Het was voor ons belangrijk dat de test goed afgenomen zou worden omdat wij onze reis niet konden uitstellen. Daarom kozen we voor Tester Aan Huis. Wij werden getest door Mirjam. Super vriendelijk en... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Dinsdagavond heb ik mij laten testen. Brenda weet hoe ze mensen moet geruststellen en heeft het supergoed gedaan. Ik heb een gevoelige neusholte en mijn ogen tranen snel, maar ik voelde nauwelijks wat... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
We wilden zo snel mogelijk naar onze vrienden in Hodonin, Tsjechië, om mee te helpen na de tornado die daar is geweest. We belden vanaf een camping waar geen internet was en ik via mobiel slecht ee... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Echt geweldige service! Er wordt goed contact gehouden via WhatsApp, voor vragen en informatie. Vriendelijke medewerkers die voor je klaar staan. Een collega uit Almere is zelfs naar Amsterdam gereden... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bent u niet in de gelegenheid om naar een teststraat te gaan? Of past het niet in uw drukke schema? Wij zijn binnen een dag bij u thuis. Zo zorgen wij ervoor dat u niet onnodig de deur uit hoeft en verkleinen wij samen de kans tot verdere besmetting. Na afname van de test door onze zorgprofessional, weet u bij een sneltest binnen 15 minuten of u besmet bent met COVID-19. Bij een PCR test krijgt u de volgende dag de uitslag (en - bij een negatieve uitslag - ook gelijk het reiscertificaat). Wij maken gebruik van door het RIVM erkende antigeen sneltesten van Roche. Dit zijn dezelfde testen die de GGD gebruikt bij de snelteststraten. Daarnaast werken wij samen met een erkend (ISO gecertificeerd) laboratorium voor de PCR test. Ons team van zorgprofessionals wordt geleid door BIG-geregistreerde artsen. Na het maken van een afspraak komt een zorgprofessional bij u thuis (of op uw werkplek of een andere locatie naar uw keuze) om de test af te nemen. Hierbij nemen wij alle voorzorgsmaatregelen om de test op de meest veilige manier voor u en voor onze zorgprofessional af te nemen. Positieve testresultaten worden doorgegeven aan de GGD ten behoeve van het Bron en Contact Onderzoek.
Boompjes 40, 3011 XB, Rotterdam, ãªã©ã³ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Komen netjes de afspraak na zeer tevreden hoe alles gaat

Super ervaring!
Inplannen afspraak met een speciaal verzoek werd direct bevestigd en de dag voor de afspraak een SMS met de tijd. Exact op tijd was de tester.
Vriendelijke jonge man met kennis van zaken. Ging zorgvuldig met de test om en nam hem soepel af.
Uitslag was de volgende dag ruim op tijd binnen.
Scherpe prijs!
Aanrader.

Tester Aan Huis ããã®åç
Wij werden getest door Mirjam. Super vriendelijk en professioneel, ze legde helder uit in welke stappen ze de test ging doen, we waren totaal op ons gemak. Ook de (schriftelijke) communicatie rondom de test was duidelijk, klopte volledig en heeft ons ontzorgd terwijl we veel moesten regelen. Zou het iedereen aanraden!

Tester Aan Huis ããã®åç
Keurig getest. Hygiënisch en vriendelijk. Door omstandigheden was de tester niet op tijd. Verder TOP

Tester Aan Huis ããã®åç
Was very nervous â if not a little reluctant â about having a swab stuck up my nose. But had to do it to enter the UK as I'm not a crown servant or a world leader heading to the G7 summit (who that virus cleverly knows to stay away from). Dominique put me at ease and was very gentle â plus professional, punctual and personable. Easy to book and pay online. Certificate arrived on time. Also had very good phone contact when I had a question.

Tester Aan Huis ããã®åç
Prima geregeld, enige minpunt is de ruime tijd die aangegeven wordt wanneer je een afspraak maakt. Ik zou tussen 15.00 en 21.00 uur worden getest en moest derhalve thuisblijven en werd uiteindelijk pas om 20.30 uur getest. Misschien zou hier een nauwkeurigere afstemming over mogelijk zijn wanneer degene die komt testen weet wanneer hij/zij (ongeveer) komt? Zou prettig zijn met oog op de eigen planning.

Tester Aan Huis ããã®åç
Hele goeie service voor een leuke prijs
ð

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã