レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Professionel, grundig og venlig service - alt i alt en rigtig god oplevelse! Efter overpluk af mine bryn i mine yngre dage, blev de endelig flotte og symmetriske igen! The Beauty Room kan varmt... もっず芋る

En helt igennem skÞn og dejlig oplevelse, at fÃ¥ laver vipper hos The BeautyRoom 🙏 Klinikken er let tilgÊngelig, lige ved siden af Bryggen og med parkering, lige foran dÞren. Klinikken er lÊkkert... もっず芋る

Jeg fik fÊrdig gjort mit lashlift og browlamination kursus med et kÊmpe smil og stor glÊde til at komme igang. Alt dette skyldes vores gode og mega dygtige underviser, Amalie. Hun skabte en tryg og d... もっず芋る

Dejligt sted - sÞde mennesker - dog var det lidt Êrgerligt at der ikke blev hjulpet mere under praktisk undervisning - der gik underviser bare ud bagved og der manglede lidt frokost pÃ¥ 2.dag Men vil... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. ゚ステティック サロン

圓該䌁業による蚘述

Her i klinikken er vi specialister i alle slags eyelash extensions lige fra single lashes, hybrid lashes, volume lashes og til mega volume lashes. Vi tilbyder også andre behandlinger som Lash Lift / Brow Lamination og Microblading / PhiBrows. Derudover underviser vi både fysiske og online kurser indenfor bryn og vipper. Vi glÊder os til at byde dig velkommen i klinikken.

4.8

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 21ä»¶

レビュヌを曞く

Dejligt sted

Dejligt sted - sÞde mennesker - dog var det lidt Êrgerligt at der ikke blev hjulpet mere under praktisk undervisning - der gik underviser bare ud bagved og der manglede lidt frokost på 2.dag
Men vil stadig vÊlge det til igen

2024幎6月2日

KÊre Helle,

Tak for din Êrlige anmeldelse. Vi beklager, at underviseren på dagen ikke har vÊret til stede så meget som forventet. Dette er bestemt ikke i overensstemmelse med vores standarder, og vi vil tage en intern drÞftelse for at sikre, at det ikke gentager sig.

Vi tilbyder snacks og forskellige drikkevarer på vores kurser, men ikke frokost, da vi ligger tÊt på flere bagerier, sandwichbarer og streetfood-markeder. Derfor opfordrer vi deltagerne til at tage en god pause og selv vÊlge den mad, de foretrÊkker, for at undgå madspild.

Vi er glade for, at du stadig Þnsker at vende tilbage til os, og vi ser frem til at byde dig velkommen i klinikken igen.

Mine absolut varmeste anbefalinger

Mine absolut varmeste anbefalinger af The Beauty Room i Vejle. Jeg får lavet mine bryn(microblading) ved Marie. Hun er så dygtig, så kompetent og et yderst behageligt menneske. Jeg får altid komplimenter på mine bryn og jeg synes det er alle pengene vÊrd! Tak for de bryn jeg altid har drÞmt om Marie <3

2024幎5月10日

KÊre Line.

Tusinde tak for din anmeldelse. Det betyder bare alverden at vide at du er glad for både vores service og kvaliteten af vores håndvÊrk.

Vi sÊtter utroligt stor pris på dine besÞg. Hav en fantastisk dag <3

Super produkter

Super produkter, nem hjemmeside at navigere i, altid chokolade med i pakken.

2024幎3月26日

Hej Bolette.

Mange tak for din anmeldelse. Det er enormt dejligt at hÞre!

Rigtig god dag.

Fine forlÞb

Jeg har tager både online og fysisk kursus ved Marie. Rigtig fine forlÞb, både overskuelige og lige til, Marie har en rigtig god måde at forklare tingene på, så en hver kan forstå det, rigtig sÞd og hurtig til at hjÊlpe online hvis man har et spÞrgsmål, kan klart anbefales, jeg kommer helt sikkert tilbage efter flere kurser.

2023幎11月8日

The Beauty Room からの回答

Tak for de sÞde ord Cecilie!

Du er til hver en tid velkommen her i klinikken igen.

Marie, The Beauty Room

Stor anbefaling

For et år siden fik jeg lavet microblading hos Marie og jeg har netop fået lavet årligt touch up. Marie er enormt dygtig, dedikeret og detaljeorienteret. Jeg har vÊret og er enormt glad for mine bryn i min hverdag. Stor anbefaling af Marie og the beauty room herfra.

2023幎7月26日

Online kursus🌞

Jeg har taget alle af The Beauty rooms online kurser, og jeg mÃ¥ er ekstremt tilfreds. Maries er mega sÞd og har en fantastisk evne til at dele sin ekspertise, levere vejledning og give feedback tilbage. Selvom jeg tog det online er der ingen tvivl om noget som helst. Jeg kan varmt anbefale det herfra de er super sÞde🥰🫶🏌

2023幎8月9日

KÊre Camilla.

Vi takker for din anmeldelse.

Din feedback er meget vÊrdsat, og vi er taknemmelige for, at du valgte os som kursussted.

Vi Þnsker dig alt mulig held og lykke i fremtiden.

Kan varmt anbefale dem

Kan varmt anbefale dem. Jeg har taget mine kurser hos dem og det er vÊret sÃ¥ nemt og let at forstÃ¥. Hvis der e ringet man er i tvivl om, fÃ¥r man en hurtigt svar. KÊmpe anbefaling herfra 👍🏌

2023幎8月9日

KÊre Riana.

Vi takker for din anmeldelse.

Din feedback er af stor betydning for os, og vi vÊrdsÊtter, at du har valgt vores kursussted.

Vi Þnsker dig alt mulig held og lykke i fremtiden.

5 stjernet fornÞjelse

Jeg har haft fornÞjelse af at deltage på alle fysiske kurser The Beauty Room tilbyder og jeg kan kun sige at oplevelsen har vÊret fantastisk.
Jeg ville gerne tilbyde det bedste i min klinik, og derfor faldt valget på The Beauty Room som kursus-sted - selvom det ligger mere end en times kÞrsel fra mig.

Både Marie og Amalie er to meget sÞde og kompetente vippetekniker. De er dygtige til det de laver og giver god guidning og feed back.

Man fÞler ikke at man fejler når man er i hÊnderne på dem. Man kan også altid få et snak med dem efter endt kursus hvis man mangler noget eller har spÞrgsmål til noget.

Jeg har endda vÊret så trygge ved dem, at jeg selv personligt har fået behandlinger der. Og er yderst tilfreds.

2023幎7月17日

KÊre Sohpie.

Tak for din anmeldelse!

Din tilbagemelding betyder meget for os, og vi er taknemmelige for, at du har valgt vores kursussted. Det har vÊret en fornÞjelse at have dig med på vores kurser, samt dine behandlinger her.

Vi Þnsker dig alt godt i fremtiden og vi glÊder os til at fÞlge din rejse.

The Beauty Room

5 ud af 5 stjerner her fra !

Jeg har taget mit kursus i lash og brow lift hos sÞde Marie !
Et vildt lÊrerigt og professionelt kursus der levede helt op til alle forventninger.
Det hele blev gennemfÞrt i ens eget tempo, hvor der var god tid til spÞrgsmål og fordybelse i arbejdet!

Tak for et helt fantastisk kursus, de bedste anbefalinger herfra 😍

2023幎7月15日

KÊre Emilie.

Vi vÊrdsÊtter din anmeldelse.

Det glÊder os, at du valgte vores kursussted. Det har vÊret en fornÞjelse at tilbringe nogle gode timer sammen med dig, og vi håber på at se dig igen.

Vi Þnsker dig alt godt i fremtiden.

The Beauty Room

Hjertevarm, lÊrerigt, professionel og alle pengene vÊrd!

Jeg har taget mit vippekursus hos de skÞnneste piger!
Jeg kÞrte fra svendborg til Vejle, og det var hele turen vÊrd!
SÃ¥ hjertevarm og professionel.
Det er super gennemfÞrt og der mangler absolut ingenting.
Alt er i ens eget tempo, masser af tid til spÞrgsmål, trÊkke benene og kigge over skulderen hos de andre.
Man kan altid skrive til dem hvis man er i tvivl med hurtig svar! Tak for det bedste kursus, jeg ser frem til flere kursuser pÃ¥ cv’et hos jer❀

2023幎7月1日

5 ud 5 på alt

Jeg har vÊret på fysisk single lash kursus og online lash og brow lift kursus.
Og er rigtig glad for at jeg tog den beslutning, tog den lange vej fra Lolland til Vejle, det er en god pris og er glad for alt jeg har lÊrt. LÊrt også at det er vigtig at sÊtte priser efter hvad man er hver og ikke hvad andre mener.
Derudover elsker jeg at handle hos dem, deres kunde service er mega hurtig og de er så sÞde

2022幎6月26日

KÊre Mia.

Tak for de sÞde ord. Det har vÊret en fornÞjelse at fÞlge dig på din rejse <3

Online kursus

Jeg tog alle the beautyrooms online kurser og er mega tilfreds. Marie er virkelig god til at give sin viden videre, samt give vejledning og feedback. Man er slet ikke i tvivl om noget selvom det hele foregÃ¥r online. KÊmpe anbefaling herfra. 💕

2023幎1月18日

Fantastisk undervisning

Jeg har taget flere kurser ved The beauty room og er blevet undervist af sÞde Marie.
Undervisningen er i top og man fÃ¥r svar pÃ¥ alle sine spÞrgsmÃ¥l undervejs. Derudover er det altid grundig undervisning og man bliver guidet godt igennem hele processen. Det er altid en fornÞjelse, at komme nede i den fine klinik til bÃ¥de kurser og nÃ¥r jeg skal hente produkter. Alle pigerne dernede er super sÞde og imÞdekommende. Klar anbefaling herfra til kurser 💗

2023幎1月18日
自発的なレビュヌ

Fantastisk service og arbejde!

Fantastisk service og arbejde! Vil gerne rose sÊrligt Amalie, for hendes professionelle arbejde og sans for detaljen. Hun tilgår arbejdet med omhu og er simpelthen så imÞdekommende overfor sine kunder. Det er altid så hyggeligt at komme hos hende! KÊmpe anbefaling af klinik og Amalie!!

2022幎12月11日

KÊre Abier.

Tusinde tak for at du deler din oplevelse med os. Vi er utroligt glade for at have dig som kunde hos, og sÊrligt Amalie. Ingen tvivl om at hun nyder dit besÞg mindst ligeså meget! Hun er en stjerne.

Vi glÊder os til at se dig til alle dine fremtidige bryn tider her i klinikken,

Det fåes ikke bedre

Jeg er kommet hos Marie de sidste 3 år. Jeg får lavet Volume lashses. Og har også fået lavet microblading på mine bryn. I hendes arbejde - om end det er vipper eller bryn, så er hun det aller dygtigste og mest perfektionistiske menneske jeg har mÞdt. Hun former de smukkeste naturlige, fluffy vipper som ikke fåes andre steder end hos hende og holdbarheden er helt fantastisk lang! Jeg får fyldt op hver 4. uge.
Foruden hendes smukke smukke håndarbejde, danner hun også de mest unikke rammer af en klinik midt i Vejle. Man bliver altid mÞdt med de stÞrste smil og venlighed og man fÞler sig altid set og husket som kunde. Det er helt unikt og det findes ingen andre steder.
GÞr jer selv den tjeneste og kig forbi - om det er til et sÊt flotte perfekte og fyldige bryn eller helt unikke fluffy Eyelash Extensions, så lover jeg at du ikke bliver skuffet. De varmeste anbefalinger fra en glad og tilfreds kunde hele vejen fra Odense hver gang :-)

2022幎8月15日