina tankar med oss. Vi beklagar för eventuell förvirring och tar verkligen till oss dina önskemål..

Och angÃ¥ende bilden med brasan – vi förstÃ¥r att den inte föll dig i smaken. Vi hade hoppats pÃ¥ en mysig vibb, men smaken Àr som baken, som man sÀger! Vi ska se till att vara mer pÃ¥ samma vÃ¥glÀngd nÀsta gÃ¥ng.

Vi önskar dig en god jul och gott nytt år!

Köpte solcellsanlÀggning hösten 2022

Köpte solcellsanlÀggning hösten 2022.
Paneler installerades snett på taket maj 23. VÀxelriktare juli 2023. Eon kopplar in oss på nÀtet aug 2023.

MisstÀnker att ingen el går ut på nÀtet. Slutet okt meddelar Telge att anlÀggningen Àr felinstallerad. Montör kommer mitten nov. Halva anlÀggningen fungerar dÀrefter. Hela anlÀggningen fungerar inte Ànnu, mitten dec.

Har försökt nå Telge ett otal gånger. Mestadels får jag inget svar.

Jag kÀnner mig fruktansvÀrt illa behandlad som kund efter att ha varit Telge abonnent i många år.

Vad gör man med en leverantör som inte ens svarar vare sig på mejl eller telefon.

OförskÀmt, Telge!

2023幎12月12日

Hej Ingmar,

Så ska det absolut inte gå till! Vi beklagar de problem du upplever med din solcellsanlÀggning och den bristande kommunikationen. Vi vill sjÀlvklart att du ska få en bra service och dÀrför Àr du varmt vÀlkommen att kontakta vår kundservice som kommer att koppla dig till rÀtt personer för att lösa situationen. Tack för ditt tålamod!

VÀnliga hÀlsningar, Telge Energi

5぀星のうち4の評䟡

Har bra bemötande nÀr jag tecknade

Har bra bemötande nÀr jag tecknade avtal , så får vÀl se hur det går?

2023幎12月5日

Hej Leif,
Tack för ditt fina omdöme!
Det glÀder oss att höra att du har hittat till oss och att vi har bemött dig på ett fint sÀtt, det Àr vÀldigt viktigt för oss.
Vi hoppas att du ska trivas som kund hos oss.
Tveka inte att höra av dig till vår kundservice vid frågor och funderingar, vi finns hÀr för att hjÀlpa dig!

5぀星のうち4の評䟡

LÀtta att tala med och vad jag förstÃ¥r

LÀtta att tala med och vad jag förstår gjorde allt för att ordna till allt snabbt och enkel för mig. Får vÀl följa upp allt!

2023幎11月26日

Hej Marianne,
Tack för ditt fina omdöme!
Det glÀder oss att höra att vår hÀrliga personal har ordnat allt på ett enkelt och smidigt sÀtt för dig, det Àr helt klart rÀtt fokus!

5぀星のうち4の評䟡

Än sÃ¥ lÀnge har det funkat bra

Hej. Helt ny anvÀndare men Àn så lÀnge funkar de bra.

Hej Veijo!
Tack för att du har tagit dig tiden att ge oss ett så fint omdöme!
Vi hoppas att du ska trivas som kund hos oss.

5぀星のうち5の評䟡

Toppen bra och trevligt bemötande av

Toppen bra och trevligt bemötande av personalen

2023幎11月15日

Hej Sara!
Tack för ditt fina omdöme!
Det glÀder oss att höra om vår hÀrliga personal som har fullt fokus på att hjÀlpa dig på bÀsta sÀtt.

5぀星のうち1の評䟡

Fakturan skiter dom i vart den hamnar.

Teckna elavtal med dem och får fakturan på e-post rÀtt ner i skrÀppost, så det slutar med att jag får ett inkassokrav på något som Àr helt omöjligt för mig att hitta om inte man letar.

OhjÀlplig kundservice som inte vill återkalla inkassokravet utan skyller att jag valt det fantura sÀttet
hos elskling men dÀr finns det inget val för hur fakturan skall hanteras.

aldrig mer ett elavtal hos Telge

2023幎11月17日

Hej Charlie,
Tack för att du delar med dig av dina erfarenheter och vi beklagar verkligen de problem som du har stött på. Vi tar alla kundkommentarer på största allvar och jag vill försÀkra dig om att vi kommer att utvÀrdera och åtgÀrda det problem som du tar upp.

NÀr det gÀller fakturahanteringen förstår vi hur frustrerande det kan vara att få fakturor i skrÀpposten och att det kan leda till oönskade påminnelser. Vi beklagar verkligen de olÀgenheter detta har orsakat.

För att undersöka och lösa problemet nÀrmare skulle vi vilja ha mer information om ditt specifika fall. VÀnligen kontakta vår kundservice på 010 810 99 00 eller kundservice@telgeenergi.se så att vi kan titta nÀrmare på det hÀr och hitta en lÀmplig lösning.

NÀr det gÀller inkassokravet förstår vi att detta Àr ytterst besvÀrligt. Vår avsikt Àr inte att orsaka olÀgenheter för våra kunder, och vi kommer att se över våra processer för att sÀkerstÀlla att sådana missförstånd inte uppstår i framtiden.

Vi vill gÀrna göra rÀtt för oss och hitta en lösning som du Àr nöjd med. Tack för din tålamod och för att du ger oss möjligheten att rÀtta till detta.

Ha en fortsatt fin dag.

5぀星のうち4の評䟡

Telge löste problemet snabbt och smidigt

Uppdatering

Det var helt enkelt 2 förvÀxlade fakturor, löstes snabbt och smidigt idag. Pappa fick dessutom rabatt på det extra arbetet som fick göras vid installationen.

Telge energi lurar seniorer.
Min gamla far köper en solanlÀggning via. Telge energi efter att ha fått en offert på 141000kr installerat och klart.
NÀr installationen ska slutföras måste något i elanlÀggningen fixas så det ska tillkomma en kostnad på 9000kr för att byta ut ett par sladdar. Min far ville go det på en separat faktura, och det var ok.
Nu har första fakturan kommit och den var inte på de överenskomna 141000 som han ordnat finansiering till utan på över 160000.
Akta er för att göra affÀrer med detta bolag.

Kan tillÀgga att min far har idag lagt ett par timmar att försöka få kontakt med någon på Telge som kan hjÀlpa honom. Men misslyckats. RÀtt person ska ringa tillbaka, förhoppningsvis i morgon.

2023幎11月16日

Telge Energi からの回答

Vi beklagar verkligen de problem som din far stött på med fakturan och svårigheterna att få rÀtt kontakt. Vi tar detta på stort allvar och kommer att se till att rÀtt person kontaktar er så snabbt som möjligt för att lösa situationen. Tack för att du delar detta med oss,, och vi hoppas kunna lösa det snabbt och smidigt för er.

Trevligt

Trevligt , men vet inte något mera eftersom jag nyligen anslöt mig till Telje Energi.

2023幎11月14日

Telge Energi からの回答

Hej Gert! Det Àr glÀdjande att du har haft en trevlig upplevelse så hÀr långt. Om det Àr något specifikt du vill veta mer om eller om det uppstår några frågor lÀngs vÀgen, Àr vi alltid hÀr för att hjÀlpa till. Varmt vÀlkommen till oss!

HjÀlpsamma

Smidiga, tillmötesgående och bÀst prismÀssigt.

2023幎11月13日

Telge Energi からの回答

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi Àr glada att du uppskattar vÃ¥r hjÀlpsamma och tillmötesgÃ¥ende service samt vÃ¥ra konkurrenskraftiga priser. Tack för att du valde att bli kund hos oss. Önskar dig en trevlig dag!

Tydliga svar på frågor.

Telge Energi からの回答

Hej Lena! Vi Àr glada att du uppskattar vÃ¥ra tydliga svar pÃ¥ dina frÃ¥gor. Om det finns nÃ¥got annat vi kan hjÀlpa dig med, tveka inte att höra av dig Önskar dig en fin dag!

SlÀnger på luren

Hade ett telefon samtal frÃ¥n en otrevlig kille som slÀngde pÃ¥ luren nÀr jag försökte förklara att jag inte ville ta det pÃ¥ telefon men skulle gÀrna se pÃ¥ er websida. Men nu nÀr han var sÃ¥ otrevlig sÃ¥ struntar jag helt och hÃ¥llet i Telge Energi. Kan kanske vara en ide att utbilda er telefon personal lite. Även om ni kanske Àr billigare sÃ¥ behÃ¥ller jag hellre ett företag med bÀttre kundservice men kanske Àr lite dyrare.

2023幎11月13日

Hej Anna,

Tack för att du delade din upplevelse med oss. Vi beklagar djupt att du hade en dålig upplevelse med vårt telefonsamtal, det Àr verkligen inte så vi vill jobba.

Vi vÀrdesÀtter din feedback och vill gÀrna ha möjligheten att rÀtta till detta. För att vi ska kunna ge dig den bÀsta servicen och förstå dina behov bÀttre, skulle det vara till stor hjÀlp om du kunde skicka oss ett mejl på kundservice@telgeenergi.se och berÀtta mer om din situation.

Vi tar dina synpunkter på allvar och ser fram emot att höra från dig, så vi kan arbeta tillsammans för att förbÀttra din upplevelse och få en chans att göra det rÀtt.

Tack igen för att du ger oss möjligheten att lÀra och vÀxa.

Det lyser hÀr hemma

Telge Energi からの回答

Hej Lena. Vad sköna att höra. Vi hoppas på att få leverera el till dig i många år framöver! Önskar dig en trevlig dag!

5぀星のうち3の評䟡

Lite tidigt att ge ett omdöme efter 10

Lite tidigt att ge ett omdöme efter 10 dagar

Telge Energi からの回答

Hej Per, ja visst kan det vara svårt att bilda sig en uppfattning om oss som elleverantör nÀr man Ànnu inte varit kund så lÀnge. Men det kanske finns något som gjorde det lilla extra för att du ville bli kund hos oss, exempelvis en trevlig handlÀggare? Jag önskar dig en fortsatt trevlig tid som kund hos oss!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。