Professionel, grundig og venlig service - alt i alt en rigtig god oplevelse! Efter overpluk af mine bryn i mine yngre dage, blev de endelig flotte og symmetriske igen! The Beauty Room kan varmt... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
En helt igennem skÞn og dejlig oplevelse, at fÃ¥ laver vipper hos The BeautyRoom ð Klinikken er let tilgÊngelig, lige ved siden af Bryggen og med parkering, lige foran dÞren. Klinikken er lÊkkert... ãã£ãšèŠã
Jeg fik fÊrdig gjort mit lashlift og browlamination kursus med et kÊmpe smil og stor glÊde til at komme igang. Alt dette skyldes vores gode og mega dygtige underviser, Amalie. Hun skabte en tryg og d... ãã£ãšèŠã
Dejligt sted - sÞde mennesker - dog var det lidt Êrgerligt at der ikke blev hjulpet mere under praktisk undervisning - der gik underviser bare ud bagved og der manglede lidt frokost pÃ¥ 2.dag Men vil... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Her i klinikken er vi specialister i alle slags eyelash extensions lige fra single lashes, hybrid lashes, volume lashes og til mega volume lashes. Vi tilbyder også andre behandlinger som Lash Lift / Brow Lamination og Microblading / PhiBrows. Derudover underviser vi både fysiske og online kurser indenfor bryn og vipper. Vi glÊder os til at byde dig velkommen i klinikken.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super professionel brow lamination
Super professionel brow lamination - godt tilfreds
Den bedste beslutning jeg nogensindeâŠ
Den bedste beslutning jeg nogensinde har taget ift. mine Þjenbryn, er at tage herned. Fantastisk resultat! Der er virkelig styr på håndarbejdet og jeg fÞlte mig meget tryg hele vejen igennem processen.
Det kan 100 % anbefales at få lavet microblading hos The Beauty Room
Super god oplevelse
Super rart sted at vÊre. Marie er super dygtig til sit arbejde, og laver de bedste microblanding Þjenbryn. Hun har reddet mine Þjnenbryn
Kan klart anbefalesâïž
Smukkere bryn â og den dejligste oplevelse hos Marie!
Jeg har fÃ¥et lavet microblading hos Marie i The Beautyroom, og jeg kunne ikke vÊre mere tilfreds! Jeg rejste hele vejen fra KÞbenhavn â og det var det hele vÊrd.
Marie er utrolig professionel og samtidig sÃ¥ sÞd, omsorgsfuld og nÊrvÊrende, at man straks fÞler sig tryg og godt tilpas. Man mÊrker hurtigt, at hun brÊnder for sit fag â hun tager sig tid, forklarer alt undervejs og skaber en rolig og behagelig stemning. Jeg fÞlte mig i de bedste hÊnder fra start til slut.
Og resultatet? Helt fantastisk! Mine bryn ser naturlige, smukke og perfekt formede ud â prÊcis som jeg havde hÃ¥bet pÃ¥ - endda endnu bedre. Jeg fÃ¥r sÃ¥ mange komplimenter og fÞler mig virkelig godt tilpas med dem.
Hvis du overvejer microblading, sÃ¥ kan jeg pÃ¥ det varmeste anbefale Marie i The Beautyroom. Man finder ikke nogen bedre. Hun er virkelig noget sÊrligt! ðâš
Elsker alt ved jer!
Jeg har taget et online og fysisk kursus, begge dele har vÊret fantastiske! De er simpelthen sÃ¥ gode til at hjÊlpe. Jeg har fÃ¥et sÃ¥ meget ud af begge kurser. Kan kun anbefale jer til alle â€ïž
KÞbte en forkert vare og fik afvide jegâŠ
KÞbte en forkert vare og fik afvide jeg bare kunne lade vÊr med at afhente den, sÃ¥ ville den blive sendt retur og sÃ¥ ville pengene blive sat tilbage pÃ¥ min konto. Det gjorde de 2 dage efter pakken var sendt retur ð
En god helhedsoplevelse
Fik for nogle år siden en dårlig oplevelse, hvor der var mangel på afslapning og service. Nu er det dog en helt anden oplevelse. Man kan tydeligt mÊrke at der er kommet stort fokus på kvalitet og helhedsoplevelsen. Fik lavet et super flot lashlift, der var god afslappende atmosfÊre og jeg nyd oplevelsen :)
Jeg har fået mine drÞmme bryn
Jeg har fået mine drÞmme bryn! Marie er utrolig professionel, sÞd og meget omhyggelig. Jeg kan varmt anbefale at få lavet microblading/phibrows hos The Beauty Room :)
Rigtig god service og nemt at komme iâŠ
Rigtig god service og nemt at komme i kontakt med, hurtig respons.
Helt fantastisk forlÞb!
Jeg kÞrer gerne langt for de bryn ð
SÃ
fantastisk behandling både for browlift/lashlift og nu med microblading. De kan virkelig deres ting.
Marie er super god til, at informerer under hele behandlingen og resultatet taler for sig selv. Symmetrisk, naturligt og yderst smukt arbejde. Det er anden gang jeg kommer der, og absolut ikke sidste!
I am hooked ð
5 stjerner herfra!
Jeg har gået her i 2 år nu
Jeg har gÃ¥et her i 2 Ã¥r nu. Jeg har aldrig vÊret sååå glad for mine vipper som herfra. De er sååå flotte hver gang. Jeg stÃ¥r i butik og mange spÞrger hvor jeg fÃ¥r dem lavet, fordi de synes de er sååå pÊne. KÊmpe anbefaling herfra ð«¶
Online kursus
Jeg har taget deres online Lash lift og brow lamination kursus, og kan varmt anbefale det. Man får tilsendt gode videoer, hvor man både kan se og får forklare hvordan man skal gÞre. Derudover får man også tilsendt lÊsestof, så man er på intet tidspunkt i tvivl om, hvad man skal. De er også gode til at svare hurtigt, hvis man skulle have spÞrgsmål. Super nem måde at tage kurset på, i ens eget tempo.
ðððððððððð
Fantastisk arbejde.
Meget sÞde medarbejdere og virkelig godt arbejde. Kommer fra à rhus for at få lavet mine Þjenbryn i The Beauty Room. Jeg kunne ikke vÊre mere glad for resultatet.
Meget tilfreds ð
Jeg er så glad og tilfreds ved at få lavet microblading hos Marie!
Jeg vil til enhver tid anbefale stedet.
De er seriÞse, dygtige og mega sÞde!
De er sÃ¥ mega dygtige og grundige ððŒððŒâŠ
De er sÃ¥ mega dygtige og grundige ððŒððŒ Man bliver grundig vejledt bÃ¥de inden behandling og efter. Samt man er tryg og ved de bryn/behandling man fÃ¥r passer unikt til en personligt. KÊmpe anbefaling âïž
Brilliant lash lift
Been getting my lashes done for a year now always turn out incredible and last so long, all the staff are so friendly and nice, definitely recommend.
Altid god feedback og kommunikation
Altid god feedback og kommunikation, og stÃ¥r altid til rÃ¥dighed ð
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã